Cum să mențină o relație în timpul verii

Menținerea unei relații în vara poate fi dificil, pentru că nu știi niciodată când s-ar putea vedea cineva care speciale pe care le pasă atât de mult, mai ales în cazul în care merg la școală împreună și sunt folosite pentru a vedea în fiecare zi. Din păcate, în timpul verii, este foarte probabil să se schimbe. Reglați-vă noua libertate și asigurați-vă că aveți acea persoană specială apropiată de voi cu acești pași simpli.

pași

Imagine cu titlul Mențineți o relație pe Pasul de vară 1
1
Vorbește ori de câte ori poți. Comunicarea este cheia în orice relație și nu este diferită în timpul verii. Vorbește cu el sau ea o dată pe zi (poate mai mult sau poate mai puțin, în funcție de rutina regulat) pentru a se asigura că sunt păstrate cât mai aproape posibil.
 • Apelați, trimiteți e-mailuri sau mesaje instantanee - țineți legătura. Chiar nu contează ce metodă folosiți atât timp cât împărțiți lucrurile în mod consecvent și rămâneți pe aceeași pagină.
Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 1 de vară1
 • Spune-i ce se întâmplă în viața ta. Acest lucru îi va ajuta pe celălalt să se simtă parte din viața ta, chiar dacă nu îl vezi în fiecare zi. Vorbiți despre ceea ce ați făcut în acea zi și despre ce veți face data viitoare când vă veți vedea unul pe celălalt. Spuneți-vă despre prietenii dvs., despre familie, anul școlar care sa întâmplat și despre ce urmează și asigurați-vă că puneți întrebări dacă doriți ca conversația să continue să curgă.
  Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 1 de vară2
 • Dacă vă simțiți romantic, scrieți o scrisoare. O scrisoare durează mai mult timp și energie pentru a scrie un e-mail sau un mesaj text, deci este un semn că sunteți dispus să pună acea energie suplimentară în persoana. Scrisorile nu trebuie să fie lungi pentru a fi eficiente. Distribuiți ceva interesant care sa întâmplat cu dvs. sau discutați despre modul în care persoana respectivă vă face să vă simțiți. Asigurați-vă că obțineți multe puncte pentru o scrisoare bine scrisă.
  Imaginea intitulată Mențineți o relație pe Pasul 1 de vară3
 • Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 2 de vară
  2
  Planificați-vă să petreceți timp împreună cel puțin o dată pe săptămână. Este important să mențineți o relație fizică dacă este posibil, deci decideți ce doriți să faceți și faceți acest lucru. Cu cât se văd mai mult în persoană, cu atât mai bine.
 • Plaja sau activitățile de pe vară țipă apa. Când vă gândiți la zilele de vară lungi și însorite, vă gândiți la ... plajă! Distribuiți plaja sau piscina cu prietenul sau prietena dvs. Dacă încă nu vă simțiți confortabil să fiți complet singuri, invitați prietenii. Ori de câte ori poți vedea acea persoană specială într-un costum de baie, e un extra.
  Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 2 de vară1
 • Filmele sunt, de asemenea, populare în timpul verii, astfel încât să profite de ele. Du-te la un matineu ieftin, și să fie selectiv despre film, veți vedea: acțiune, comedie și groaza sunt cele mai bune filme pentru a avea o programare, dar alege una care ambele vor să vadă că nici un om adormi sau de a trece greșit. Dacă orașul dvs. are un cinematograf în aer liber, profitați de el!

  Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 2 de vară2
 • Dacă plănuiți să vă întoarceți acasă vara, respectați regulile casei și, cel mai important, părinții voștri. Amintiți-vă, dacă părinții vă aprobă, vă vor invita mai des. Dacă ei nu vă plac, probabil că nu vă vor invita, și ar putea fi chiar sfârșitul relației voastre. Dacă sunteți băiat, spuneți "Dl."și "doamnă"Chiar dacă sună ciudat, curăță-te ce folosești, oferi ajutor pentru a face niște lucrări de uz casnic și fii bun față de frații tăi. Având părinții pus pe partea ta vă va ajuta să vă vedeți prietenul sau prietena mai mult timp în timpul verii.
  Imaginea intitulată Mențineți o relație pe Pasul de vară 2Bullet3
 • Imaginea intitulată Menținerea unei relații peste pasul 3 de vară
  3
  Valoarea timpului petrecut împreună. Sunteți în această relație pentru un singur motiv: cealaltă persoană te face să te simți bine, te face să vrei să fii o persoană mai bună, te face fericit să fii în viață. Ei bine, dovedește-o! Fiți fericiți când sunteți cu persoana dvs. specială și profitați de fiecare secundă pe care o au.
 • Spuneți acelei persoane speciale cum te face să te simți. Nu trebuie să fie ciudat. Fii sincer și ascultă-ți emoțiile. Ceva la fel de simplu ca "Mă bucur că te am pe tine" sau "Nu vreau să fiu în altă parte dacă nu este cu tine" Vă dă un gust cum vă simțiți și deschideți ușa pentru a fi mai intimă unul cu altul.
  Imaginea intitulată Mențineți o relație pe Pasul de vară 3Bullet1
 • Sărbătoriți date importante sau aniversări. Dacă ați fost împreună pentru o vreme, să sărbătoriți acea aniversare de trei luni când vine data. Aceasta va spune celeilalte persoane că vă acordați atenție și va fi un semn că sunteți fericiți că sunt încă împreună. Nu trebuie să fie ceva exagerat, atâta timp cât persoana știe de ce o faci.
  Imagine cu titlul Mențineți o relație pe Pasul de Vară 3Bullet2
 • Nu vă fie teamă să încercați lucruri noi. Deci nu a mai fost niciodată la un concert sau nu a fost niciodată la grădina zoologică. Vara este ocazia perfectă de a încerca lucruri pe care nu le-ați mai făcut niciodată. Făcând lucruri distractive, interesante și aventuroase vă va ajuta să vă consolidați relația. Dacă aveți nevoie de un tată care să vă însoțească, nu vă faceți griji - poate fi distractiv dacă aveți mentalitatea potrivită.
  Imaginea intitulată Mențineți o relație pe Pasul de vară 3Bullet3
 • sfaturi

  • Obțineți camere web și folosiți MSN, AIM sau Yahoo! Messenger, astfel încât acestea să poată fi văzute mai des.
  • Invitați-o în locuri care vă plac amândoi. Întreabă-l despre locurile sale preferate.

  avertismente

  • Unele mame și mai ales părinții (dacă este fiica lor) pur și simplu nu te vor iubi. Dacă nu le plac, nu încercați să le fortați. Doar arătați-le că nu veți sta niciodată între el și fiica lui și nu o răniți niciodată și nu o jigniți.
  • Când te duci acasă, nu te atingi sau să te săruți în fiecare secundă. Acest lucru îi sperie părinții și poate și fată, pur și simplu pentru că părinții lor sunt acolo.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodatăCum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodată
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum sa fii in contact cu fata care iti placeCum sa fii in contact cu fata care iti place
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să câștigi din nou încredereaCum să câștigi din nou încrederea
  Cum să-ți faci prietena să te iubeascăCum să-ți faci prietena să te iubească
  Cum sa faci o relatie de munca indiferent de varstaCum sa faci o relatie de munca indiferent de varsta
  Cum să te alături unui prieten cu avantajeCum să te alături unui prieten cu avantaje
  » » Cum să mențină o relație în timpul verii

  © 2011—2020 ertare.com