Cum să mențină o prietenie pentru totdeauna

A avea un prieten implică menținerea unei prietenii. Prietenia este un atu important în viață, iar puțini vor să-și piardă beneficiile intangibile și sprijinul de durată. Totuși, odată cu trecerea timpului, poate fi ușor să te simți mai puțin atent și astfel o prietenie poate dispărea. Menținerea unei prietenii pentru totdeauna necesită concentrarea asupra scopului dvs. și depunerea unui efort pentru a păstra bine hărțuitorii acestei prietenii.

pași

Imaginea intitulată Keep friends forever Pasul 7
1
Discutați cu prietenul dvs. în mod regulat. Rămâneți la curent prin telefon, mesaje text, e-mailuri, chat-uri online și, bineînțeles, întâlniri față în față. Găsiți cât mai multe oportunități pentru a rămâne în contact în timpul săptămânilor și lunilor de viață ocupată. Nu lăsați prea mult timp între ocazii pentru a păstra legătura.
 • Nu vă arătați abstracți când vorbește. Ascultă ceea ce prietenul tău trebuie să-ți spună și să știi ce se întâmplă în viața lui. Într-o prietenie autentică, ambii vor dori, de asemenea, să audă în timp util partea dvs. de lucruri. Nu mai vorbi tot timpul despre tine. Ascultă-ți prietenul mai mult decât vorbești despre tine.
Imagine intitulată Keep Friends Forever Pasul 12
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 11
  2
  Țineți legătura în mod regulat, chiar dacă nu vă apropiați unul de celălalt. Faceți cunoștință frecvent dacă este posibil. Chiar dacă trăiesc în afară unul de celălalt, faceți o regulă pentru a fi conștienți de lucrurile care li se întâmplă din când în când. Puteți vizita, puteți lua prânzul împreună, puteți merge la filme sau puteți petrece o vacanță împreună undeva.
 • Scrieți scrisori sau trimiteți e-mailuri atunci când acestea sunt departe. Prindeți-vă lucrurile în mod regulat.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 13
  3
  Ai încredere în prietenul tău. Sprijiniți-vă când lucrurile sunt greșite și susțineți-vă. Aveți încredere în el și credeți în versiunea sa de poveste, până când nu ați dovedit altceva. Având încredere în prietenul tău, îi vei arăta că-l consideri prietenie pe termen lung, nu doar pentru a fi mulțumit pe termen scurt.
 • Ajută-ți prietenul atunci când are nevoie de ajutor.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 4
  4
  Amintiți-vă lucrurile importante. Acestea includ zilele de naștere, aniversările, zilele de naștere ale copiilor prietenului tău, momentele prețioase pe care le-au petrecut împreună în trecut. Acesta este gândul care contează, nu este necesar să trimiteți daruri mari sau să faceți o demonstrație de amintire. Doar apelați, trimiteți un card sau actualizați-vă despre lucrurile care vi se întâmplă pentru a vă aminti ceva important împreună.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 1
  5
  Respectați deciziile pe care prietenul dvs. le face în viață. Aceasta include interesele romantice, preferințele părintești și opțiunile de carieră. Este posibil să nu fie preferințele tale personale, dar, din nou, nu ești prietenul tău, ești prieten cu prietenul tău. Respectă-l, oferta de orientare dvs. luate în considerare, dar nu bate la cap sau irita ideile tale de ceea ce ar fi fost mai bine să facă. Prietenul tău nu vrea să-l aud sau dacă doriți să vedeți în tot ceea ce faci în relație este să-l mustre.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 5


  6
  Găsiți lucruri distractive de făcut împreună. interese comune frecvent se află în centrul de prietenie, astfel încât avantajul maxim și du-te și de a face lucrurile pe care le bucura de ambele. Faceți loc în viața de zi cu zi pentru a participa împreună la o anumită activitate sau eveniment în mod regulat. Vă veți distra și, astfel, ambele se vor bucura de compania celeilalte.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 9
  7
  Acordă spațiu prietenului tău. Agobiar este la fel de mortal pentru o relație ca și distanțându-vă de ea în mod constant. Încercați să obțineți echilibrul corect și știți când este timpul să lăsați prietenul dvs. să fie cu alte persoane sau să aveți timp pentru voi înșivă.
 • Imagine intitulată Keep friends forever, pasul 8
  8
  Nu acumulați prietenii. Uneori este ușor să ai ideea de "mai mult, cu atât mai bine". Mulți prieteni sunt o mulțime și astfel proximitatea se dovedește a fi o victimă a multor oameni care încearcă să se înțeleagă. Preferă calitatea la cantitate și nu forțează prietenul tău să-ți placă aceleași persoane ca și tine dacă nu împărtășesc aceleași gusturi. Și, în principal, nu lăsați prietenul tău să aibă mai mulți prieteni. Buni prieteni sunt greu de găsit: sunt rare și, prin urmare, prețioase.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 10
  9
  Respectați rudele prietenului dvs. Chiar dacă te înnebunești, fii politicos pentru ei, asta e tot ce ți se cere. Să nu renunțe la bârfe sau să distrugă reputația membrilor familiei tale. Că cu siguranță nu ar trebui să o faceți.
 • Ascultați cu atenție, dacă este necesar, deoarece uneori prietenul dvs. va dori să aerisiți. Cu toate acestea, nu sunteți de acord să audă rezumate ale rudelor prietenului dvs., sunteți de acord să auzi sentimentele prietenului tău și să fie de susținere. Prietenul tău nu va vrea să te audă să-i critici familia.
 • Imagine intitulată Keep friends forever Pasul 14
  10
  Bucurați-vă de compania prietenului dvs. Rețineți că atât schimbarea ca anii să treacă, cu toate acestea, dacă puteți rămâne concentrat pe ceea ce înseamnă prietenia pentru ambele și se poate observa schimbarile, atunci ele pot fi în continuare prieteni buni și să se bucure împreună fiind încă. Lucrurile se schimbă în timp, dar baza prieteniei este acceptarea, care poate fi reînnoită în mod constant și continua să crească împreună astfel.
 • sfaturi

  • Nu-i insulta pe prietenul tău.
  • Nu mint Odată ce încrederea este spartă, este dificil să o restabilești.
  • Nu răspândiți bârfa despre prietenul tău. Răspândirea bârfelor despre un prieten este neplăcută și probabil va distruge prietenia.
  • Nu fi un prieten ciudat.

  avertismente

  • Nu cereți timp și energie de la prietenul tău în mod constant. Prietenii buni primesc spațiu.
  • Nu lăsa un interes romantic să-ți ruineze prietenia. Cu toate acestea, încercați să respectați deciziile prietenului tău îndrăgostit. Nu depinde de tine să fii critic. Dacă vedeți aspecte care vă privesc, spuneți-o, dar nu fi autoritar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să afli dacă cineva te lipsește cu adevăratCum să afli dacă cineva te lipsește cu adevărat
  Cum să ții un prietenCum să ții un prieten
  Cum să păstrezi o prietenie după un sărutCum să păstrezi o prietenie după un sărut
  Cum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lorCum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lor
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărațiCum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați
  Cum să scapi de prietenii ipocrițiCum să scapi de prietenii ipocriți
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să eviți prieteniile toxiceCum să eviți prieteniile toxice
  » » Cum să mențină o prietenie pentru totdeauna

  © 2011—2020 ertare.com