Cum să mențină o relație bună cu cel mai bun prieten al tău pentru totdeauna

Uneori, un prieten poate fi o persoană apropiată de un membru al familiei. Cu toate acestea, ca și în cazul familiei, menținerea relației necesită efort. Făcând lucrurile împreună, sprijinindu-vă reciproc și apropiindu-vă, puteți dezvolta o prietenie pentru viață.

pași

Metoda 1
Fă prietenul tău mai adânc

Imagine cu titlul Faceți prieteni Pasul 5
1
Cunoașteți-vă mai bine Atunci când întărești o prietenie, este important să te deschizi unul altuia pentru a fi o prietenie profundă. Această vulnerabilitate este ceea ce le permite să se cunoască reciproc. Orice prietenie de lungă durată cu cel mai bun prieten trebuie să includă puțin din cele de mai sus. Este bine să stabiliți limite, dar vulnerabilitatea face o prietenie mai adâncă.
 • Lasă-l să-ți cunoască problemele. Ați putea spune "am o mulțime de probleme cu imaginea corpului meu". S-ar putea să vă surprindă să știți ce împărtășesc ambii.
 • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 17
  2
  Niciodată nu-ți asumi nimic de cel mai bun prieten al tău. Ea crește ca și tine. Cu toate acestea, ar putea fi similare, este important să ne amintim că acestea sunt diferite. Sprijinirea acestor diferențe este la fel de importantă ca și cum se bucură de lucrurile pe care le au în comun. Pe măsură ce cresc, dinamica prieteniei se poate schimba. Dacă rămâi deschis la aceste schimbări, vei fi pe o cale bună pentru a face prietenie durabilă.
 • Imaginea intitulă
  3
  Petreceți timpul de calitate împreună. Timpul de calitate este foarte important pentru a menține o prietenie. Fie online sau personal (sau prin telefon), este foarte important să comunici regulat cu cel mai bun prieten al tău. Indiferent dacă vorbesc despre ce sa întâmplat cu acea zi, despre muncă sau despre viața lor de dragoste, vorbind de multe ori cu cel mai bun prieten al tău, vei întări relația.
 • Imaginea intitulată Make Friends Step 18
  4
  Dezvoltați încrederea. Încrederea este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei relații. Încrederea se dezvoltă nu numai în a spune adevărul. Este vorba de a fi lângă prietenul tău când are nevoie de tine, să-și păstreze secretele și să-l respecte.
 • Imaginea intitulă
  5
  Găsiți ceva ce amândoi vă place să împărtășiți. Împărtășind ceea ce iubesc, vor găsi noi modalități de a interacționa. În plus, vor face prietenia mai profundă. Împărtășirea intereselor este fundamentală pentru prieteniile de durată. Cu cât sunt mai importante interesele comune, cu atât este mai probabil ca prietenia să se aprofundeze. De exemplu, împărtășirea unui concept similar despre lume va fi mai importantă decât având același gust în haine sau cafea.
 • Imaginea intitulă
  6
  Sprijina cel mai bun prieten al tău. Indiferent dacă este vorba de un meci comunitar în care urmează să participați sau de un proiect de lucru mare, este important să îl sprijiniți în realizările dvs., precum și în testele dvs. Chiar și lucrurile bune, cum ar fi primirea unui premiu important, pot fi stresante. Este important să recunoaștem că cei doi nu se pot confrunta cu situația în același mod. Ascultarea lui în timpul unei crize poate fi cel mai important lucru pentru el.
 • O modalitate importantă de ao susține este cu afirmațiile verbale. Ați putea spune: "Mă bucur că ați obținut premiul" sau "Este minunat să profitați din plin de situații proaste". De asemenea, puteți face aceste afirmații pur și simplu lăsându-i să știe că sunteți lângă el.
 • Metoda 2
  Păstrați comunicarea

