Cum să păziți o promisiune

Îți faci ușor să faci o promisiune, dar ți-e greu să o păstrezi? Definiția unei promisiuni este "o declarație că cineva nu va face sau nu se va abține să facă ceva specific - o declarație obligatorie din punct de vedere juridic care dă unei persoane dreptul de a aștepta sau de a cere o acțiune sau indulgența unui act specific". Dacă aveți dificultăți în îndeplinirea unei promisiuni, fie că este mică sau aparent minoră pentru alte persoane, poate că este timpul să vă concentrați asupra creării unui proces care vă permite întotdeauna să îl păstrați.

pași

Partea 1
Înțelegeți promisiunea

Imagine intitulată Păstrați o promisiune Pasul 1
1
Recunoașteți angajamentul dvs. De exemplu, înainte de a vă promite să curățați mașina tatălui dvs. în week-end sau să finalizați un raport pentru săptămâna viitoare, asigurați-vă că aveți timp și abilități pentru a vă oferi ceea ce promiteți. Pentru a face acest lucru, trebuie să ascultați cererea și să aveți în vedere următoarele:
 • Înțeleg la ce mă angajez? Este important să confirmați că înțelegeți solicitarea persoanei când întrebați dacă puteți curăța mașina în weekend sau dacă puteți încheia cu acest raport până luni viitoare. Acest lucru vă va asigura că știți la ce vă angajați, ceea ce vă va permite să îndepliniți mai bine promisiunea.
 • Pot să țin promisiunea în timpul specificat? Gândiți-vă dacă aveți alte planuri pentru weekend care se potrivesc cu curățenia mașinii și dacă puteți muta sau schimba aceste planuri pentru a face timp pentru noul angajament. Luați în considerare dacă aveți alte responsabilități care vă împiedică să finalizați raportul pentru șeful dvs. în termenul limită și dacă puteți să o faceți la un alt moment sau să lucrați ore suplimentare pentru al finaliza. Asigurați-vă că vă puteți angaja la timpul necesar pentru a îndeplini promisiunea.
 • Ce am nevoie pentru a împlini promisiunea și pentru a avea acces la nevoile sau abilitățile de a le îndeplini? Analizați-vă aptitudinile curente și determinați dacă sunt compatibile pentru solicitare sau angajament. Dacă trebuie să curățați mașina, asigurați-vă că aveți acces la un furtun, o găleată, un săpun, un prosop și o intrare pentru automobile. Dacă trebuie să completați un raport pentru luna viitoare, asigurați-vă că aveți abilitățile necesare pentru a face acest lucru și pentru a citi materialele sau sursele, astfel încât să o puteți face în mod corespunzător.
 • Imagine intitulată Păstrați o promisiune Pasul 2
  2
  Scrieți promisiunea și setați un memento. În loc să-i spuneți persoanei că veți face ceva sau dacă sunteți de acord să vă faceți un loc de muncă, puneți-o în scris. Scrie-l pe calendarul tău, pune-l pe lista de sarcini și stabilește un memento zilnic pe telefonul tău mobil, ca să nu-ți uiți promisiunea.
 • Punerea în scris a promisiunii demonstrează o inițiativă persoanei și vă asigură că nu puteți spune "Oh, am uitat" când se ajunge la data indicată.
 • Imagine cu titlul Susțineți o promisiune Pasul 3
  3
  Creați un plan concret pentru a împlini promisiunea. Chiar și cele mai mici promisiuni pot fi neglijate sau neîndeplinite dacă nu rezervați un timp în timpul zilei pentru a le îndeplini și dacă nu aveți instrumentele sau abilitățile necesare pentru a le îndeplini. Condiționați un plan pas cu pas, astfel încât să nu vă întrerupeți angajamentul.
 • De exemplu, pentru a pune capăt unei taxe de clasă, puteți bloca două sau trei ore pe săptămână înainte de data scadentă pentru a cerceta și pentru a crea unele idei. Întotdeauna estimați un timp suplimentar, astfel încât să nu ajungeți să vă dați mai puțin.
 • În acest fel, puteți rezerva una sau două ore pentru câteva zile înainte de a preda taxa, astfel încât să aveți un document preliminar de datorie. Evitați planificarea doar înainte de data depunerii sau a datei indicate, deoarece aceasta poate duce la o taxă grabită și la încheierea urgentă a angajamentului sau promisiunii dumneavoastră.
 • În cele din urmă, rezervați o oră cu o noapte înainte de livrarea datoriei de a corecta documentul preliminar și de a lustrui pentru a obține un document final. În acest fel, puteți să vă asigurați că respectați data indicată și cu promisiunea pe care ați făcut-o profesorului dvs. în ceea ce privește îndeplinirea îndatoririlor dumneavoastră la un moment dat.
 • Partea 2
  Îndepliniți promisiunea  Imagine intitulată Păstrați o promisiune Pasul 4
  1
