Cum să mențineți un profil redus

Ești timid? Te-ai alaturat recent unui mediu nou si nu esti sigur ce sa faci? Vreți doar să mergeți neobservat pentru orice motiv? Menținerea unui profil scăzut vă poate ajuta să explorați aceste situații și să vă simțiți confortabil. Trecerea neobservată necesită un efort. Amestecarea cu mulțimea, respectarea normelor sociale și îngrijorarea cu privire la problemele dvs. vă vor ajuta.

pași

Metoda 1
Du-te neobservate la școală sau la serviciu

Imaginea cu titlul Deal cu rasismul Pasul 10
1
Observați mediul Aflați cultura și cum funcționează lucrurile. Acordați atenție modului în care oamenii acționează și relațiilor dintre ele. Ce poartă oamenii? Sunt grave sau distractive? Este un mediu liniștit sau plin de viață? După ce înțelegeți cum funcționează lucrurile, vă puteți adapta comportamentul.
 • De exemplu, dacă vă întâlniți cu persoane care sunt adesea bârfe sau înalt profil, le puteți evita sau puteți limita interacțiunile pe care le aveți cu ei.
 • Observarea este importantă, mai ales dacă sunteți nou în acel loc. Apoi, vă puteți adapta comportamentul în funcție de ceea ce ați observat.
 • Imaginea intitulată Dans la o școală Dans (pentru băieți) Pasul 7
  2
  Nu vă lăsați să știți. Dacă faci bine în atribuirea sarcinilor sau într-un proiect, nu spune nimănui altcuiva. Vorbește despre asta dacă altcineva aduce subiectul. În acest fel, este posibil ca realizările tale să devină neobservate și nu trebuie să vorbești despre asta.
 • Permiterea muncii dvs. vorbind de la sine vă va face, de asemenea, să vă faceți umili și inofensivi. Dacă oamenii nu știu cu ce sunteți capabili, ei nu vor aștepta prea mult și nu vă vor acorda mai puțină atenție.
 • Imaginea intitulată Excentric Pas 12
  3
  Evitați purtarea de haine strălucitoare. Dacă este posibil, îmbrăcați-vă ca și alte persoane din mediul dvs. Este posibil să trebuiască să vă schimbați puțin stilul. Dacă îmbrăcați neobișnuit, veți atrage atenția pe care nu o doriți.
 • Purtați culori simple și subtile. Stai departe de culori și designuri strălucitoare. Mențineți bijuteriile și accesoriile la un nivel minim.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 8
  4
  Lucrează singur Lucrați singură în loc de un grup cât mai mult posibil. Lucrând singură, veți arăta altora că sunteți independent și că nu aveți nevoie de prea mult ajutor. Pe de altă parte, asigurați-vă că vă apropiați de cineva atunci când aveți nevoie de ajutor și lucrați ca o echipă când vi se cere. Fiind prea independent te poate face să iesi în evidență.
 • Lucrând singură, te învață să te autodomotezi.
 • Este posibil ca oamenii să înțeleagă că vă place să lucrați singuri, așa că vă vor permite să faceți acest lucru în pace și fără întreruperi.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fiți sociabili Având conversații scurte și care interacționează cu alte persoane este un comportament tipic la locul de muncă sau la școală. Dacă nu ați vorbit cu nimeni în toată ziua, veți fi suspicioși. Luați câteva minute și discutați cu unii la începutul zilei. Acest lucru va arăta că vă faceți timp pentru a construi o relație.
 • Socializează cu o mare varietate de oameni la școală sau la serviciu, în timp ce rezervarea nopți și weekend-uri pentru prieteni apropiați și familie. Aveți grijă să nu vă izolați.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 17
  6
  Evitați să fiți prea liniștiți. Există un echilibru bun între a avea timp singură și socializare. Dacă sunteți prea liniștiți, oamenii se pot gândi că sunteți îndepărtați și nu vă simțiți confortabil apropiați de voi. Acest lucru va atrage într-adevăr mai multă atenție pentru tine decât doriți.
 • Nu trebuie întotdeauna să porniți persoana de contact - totuși, încercați să nu o respingeți dacă cineva vă invită la prânz.
 • În timp ce ar trebui să păstrați scurtele conversații, discutați cu mai multe persoane în loc de doar trei sau patru cu care vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Găsiți cel mai bun dispensar medical Marijuana Pasul 9
  7
  Urmați regulile. Regulile și legile pun ordine în școala, locul de muncă și în societate. Când urmați regulile, puteți să vă camuflați pentru că veți face ceea ce vă așteaptă să faceți. Dacă întrerupeți o regulă, veți merge împotriva valului și vă pot îndruma și vă pot pedepsi.
 • Ruperea unei reguli vă poate da și o reputație proastă. Este posibil ca oamenii să vorbească despre reputația ta înainte să te cunoască pe tine. De asemenea, oamenii vor ști mai bine cine sunteți și ce ați făcut.
 • Metoda 2
  Fii discret pe Internet

