Cum să păstrezi un bărbat interesat de Berbec

Ai reușit să-l prindă pe barbatul din vis, dar acum te întrebi ce trebuie să faci pentru a-l ține interesat de tine. Barbatii acestui semn zodiacal au tendinta de a doresc aventura si vor sa aiba o anumita atentie. De aceea, sarcina de a-1 păstra interesat poate fi dificilă, dar merită să-ți dai seama cum să o faci.

pași

Partea 1
Păstrați relația proaspătă

Imagine intitulată Păstrați un barbat din Berbec Pasul 1
1
Evitați rutina. Un barbat din Berbec isi va pierde interesul in momentul in care relatia lui devine prea rutina sau coplesitoare. Dacă credeți că vă aflați în rutină, modificați lucrurile pentru a evita plictisirea.
 • Din punct de vedere realist, nu există nicio modalitate prin care în fiecare zi în care te afli cu el să poți fi complet diferită de altă zi. Cu toate acestea, în cazul în care văd în fiecare zi, ar trebui să încercați să faceți ceva nou cu ea cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână pentru a elimina rutina care a fost creat.
 • Imagine intitulată Păstrați un barbat interesat de pasul 2
  2
  Urmați ritmul. Dacă nu ați observat, băiatul dvs. Berbec preferă întâlniri cu varietate și aventură. Dacă vrei să-l păstrezi interesat, trebuie să ții pasul cu el. În cazul în care te-am întrebat ce ai vrea să faci, spune-i că ai prefera să pleci în loc să stai acasă.
 • Cu toate acestea, dacă trebuie să stați acasă, faceți numirea foarte interesantă. Gatiti o masa folosind ingrediente exotice si nefamiliare sau inchiriati un DVD instructiv de dans latin.
 • Imaginea intitulată Păstrați un barbat interesat de Pasul 3
  3
  Mutați repede. Dacă relația dvs. se află încă într-o primă etapă, trebuie să profitați de momentul respectiv. Omul din Berbec nu-i place să meargă încet. Pregătește-te să-l facă să se îndrăgostească repede sau nu.
 • Desigur, trebuie să fii sincer cu tine însuți despre cât de pregătit e să avansezi cu relația. El poate fi gata să te ducă la culcare, dar dacă nu vă simțiți pregătit, nu lasa impulsul te împinge să faci ceva ce nu vrei. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să vă deplasați înainte, faceți-o cu încredere și fără ezitare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Surprinde-l. Deși bărbatul Berbec îi place să conducă, el se va bucura de o relație cu o femeie care îl poate surprinde. Când vă așteptați cel mai puțin, surprindeți-l cu ceva nou și interesant. Dacă primește un sentiment de energie pentru a fi cu tine, atunci va dori să fie cu tine cât mai mult posibil.
 • Un week-end, vă recomandăm să mergeți cu bungee jumping sau rock alpinism, mai ales dacă partenerul dvs. a manifestat un interes în activități similare în trecut. Nu trebuie să-l trageți cu o ochelari de soare, trebuie doar să sugerați această idee pentru a obține o surpriză.
 • Imagine intitulată Păstrați un barbat interesat Pasul 5
  5
  Dă-i darul de a experimenta. Când vrei să-i oferi un cadou minunat, o duci să experimenteze o aventură în loc să-i cumpere un obiect tangibil. El va aprecia mai mult entuziasmul de aventură decât un trinket prostie.
 • Cel mai bun cadou pentru el va fi câteva locuri în rândul din față pentru a vedea grupul său preferat de sport sau o excursie la tabără într-un weekend în loc de un compact disc.
 • Partea 2
  Dați-i spațiul său

