Cum să aveți o conversație

Să presupunem că sunteți cu o persoană total necunoscută pentru tine și trebuie să vorbiți cu ea pentru a ucide timp sau poate pentru un alt scop. Salutări și zâmbete, dar nimic mai mult. Cum să ai o conversație cu ea? Ei bine, în acest articol veți găsi pași care vă vor ajuta să faceți față acestei situații.

conținut

pași

Imaginea intitulată Conduceți o conversație Pasul 1
1
Întrerupeți pentru o perioadă foarte scurtă. Încercați să judecați starea de spirit a persoanei. Asigurați-vă că nu vă gândiți profund sau vă îngrijorați. Nu trebuie să adăugați conversația voastră la durerile voastre. Dacă simțiți că totul este bine, faceți următorul pas.
 • Imaginea intitulată Conducerea unei conversații Pasul 2
  2
  Găsiți un subiect bun. Acestea sunt teme bune pentru o conversație: vremea locală, evenimente sportive populare, știri despre o persoană populară, știri din ziarul orașului dvs. pe coperta acelei zile etc.
 • Imaginea intitulată Conduceți o conversație Pasul 3
  3
  Uită-te în jurul tău Dacă nu te gândești la subiect, nu te îngrijora, doar te uiți în jur. Spuneți ceva frumos despre lucrurile din jurul dvs., cum ar fi podeaua, tavanul, tapetul etc. sau să comenteze vremea.
 • Imaginea intitulată Conduceți o conversație Pasul 4
  4
  Faceți persoana să spună ceva. Sfârșitul propoziției dvs. cu o întrebare (de exemplu: "...., nu-i așa?") Pentru a cere opinia dvs.
 • Imagine intitulată Întreținere romantică Pasul 7
  5


  Ascultați bine, faceți contact vizual atunci când este posibil și arătați că sunteți interesat de ceea ce vorbești. Căutați indicii cheie pentru interesele dvs.
 • Imaginea intitulată Conducerea unei conversații Pasul 6
  6
  Odată ce ai indicii, arată-ți interesul pentru ele. Să vorbească persoana, să explice și să-și completeze punctul de vedere. Întrerupeți cu o altă întrebare numai dacă credeți că vorbești prea mult. Odată ce persoana se simte fericită vorbind cu tine (pe care o observi în fața lui), poți schimba subiectul fără probleme.
 • Imaginea intitulată Conduceți o conversație Pasul 7
  7
  Nu puneți întrebări care implică un răspuns "da" sau "nu". În schimb, ar trebui să adresați întrebări care implică mai multe fapte și răspunsuri. De exemplu, o întrebare pe care nu ar trebui să o întrebați ar fi: "Îți place să asculți jazz-ul?". O întrebare mai bună ar fi: "Care este tipul dvs. preferat de muzică (sau muzician preferat)?"
 • Imaginea intitulată Conduceți o conversație Pasul 8
  8
  Conversația se termină bine. Termină-ți conversația la momentul potrivit spunând ceva frumos și reciproc agreabil, dar asta eo altă artă.
 • Imaginea intitulată
  9
  Întreabă-te cu adevărat. Nu vă așteptați ca cealaltă persoană să țină pur și simplu conversația, trebuie să fiți dispus să spuneți lucrurile în cazul în care există o tăcere incomodă.
 • sfaturi

  • Arată respectul față de persoana și opinia ei - acest lucru ajută foarte mult. Dacă nu sunteți de acord cu privire la un subiect, încercați să-l spuneți în cel mai prietenos mod posibil.
  • Nu vorbiți niciodată nepoliticos. Nu încetați să vorbiți brusc sau brusc despre un subiect.
  • Dacă trebuie să vorbiți din nou cu persoana respectivă, încercați să rămâneți într-o zi și o oră la sfârșitul conversației.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți o conversație pe SnapchatCum să ștergeți o conversație pe Snapchat
  Cum să păstrați un chat interesantCum să păstrați un chat interesant
  Cum să te alături oamenilor care nu îți placCum să te alături oamenilor care nu îți plac
  Cum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti placeCum sa-ti calmezi nervii cand esti in apropierea baiatului care iti place
  Modificarea unui subiect de conversațieModificarea unui subiect de conversație
  Cum se face conversația fluentăCum se face conversația fluentă
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să scapi de prietenii ipocrițiCum să scapi de prietenii ipocriți
  Cum să începi o conversație interesantăCum să începi o conversație interesantă
  Cum să începeți o conversație cu o persoană în autobuz sau trenCum să începeți o conversație cu o persoană în autobuz sau tren
  » » Cum să aveți o conversație

  © 2011—2020 ertare.com