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați controlul confidențialității Toate rețelele sociale au controlul confidențialității. Când ajustați această configurație, veți avea control asupra cine a accesat informațiile dvs. (de exemplu, profil, fotografii, publicații sau date). Aceste site-uri își schimbă în mod regulat politicile de confidențialitate, deci stați la dispoziție.
  • Facebook permite prietenilor dvs. să facă schimb de informații despre dvs. Asigurați-vă că introduceți setările de confidențialitate și setați limitele.
  • Setarea implicită de confidențialitate definește un profil complet deschis și accesibil.
 • Imaginea intitulată Break the Cycle of Abuse Pasul 11


  2
  Limitați numărul de prieteni pe care îi aveți. Doar fiți prieteni cu oameni pe care îi cunoașteți cu adevărat. Respingeți cererile care provin de la oameni complet ciudați. De asemenea, trebuie să verificați lista prietenilor dvs. la fiecare câteva luni pentru a afla cine vă împărtășesc informațiile.
 • Cu cât mai mulți prieteni ai, cu atât mai mulți oameni vor ști despre tine și despre ce faci.
 • Imagine cu titlul Deveniți un animator Pasul 6
  3
  Publicați cu moderare. Amintiți-vă că orice veți posta va fi informație publică și permanentă. Chiar dacă ștergeți orice postare sau o fotografie, ea poate fi găsită în continuare. Cel mai bine este să nu postați nimic dacă nu doriți să vedeți informațiile respective într-o reclamă.
 • Amintiți-vă că angajații verifică adesea rețelele sociale în timpul procesului de angajare.
 • Nu distribuiți niciodată detaliile personale sau locația dvs. curentă.
 • Imaginea intitulată Deveniți un oncolog Pasul 10
  4
  Ascunde identitatea ta Utilizați diferite nume de utilizator și date de conectare pentru fiecare cont pe care îl aveți. În acest fel, va fi dificil să urmăriți activitatea online. De asemenea, puteți utiliza un avatar sau o altă imagine în locul unei imagini a dvs. în profilul dvs.
 • Puteți, de asemenea blocați adresa IP astfel încât acestea să nu vă urmărească atunci când utilizați Internetul.
 • Metoda 3
  Interacționează cu alte persoane

