Cum să mențineți o relație la distanță

Nimeni nu a spus că relațiile pe distanțe lungi sunt ușoare, dar nu înseamnă că trebuie să se ruineze. Cu angajamentul și comunicarea corectă, relațiile de lungă distanță pot fi mai stabile decât cele apropiate geografic. Modificările simple în atitudinea și stilul tău de viață te pot ajuta să-ți păstrezi persoana iubită în viața ta.

pași

Partea 1
Păstrați normalitatea atunci când este posibil

Imaginea intitulă Efectuați o activitate de relaționare pe distanțe lungi Pasul 1
1
Păstrați legătura. Deoarece nu veți fi văzut în persoană, este important să stabiliți și să mențineți o conexiune emoțională cât mai des posibil. Acestea nu ar trebui să fie întotdeauna discuții lungi și profunde. Comunicarea frecventă, indiferent cât de nesemnificativă, va arăta că este suficient de interesată să investească timp și efort în relație și va fi mai ușor să țină pasul cu viața. Dacă vă permiteți să treceți mai multe zile (urmate), experiențele dvs. de zi cu zi vor dispărea în fundal și va trebui să începeți de la zero de fiecare dată când vorbiți.
 • Aflați metoda preferată de comunicare a partenerului dvs. Asigurați-vă că încercați o varietate de tehnologii pentru a determina ce funcționează cel mai bine pentru voi doi. Aceștia ar putea trimite mesaje text, e-mailuri sau să facă apeluri video de la FaceTime pentru a ține pasul cu detaliile zilnice ale vieții lor.
 • Organizați-vă programele. Dacă știți că veți fi prea ocupați să comunicați, anunțați partenerul dvs. în avans și încercați să păstrați legătura cât mai curând posibil. Dacă nu sunteți atât de ocupat ca partenerul dvs., rămâneți flexibil și concentrați-vă asupra unui lucru care vă interesează.
 • Imaginea intitulă Faceți o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 6
  2
  Vorbiți despre lucruri mundane și mici. Nu credeți că fiecare conversație ar trebui să fie o discuție serioasă despre relația, speranțele sau visurile voastre. În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor mici pe care le vor face cuplurile care trăiesc împreună, cum ar fi cumpărăturile, efectuarea de treburi sau redecorarea. Acest lucru le va da sentimentul de a crea o casă împreună, ceva pe care ambii pot să-l aștepte.
 • Vorbind despre lucruri plictisitoare sau mundane din viața ta, poate, de asemenea, să favorizeze relația și interdependența, care stă la baza fiecărei relații.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 3
  3
  Vizitați în mod regulat. Încercați să acordați timp pentru a vizita cât mai des posibil sau atât timp cât permite bugetul. Ei trebuie să se vadă reciproc cu fiecare ocazie. Faceți un program de vizite regulate sau cel puțin să faceți planuri pentru următoarea vizită, de îndată ce se termină ultima. Comunicarea față în față este la fel de importantă ca și satisfacția, angajamentul și încrederea în relație.
 • Ei își creează propriile ritualuri în jurul vizitelor lor, cum ar fi mâncarea la un restaurant preferat, bucurându-se de o noapte liniștită împreună acasă sau de a împărtăși o activitate preferată.
 • Facilitează logistica călătoriei astfel încât să nu interfereze în timpul lor împreună. Sunt de acord cu privire la un punct de întâlnire la aeroport sau la gară. Învață să călătorești cu o valiză sau să părăsești uneltele de bază din casa partenerului tău pentru a economisi timpul petrecut la aeroport.
 • Mergeți împreună departe de casă uneori. Vizitați un loc nou pentru ambele persoane sau alegeți unul care se află la jumătatea drumului în care locuiesc.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 4
  4
  Încercați să vă cunoașteți mai mult. Ca și în cazul oricărei relații, ei ar trebui să-și petreacă timpul să se cunoască reciproc și să se înțeleagă reciproc. Când vorbești, notați lucrurile pe care le plac partenerul tau (cum ar fi hobby-urile lor sau activitățile de zi cu zi) și investighează un pic astfel încât să aveți ceva pentru a vorbi despre.
