Cum să mențineți pasiunea într-o relație de lungă distanță

Relațiile de lungă distanță sunt complicate, dar tehnologia a făcut mult mai ușor să le mențină. Puteți trimite mesaje text, apelați, trimiteți fotografii, jucați și conversați cu cealaltă persoană în fiecare zi. Totuși, menținerea pasiunii poate fi dificilă atunci când nu sunteți împreună fizic. Pentru a vă ajuta să păstrați pasiunea în relația dvs. la distanță, lucrați pentru a păstra tensiunea sexuală prin flirtezi cu mesaje text și creând intimitate atunci când vorbești cu video. De asemenea, trebuie să depuneți eforturi pentru a include partenerul în viața dvs. și rezervați timp pentru a petrece împreună și pentru a avea întâlniri virtuale.

pași

Metoda 1
Creșteți tensiunea sexuală

Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 1
1
Trimiteți mesaje provocatoare Poate fi dificil să se rezolve lipsa de intimitate fizică atunci când se lucrează cu o relație de lungă distanță. Încercați să trimiteți mesaje flirty în timpul zilei. Aceste mesaje pot fi ușoare, jucăușe și distractive. Puteți chiar să trimiteți sugestii sexuale sau sugestii pentru a-ți intriga partenerul.
 • De exemplu, puteți spune "îmbrăcată îmbrăcămintea dvs. și miroase ca tine" sau "încă mai miros parfumul pe pernă". Puteți chiar să încercați să spuneți: "Mi-e dor de trezirea de partea ta" sau "îmi imaginez că te-ai strâns cu mine în această noapte rece".
 • Alegeți un moment când știți că partenerul dvs. se poate bucura pe deplin de mesajul text. De exemplu, nu-i trimiteți un mesaj flirmat atunci când știți că se află într-o întâlnire importantă.
 • Ai putea să-i trimiți un mesaj flirty atunci când partenerul tău are o zi proastă ca să o ajute să se simtă mai bine.
 • De asemenea, puteți adăuga fotografii pentru a adăuga o notă personală mesajului flirty.
 • Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 2
  2
  Faceți sex prin telefon sau video. Poți să-ți îmbogățești relația pe distanțe lungi și să ai o noapte plăcută, trimițând mesaje sexuale sau făcând sex prin telefon sau video. Acest lucru permite ambelor persoane să desfășoare activități sexuale împreună, în ciuda distanței.
 • Încercați să participați la activități sexuale în moduri diferite. În timp ce mesajele sexuale vă pot ajuta pe amândoi să anticipați că veți fi împreună mai târziu, sexul prin telefon și video vă vor ajuta să vă simțiți mai aproape.
 • Vorbiți unul cu altul în timpul actului și luați în considerare utilizarea jucăriilor sexuale pentru a crește plăcerea ambelor.
 • Nu uitați să nu trimiteți imagini sau videoclipuri unor persoane pe care nu le aveți încredere deplină. Doar trimiteți fotografii și clipuri video unei persoane pe care o cunoașteți că nu le va arăta nimănui.
 • Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație de distanță la distanță Pasul 3
  3
  Scrie fanteziile tale despre cealaltă persoană. O modalitate de a crea pasiune între cei doi este prin schimbul de fantezii. Din moment ce nu sunt împreună, o face și mai specială scriind-le. Încercați să trimiteți mesaje text cu câteva idei sexy pe care doriți să le încercați împreună. Acordați-vă timp pentru a vă scrie fanteziile în cât mai multe detalii posibil într-o scrisoare.
 • Fii creativ și inventează o poveste despre amândouă.
 • Includeți lucrurile pe care le puteți face prin telefon sau video în timp ce sunt separate. Acest lucru poate face fanteziile mai imediate și satisfăcătoare.
 • Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 4
  4
  Lasati note sexy in jurul casei partenerului. Când vizitați, faceți ceva timp să ascundeți niște note sexy și flirtante în jurul casei dvs. înainte de a pleca. Puneți-le în locuri unde le puteți găsi, dar nu imediat. Aceasta este o modalitate de a-ți surprinde partenerul cu ceva flirt, romantic sau sexy.
 • Puteți pune notele în cărți, sertare, sub perne, în baie, în dulapuri sau în orice alt loc pe care partenerul dvs. îl poate vedea.
 • Dacă partenerul dvs. împarte casa dvs. cu altcineva, asigurați-vă că ați pus notele în locuri pe care numai ea le va vedea.
 • Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 5
  5
  Vorbește despre ceea ce vor face când se văd unul pe celălalt. Anticipând momentul în care se văd reciproc pot crea pasiune în relația lor. În loc să se concentreze asupra lipsei reciproc, concentrează-te asupra a ceea ce vrei să faci unul cu celălalt, dar romantic și sexual. Acest lucru poate adăuga o mică entuziasm la următoarea dvs. vizită.
 • Acest lucru poate crea unele tensiuni sexuale în relație. Discutați despre lucrurile pe care intenționați să le faceți împreună, despre noile idei pe care doriți să le încercați și despre cele mai dorite despre cealaltă persoană.
 • Metoda 2
  Petreceți timpul împreună

  Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 6
  1
  Prioritizați apelurile video. Mulți oameni utilizează mesaje text ca sursă principală de comunicare. Cu toate acestea, acest lucru nu este calea de a menține pasiunea și intimitatea puternice în relația voastră. Alegeți câteva momente pe săptămână pentru a vă întâlni și a discuta cu videoclipul.
  • Apelurile video vă vor permite să vă vedeți fața, ceea ce este important atunci când vine vorba de menținerea pasiunii.
  • În acest timp, ei pot conversa fluent și imediat, ceea ce nu se poate face prin mesaje text. De asemenea, chat-ul video vă va permite să vedeți expresiile feței celeilalte persoane, ceea ce nu este posibil atunci când vorbiți la telefon.
 • Image titled Păstrați pasiunea într-o relație de distanță la distanță Pasul 7
  2


  Aveți o dată de film. Poate fi greu să nu poți avea o întâlnire într-o relație de lungă distanță. Pentru a vă ajuta, aveți un film împreună. Alegeți filmul preferat sau unul pe care nu l-ați mai văzut până acum. Răsuciți-vă pe canapea și urmăriți filmul împreună.
 • O pot face în timp ce vorbesc la telefon, trimit mesaje text sau chat cu video. Ei pot întrerupe filmul și pot comenta sau pot schimba opinii de-a lungul acestuia.
 • Asigurați-vă că alegeți un moment în care aveți ambii timp să vizionați filmul și nimeni nu vă întrerupe.
 • Imaginea intitulată
  3
  Planificați mesele săptămânale împreună. Doar pentru că sunt departe unul de altul nu înseamnă că nu pot face lucrurile pe care le fac de obicei. Tehnologia le permite să facă aproape orice ar face în mod normal în afară. Chat cu video, gatiti ceva in acelasi timp si apoi stai jos sa manance.
 • De asemenea, aceștia pot merge la același restaurant și pot mânca împreună, în timp ce ajung.
 • Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație pe distanțe lungi Pasul 9
  4
  Vizitați unul pe celălalt surprinzător. Este probabil ca ați programat deja atât de multe vizite pentru a vă vedea cât mai mult posibil. Luați în considerare efectuarea unei vizite surpriză pentru a fi ceva spontan și romantic. Programați vizita într-un moment în care știți că partenerul dvs. nu va avea nimic stresant de făcut.
 • Puteți să întrebați ocazional cum săptămâna dvs. va asigura că nu aveți întâlniri, proiecte mari sau alte angajamente cu care ați putea interveni.
 • Gândiți-vă la partenerul dvs. despre surpriza cu câteva zile înainte. În timp ce acest lucru vă ajută să păstrați surpriza, vă va oferi și timp pentru a face unele aranjamente.
 • Metoda 3
  Includeți partenerul în viața dvs.