  Imaginea intitulată Dealtfel cu rasismul Pasul 7
  1
  ascultare Mai mult decât vorbiți. Lasă-i pe alții să vorbească mai mult decât tine și să-i lase să domine conversația. Faceți un contact vizual cu persoana cu care vorbiți și dați din cap cu capul pentru a arăta că ascultați. Adresați întrebări deschise în timpul conversației pentru a încuraja o altă persoană să vorbească. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși.
  • Încearcă să vorbești cu oamenii, fără a dezvălui prea multe informații despre tine.
  • Pentru a menține conversația concentrată asupra celeilalte persoane, puteți spune: "Este interesant. Puteți să-mi spuneți mai multe despre asta? "Sau întrebați" Ce ați făcut în acest weekend? "În loc de" Ați avut un weekend bun? "
 • 2
  Evitați orice controversă. Este puțin probabil ca o persoană cu un profil redus să participe la o dezbatere. Dimpotrivă, ea va fi mai dispusă să-și păstreze părerile sau convingerile ferme privind anumite aspecte (cum ar fi religia, politica, printre altele). O persoană cu un profil scăzut nu va participa la o dezbatere politică sau nu va încerca să convingă pe cineva să își schimbe poziția cu privire la o problemă. Dacă unii oameni dezbat sau vorbesc despre aceste probleme complicate și de obicei controversate, poate doriți să ascultați, dar să nu fiți parte din ea. Nu încercați să schimbați părerea altor persoane sau să le spuneți că se înșeală. Adoptați o poziție "vii și lasă-te". Ei au convingerile lor si tu, care este bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Păstrează un mic cerc de prieteni. Dacă cercul de prieteni este mic, este mai probabil să aveți relații mai profunde și mai fiabile. Dacă aveți un cerc mare de prieteni, vă vor invita la mai multe evenimente și activități. Este dificil să mențineți un profil scăzut dacă aveți o viață socială foarte activă.
 • Nu respingeți prieteniile pe care le aveți doar pentru că doriți să păstrați un profil scăzut. Prietenii sunt importanți pentru fericirea, sănătatea și bunăstarea ta.
 • Interacționarea cu un număr mare de persoane înseamnă, de asemenea, că mai mulți oameni știu ce faci, astfel încât probabilitatea ca oamenii să spună cuiva despre asta este mai mare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Aveți grijă de afacerile voastre. Concentrați-vă pe lucrurile pe care le puteți controla în loc de alte persoane. Stai departe de bârfe și de negativitate. Doar dați sfaturi atunci când vi se cere. Este mai puțin probabil ca alți oameni să vorbească despre bârfe sau drame atunci când sunt cu voi pentru a arăta cum vă place să lucrați.
 • Poți să spui politicos cuiva "Nu-i treaba mea" sau "Îmi place să stau departe de dramă".
 • Imaginea intitulată Excentric Pasul 4
  5
  Du-te cu fluxul. Ori de câte ori sunteți în afara și în public, faceți ceea ce fac oamenii. Dacă sunteți în metrou, într-un restaurant sau într-un magazin, stați în spatele unei persoane pentru a fi online și observați cum se comportă. Când este rândul dvs. să plătiți sau să plasați o comandă, veți ști ce comportament este așteptat.
 • Nu împingeți oamenii, nu faceți mișcări bruște sau nu vă faceți griji față de alte persoane.
 • De asemenea, evitați contactul vizual cu alte persoane. Dacă este o zi însorită, purtarea ochelarilor de soare este o modalitate bună de a evita acest lucru. Cu toate acestea, nu le utilizați dacă nu sunt potrivite pentru vreme, deoarece puteți excela mai mult.
 • 6
  Să se ocupe de orice conflict calm și grațios. Deși este adevărat că este posibil ca o persoană cu profil scăzut, care nu are prea multe conflicte cu alții (mai ales dacă ea merge cu fluxul și evită subiecte fierbinti) va fi, uneori, inevitabil. Încearcă să rămâi calm și să fii blând în timpul unui dezacord. Fiți dispuși să compromiteți sau chiar să vă liniștiți cealaltă persoană. Acest lucru va fi bine atâta timp cât vă veți simți confortabil și nu vă întrerupeți credințele sau valorile.
 • Imaginea intitulată Determinarea dacă cineva este un pas în sociopat 6
  7
  Nu distribuiți prea multe informații. Dacă cineva vă întreabă ceva sau trebuie să vorbiți, spuneți ce este necesar în conversație. Nu oferiți detalii suplimentare despre dvs. sau nu părăsiți subiectul. Acest lucru vă va permite să interacționați cu alte persoane fără a vă dezvălui prea multe despre dvs.
 • Concentrați-vă pe comentariile și întrebările generale în loc să oferiți detalii.
 • De exemplu, când vă întreabă ce planuri de weekend sunt, puteți spune "Voi explora orașul cu prietenii mei" în loc de "Eu voi ieși împreună cu Miguel și Ashley. Vom merge la noul film Marvel și apoi la prânz. "
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o fotografie de profil în contul dvs. YouTubeCum să adăugați o fotografie de profil în contul dvs. YouTube
  Cum se adaugă o imagine de profil pe TwitterCum se adaugă o imagine de profil pe Twitter
  Modificarea imaginii de profil pe computerul dvs. MacModificarea imaginii de profil pe computerul dvs. Mac
  Cum de a schimba imaginea de profil Discord pe AndroidCum de a schimba imaginea de profil Discord pe Android
  Modificarea imaginii de profil în FiverrModificarea imaginii de profil în Fiverr
  Cum să întâlnești pe cineva onlineCum să întâlnești pe cineva online
  Cum de a crea un profil ReverbNation pentru trupa taCum de a crea un profil ReverbNation pentru trupa ta
  Cum să fii protejat în paginile de rețele socialeCum să fii protejat în paginile de rețele sociale
  Cum puteți face profilul dvs. Gmail privatCum puteți face profilul dvs. Gmail privat
  Cum sa faci poza ta personala pe Facebook pe iPhone si iPadCum sa faci poza ta personala pe Facebook pe iPhone si iPad
  » » Cum să mențineți un profil redus

  © 2011—2020 ertare.com