Cum să păstrați temporar secretul noii dvs. relații

Participarea la o nouă relație poate fi interesantă. Cu toate acestea, este posibil să nu doriți ca toată lumea să știe că aveți un partener. Poate doriți să vedeți unde se duce sau să vă asigurați că vă place foarte mult acea persoană înainte de a vă publica. Poate că aveți o familie sau prieteni care dezaprobă relația și doriți să vă bucurați de ea pentru un timp înainte de a adăuga stres. Indiferent de rațiunea dvs., puteți să vă ascundeți temporar relația organizând întâlniri secrete, să limitați contactul cu partenerul dvs. atunci când vă aflați în același loc și să evitați să împărtășiți detalii despre relația pe rețelele sociale.

pași

Metoda 1
Ascundeți relația dvs.

Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 1
1
Utilizați alte nume pe telefon. Este posibil să sunați sau să trimiteți mesaje text noului partener. Cu toate acestea, dacă încercați să păstrați un secret, este posibil să doriți să utilizați alte nume pe telefon. În acest fel, dacă cineva vede notificarea unui mesaj text pe ecranul telefonului, nu veți vedea numele adevărat al partenerului dvs.
 • Problema cu aceasta este că vă pot întreba cine este această persoană nouă cu care schimbați mesaje text. Le puteți spune că este un prieten de la serviciu sau școală sau cineva din trecutul dvs. cu care tocmai ați vorbit din nou.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 2
  2
  Planificați întâlniri în locuri secrete de întâlnire. Când păstrați o relație secretă, nu puteți merge în oraș sau oraș pentru a lua masa sau a viziona un film. Oricine știi că te poate vedea. În schimb, mergeți în locuri private unde nimeni nu vă poate găsi sau nu are date în orașe sau orașe din apropiere.
 • De exemplu, puteți decide să vizionați un film în orașul în apropierea locului în care locuiți sau să decideți să conduceți într-un restaurant într-un oraș mai mic, în care niciunul dintre dvs. nu știe pe nimeni.
 • Dacă locuiți, puteți să aveți doar întâlniri în apartamentul dvs., să comandați alimente și să vizionați filme. Cu toate acestea, dacă locuiți în apropierea persoanelor pe care le cunoașteți, este posibil să observați aceeași mașină în afara casei. De asemenea, pot recunoaște mașina partenerului dvs. la intrarea în mașină.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 3
  3
  Petreceți timp cu alți oameni. Dacă ieșiți împreună cu partenerul dvs., oamenii vor bănui că sunt împreună. În schimb, ieșiți împreună cu alți oameni de la serviciu sau școală. Când mergeți în aceleași locuri, asigurați-vă că vorbiți cu alți oameni în loc să fiți evideni când petreceți timp cu partenerul.
 • Nu vă petreceți tot timpul uitându-vă la partenerul dvs. sau schimbând privirile. Acest lucru va face pe oameni să suspecteze că se întâmplă ceva între voi.
 • Poate doriți să reduceți tentația de a vă arăta sentimentele, limitând timpul pe care ambii le petrec în aceleași locuri sau cu aceleași persoane.
 • Metoda 2
  Mențineți relația în afara rețelelor sociale

  Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 4
  1
  Evitați schimbarea stării relației în rețelele sociale. Dacă doriți să vă păstrați secretul pentru acum, nu schimbați situația relațiilor în rețelele sociale. Pentru lumea rețelelor sociale, vă puteți preface că sunteți unică, astfel încât oamenii să nu știe că lucrurile s-au schimbat.
  • De asemenea, trebuie să evitați să menționați partenerul dvs., să vorbiți prea mult sau să postați în contul acestuia.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 5


