Cum să menținem o relație solidă în timpul desfășurării militare

Forțele armate au datoria de a-și sluji țara și sunt pregătite să se deplaseze în orice moment. Acest lucru poate fi dificil dacă sunteți într-o relație cu cineva care aparține armatei. Aceste luni îndepărtate vor testa forța relației. Cu siguranta nu va fi usor, dar exista o varietate de moduri in care poti face fata situatiei. Pregătiți-vă în avans pentru momentul de desfășurare, stabilindu-vă așteptările. Comunicați cu partenerul dvs. cât mai mult posibil în timp ce vă aflați departe. Din partea dvs., încercați să rămâneți ocupat și căutați modalități de a controla emoțional absența partenerului dvs.

pași

Metoda 1
Pregătește un plan

Imaginea intitulată
1
Începeți să discutați cu partenerul dvs. despre planul dvs. pentru timpul de desfășurare. Înainte de începerea desfășurării, atât dvs. cât și partenerul dvs. trebuie să veniți cu un plan. Ei ar trebui să vorbească despre modul în care își vor gestiona timpul, vor căuta sprijin și vor face față situației pe durata desfășurării militare.
 • Ambele ar trebui să contribuie la dezvoltarea planului fiecăruia de a face față situației. Persoana care se deplasează ar trebui să se concentreze asupra misiunii, să caute sprijin din partea soldaților sau a altor ofițeri militari, precum și să gestioneze stresul de a fi în altă țară. Pe de altă parte, persoana care stă la domiciliu trebuie să caute sprijin la domiciliu, să rămână ocupată și să facă față stresului sau anxietății în perioadele în care comunicarea este limitată.
 • Încercați să aveți o conversație cât mai cinstită și mai deschisă posibil. Ambii ar trebui să se simtă liberi să-și exprime sentimentele, fie ele bune sau rele, în ceea ce privește separarea iminentă. Gelozia și nesiguranța sunt normale într-o lungă separare.
 • Petreceți puțin timp singuri și discutați. Petreceți ceva timp singur acasă și comunicați. Dacă au copii, angajați un babysitter pentru a putea vorbi fără probleme.
 • Imaginea intitulată
  2
  Creați un plan pentru urgențe. În caz de urgență, trebuie să aveți un plan de acțiune. Cum vor lua legătura cu ei? La domiciliu, cine ar trebui să fie disponibil pentru a ajuta în caz de urgență? Acestea sunt întrebări pe care ambele trebuie să le răspundă înainte de desfășurarea militară.
 • Dacă sunteți voi care veți rămâne acasă, stabiliți cel mai rapid mod de a comunica cu partenerul dvs. De asemenea, trebuie să aveți cineva disponibil, cum ar fi un prieten sau o rudă, care vă poate ajuta în caz de urgență în timp ce partenerul dvs. este departe.
 • Dacă sunteți cel care merge la desfășurare, țineți cont de modul în care pot contacta partenerul dvs. în cazul în care vi se întâmplă ceva. Spuneți-i despre modul în care o veți sprijini de la distanță în caz de urgență la domiciliu.
 • Imaginea intitulată
  3
  Vorbiți despre timpul și frecvența cu care vor comunica. Este important să se stabilească baza pentru comunicare în timpul implementării. Atât dvs. cât și partenerul dvs. trebuie să aveți în vedere un plan de acțiune privind modul și frecvența în care vor comunica.
 • Există mai multe opțiuni de comunicare în timpul unei desfășurări militare. Un telefon nu este întotdeauna disponibil, dar lucruri precum e-mail, mesagerie instant, apeluri video sau poștă convențională sunt opțiuni bune.
 • Dacă este posibil, rezervarea unei zile din săptămână pentru a vorbi la telefon sau printr-un apel video poate fi utilă. Dacă desfășurarea este un eveniment de rutină, este posibil să știți în ce moment veți avea acces la un computer sau la un telefon. Puteți promite să sunați prin telefon sau apel video la un moment dat în acele zile.
 • De asemenea, trebuie să vorbiți despre ceea ce veți face atunci când este dificil să comunicați cu partenerul. În timpul desfășurării, pot exista momente când aveți acces limitat la telefoane și computere. Discutați cu partenerul dvs. despre ce ar trebui făcut în aceste vremuri. De exemplu, ei pot fi de acord cu faptul că vor recurge la corespondența comună, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dezvoltați un sistem de asistență pentru ambele. Trebuie să vă asigurați că atât dvs., cât și partenerul dvs. aveți sprijin emoțional în timpul desfășurării. Se recomandă să se ajute reciproc pentru a stabili rețele de asistență înainte de începerea implementării.
 • Dacă sunteți cel care va merge la desfășurare, puteți căuta sprijinul altor soldați sau membri ai miliției. Puteți include și alte persoane cu care puteți comunica pe distanțe lungi. Pe lângă menținerea comunicării cu partenerul dvs., probabil aveți prieteni și familie cu care aveți o legătură strânsă. În timpul desfășurării militare, trebuie să aveți abilitatea de a vă adresa acestor persoane pentru sprijin.
 • Dacă tu ești cel care se va întoarce acasă, atât tu cât și partenerul tău trebuie să determini cine se va întoarce. Vorbiți despre familie și prieteni pe care vi se va întoarce în timp ce partenerul dvs. este departe. S-ar putea să afli că prietenii și familia partenerului dvs. pot oferi, de asemenea, asistență în timpul perioadei de desfășurare.
 • Metoda 2
  Mențineți comunicarea în timpul desfășurării