 • Cunoașterea preferințelor partenerului dvs. va fi de asemenea utilă atât atunci când doresc să facă schimb de cadouri, ceea ce reprezintă un alt mod de a-și exprima sentimentele de la distanță.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 5
  5
  Amintiți-vă că partenerul dvs. este o ființă umană. Distanța crește afecțiunea, dar poate, de asemenea, să te facă să o idealizezi. În timp ce acest lucru poate face relația stabilă, idealizarea extremă (gândirea partenerului dvs. este perfectă) va face mai dificilă întâlnirea cu persoana reală.
 • Menținerea unei comunicări zilnice despre viața lor de zi cu zi vă va ajuta să vă umanizați partenerul și să fiți conștienți de schimbările care s-ar putea întâmpla.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 5
  6
  Sprijinăți-vă reciproc, chiar și pe distanțe. Sprijiniți partenerul în cazul în care aveți o problemă, sunteți răniți sau din orice motiv. Trebuie să fiți la dispoziție pentru ao ajuta să știe că vă pasă. În cazul în care partenerul dvs. se termină de a se ocupa numai de probleme importante, în cele din urmă va înceta să vă mai necesite. Interdependența este voința de a acționa împotriva propriului interes în beneficiul partenerului dvs. sau al relației dvs. Astfel, sprijinirea reciprocă generează interdependență, ceva crucial în relațiile de lungă distanță.
 • Interdependența poate fi observată în activitățile de zi cu zi, cum ar fi comiterea deciziilor și comportamente pe termen lung, cum ar fi renunțarea la fumat.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 7
  7
  Dezvoltați încrederea. Încrederea într-o relație este vitală, indiferent de distanță. Faceți tot ce este mai bun pentru a fi credincios și pentru a evita ispita. Dacă ați făcut o greșeală, este deosebit de important să fim corecți și spune adevărul partenerului în cazurile în care mint beneficii tine. De exemplu, dacă te pune într-o poziție de ispită (ca merge la un bar), în ceea ce privește locul zăceau dumneavoastră beneficiați personal, dar onestitatea beneficia relația ta.
 • Folosirea constanta a resurselor email si online poate ajuta la cresterea increderii in relatiile romantice.
 • Imaginea cu titlul Faceți o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 8
  8
  Implicați-vă unii altora. Fii deschis și cinstit când dezvăluie în mod voluntar informații private. Ei trebuie să se angajeze moral unii cu alții și să continue relația pentru valorile personale și nu pentru presiunile sociale. Valorile personale includ convingeri, cum ar fi "Credinciosul rămâne o parte a identității mele". Pe de altă parte, presiunile sociale implică percepția aprobării sau dezaprobării societății. De exemplu: "Mama mea ar fi devastat dacă a înșelat prietena mea și sa despărțit de mine".
 • Fiți atenți la comportamente în cazul în care partenerul încearcă să manipuleze să faci ceva ce beneficii numai ei ca mint despre o situație de urgență pentru a răspunde la telefon în timpul unei întâlniri de afaceri importante. În cazul în care lipsa de onestitate și de manipulare a deveni o parte din comunicare, atunci ar trebui să reconsidere de ce relația ta este lipsită de încredere.
 • Imaginea intitulă Efectuați o activitate de lucru pe distanțe lungi Pasul 9
  9
  Nu faceți nimic irațional doar pentru că sunteți supărați sau supărați de ceva ce a spus sau făcut. Comunicarea este cheia. Dacă au o problemă, atunci vorbiți despre asta. Acest lucru vă va întări încrederea și va crea o legătură mai puternică. Nu poți menține o relație dacă te temi că îți voi face ceva pentru că ai făcut ceva să fii supărat.
 • Partea 2
  Faceți lucrurile împreună și stabiliți o legătură