  2
  Evitați postarea imaginilor împreună cu partenerul dvs. În timp ce puteți lua multe fotografii cu noul partener, nu trebuie să le postați în rețelele dvs. sociale. Actualizarea contului dvs. Facebook, Instagram sau Snapchat cu fotografii ale dvs. și ale noului dvs. partener la o întâlnire sau afișarea dragostei dvs. vă va avertiza pe ceilalți despre noua dvs. relație.
 • Nu ar trebui să postați imagini ale dvs. cu semne evidente că sunteți cu o altă persoană. De exemplu, nu postați poze în casa partenerului dvs., purtați hainele sau conduceți mașina.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 6
  3
  Păstrați ecranul de blocare și de fundal al telefonului neutru. Mulți oameni își schimbă ecranul de blocare și fundalul telefonului cu o imagine a partenerului lor sau ambele împreună. Dacă încercați să vă păstrați relația secretă, evitați să o faceți. O imagine a partenerului tău secret este un semn evident că sunt împreună.
 • Luați în considerare salvarea oricărei fotografii a dvs. și a partenerului dvs. într-un folder USB sau protejat prin parolă. În acest fel, nimeni nu va vedea accidental imaginea partenerului dvs. dacă deschideți albumul sau galeria foto.
 • Metoda 3
  Decideți când să vă faceți publice relația

  Imaginea intitulată Temporar păstrați noua dvs. relație la Secretul Pasul 7
  1
  Alegeți un moment pentru a permite altora să afle despre relația dvs. Există multe motive pentru care oamenii își păstrează relația secretă. Cu toate acestea, indiferent de motivele dvs., cu trecerea timpului, relația ar trebui făcută publică, mai ales dacă pare să fie serioasă. Discutați cu partenerul dvs. despre găsirea unui moment pentru a-și face public relația.
  • Nu trebuie să faceți un anunț mare despre rețelele sociale sau să îl transformați în ceva foarte important. Lăsați prietenii să știe că întâlniți pe cineva sau spuneți-i că aveți un partener nou.
  • În loc să le spuneți tuturor, puteți începe să vă petreceți împreună cu partenerul dvs. în jurul orașului în care cineva le poate vedea.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 8
  2
  Realizați dacă oamenii au început să vă suspecteze relația. În ciuda efortului dvs. cel mai bun, este posibil să nu fi fost la fel de precaut cum credeați despre noua dvs. relație. Poate că oamenii deja bănuiesc că sunt împreună sau că i-au văzut împreună. Dacă unii oameni o știu, este posibil să mai fie și câțiva. Asta inseamna ca ar trebui sa faceti relatia dvs. publica, deoarece nu mai este privata.
 • Dacă cineva află și vă întreabă, evitați minciuna dacă puteți. Minciuna despre o relație poate provoca multe conflicte și probleme de încredere cu familia și prietenii după ce a făcut publică.
 • Imaginea intitulată Temporar păstrați-vă relația nouă cu secretul Pasul 9
  3
  Determinați dacă partenerul dvs. dorește o relație angajată. Uneori, oamenii vor să păstreze o relație secretă pentru că nu doresc o relație - doresc doar să te folosească sau să fie interesați sau în altcineva (pot fi chiar cu ea deja). Dacă partenerul dvs. nu dorește ca relația să fie făcută publică, chiar și după ce au fost împreună pentru o perioadă, ar trebui să vă puneți la îndoială motivele pentru a vă asigura că nu profită de dvs.
 • Lăsați partenerul dvs. să știe ce aveți nevoie de relație. Chiar nu poți avea o relație satisfăcătoare dacă nu ești parte din viața partenerului tău.
 • Dacă partenerul tău refuză să facă relația publică, gândește-te la încheierea acesteia și găsirea unei persoane care chiar vrea să fie parte din viața ta.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să aflăm dacă o persoană este divorțatăCum să aflăm dacă o persoană este divorțată
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodatăCum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodată
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să începi o relație de prieteni cu drepturiCum să începi o relație de prieteni cu drepturi
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vreaCum să-ți faci prietena voastră ex-te să te mai vrea
  » » Cum să păstrați temporar secretul noii dvs. relații

  © 2011—2020 ertare.com