  Imaginea intitulată
  1
  Aflați limba iubirii partenerului dvs. Poate fi dificil să oferiți sprijin din afară. Descoperirea limbajului iubirii partenerului vă poate ajuta să determinați cel mai bun mod de ao ajuta să se simtă în siguranță. Limba iubirii unei persoane este modul în care ei simt cel mai bun sprijin și atenție. Oamenii reacționează mai bine la diferite tipuri de sprijin și confort.
  • Unii oameni preferă cuvinte de afirmare să se simtă iubiți. Expresiile precum "Mi-e dor de tine" și "Te iubesc" sunt utile. Dacă partenerul dvs. pare să depindă de cuvinte, încercați să scrieți scrisori și e-mailuri extinse în care să vă exprimați toată dragostea.
  • Pentru unii oameni, acțiunile sunt mai importante decât cuvintele. Oamenii pot simți sprijin atunci când partenerii lor își arată afecțiunea prin gesturi sau daruri prietenoase. Dacă partenerul dvs. preferă acțiunile, puteți pregăti mesajele pe video sau puteți trimite cadouri, de exemplu.
  • Din păcate, unele limbi de dragoste sunt mai dificil de satisfăcut de la distanță. Unii oameni preferă contactul fizic și timpul de calitate pentru a vă simți în siguranță. Aceasta este o provocare în timpul unei desfășurări militare. Cu toate acestea, puteți încerca să-i ajutați pe partenerul dvs. spunându-i cât de mult îl pierdeți atingându-l și că doriți ca el să fie alături de dvs. să vizionați televizorul împreună în timpul unei nopți ploioase.
 • Imaginea intitulată
  2
  Dacă este posibil, trimite-i un cadou. Dacă poți trimite cadouri în locul în care e partenerul tău, fă-o. Acesta va fi un gest excelent care vă poate ajuta să vă simțiți în siguranță.
 • Include fotografii, surprize și obiecte sentimentale mici. Utilizați-vă creativitatea și, dacă partenerul dvs. are un simț al umorului, includeți un card amuzant sau o notă.
 • Poate fi frumos să vă trimiteți "cupoane" până la întoarcere. Ceva ca o trecere liberă pentru un masaj spate bun sau o trecere liberă pentru o cină elegantă îi poate oferi partenerului ceva de care să se ceară atunci când se întoarce.
 • Asigurați-vă că verificați regulile militare înainte de a trimite acest tip de cadou. În timpul unei desfășurări militare, pot exista anumite elemente care sunt interzise.
 • Imaginea intitulată
  3
  Evitați comunicarea proastă prin intermediul materialelor scrise. În timpul implementării, dvs. și partenerul dvs. ați putea comunica frecvent prin e-mail și mesaje text. Fără indiciile verbale care ajută o persoană să interpreteze emoțiile, comunicarea slabă poate fi o problemă. Este ușor să interpretați greșit un text și să luați în considerare cuvintele benigne de furie. Încercați să găsiți modalități de a vă asigura că partenerul dvs. vă poate înțelege atunci când nu este posibilă menținerea unei comunicări față în față.
 • Întrerupeți înainte de a trimite un e-mail sau un mesaj text. Citește-ți cuvintele și gândește-te la modul în care pot fi înțelese greșit. Puteți simți mânia, frustrarea sau gelozia în acest mesaj? Dacă da, determina dacă există vreo modalitate de a o paraframa sau de a adăuga un emoticon care arată clar că este un mesaj amabil. De exemplu: "Nu puteam dormi fără tine noaptea trecută" ar putea fi interpretat ca o expresie a resentimentelor, de parcă ar fi spus "Sunt dezamăgit că nu sunteți aici". În schimb, ați putea scrie următoarele: "Mi-e dor de tine și te iubesc atât de mult încât nu puteam dormi fără tine noaptea trecută. <3 ".
 • De asemenea, rețineți că intențiile nu pot fi exprimate pe deplin prin comunicarea scrisă. Dacă partenerul vostru vă trimite ceva care pare plin de furie, încercați să vă amintiți cât de obișnuit este să interpretați greșit lucrurile în aceste situații. Luați timp pentru a vă liniști și a răspunde cerând, într-un mod politicos, o clarificare în cazul în care considerați că este necesar. De exemplu: "Mi-e dor de dormit cu tine. Pentru a face lucrurile clar, pentru că știu că este ușor să interpretați greșit mesajele e-mail, nu ești supărat, nu-i așa? Vreau doar sa ma asigur :)
 • Imaginea intitulată
  4
  Stați informat despre evenimentele de zi cu zi. Cunoașterea vieții cotidiene a partenerului dvs. îi va ajuta să se simtă aproape unul de celălalt. Distribuiți evenimentele zilnice ori de câte ori aveți ocazia, chiar și lucruri care par lent sau banal. Discutați despre călătoria dvs. spre supermarket sau persoana pe care ați întâlnit-o la sala de sport. Acest lucru va face partenerul dvs. sa se simta alaturi de dumneavoastra.
 • Imaginea intitulată


