Cum să țineți stomacul tăcut în clasă

Stomacul puternic bâzâie în timpul unei clase este incredibil de enervant. Nu numai pentru dvs., dar oamenii apropiați de dvs. pot avea probleme să se concentreze atunci când stomacul dvs. face aceste sunete. Acestea vă pot face să vă simțiți foarte incomod și vă împiedică să socializați sau să vă concentrați asupra muncii dvs. școlare. Aceste grunts sunt cauzate de sistemul digestiv. Din fericire, există câteva trucuri pe care le puteți face pentru a vă controla stomacul.

pași

Metoda 1
Urmați o dietă sănătoasă

Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasă Pasul 1
1
Rețineți că este normal. Sunetele pe care le face stomacul sunt cauzate de sistemul digestiv care face ceea ce se presupune că: amestecă alimente, fluide și sucuri gastrice și le aduce în tractul intestinal. Mărimile apar atunci când pereții tractului intestinal se contractă și se relaxează pentru a zdrobi totul și, astfel, pot trece prin intestine. Chiar și cu o dietă adecvată, se vor întâmplă câteva momente și nu există nici un motiv să te simți stânjenit.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasă Pasul 2
  2
  Încercați să nu mâncați mese mari înainte de ore. Când mâncați prea multă hrană, sistemul digestiv lucrează mai mult. Grunts pot aparea mai des atunci cand acest lucru se intampla, deoarece exista mai multe alimente pentru a se muta in intestine.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasa Pasul 3
  3
  Evitați să nu aveți nimic în stomac. Când stomacul este gol timp de 2 ore, mârâitul sună mai tare. Acest lucru se datorează faptului că există puține sau nimic pe care stomacul le poate absorbi sau mușchii zgomotul. Când petreceți ore întregi fără a mânca, corpul eliberează hormoni care permit creierului să știe că este timpul să curățați orice stomac rămas, pentru a face loc pentru orice mâncare care poate intra.
 • Luați gustări mici cu dvs. în orice moment.
 • Beți în mod constant apă, suc, ceai sau orice alt lichid.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul de la o creștere intensă în clasă Pasul 4
  4
  Limitați alimentele nedestinabile. Anumiți carbohidrați sunt rezistenți la digestie. Nu le evitați cu totul, deoarece vă ajută să vă furnizați energie și să jucați un rol important în sănătatea tractului digestiv, dar să le mâncați cu moderatie pentru a vă menține stomacul sănătos și să nu crească.
 • Amidon rezistent: paste sau cartofi care s-au răcit după gătire, pâine acru și verde futa
 • Fibră insolubilă: tărâțe de grâu, făină de grâu, salată, varză și ardei
 • Zahăr: mere, pere și broccoli
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul de a crește intens în clasă Pasul 5
  5
  Țineți minte semnele de foame. Amintiți-vă că grunting pot să se întâmple atât atunci când terminați să mâncați, cât și când nu ați mâncat ceva timp. Pentru a evita supraîncălzirea și stomacul de a mârâi, acordați atenție când vă este cu adevărat foame. Cunoașterea schemei de timp a alimentației normale este cel mai bun mod de a păstra un record și de a evita obiceiul de a mânca în orice moment.
 • Imagine intitulată Stop-vă stomacul de la Groase puternic în clasa Pasul 6
  6
  Mănâncă încet și mestecați în mod corespunzător. În general, oamenii care înghit o mulțime de aer experiență mai multe grunts stomac decât altele. Dacă mâncați prea repede sau vorbiți prea mult în timp ce mâncați, probabil veți înghiți o mulțime de aer. Mănâncă mai încet pentru a evita acest lucru.
 • Metoda 2
  Evitați gazele

  Imagine intitulată Stop-vă stomacul de la creștere în mod intens în clasa Pasul 7
  1