  Imaginea intitulă Faceți o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 9
  1


  Distribuiți ceva. Creați ceva pe care atât cei care îl pot accesa, cât și pe care îl pot partaja, cum ar fi un blog online sau o carte de amintiri. Acest lucru le va da o nouă formă de comunicare și, în același timp, le dă sentimentul că ele creează ceva împreună. Ei ar putea crea un blog cu mâncare cu aventurile lor culinare, posta fotografii ale antrenamentelor lor pe Instagram sau să creeze un hashtag Twitter special pentru doar doi dintre ei.
  • Partajați, de asemenea, calendarele dvs. online. Dacă nu se întâlnesc într-o zi, ei vor avea un loc pentru a consulta motivul. Ei vor avea de asemenea ceva de vorbit, cum ar fi întrebarea "Cum a fost concertul aseară?".
 • Imaginea cu titlul Faceți o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 8
  2
  Faceți aceleași lucruri în același timp. Acest lucru va face distanța dintre dvs. să pară mai mică și mai supremă. Ei se vor simți mai aproape și în același timp vor crea o legătură. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți, încercați una dintre următoarele:
 • Planificați să gătiți aceeași masă în aceeași zi. Dacă niciunul dintre dvs. nu este bun la gătit, puteți intenționa pur și simplu să mâncați același fel de mâncare sau sandviș.
 • Citiți aceeași carte sau articol. Ele pot chiar să se întoarcă să le citească cu voce tare.
 • Urmăriți simultan o emisiune TV sau un film. Păstrați un apel deschis și împărtășiți reacțiile dvs.
 • Utilizați un videofon pentru a vorbi în timp ce mâncați sau vizionați un film împreună.
 • Dormiți împreună. Ambele pot să se angajeze într-o conversație telefonică sau video și să adoarmă împreună. Făcând-o din timp în timp, îi pot face să se simtă mai aproape.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 12
  3
  Aflați împreună. Alegeți un proiect pe care vă place să-l faceți, cum ar fi luarea unei clase de limbi online sau învățarea de a tricotat. Fă ceea ce te interesează. Acest lucru vă va oferi o idee minunată că împărtășesc o poveste și că au ceva care le unește. De asemenea, este o idee excelentă de a petrece timp împreună și de a le da ceva de vorbit.
 • Profitați la maximum de Internet. Ar putea juca un joc multiplayer online sau ceva tradițional, cum ar fi șahul. Oricum, ei pot discuta în timpul jocului, ceea ce le va da un sentiment mai mare de unitate.
 • Imaginea intitulă Faceți o lucrare de relaționare pe distanțe lungi Pasul 13
  4
  Te simți special. Încercați să faceți lucruri mici care îi spun celeilalte persoane despre care vă interesează. Puteți scrie scrisori de dragoste și le puteți trimite prin poștă. Puteți trimite și mici cadouri, cărți sau flori fără motiv. Acum este mai ușor ca oricând să găsești modalități de a trimite aproape orice partenerului tău.
 • Nu credeți că ar trebui să trimiteți ceva care reprezintă un mare gest din partea voastră. Lucrurile mici, constante sunt la fel de importante ca făcând acea persoană să se simtă specială în ocazii speciale.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 14
  5
  Urmărirea intereselor comune. Încercați lucrurile noi împreună, chiar dacă asta înseamnă să le faceți separat. În acest fel, nu vor vorbi doar la telefon, ceea ce poate fi un obstacol în relațiile de lungă distanță dacă este singurul lucru pe care îl fac. În schimb, faceți ceva romantic, ca și cum ați privi stelele când sunteți la telefon. Sincronizați-vă ceasurile pentru a suna în același timp în fiecare zi și încercați să vă gândiți unii la alții atunci când se întâmplă acest lucru.
 • În timp ce faceți aceste activități împreună, amintiți-vă că partenerul dvs. se gândește la dvs., chiar dacă acestea sunt departe. Acest lucru vă poate întări legătura.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 15
  6
  Creați conexiuni Este important să simțiți că aveți un loc în viața partenerului. Încercați să vă întâlniți cu prietenii partenerului dvs. și invers, fie online sau personal. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai multe despre viața partenerului dvs. și să facilitați comunicarea.
 • Dacă unul dintre voi trebuie să se miște într-o zi, ca să poată fi împreună, înseamnă că vor trebui să-și părăsească prietenii. Începeți imediat să creați o nouă rețea socială sau profesională pentru cuplul care se va mișca.
 • Partea 3
  Setați așteptările și limitele

  Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 17
  1
  Discutați despre natura relației dvs. Adresați imediat întrebări importante pentru a vă asigura că ambele sunt clare cu privire la natura relației. Decideți ce fel de relație doresc. De exemplu, se întâlnesc, frecventează, se întâlnesc sau se angajează? De asemenea, trebuie să definiți exclusivitatea relației (dacă vor vedea alte persoane). De exemplu, puteți să întrebați partenerul dvs. "Sunteți dispus să vă mișcați dacă relația devine mai gravă?" Sau "Căutați să ieșiți din această relație?".
  • În timp ce aceste întrebări pot fi greu de solicitat și pot duce la conversații dificile, definirea relației vă va salva o mare durere de cap și neînțelegerile ulterioare. Acest lucru este important pentru dezvoltarea relației pe care o vreți.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 21
  2
  Discutați despre îndoielile, incertitudinile și temerile dvs. Explorați problemele înfricoșătoare și dificile, împreună cu cele bune. Gândiți-vă la aceasta ca la o ocazie de a vă explora cu sinceritate sentimentele. Recunoașterea înălțimilor și minusurilor partenerului dvs. în timp ce vă deplasați fizic vă va face mai toleranți și mai confidențiali cu punctele dvs. scăzute când le veți vedea în persoană.
 • Este de înțeles că doriți să vă concentrați doar pe aspectele pozitive. Cu toate acestea, ar trebui să îi lăsați pe partenerul dvs. să cunoască punctele dvs. scăzute. Sunt ambele ființe umane și e bine să nu fii întotdeauna fericit.
 • Imaginea intitulă Efectuați o activitate de lucru pe distanțe lungi Pasul 23
  3
  Rămâi pozitiv. Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale distanței, cum ar fi capacitatea de a-ți urmări interesele, hobby-urile și obiectivele de carieră. Rețineți că distanța va crește și creativitatea atunci când vă comunicați și vă exprimați sentimentele. Uitați-vă la aceasta ca la o ocazie de a vă testa abilitățile de comunicare și emoțiile.
 • Ori de câte ori considerați relația de lungă distanță ca fiind o stare temporară, vă veți ține capul în sus și veți transmite acel sentiment de securitate și fericire partenerului.
 • Imaginea intitulă Efectuați o lucrare de lucru pe distanțe lungi Pasul 27
  4
  Aveți așteptări rezonabile. Ține minte asta Toate tipurile de relații necesită muncă grea și dedicare celui iubit sau partenerului său, indiferent dacă este o relație lungă sau o relație strânsă. Dacă dvs. și partenerul dvs. sunteți dispuși să faceți acești pași, fiți siguri că vor exista obstacole de-a lungul drumului. Dacă vor învăța să le depășească, aceste provocări vor contribui doar la dezvoltarea unei relații mai bune pe termen lung.
 • De exemplu, pot fi pregătiți să întâmpine dificultăți în ceea ce privește datele importante sau sărbătorile în care trebuie să fie separate. Dacă știți că nu puteți fi împreună la aniversarea dvs., planificați o modalitate specială de a stabili o conexiune.
 • sfaturi

  • Dacă trebuie să luați un zbor sau să utilizați un alt mijloc de transport în comun pentru a vizita partenerul dvs., înscrieți-vă imediat într-un program de recompense bune (de exemplu, punctele frecvente). Acele mile vor adăuga, recompensele vă vor ajuta să mențineți vizitele în timp și puteți face chiar și una sau două vizite surpriză.
  • Efectuați o inversă creativă și trimiteți-o prin poștă partenerului dvs., astfel încât să se poată bucura de ea până se vor vedea reciproc data viitoare. De exemplu, creați un calendar de fotografii cu ceva pe care îl adăugați în fiecare zi pentru a descrie ce te iubesc de partenerul dvs.
  • Încredere pe cineva A avea un coleg de cameră sau un membru apropiat al familiei vă poate ajuta să nu vă simțiți singuri.
  • Trimiteți-vă frecvent fotografii partenerului dvs. ori de câte ori este posibil. Schimbați fotografiile astfel încât ambii să rămână fericiți.
  • Este mai ușor să ai discuții când te afli într-o relație de lungă distanță, pentru că nu poți distinge mereu care este tonul real al celeilalte persoane prin mesaje text. De asemenea, este mult mai ușor să spui lucruri dureroase atunci când nu sunt față în față, dar cuvintele pot răni în același mod. Acordați o atenție deosebită modului în care interpretați cuvintele partenerului dvs. (poate că nu este ceea ce pare) și ceea ce spuneți când sunteți supărat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodatăCum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodată
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să începi o relație casualăCum să începi o relație casuală
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum de a alege mireasa potrivitaCum de a alege mireasa potrivita
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să evitați relațiile codificateCum să evitați relațiile codificate
  Cum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă specialCum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă special
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum se face o relație la distanță de lucru la universitateCum se face o relație la distanță de lucru la universitate
  » » Cum să mențineți o relație la distanță

  © 2011—2020 ertare.com