  5
  Căutați modalități creative de a oferi suport la distanță. Utilizarea e-mailurilor, a apelurilor telefonice și a mesajelor text este un mod plăcut de a păstra legătura. Cu toate acestea, încearcă, de asemenea, să vă trezi puțin creativitatea. Dacă în timpul desfășurării vă gândiți la moduri distractive și neconvenționale de a comunica, partenerul dvs. se va simți apreciat.
 • Faceți un album în momentul în care partenerul dvs. revine, unde detaliază evenimentele care au avut loc în absența lui. Scanați imaginile din album și trimiteți-le.
 • E-mail fragmente de melodii sau clipuri video care au o semnificație sentimentală pentru ambele.
 • Utilizați mirosul ca un suvenir. Mirosul este strâns legat de memorie, așadar trimiterea partenerului dvs. un mic recipient de sampon pe care îl folosiți vă poate oferi un mic memento pentru dvs.
 • Citiți aceeași carte împreună de la o distanță. Acest lucru îi va ajuta să se simtă strâns și să le dea ceva despre care să vorbească când se întoarce partenerul tău.
 • Metoda 3
  Fii ocupat

  Imaginea intitulată
  1
  Scrieți un jurnal Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă procesa gândurile în timp ce partenerul dvs. este departe. De asemenea, puteți scrie un jurnal dacă vă aflați în desfășurarea militară. Scrie-l de câteva ori pe săptămână și cronică gândurile și emoțiile legate de absența partenerului tău. Când vă întâlniți amândoi, împărtășiți câteva din secțiunile cele mai în mișcare ale jurnalelor voastre.
 • Imaginea intitulată
  2
  Explorați propriile interese În timp ce distanța este dificilă, poate uneori să ofere posibilitatea explorării de sine și a creșterii personale. În timp ce partenerul dvs. este departe, profitați de această ocazie pentru a explora unele dintre propriile interese și pasiuni. Alăturați-vă unui club de carte, înscrieți-vă pentru o clasă de gătit, începeți un nou hobby (de ex. Rulați sau coaseți). Încearcă să profiți de cele mai multe ori de tine singur pentru a te cunoaște mai bine și pentru propriile tale interese.
 • Dacă vă aflați în desfășurare, este posibil să nu vă fie dificil să vă ocupați. O desfășurare deosebit de activă ar trebui să vă păstreze mintea ocupată. Cu toate acestea, unele sunt mai puțin hectice decât altele. De exemplu, în timp ce poate fi complicat, ca să spunem așa, să vă înscrieți pentru o cursă de gătit în timpul unei desfășurări militare, puteți căuta alte activități solo. De exemplu, puteți începe să citiți și să scrieți. Încercați să explorați subiecte de interes prin citirea cărților legate de ele în timpul liber.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți o rețea de asistență. În timpul separării, dvs. și partenerul dvs. trebuie să aveți acces la rețele de asistență sănătoasă. Oamenii sunt ființe sociale prin natură și, chiar dacă partenerul tău este departe, trebuie să ai alți oameni cărora le poți transforma.
 • Dacă tu ești cel care merge la desfășurare, nu ezita să te apropii de tovarășii tăi în brațe. Spuneți-le cu onestitate despre problemele și presiunile dvs. și vorbiți despre modul în care vă ocupați de relația voastră pe distanțe lungi.
 • Dacă sunteți cel care rămâne acasă, adresați-vă prietenilor și familiei. De asemenea, trebuie să vă adresați prietenilor și familiei partenerului dvs. Timpul petrecut cu oameni apropiați de partenerul dvs. vă poate ajuta să vă simțiți mai aproape de partener în ciuda distanței.
 • Imaginea intitulată
  4
  Păstrați lucrurile în perspectivă. În timp ce partenerul dvs. este departe, este important să păstrați lucrurile în perspectivă. Discutați cu prietenii și familia atunci când vă simțiți frustrați și frică în timpul absenței partenerului. Dacă știți o altă persoană a cărei partener este și în armată, aceasta vă poate ajuta să păstrați lucrurile în perspectivă. În timp ce este un moment dificil, rețineți că nu va dura o viață. Încercați să rețineți că lucrurile sunt temporare și că relația dvs. poate fi mai solidă odată ce partenerul dvs. revine.
 • Dacă sunteți persoana care merge la desfășurarea militară, unii dintre tovarășii dvs. de arme probabil au, de asemenea, cupluri care le așteaptă acasă. Vorbește-le despre sentimentele tale și cere-le sfaturi despre mecanismele de coping. Este posibil ca unii soldați să fi fost detașați de mai multe ori și ar putea avea sfaturi pentru tine în legătură cu modul de păstrare a lucrurilor în perspectivă.
 • Metoda 4
  Gestionați absența partenerului dvs. emoțional