  Imagine cu denumirea Ask a Guy Out Pasul 5
  1
  Sună-l frecvent. Acest lucru este extrem de important dacă prietenul tău se mișcă. Comunicarea cu el îi spune de multe ori că îi pasă de el. Vă arată că vreți să știți despre el, chiar dacă el nu este cu voi. Chiar dacă vă mutați într-o altă țară, există aplicații care vă permit să apelați, chiar și prin telefonul mobil (dacă aveți un smartphone).
 • Imagine cu titlul Faceți prieteni pasul 24
  2
  Profitați la maximum de apelurile telefonice. Este important nu numai să-l numiți frecvent, ci și să vă asigurați că nu vă distrați când îl sunați. Puteți afla când cineva este distras în timp ce vorbește la telefon și, dacă te distrați des, prietenul tău ar putea crede că nu ești interesat să vorbești cu el. De asemenea, este important să separăm timpul să-l sunăm, deoarece le permite să aibă conversații mai profunde și nu doar să vorbească despre elementele de bază.
 • În loc să puneți întrebări închise sau superficiale, puteți să întrebați ceva de genul "Ce credeți că doriți pentru viața voastră?" Sau să întrebați un eveniment recent important în viața voastră. În același mod, răspundeți la întrebările prietenului dvs. nu numai cu răspunsurile la unul sau două cuvinte.
 • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 15
  3
  Adunați-vă Faceți cunoștință ori de câte ori este posibil. Dacă cel mai bun prieten al tău trăiește în același oraș, minunat! Faceți cunoștință cu fiecare săptămână sau mai frecvent dacă se potrivește intereselor dvs. și programului. Dacă locuiți într-un alt oraș, asigurați-vă că ați programat un timp pentru a vă întâlni atunci când vă aflați în același oraș sau când puteți călători. Dacă sunteți la școală, faceți tot ce este posibil pentru a petrece timp împreună atunci când nu aveți cursuri.
 • Imagine intitulată
  4
  Încearcă să rămâi disponibil când poți. Acest lucru este dificil. Când ești foarte ocupat, este atât de ușor să te blochezi în problemele și rutina pe care le uiți să-ți petreci timpul cu cel mai bun prieten al tău. Cu toate acestea, este extrem de important să faceți acest lucru, dacă doriți să păstrați prietenia. Prietenii dvs. vor înțelege dacă sunteți uneori ocupați sau dacă există vremuri în viața dvs. atunci când nu vă puteți aloca timp pentru ele, dar dacă sunteți întotdeauna ocupați să ieșiți împreună cu prietenul dvs., va trebui să vă reevaluați prioritățile.
 • Imagine intitulată Faceți-vă celebritate pe YouTube Pasul 9


  5
  Utilizați rețelele sociale atunci când nu puteți apela. Este comun să păstrați legătura prin intermediul rețelelor sociale, chiar dacă locuiesc în același loc. Acest lucru poate spori interacțiunile față-în-față și le poate ajuta să rămână în contact atunci când nu se pot vedea reciproc. În prieteniile pe distanțe lungi, rețelele sociale pot fi un mijloc de a păstra legătura în fiecare zi, chiar dacă fusurile orare și orarele personale nu le permit să se sune frecvent.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă celebritate pe YouTube Pasul 11
  6
  Utilizați apeluri video ori de câte ori este posibil. Apelurile video pot fi cele mai bune după întâlnirea de a vorbi personal. Deși conexiunea nu este întotdeauna suficient de rapidă pentru a efectua un apel video, dacă este rapid, ar trebui să profitați de el. Apelul video vă va permite să vedeți și să vă auziți prietenul.
 • Imagine cu titlul Flirt Step 4
  7
  Utilizați alte aplicații de comunicații dacă au capacități diferite. Apelul video permite citirea limbajului semnelor și a buzelor. Există, de asemenea, aplicații pentru dictare, subtitrare și conversia textului în vorbire. Aceste aplicații vă vor ajuta să păstrați legătura cu cel mai bun prieten al dvs.
 • Metoda 3
  Rezolva problemele

