Cum să păstrați legătura cu prietenii

După cum mulți dintre prietenii tăi se mișcă, este dificil să păstrezi legătura cu ei. Atât ei, cât și tu conduci vieți separate și, uneori, pur și simplu nu este timp pentru a prinde din urmă. Cu toate acestea, este important să păstrați legătura cu aceștia. Iată câteva idei despre cum să procedați

pași

Imaginea intitulată Prietenii Pasul 1
1
Sunați des. Luați telefonul și apelați când puteți - nu trebuie să fie un apel lung. O convorbire de 5 minute vă poate oferi suficient timp pentru a vă prinde, și îi veți spune, de asemenea, că le cântărești. Lasă-l să știe că ești interesat de viața lor, probabil că ești dornic să afli mai multe despre tine!
 • Imaginea intitulată Pasul 2 al prietenilor
  2
  Scrie litere. Este distractiv să primești poștă, iar uneori scrisorile pot fi o modalitate excelentă de a-ți lăsa prietenul să știe ce se întâmplă cu viața ta. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Este ușor! Spuneți-i cât de mult le pierdeți și apoi scrieți ce se întâmplă în ziua voastră. Nu vă fie frică să vă plictisiți ... dacă sunteți sincer, ei vor ști exact ce se întâmplă și se vor simți mai uniți cu voi. Unii oameni au probleme cu scrisul - este foarte diferit de chat! Pretindeți că vorbiți cu prietenul dvs. și pur și simplu scrieți. Utilizați expresii pe care le utilizați frecvent. Este ușor odată ce începeți. Finalizați scrisoarea cu chipuri fericite, desene sau tot ce vă puteți gândi.
 • Imaginea intitulată Prietenii Pasul 3
  3
  Trimite cărți poștale Cărțile poștale reprezintă o modalitate rapidă și accesibilă de a-ți lăsa prietenul să știe că te gândești la el. Alege ceva ce știi că te va face să râzi sau ceva care îți ilustrează sentimentele față de el. Cărțile poștale muzicale reprezintă o modalitate foarte bună de a-ți face prietenul să zâmbească. Pentru a termina, scrieți doar numele dvs., un mesaj scurt și trimiteți-l!
 • Imaginea intitulată Prietenii Pasul 4


  4
  Trimiteți cadouri prin poștă. Torturi, cărți, magneți, marcaje, bijuterii, jocuri, fotografii, videoclipuri ... bine, totul merge! Uneori, cele mai mici lucruri pot fi ceea ce exprimă mai cinstit cât de important este prietenul tău pentru tine.
 • Imagine intitulată Prietenii Pasul 5
  5
  Chat online sau trimiteți e-mailuri. Partajați adresele de e-mail, și asta este! Literele pot fi pierdute, rupte sau devin plictisitoare. E-mailurile reprezintă un instrument foarte util pentru a păstra legătura între ele. Utilizați mesageria instant ca MSN sau AIM și discutați cu mai mulți prieteni în același timp! Când porniți computerul, asigurați-vă că verificați căsuța poștală pentru a vedea dacă există ceva nou.
 • Imaginea intitulată Prietenii pasului 6
  6
  Utilizați Skype. Cu Skype poți face o conferință video cu oameni care locuiesc departe de tine. Pur și simplu obțineți o cameră pentru computer.
 • sfaturi

  • Sunați des. Luați telefonul și apelați când puteți - nu trebuie să fie un apel lung. O convorbire de 5 minute vă poate oferi suficient timp pentru a vă prinde, și îi veți spune, de asemenea, că le cântărești. Lasă-l să știe că ești interesat de viața lor, probabil că ești dornic să afli mai multe despre tine!
  • Scrie litere. Este distractiv să primești poștă, iar uneori scrisorile pot fi o modalitate excelentă de a-ți lăsa prietenul să știe ce se întâmplă cu viața ta. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Este ușor! Spuneți-i cât de mult le pierdeți, apoi scrieți ce se întâmplă în ziua voastră. Nu vă fie frică să vă plictisiți ... dacă sunteți sincer, ei vor ști exact ce se întâmplă și se vor simți mai uniți cu voi. Unii oameni au probleme cu scrisul - este foarte diferit de chat! Pretindeți că vorbiți cu prietenul dvs. și pur și simplu scrieți. Utilizați expresii pe care le utilizați frecvent. Este ușor odată ce începeți. Finalizați scrisoarea cu chipuri fericite, desene sau tot ce vă puteți gândi.
  • Trimite cărți poștale Cărțile poștale reprezintă o modalitate rapidă și accesibilă de a-ți lăsa prietenul să știe că te gândești la el. Alege ceva ce știi că te va face să râzi sau ceva care îți ilustrează sentimentele față de el. Cărțile poștale muzicale reprezintă o modalitate foarte bună de a-ți face prietenul să zâmbească. Pentru a termina, scrieți doar numele dvs., un mesaj scurt și trimiteți-l!
  • Trimiteți cadouri prin poștă. Torturi, cărți, magneți, marcaje, bijuterii, jocuri, fotografii, videoclipuri ... bine, totul merge! Uneori, cele mai mici lucruri pot fi ceea ce exprimă mai cinstit cât de important este prietenul tău pentru tine.
  • Chat online sau trimiteți e-mailuri. Partajați adresele de e-mail, și asta este! Literele pot fi pierdute, rupte sau devin plictisitoare. E-mailurile sunt un instrument foarte util pentru a păstra legătura între ele. Utilizați mesageria instant ca MSN sau AIM și discutați cu mai mulți prieteni în același timp! Când porniți computerul, asigurați-vă că verificați căsuța poștală pentru a vedea dacă există ceva nou.
  • Utilizați Skype. Cu Skype poți face o conferință video cu oameni care locuiesc departe de tine. Pur și simplu obțineți o cameră pentru computer.

  avertismente

  • Este greu să ții legătura, și uneori lucrurile nu sunt așa cum erau. Dacă puteți, faceți o întâlnire cu ei pentru a vă reîmprospăta prietenia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să trimiteți un mesaj text fetei care vă placeCum să trimiteți un mesaj text fetei care vă place
  Cum să eviți dramele cu prieteniiCum să eviți dramele cu prietenii
  Cum să-ți placă un băiat în clasa a cinceaCum să-ți placă un băiat în clasa a cincea
  Cum să-ți placi mai mult prietena taCum să-ți placi mai mult prietena ta
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să faci fata care ți-e dor de tineCum să faci fata care ți-e dor de tine
  Cum să-ți faci prietenul să se despartă de tineCum să-ți faci prietenul să se despartă de tine
  Cum de a face un băiat să te sune înapoiCum de a face un băiat să te sune înapoi
  Cum să-ți lăsați soția să știe ce înseamnă lumea pentru tineCum să-ți lăsați soția să știe ce înseamnă lumea pentru tine
  » » Cum să păstrați legătura cu prietenii

  © 2011—2020 ertare.com