  Imaginea intitulată
  1
  Rezolvați-vă propriile probleme. Distanța poate genera o mulțime de insecuritate într-o relație. Dacă aveți probleme preexistente legate de insecuritate sau încredere, distanța poate intensifica aceste sentimente. Găsiți modalități de a-ți rezolva propria insecuritate.
  • Discutați cu partenerul dvs. și cu ceilalți despre incertitudinile dvs. Deși nu ar trebui să aveți un ton acuzator atunci când vorbiți cu partenerul dvs., este normal să vă exprimați nesiguranța. Un pic de confort poate da rezultate foarte bune.
  • Evaluați propriile probleme legate de încredere și insecuritate. Aceste probleme ar putea apărea dintr-o relație din trecut. Încercați să înțelegeți că, deși este normal să vă faceți griji atunci când cuplul este plecat, o mare nesiguranță poate fi neîntemeiată.
 • Imaginea intitulată
  2
  Acceptați faptul că ambele vor crește pe plan personal în timpul acestei separări. Când veți întâlni partenerul dvs., ambele vor fi puțin diferite. Există o perioadă îndelungată de timp în care ambii nu au împărtășit și, în acest timp, au devenit mai independenți. Încercați să acceptați faptul că, atunci când partenerul dvs. revine, relația dvs. poate fi diferită de ceea ce a fost înainte. Acest lucru nu poate fi neapărat un lucru rău. În timp ce ambele s-au schimbat, ar putea fi ceva mai bun. După ce au suferit separarea, cei doi s-ar putea simți mai în siguranță în relație.
 • Imaginea intitulată
  3
  Au așteptări realiste despre comunicare. Uneori, comunicarea va fi dificilă, așa că încercați să înțelegeți acest fapt. Poate că există momente în care nu știți nimic despre partenerul dvs. timp de câteva săptămâni. În aceste vremuri, adresați-vă altor persoane care vă pot sprijini și care vă îngrijesc.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dacă este necesar, solicitați ajutor profesional. Distanta mare poate exercita o multime de stres intr-o relatie. Este normal să vă simțiți nesigur, dar dacă credeți că stresul este prea copleșitor, căutați ajutorul unui terapeut. Un terapeut calificat vă poate ajuta să vă rezolvați nesiguranța și să găsiți modalități mai bune de a face față distanței. Pentru a găsi un terapeut, cereți medicului de familie să vă adreseze unei persoane sau să se consulte cu asigurătorul dvs. Dacă vă aflați într-o instituție de învățământ, aveți dreptul să primiți consiliere gratuită prin intermediul universității.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să susții o persoană prinsă într-o relație de controlCum să susții o persoană prinsă într-o relație de control
  Cum de a construi încrederea într-o relațieCum de a construi încrederea într-o relație
  Cum să păstrați o relație de iubițiCum să păstrați o relație de iubiți
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să începi o relație casualăCum să începi o relație casuală
  Cum să găsiți partenerul idealCum să găsiți partenerul ideal
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum să construiești o relație sănătoasăCum să construiești o relație sănătoasă
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  Cum să vă opriți partenerul purtând haine urâteCum să vă opriți partenerul purtând haine urâte
  » » Cum să menținem o relație solidă în timpul desfășurării militare

  © 2011—2020 ertare.com