  Imagine intitulată
  1
  Păstrați calm Orice relație la distanță implică un conflict la un moment dat. Menținerea calmului vă va permite să ascultați într-adevăr preocupările celeilalte persoane. De asemenea, veți spori șansele pe care o va asculta și cealaltă persoană și vă va ajuta să nu spuneți ceva ce vă poate regreta.
 • Imaginea intitulată
  2
  Identificați problema Uneori, problema este ceea ce începe lupta și, uneori, este pur și simplu un simptom al unei probleme mai mari. Poate fi la fel de simplu ca o comunicare proastă sau la fel de mare ca o diferență în conceptul lumii. Cu toate acestea, aflarea a ceea ce este problema vă va pune pe drumul spre rezolvarea ei.
 • Imaginea intitulată Faceți prieteni Pasul 6
  3
  Ascultă-o Acest lucru este extrem de important atunci când se confruntă cu conflicte. O luptă este unul dintre principalele motive pentru care cei mai buni prieteni își încheie relația. Ascultați-o luând în considerare ceea ce este mai bine pentru voi doi. Acest lucru vă va ajuta să găsiți o soluție. Uneori, doar spunând "te-am auzit" sau "înțeleg" poate fi suficient pentru a te face să te simți ca și cum ai asculta. Alteori, este util să puneți întrebări care să rezume preocupările dvs., cum ar fi "Deci, atunci când spuneți că cuvintele mele vă rănesc sentimentele, nu știați că vroiam cel mai bine pentru dvs.?"
 • Imaginea intitulă
  4
  Utilizați propoziții de la persoana întâi în loc de sentințe de persoană secundară. Într-un conflict, atunci când începeți toate rugăciunile celei de-a doua persoane, cum ar fi "Ați făcut acest lucru" sau "Tu ești cel ...", etc., învingeți cealaltă persoană de la început. Folosirea sentințelor de la persoana întâi vă permite să vă exprimați sentimentele într-un conflict fără a acuza imediat pe altcineva. De exemplu, puteți spune: "Mă simt ca ceea ce ați spus că m-ați rănit foarte mult" în loc de "Ai spus să mă rănești".
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați-vă responsabilitatea pentru rolul dvs. în conflict. Acest lucru este extrem de important pentru a menține orice relație. Dacă într-un conflict începi să-ți dai vina pe prietenul tău, te vei distanța de el. De asemenea, veți simți că nu vă doriți cel mai mult pentru el. Dacă știți că ceea ce ați făcut a provocat și problema, recunoașteți-o.
 • Când îți asumi responsabilitatea, este important să nu-ți ceri scuze. Este ușor de văzut intenția unei scuze, așa cum se întâmplă cu politicienii care nu recunosc niciodată greșelile lor. În loc să spună: "Îmi pare rău că te-a jignit de ceea ce am spus," spune, "îmi pare rău că te-am rănit". Este mai greu decât să-ți ceri scuze, dar în cele din urmă vei păstra prietenia solidă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Găsiți o soluție care funcționează pentru ambele. Nu încercați să câștigați. Dacă câștigi, înseamnă că cineva va pierde și nici o relație nu ar trebui să fie în acel loc. De asemenea, va fi util să învățați să ajungeți la un acord cu privire la o problemă, deoarece vă va ajuta să vedeți unde se află interesele dvs. și cele ale prietenului dvs.
 • Nu spuneți expresii precum "V-am spus așa" sau "Vezi? Am dreptate. " În schimb, spuneți "Mă bucur că am rezolvat-o".
 • Imagine intitulată
  7
  Solicitați ajutor profesional ori de câte ori este posibil. Mediatorii instruiți vă pot ajuta să rezolvați conflictele. Terapeuții profesioniști vă pot oferi o idee despre motivul pentru care apare o problemă, precum și rolul dvs. în conflict. În prezent, există chiar opțiuni de consiliere în relațiile de prietenie.
 • Solicitarea unui prieten să vă ceară sfatul poate fi un pas dificil de urmat. Ar putea fi util să vă adresați mai întâi opinia și să explicați ceea ce sperați să faceți cu terapia. Cu aceasta, veți vedea că nu considerați terapia ca pretext, ci ca o modalitate de a vă face prietenia mai profundă și de a stabili relația.
 • sfaturi

  • Respectați deciziile lor.
  • Nu-i minți
  • Sunați-l sau trimiteți frecvent mesaje text.
  • Ascultați sfatul lor și obțineți ajutorul lor atunci când aveți nevoie de el.
  • Acceptați defectele.
  • Amintiți-vă datele importante.

  avertismente

  • Ar trebui să aibă și alți prieteni.
  • Nu spune secretele lor.
  • Nu fi posesiv
  • Există prietenii toxice și abuzive. Fiți atent cu gelozie, abuz fizic sau manipulare. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați un specialist în domeniul sănătății mintale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți prieteni reciproce pe FacebookCum să obțineți prieteni reciproce pe Facebook
  Cum să trimiteți o cerere de prietenie pe FacebookCum să trimiteți o cerere de prietenie pe Facebook
  Cum să ai grijă de cererile de prietenie incomode pe FacebookCum să ai grijă de cererile de prietenie incomode pe Facebook
  Cum să-i înveți pe copii despre prietenieCum să-i înveți pe copii despre prietenie
  Cum sa faci si sa folosesti pâine de prietenieCum sa faci si sa folosesti pâine de prietenie
  Cum de a rezolva o prietenie ruptăCum de a rezolva o prietenie ruptă
  Cum să păstrezi o prietenie după un sărutCum să păstrezi o prietenie după un sărut
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să renunț la o prietenie proastăCum să renunț la o prietenie proastă
  Cum să diferențiezi dragostea de prietenieCum să diferențiezi dragostea de prietenie
  » » Cum să mențină o relație bună cu cel mai bun prieten al tău pentru totdeauna

  © 2011—2020 ertare.com