  Imagine cu titlul Păstrați pasiunea într-o relație de distanță lungă Pasul 10
  1
  Trimiteți mesaje text partenerului dvs. atunci când plecați. Este ușor să te simți părăsit dacă partenerul tău este în altă parte, trăind o viață pe care nu o poți face parte. Tu și partenerul tău veți avea prieteni și experiențe de care nu poate face parte cealaltă persoană. Pentru ca ei să se simtă conectați și conectați, trimiteți mesaje și fotografii în timpul nopții, astfel încât ei știu ce gândesc și pot simți aproape ca și cum ar fi în același loc.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă postați fotografii pe Instagram, Snapchat sau alte rețele sociale. Dacă aveți timp să vă actualizați rețelele sociale, aveți timp să trimiteți un mesaj text partenerului dvs.
  • Trimiteți-i o fotografie specială pe care nu ați publicat-o pe social media și includeți un mesaj ca "Mi-e dor de tine" sau "Aș vrea să fi fost aici cu mine!".
 • Image titled Păstrați pasiunea într-o relație de distanță distanță Pasul 11
  2
  Țineți partenerul informat despre planurile dvs. Partenerul dvs. nu va ști ce faceți dacă nu-i spuneți. Pentru a-ți ajuta partenerul să rămână în viața ta, lasă-l să știe unde te duci și cine ești cu tine. Acest lucru vă ajută să vă mențineți intimitatea și pasiunea printre voi, deoarece ambii vă veți fi incluși în viața voastră.
 • De exemplu, poți să trimiți un mesaj care să spună: "Mă duc cu prietenii la un bar foarte cool. Va fi prezentată o trupă pe care știu că o veți iubi! Vom merge împreună la următoarea vizită. De asemenea, puteți lua legătura cu partenerul dvs. după aceea și spuneți-i despre noapte.
 • Nu vedeți acest lucru ca o modalitate pentru partenerul dvs. să vă supravegheze. Este vorba doar despre împărtășirea vieții între ei, la fel cum ar fi dacă ar trăi în aceeași zonă. Aceasta este o modalitate de a rămâne implicați în viața celuilalt.
 • Imaginea intitulată Păstrați pasiunea într-o relație de distanță lungă 12
  3
  Întreabă-l despre ziua lui. Poate fi ușor să intri în obișnuința de a trimite doar mesaje text despre ziua ta și de a aștepta partenerul tău să facă același lucru. Ajutați-vă să mențineți pasiunea, adresându-vă întrebări despre viața voastră, să vă interesați de experiențele voastre noi și să vă amintiți lucrurile prin care treceți.
 • De exemplu, poți scrie prin a spune "Cum faci la locul de muncă?" Sau "Îți place încă departamentul tău?" Sau ai putea spune chiar "îmi amintesc că ai avut un conflict cu cineva la locul de muncă. Cum merge asta? "Sau" Ai fost la noul restaurant indian pe care l-ai mentionat acum cateva saptamani? "
 • Imaginea intitulată Păstrați pasiunea într-o relație de distanță lungă 13
  4
  Comunicați zilnic cu partenerul dvs. Menținerea contactului cu partenerul dvs. este importantă. Dacă vă aflați într-o relație de lungă distanță, trebuie să trimiteți un mesaj sau să apelați în fiecare zi, chiar dacă este doar pentru a saluta și a vorbi despre ziua ambelor. Acest lucru îi va ajuta să se simtă aproape și conectați.
 • În timp ce în unele zile puteți trimite un mesaj text, în altele puteți apela. De asemenea, ei pot discuta cu video de câteva ori pe săptămână.
 • Imaginea intitulată
  5
  Trimiteți e-mailuri reciproc. Scrisorile și pachetele de dragoste scrise de mână sunt o modalitate bună de a menține pasiunea în viață în relația voastră. O scrisoare de dragoste scrisă de mână este un gest intim și romantic care poate face partenerul dvs. să se simtă special. Un pachet plin de tratamente pe care le-ați ales numai partenerului dvs. vă poate face să vă simțiți iubiți în ciuda distanței.
 • Puteți include fotografii sau desene cu literele dvs. Puteți să coaceți cookie-urile sau prăjiturile dvs. preferate și să cumpărați cadouri speciale pe care știi că le veți iubi.
 • Puteți trimite, de asemenea, cadouri sexy sau obraznice, cu mesaje precum "Trimiteți-mi fotografii" sau "Pentru data viitoare când suntem împreună".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți confetti în aplicația Apple MessagesCum să trimiteți confetti în aplicația Apple Messages
  Cum să trimiteți fotografii prin intermediul unui mesaj text cu iPhone-ulCum să trimiteți fotografii prin intermediul unui mesaj text cu iPhone-ul
  Cum să trimiteți focuri de artificii în aplicația Apple MessagesCum să trimiteți focuri de artificii în aplicația Apple Messages
  Cum se trimite fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale pe WhatsAppCum se trimite fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale pe WhatsApp
  Cum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC SuiteCum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC Suite
  Cum să trimiteți mesaje text cu iPod TouchCum să trimiteți mesaje text cu iPod Touch
  Cum să trimiteți mesaje video utilizând WeChat utilizând dispozitive iOSCum să trimiteți mesaje video utilizând WeChat utilizând dispozitive iOS
  Cum să trimiteți mesaje video pe KikCum să trimiteți mesaje video pe Kik
  Cum să trimiteți mesaje pe un iPadCum să trimiteți mesaje pe un iPad
  Cum să trimiteți mesaje pe FacebookCum să trimiteți mesaje pe Facebook
  » » Cum să mențineți pasiunea într-o relație de lungă distanță

  © 2011—2020 ertare.com