Cum să vă păstrați stomacul în liniște în public

Stomacul se mișcă brusc și scârțâie în cele mai puțin favorabile momente? Contrastenele și zgomotele nefavorabile ale stomacului pot fi o consecință regretabilă a multor factori. Din fericire, puteți evita cu ușurință zgomotele din stomac, indiferent dacă acestea se datorează foamei sau unei diete.

pași

Partea 1
Mănâncă astfel încât stomacul să nu facă zgomote

Imaginea intitulată
1
Consumați-vă înainte de o masă care vă lasă satisfăcută. Dacă există un anumit moment al zilei sau o perioadă în care știți că va trebui să evitați zgomotul stomacului incomod, ar trebui să consumați o masă care să vă satisfacă cu aproximativ o oră înainte. Cea mai obișnuită cauză de răzbunare în stomac este că încearcă să se elibereze atunci când este goală. Cel mai simplu pas pe care trebuie sa-l luati pentru a nu mai avea zgomote stomac enervante este sa va asigurati ca nu este gol atunci cand nu ar trebui.
 • Mâncarea dvs. nu ar trebui să vă satisfacă prea mult, nu trebuie să exageați prea mult. Dacă stomacul tău este prea plin, se va prăji atunci când încerci să digeri alimente. Consumați o porțiune de dimensiuni moderate, evitând astfel problemele pe care sperați să le evitați.
 • Acest aliment ar trebui să fie în siguranță pentru stomac - în caz contrar, nu veți evita orice probleme.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă stomacul liniștit în public Pasul 2
  2
  Bea multă apă Pentru a opri zgomotele stomacului, nu va fi suficient să vă asigurați că mâncați suficient, va trebui să vă asigurați că digestia se face cât mai bine posibil. Este esențial să stați hidratat, deci veți avea o digestie eficientă și sănătoasă. Unul din multele lucruri pe care apa le face pentru corpul tau este de a facilita digestia.
 • Cu toate acestea, apa nu va înlocui alimentele. Nu vă umpleți cu apă pentru a încerca să vă saturați stomacul gol. Dacă vă umpleți stomacul numai cu apă, este posibil să se spargă și mai mult.
 • Pentru a evita crampele stomacale, consumați apă îmbuteliată dacă este posibil. Câteodată apa curgătoare are puțină fluorură sau clor, care, deși inofensivă, ar putea provoca un stomac deranjat suficient de puternic pentru a vă face stomacul să facă zgomot.
 • Trebuie să vă hidrați în mod constant. Nu vă va ajuta să beți multă apă chiar înainte să fiți tăcuți - va trebui să rămâneți hidratat, astfel încât digestia să fie efectuată întotdeauna cât mai bine posibil.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă stomacul liniștit în public Pasul 3
  3
  Consumați alimente care sunt ușor de digerat. În plus față de a rămâne hidratat, va trebui să alegeți alimente care pot fi digerate cu ușurință. Dacă mâncați alimente greșite pentru a controla foamea, acest lucru nu va fi util dacă ceea ce ați mâncat provoacă doar stomac deranjat. Dacă consumați alimente adecvate, stomacul dvs. va fi mulțumit și tăcut.
 • Numai orezul Mananca orezul basmati sau orezul salbatic, care contine mai putine fibre decat alte soiuri. Excesul de fibre poate face digestia prea rapidă și dăunătoare, pe care va trebui să o evitați.
 • Consumați menta. Dacă vă place să beți smântână sau ceai, puteți bea următoarea dvs. ceașcă sau se amestecă cu niște frunze de menta. Menta calmează mușchii din tractul digestiv, ceea ce reduce în mod semnificativ probabilitatea ca stomacul să emită zgomote.
 • Includeți cartofi în dieta dvs. Trebuie să consumați cartofi albi în special și cartofi dulci, deoarece acestea au amidon care vă va satisface și va fi util să vă liniștiți stomacul. Nu trebuie să adăugați prea multe condimente sau unt pentru a evita supărarea stomacului.
 • Mănâncă un iaurt fără lactate. Iaurtul care este de obicei cumpărat în majoritate este grecul. Iaurturile făcute cu lapte de soia sau migdale și fără îndulcitori sunt un excelent ajutor pentru digestie. Bacteriile conținute în iaurt au un efect tranchilizant asupra stomacului.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă stomacul liniștit în public Pasul 4
  4
  Aveți gustări la îndemână. Chiar dacă pregătiți și planificați cât mai mult posibil, foamea ar putea să se înmugurească atunci când vă așteptați cel mai puțin. Puteți să vă asigurați că foamea nu provoacă crampe stomacale dacă aveți câteva gustări moi pe stomac în cursul zilei. Chiar dacă mâncați doar ceva mic înainte de următoarea clasă sau întâlnire, sandwich-ul potrivit va fi suficient pentru a vă asigura că stomacul nu face nici un zgomot.
 • Piulițele preambalate sunt sănătoase și au un conținut ridicat de calorii, astfel încât acestea sunt adecvate pentru a satura un stomac zgomotos. Ar trebui să consumați nuci fără sare, deoarece acestea ar putea fi mai dăunătoare stomacului decât nucile crude sau prăjite.
 • Fructele și legumele care pot fi ambalate corespunzător (cum ar fi paprika, mere și morcovi) sunt gustări mari. Fructele și legumele sunt sănătoase și răcoritoare, de asemenea, au multe vitamine care sunt utile pentru digestie.
 • Puteți obține o combinație de mai sus prin consumul de fructe și baruri de nuci, care au devenit populare în ultimii ani. Ar trebui să căutați pe cei cu o cantitate mică de grăsimi și zahăr și ale căror fructe și nuci nu au prea mulți aditivi (cum ar fi ciocolată).
 • Partea 2
  Nu consumați alimente dăunătoare

