Cum să vă păstrați gura închisă

Dorința de a vorbi și de a se exprima în mod liber poate împiedica oamenii să taci și să asculte pe alții. Odată, Mark Twain a spus, „Este mai bine să-ți ții gura și să apară prost decât deschide și a înlătura îndoiala.“ Aflați cum să judece corect o situație și spune ce crezi la locul de muncă, acasă și pe internet, dar atunci când o fac doar să spun ceva valoros pentru alții.

pași

Metoda 1
Stați liniștit la locul de muncă

Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 1
1
Gândiți-vă la tot ce vă spuneți la lucru ca la o ocazie de a spune ceva care aduce valoare lucrurilor. În caz contrar, dacă ceea ce credeți că nu va fi valoros pentru persoana care vă va asculta, nu trebuie să o spuneți. Există curaj în tăcere pentru că vă permite să observați acțiunea altor oameni.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 2
  2
  Analizați cele mai reci conversații pe care le-ați avut. Dacă o persoană nu a spus trei sentințe complete în ultimele trei minute, atunci ați vorbit prea mult. Când îți dai seama că ai încălcat regula de trei minute, întreabă o întrebare deschisă și asculți.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 3
  3
  Gândiți-vă la tăcere ca pe o abilitate de lucru care trebuie dezvoltată, cum ar fi managementul competențelor sau competența Excel. Zece concepute pentru a evita bârfă, distrage atenția conversații în timpul întâlnirilor și vorbesc despre probleme personale la locul de muncă și de seful tau va crede ca avea un loc de muncă respectabil etica.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 4
  4
  Dezvoltați puterea prin tăcere. De fiecare dată când rămâi tăcut, în loc să spui ceea ce crezi imediat, vei fi mai influentă data viitoare când vei vorbi. Întâlnirile sunt cel mai bun moment pentru a-l practica și pentru a vedea dacă puteți construi respectul colegilor tăi, evitând să vorbești despre lucruri neimportante.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 5
  5
  Folosește tăcerea pentru a negocia. Dacă nu răspundeți sau nu îndoiți după ce cineva sugerează ceva, tăcerea va face pe cealaltă persoană să se simtă inconfortabil. Dacă vă simțiți destul de incomod pentru a sugera o alternativă, puteți lua conducerea.
 • Veți obține informații valoroase ascultând ce gândesc ceilalți în loc să răspundă tot timpul.
 • Metoda 2
  Țineți mai multă tăcere acasă

  Imaginea intitulată Țineți gura închisă Pasul 6
  1
  Lasă-i pe toți să vorbească două minute înainte de a le întrerupe. Dacă o persoană pare supărată, are nevoie de cel puțin două minute pentru a-și descărca furia. Lăsați-l să termine, apoi spuneți "Ne pare rău, sună rău" pentru a arăta că înțelegeți frustrarea lui.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 7
  2
  Nu mai vorbi dacă simți că ai spus: "Nu mi-ar plăcea să spun că ți-am spus" sau "Nu vreau să te deranjez". Orice frază care începe astfel și continuă cu cuvântul "dar" va deranja probabil persoana în loc să le facă să se simtă mai bine.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 8
  3
  Așteptați 15 secunde după ce ați întrebat ceva. Dacă încercați să începeți o conversație bună la cină, adresați-vă întrebări deschise și apoi dați-i un răspuns. Dorința de a sari rapid pentru a vorbi poate împiedica oamenii să se gândească la întrebare și să se exprime.
 • Imaginea intitulată Țineți gura închisă Pasul 9


  4
  Nu spune nimic în loc să spui lucruri negative. Încercați să repete zicala „Daca nu ai nimic frumos de spus, nu spune nimic“ data viitoare când doriți să se plâng de o persoană sau certa cu cineva. Imediat veți deveni o persoană mai pozitivă.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 10
  5
  Scrie ceea ce crezi. Nu mai vorbi și începe să faci un jurnal. Dacă conversațiile dvs. cu partenerul sau copiii dvs. au fost frustrante în ultima vreme, puteți lucra mai întâi pe gânduri pe o hârtie și apoi le puteți spune.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 11
  6
  Faceți ceva care vă calmează mintea în fiecare zi. O mulțime de vorbe în mintea ta te poate face să vorbești prea mult. Încercați să meditați, să faceți yoga, să citiți sau să vedeți fotografii de artă timp de cel puțin 10 minute în fiecare zi pentru a vă concentra asupra gândurilor.
 • Metoda 3
  Reducerea conversațiilor pe Internet

  Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 12
  1
  Luați în considerare scrierea în același mod în care vorbiți. De asemenea, trebuie să respectați regula "valoare adăugată" pentru a nu scrie doar pentru a scrie. De fiecare dată când trimiteți un text, trimiteți poștă sau actualizați în mod inutil o stare, vă veți petrece timpul și cel al altora.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închisă Pasul 13
  2
  Nu utilizați mesajul "Răspundeți tuturor". Nu doriți să dezvoltați reputația unei persoane de muncă sau a unui grup de prieteni care umple inbox-urile altora cu e-mailuri inutile. Dacă doriți să răspundeți la un e-mail, apelați persoana sau răspundeți numai persoanei cu care trebuie să vorbiți.
 • Această regulă se aplică și textelor. Dacă sunteți parte dintr-un grup, răspundeți grupului numai când așteaptă răspunsul dvs.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă gura închis Pasul 14
  3
  Evitați să lăsați opiniile politice și religioase pe Facebook și comentariile online. Nu veți avea niciodată o discuție care să vă încurajeze să vă gândiți cu prietenii dvs. pe Internet, deoarece este un mediu care nu prezintă nuanțe sau emoții. Lăsați aceste argumente atunci când sunteți față în față cu cineva.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 15
  4
  Gândiți-vă "Aceasta este permanentă" înainte de a posta un comentariu sau de a vă actualiza starea în orice rețea socială. După ce îl postați pe web, va exista o copie care va rămâne întotdeauna în fișierul altei persoane. Întreabă-te dacă vrei ca copiii sau prietenii tăi să folosească acea opinie ca referință atunci când trec anii.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă gura închis Pasul 16
  5
  Răspundeți la telefon. Închideți gura virtuală și apelați pe cineva ori de câte ori doriți să publicați informații virtuale. Dacă credeți că subiectul nu este suficient de interesant pentru a distrage sau a trece timpul, atunci nu merită publicat.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă gura închis Pasul 17
  6
  Înțelegeți consecințele juridice ale publicării pe Internet. Angajații, soții, copiii și chiar poliția vă pot vedea publicația. În plus, poate fi folosit în curțile de justiție în multe locuri.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te oprești de apărareCum să te oprești de apărare
  Cum să vorbești fără durereCum să vorbești fără durere
  Cum să rămâi calm când ești criticatCum să rămâi calm când ești criticat
  Cum să-ți mărturisești dragostea față de cinevaCum să-ți mărturisești dragostea față de cineva
  Cum să te confrunți cu cineva care a aplicat legea ghețiiCum să te confrunți cu cineva care a aplicat legea gheții
  Cum sa spun ce creziCum sa spun ce crezi
  Cum să-i spui cuiva despre care a spus că te-a jignit fără a fi ofensatorCum să-i spui cuiva despre care a spus că te-a jignit fără a fi ofensator
  Cum să-i spun că îl iubeștiCum să-i spun că îl iubești
  Cum să nu mai spun că nu știuCum să nu mai spun că nu știu
  Cum să nu mai dați sfaturi nesolicitateCum să nu mai dați sfaturi nesolicitate
  » » Cum să vă păstrați gura închisă

  © 2011—2020 ertare.com