  Comunicați cu persoana la care ați făcut promisiunea. Dacă începeți să înțelegeți că există anumite obstacole sau dificultăți care vă pot determina să nu respectați ceea ce a fost promis în data indicată și convenită, notificați-o în avans. Acest lucru va oferi persoanei sau persoanelor în cauză timpul să-și ajusteze așteptările sau datele planificate din partea lor pentru a coincide cu dvs. și pentru a vă ajuta să încercați să respectați promisiunea. Nimănui nu îi plac surprizele neprevăzute, în special vestea că o acțiune care nu se aștepta, cum ar fi lipsa curățării mașinii sau întocmirea unui raport în termenul stabilit.
  • A fi sincer cu privire la incapacitatea ta de a împlini o promisiune, după cum ați fost de acord, înainte de data indicată, arată că respectați timpul persoanei respective și că încercați să acționați cu integritate. Acest lucru va face ca relația dvs. cu persoana respectivă să rămână sănătoasă și sinceră, fie că este vorba între partenerul dvs. sau un membru al familiei și dumneavoastră, sau între un angajator sau o persoană de autoritate și dumneavoastră.
  • Menținerea unui mijloc de comunicare vă permite, de asemenea, să negociați o nouă dată sau o dată preconizată de îndeplinire a promisiunii. Această persoană poate aprecia onestitatea dvs. și poate fi dispusă să ajusteze data prevăzută pentru promisiune, astfel încât să o puteți îndeplini.
 • Imagine intitulată Păstrați o promisiune Pasul 5
  2
  Adresați-i pe alții pentru sprijin și încurajare. Dacă întâmpinați dificultăți în a rămâne motivați și faceți munca sau angajamentul asignat, spuneți altor persoane despre promisiunea pe care ați făcut-o. Acest lucru vă va forța să răspundeți la așteptările oamenilor și vă va menține să vă concentrați asupra desfășurării slujbei.
 • Spunând unui prieten apropiat sau unui membru al familiei despre promisiunea pe care ați făcut-o ar putea, de asemenea, să îi motiveze să-i ofere ajutorul pentru ao îndeplini. Aș fi dispus să colaborez cu timpul acordat, astfel încât să poți curăța mașina ta sau oferta ta pentru a te ajuta să vii cu niște idei și să termini o slujbă scrisă în data indicată.
 • Imagine cu titlul Susțineți o promisiune Pasul 6
  3
  Concentrați-vă pe respectarea promisiunii. Urmați planul dvs. și respectați data planificată. Dacă vă distrați ușor de mesajele text constante și de chaturile online cu prietenii, închideți Internetul și concentrați-vă asupra timpului alocat pentru muncă. Găsiți o zonă liniștită și izolată pentru a putea lucra fără distragere.
 • Cronometrați un timp în timp ce finalizați lucrarea sau promisiunea, astfel încât să nu pierdeți timp prețios. Acest lucru asigură, de asemenea, că nu exagerați timpul acordat sau lipsa de a efectua lucrarea și sunteți motivat să vă îndepliniți promisiunea în timp.
 • Imagine intitulată Păstrați o promisiune Pasul 7
  4
  Scuzați-vă și găsiți o altă soluție dacă renunți la promisiune. În ciuda eforturilor depuse, ați putea sfârși promisiunea. În loc să vă dați sau să vă deranjați pentru că nu vă îndepliniți angajamentul, spuneți-i persoanei pe care o regreți și găsiți un nou plan.
 • Începeți prin a explica de ce nu ați putut respecta promisiunea. Acest lucru se poate datora faptului că vi sa cerut să faceți alte activități care păreau mai importante decât obligațiile pe care le-ați avut deja sau pentru că aveați alte limite de timp pe care trebuie să le îndepliniți și care au consumat tot timpul. Fii sincer cu motivele pentru care nu ai respectat data indicată și evita să inventezi scuze.
 • Întreabă-l pe persoana cum poți să faci pentru a te descurca. Fiți la mila persoanei pe care ați dezamăgit-o și arătați-vă umilința întrebând cum puteți remedia situația.
 • Faceți un nou angajament pe care îl puteți îndeplini. Reînsuflețește-te la promisiune și liniștește persoana care de data asta o vei împlini. Arătați-le un sentiment reînnoit de angajament prin crearea unui nou plan cu o gestionare mai strictă a timpului și păstrarea promisiunii. Evitați să o dezamăgiți din nou, deoarece ea nu ți-a dat oa treia șansă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arătați responsabilitateaCum să arătați responsabilitatea
  Cum să tratăm speranțele falseCum să tratăm speranțele false
  Cum se scrie o declarație de artistCum se scrie o declarație de artist
  Cum să construiți încredereCum să construiți încredere
  Cum să dai un inel de promisiuneCum să dai un inel de promisiune
  Cum să nu mai rupi promisiunileCum să nu mai rupi promisiunile
  Cum să câștigi întotdeauna o discuțieCum să câștigi întotdeauna o discuție
  Cum se face conversațiaCum se face conversația
  Cum să se comporte în mod responsabilCum să se comporte în mod responsabil
  Cum se întocmește o situație financiarăCum se întocmește o situație financiară
  » » Cum să păziți o promisiune

  © 2011—2020 ertare.com