  Imaginea intitulată Țineți-vă stomacul liniștit în public Pasul 5
  1
  Nu consumați cafea. Din păcate, pentru persoanele care au nevoie de cafea pentru a avea o cantitate de energie mai devreme, multe caracteristici ale băuturilor cu cofeină sunt dăunătoare pentru sistemul digestiv. Cel mai important lucru este că ele ridică aciditatea în stomac. Toate acidul suplimentar cauzează gaze care vor face doar răzbunarea în stomacul tău să te stârnești mai mult. Un efect laxativ ușor afectează, de asemenea, digestia și crește probabilitatea ca stomacul să emită zgomote.
  • Dacă ați dezvoltat un gust pentru cafea, există anumite ceaiuri care pot fi mari alternative. Puteți chiar să consumați tipul de cofeină, grație altor beneficii metabolice pe care le oferă ceaiul.
  • Cel puțin puteți reduce suma pe care o consumați. Dacă beți multă cafea, încercați să consumați mai puțin cupă și să determinați dacă acest lucru vă ajută.
 • Image titled Păstrați-vă stomac liniștit în public Pasul 6


  2
  Nu mâncați alimente care provoacă gaze. Este esențial să controlați foamea - totuși, ați putea provoca problemele pe care sperați să le evitați dacă consumați alimente greșite. Probabil știți alimentele care provoacă supărări ale stomacului. Este esențial să restricționați aceste alimente și să le consumați numai atunci când nu vă faceți griji cu privire la zgomotele stomacului.
 • Alimentele care provoacă flatulență (cum ar fi fasolea, broccoli, sparanghelul etc.) vor provoca deranjul stomacului, în loc să-l elibereze. Cu noroc, veți avea o bună cunoaștere a alimentelor care vă afectează, astfel încât să puteți opri consumarea acestora.
 • Nu mancati nimic prea gras. Aceste alimente nu provoacă întotdeauna crăpături în stomac, ci împiedică procesul de digestie, ceea ce ar putea agrava și alți factori la locul de muncă. Mancati hamburgerii in momentele in care nu aveti probleme cu zgomotele stomacului.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă stomacul liniștit în public Pasul 7
  3
  Nu consumați anumite zaharuri. Fructoza si sorbitolul sunt doua tipuri de zaharuri obisnuite care pot contribui la stomacul deranjat. Pentru a vă acoperi toate bazele culinare, va trebui să găsiți anumite alimente care conțin unele dintre ele. În plus față de fructoză și sorbitol, dacă reduceți consumul de alimente zaharoase, aceasta va fi o măsură sănătoasă și va reduce zgomotele stomacului.
 • Fructoza este adesea folosită ca îndulcitor în băuturile răcoritoare și băuturile din fructe. Cu toate acestea, este obținut în mod natural prin alimente cum ar fi ceapa, pere și grâu.
 • Sorbitolul este inclus ca îndulcitor artificial în multe alimente și gustări dietetice etichetate "fără zahăr". În același mod ca fructoza, se găsește în mod natural în alimente precum merele, piersicile și multe alte fructe.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă stomacul liniștit în public Pasul 8
  4
  Determinați modul în care condițiile existente influențează stomacul. Toți ar putea suferi (și cu siguranță vor suferi) crampe stomacale în viața lor. Din păcate, pentru unii, problema poate fi agravată de multe afecțiuni medicale. Puteți consulta un medic dacă credeți că zgomotele de stomac se pot datora unei probleme de sănătate.
 • Problemele de stomac pot apărea din cauza anumitor intoleranțe alimentare, în special a lactozei. Când vă hrăniți pentru a avea un stomac liniștit, va trebui să fiți mai atent cu alimentele pe care stomacul dumneavoastră nu le tolerează.
 • Toate afecțiunile care influențează digestia (de la sindromul intestinului iritabil până la boala Celiac sau Crohn) vor avea un efect în acest moment și motivul pentru care stomacul tău face zgomot. Discutați cu medicul despre abdomenele din stomac la următoarea întâlnire.
 • Partea 3
  Dezvoltați obiceiurile pentru a avea un stomac mai liniștit