  Luați medicamente pentru a elibera gazul Excesul de gaz din intestine poate provoca arsuri puternice ale stomacului. O modalitate simplă de a le evita este să luați medicamente peste-contra pentru a elibera gazul. Nu este necesar să le luați de fiecare dată când mâncați, dar încercați să o faceți de fiecare dată când mâncați alimente care vă provoacă gaz.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasă Pasul 8
  2
  Evitați alimentele care vă provoacă gaz. Anumite alimente sunt cunoscute ca provoacă gaze datorită complexității pentru a le distruge. Evitați să consumați aceste alimente în exces va ajuta la controlul bâzilor de stomac:
 • brânză
 • lapte
 • anghinare
 • pere
 • broccoli
 • fasole
 • Fast food
 • Bauturi racoritoare
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasa Pasul 9
  3
  Ieși afară și mergi pe jos. După ce ați luat o masă, mergeți la o plimbare. Nu trebuie să fie mai mult de 800 de metri (½ mile). Plimbarea va ajuta digestia și vă va menține intestinul în mișcare într-un mod sănătos.
 • Metoda 3
  Tulburări de tratament

  Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul de a crește puternic în clasă Pasul 10
  1
  Efectuați exerciții în mod consecvent. Un stil de viață sedentar poate provoca probleme de stomac. Acest lucru creează un exces de zgomot în stomac. Lipsa exercițiului creează un impact negativ asupra greutății și toleranței fizice față de anumite alimente, ceea ce are ca rezultat un stomac umflat, gaze și zgomote extrem de puternice.
 • Imaginea intitulată
  2
  Rețineți dacă aveți o tulburare nervoasă. Când sunteți constant nervos sau anxios, nervii vă trimit semnale către stomac. Aceste semnale provoacă sunete brutale. Dacă observați că vă confruntați cu stomac în timpul zilei, indiferent de dieta sau modificările de stil de viață pe care le faceți, este posibil să aveți o tulburare nervoasă pe care trebuie să o faceți cu un medic.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasă Pasul 12
  3
  Cunoașteți simptomele intoleranței alimentare. Consumul anumitor alimente poate provoca reacții alergice care provoacă deranj și stomac în stomac. Dacă observați disconfort în stomac, de multe ori după ce ați consumat același tip de hrană, evitați-le. Intoleranța la lactoză este cel mai frecvent tip de intoleranță alimentară. Acest lucru se întâmplă atunci când produsele lactate provoacă o iritație severă a stomacului.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă stomacul din creștere în mod intens în clasa Pasul 13
  4
  Acordați atenție indigestiei severe, cunoscută și sub numele de dispepsie. Durerile abdominale superioare, erupția excesivă, grețurile și senzația de plin după ce mănâncă o masă mică sunt simptome ale unei probleme mai grave de indigestie. Dacă aveți aceste simptome în mod constant, solicitați asistență medicală. Dispepsia nu este o problemă care vă pune în pericol viața, dar trebuie tratată.
 • sfaturi

  • Somnul între 6 și 7 ore pe zi vă poate ajuta să evitați problemele legate de digestie.
  • Bea lichid pe parcursul zilei. Evitați să luați înghițituri mari sau, în caz contrar, puteți să vă simțiți în stomac.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a curăța un cerbCum de a curăța un cerb
  Cum să diagnosticați vărsatul gălbui și spumos al unui câineCum să diagnosticați vărsatul gălbui și spumos al unui câine
  Cum să diagnosticați problemele respiratorii la iepuriCum să diagnosticați problemele respiratorii la iepuri
  Cum sa scapi de supararea stomaculuiCum sa scapi de supararea stomacului
  Cum de a ajuta digestia în mod naturalCum de a ajuta digestia în mod natural
  Cum să calmezi un stomac nervosCum să calmezi un stomac nervos
  Cum de a vindeca gastrităCum de a vindeca gastrită
  Cum să scapi de indigestieCum să scapi de indigestie
  Cum sa scapi de durere cauzata de gazeCum sa scapi de durere cauzata de gaze
  Cum de a alege alimentele care sunt ușor de digeratCum de a alege alimentele care sunt ușor de digerat
  » » Cum să țineți stomacul tăcut în clasă

  © 2011—2020 ertare.com