Cum să menținem o relație de lungă distanță

Relațiile pe distanțe lungi nu sunt ușoare, dar uneori devin o necesitate pentru cei care doresc să fie împreună și distanța este un singur factor.

pași

Imaginea intitulată Gestionarea afacerilor de dragoste pe distanțe lungi Pasul 1
1
Puneți pe scară sacrificiile și beneficiile unei relații de lungă distanță. Cu cât sunteți mai mult împreună înainte de relația dvs. la distanță, cu atât mai probabil veți avea un raport care vă va ajuta în momente dificile. Dacă tocmai ați început să vă întâlniți cu o persoană, ați întâlnit online, printre altele - lucrurile sunt probabil mult mai dificile.
 • Imaginea intitulată Gestionați afacerea de dragoste pe distanțe lungi Pasul 2
  2
  Cu cât comunică mai mult, cu atât mai mult va fi consolidată relația lor. Decideți cât de mult și cât de des vor comunica. Pentru persoanele care au o relație la distanță, facturile de telefon pot fi prea mari, deci luați în considerare utilizarea mesageriei instant, a e-mailului sau Skype pentru a rămâne în contact. Stabiliți programe stabile pentru conversațiile dvs. și le faceți o prioritate în programul dvs. (cum ar fi pentru programări). Scrierea de scrisori de modă veche este foarte romantică, deoarece puteți trimite, de asemenea, celor dragi. Asigurați-vă că vă chemați partenerul la fel de mult ca el sau ea, deoarece nimănui nu îi place să se simtă ca ei să depună mai mult efort decât partenerul lor, mai ales atunci când este vorba despre o relație de lungă distanță.
 • Imaginea intitulată Gestionați afacerea de dragoste pe distanțe lungi Pasul 3
  3
  Stabiliți reguli pentru relația dvs. Ca și în orice altă relație, este necesar să se stabilească reguli și să fie de acord cu acestea. Unele relații definesc înșelăciunea într-un mod diferit. Unii oameni acordă prioritate contactului fizic și trebuie să mențină o relație deschisă. Decideți împreună care sunt regulile care funcționează cel mai bine pentru voi doi.
 • Imaginea intitulată Gestionați afacerile de dragoste pe distanțe lungi Pasul 4
  4
  Stabiliți timpii de vizitare și, în mod ideal, stabiliți un plan de a fi împreună în viitorul apropiat, dacă aceasta este ceea ce doriți. În orice caz, fiți cinstit cu privire la dorințele, nevoile sau confuziile voastre. niciodată Înșelăți pe cineva doar pentru că distanța o face mai ușoară sau mai tentantă. Nu va fi atât de ușor pentru partenerul dvs. să știți cum vă simțiți, deci trebuie să le spuneți și să-i lăsați să-l cunoască deschis și adesea.


 • Imaginea intitulată Gestionați afacerile de dragoste pe distanțe lungi Pasul 5
  5
  Regula de aur pentru orice relație pe distanțe lungi este așteptați mai puțin. Cu cat astepti mai putin, cu atat vei avea mai putine probleme. Cu toate acestea, întotdeauna așteptați dragostea de la partenerul dvs. sau, altfel, nu ar mai fi o "relație".
 • Imaginea intitulată Gestionați afacerea de dragoste pe distanțe lungi Pasul 6
  6
  Adesea, argumentele se termină în lupte. Așa că evitați sau opriți în timpul unui argument sau, mai bine, lăsați partenerul să câștige. Acest lucru va face relația dvs. mai puternică la rândul său.
 • Imaginea intitulată
  7
  Cel mai bun noroc: D
 • avertismente

  • Dacă vă decideți să aveți o relație deschisă, nu începeți să vă întâlniți cu o persoană nouă fără a mai vorbi mai întâi cu partenerul dvs. Nu cere permisiunea atunci că ați început ceva Pentru aproape toată lumea, acest lucru înseamnă cheating.
  • niciodată vă comportați sarcastic sau pasiv agresiv într-un e-mail, mesagerie instantanee, mesaj text, printre altele. Acest lucru poate fi confuz și poate duce la neînțelegeri.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O inimă plină de dragoste
  • Un cuplu bun care știe că înțelegi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rulați distanțe lungiCum să rulați distanțe lungi
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să renunțați la o relație de lungă distanțăCum să renunțați la o relație de lungă distanță
  Cum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de sufletCum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de suflet
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă specialCum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă special
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum sa faci o relatie platonicaCum sa faci o relatie platonica
  Cum se face o relație la distanță de lucru la universitateCum se face o relație la distanță de lucru la universitate
  » » Cum să menținem o relație de lungă distanță

  © 2011—2020 ertare.com