  Imaginea intitulată Țineți-vă stomacul liniștit în public Pasul 9
  1
  Mănâncă des. Dacă doriți să vă opriți să vă îngrijorați de zgomotele stomacale, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să mâncați pentru a evita foamea cât puteți de bine. Puteți consuma 3 mese mari sau 6 mese mici pe zi - în orice caz, dacă mâncați frecvent, puteți garanta că stomacul dvs. nu este niciodată atât de gol încât să facă zgomote.
  • Din păcate, mesele regulate nu reprezintă o măsură de prevenire generală, tot trebuie să monitorizați ceea ce mâncați și să aveți gustări la îndemână doar pentru caz.
  • Aici cuvântul obișnuit se referă nu numai la timp, ci și la porțiuni. Nu consumați un mic dejun și un prânz consistent, iar apoi vă așteptați să nu suferiți de zgomotele stomacului dimineața.
 • Image titled Păstrați-vă stomac liniștit în public Pasul 10
  2
  Apăsați stomacul. Dacă stomacul tău face zgomot în ciuda tuturor măsurilor de prevenire luate, ceva ce poți face este să-ți apese stomacul. Dacă faceți stomacul să aibă mai puțin spațiu pentru a se mișca și a contracta, acesta va avea un spațiu mai mic pentru a efectua acțiunile care provoacă zgomote stomacale.
 • Luați un creion (folosind mai întâi sfârșitul radierii) sau un stilou și apăsați-vă stomacul cu o forță mică (fără să vă suferiți) dacă simțiți că va începe să se amestece.
 • Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să indicați stomacul (lângă butonul buric, nu în el) și nu mai mare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Respiră adânc Pentru a umple plămânii cu aer, veți avea nevoie de puțin spațiu în torsă. Apăsați stomacul atunci când vă extindeți plămânii, astfel că va exista mai puțin spațiu pentru ca stomacul să genereze zgomote (ca în pasul anterior). Dacă simțiți că începeți să aveți un stomac deranjat și că stomacul dvs. va face zgomote, respirați adânc și țineți respirația până când dispare senzația.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pui un copil bolnavCum să pui un copil bolnav
  Cum să diagnosticați vărsatul gălbui și spumos al unui câineCum să diagnosticați vărsatul gălbui și spumos al unui câine
  Cum să oprești un câine să mănânce prea repedeCum să oprești un câine să mănânce prea repede
  Cum sa scapi de supararea stomaculuiCum sa scapi de supararea stomacului
  Cum să calmezi un stomac nervosCum să calmezi un stomac nervos
  Cum sa mananci corectCum sa mananci corect
  Cum de a vindeca durerile de stomacCum de a vindeca durerile de stomac
  Cum de a vindeca gastrităCum de a vindeca gastrită
  Cum să scapi de indigestieCum să scapi de indigestie
  Cum să eliminați aciditateaCum să eliminați aciditatea
  » » Cum să vă păstrați stomacul în liniște în public

  © 2011—2020 ertare.com