  Imagine cu titlul Mențineți un barbat interesat de pasul 6
  1
  Lasă-l în pace. Un barbat din Berbec trebuie sa se simta liber si independent, asa ca nu te va invita mereu sa fii parte din aventura lui mare si recenta. Încercați să nu o opriți, deoarece o femeie dominantă este un reflex pentru majoritatea bărbaților din Berbec.
  • Încercați să nu îl descurajați dacă observați că preferă să iasă împreună cu prietenii săi, în loc să ieșiți cu voi. Este mai puțin probabil ca un om Berbec să meargă în jurul tufișului și să semnaleze că relația sa încheiat. Dacă pierdeți interesul, veți fi sincer despre asta. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji pentru că interesul lor brusc de a-și întâlni prietenii este un indiciu subtil că lucrurile dintre cele două au sfârșit.
 • Imaginea intitulată
  2
  Rămâi calm. Mulți bărbați Berbec tind să fie extrem de bossy și nu-i place să fie spus ce să facă. Asta înseamnă că trebuie să-l lăsați să fie lider de cele mai multe ori.
 • Dacă doriți să aveți rădăcini ale relației, trebuie să sugerați lucrurile într-un mod care să permită partenerului dvs. să-și ia creditul mai târziu.
 • Imagine intitulată Mențineți un barbat interesat de pasul 8
  3
  Rezistați tentației de al limita. Din păcate, mulți bărbați Berbec au ochi care deviază. Ei ar putea flirta cu alte femei pe care le cunosc, chiar daca au o relatie oficiala sau nu. Acest lucru te poate face să te tentezi să-l ții închis acasă când pleci, dar este mai probabil ca, făcând asta, să-l muți departe.
 • Dacă priviți-vă privirea, evitați să o confruntați direct și concentrați-vă asupra faptului că vă va mai privi din nou. Încearcă să-ți tratezi ochii cu un alt tip și să-ți aduci bărbatul tău Aries că o faci. Natura dvs. competitivă va apărea și vă va strădui să vă impresionați din nou.
 • Imagine intitulată Păstrați un barbat interesat de pasul 9
  4
  Provoca-i să-ți câștigi atenția. Dacă un om din Berbec este înăbușit de atenția ta, ar putea pierde interesul. Dimpotrivă, dacă o provocați "reține" atenția dvs., în loc să vă faceți griji cu privire la păstrarea dvs., ar răspunde, probabil, foarte adecvat provocării.
 • Cu toate acestea, este important să-l lăsați să câștige în cele din urmă când va accepta provocarea. Acționați dezinteresați la început, dar odată ce începeți să încercați din nou să învingeți, spuneți-le că efortul lor este eficient.


 • Partea 3
  Faceți activități fizice

  Imaginea intitulată Păstrați un barbat din Berbec Pasul 10 interesat
  1
  Rămâne activ Majoritatea băieților din Berbec vor progresa într-o relație dacă partenerul lor este activ și în afara camerei. Activitățile atletice reprezintă o modalitate bună de a ajunge împreună cu el, mai ales dacă aceste activități implică un anumit nivel de provocare.
  • Participați la o cursă între cei doi, un joc de baschet sau un alt joc competitiv.
  • Rețineți că bărbații Berbec urăsc rutina, astfel încât activitățile fizice nu ar trebui programate la un moment dat. Adică, nu ar fi indicat să plecați după muncă pentru a vă menține atenția. Combinați activitățile și orele necesare pentru a le face.
 • Imaginea intitulată Păstrați un barbat interesat de pasul 11
  2
  Corespunde fiecărui joc. În ceea ce privește intimitatea fizică, omul Berbec aproape că niciodată nu are nevoie de convingere. Indiferent dacă au ajuns în pat sau nu, vă puteți aștepta ca mișcările lor să fie rapide și să vă poată incita doar cu un bliț. Va trebui să țineți pasul cu el dacă doriți să evitați să vă plictisiți.
 • Pentru binele tău, trebuie să ai o formă fizică bună. În caz contrar, vei fi foarte epuizat înaintea lui.
 • Imaginea intitulată Păstrați un barbat interesat de pasul 12
  3
  Fii flirt Din păcate, bărbatul Berbec poate fi un pic cam egoist față de intimitatea fizică. Dacă doriți să aveți un anumit control în acest sens, trebuie să acționați neimpresionat din când în când. Procedând astfel, acest lucru vă va activa dragostea pentru o provocare și, în consecință, veți avea mai multă atenție în încercarea de a cuceri.
 • Înseamnă că mișcările nu te fac să simți nimic. Odată ce ați înțeles, veți fi dornici de a afla ce este nevoie pentru a face să vă simțiți ceva și, probabil, nu se va mai încerca noi abordări până când atinge obiectivul.
 • Imaginea intitulată Păstrați un barbat din Berbec Pasul 13
  4
  Nu vă fie frică să încercați ceva nou. Ca și în alte aspecte ale vieții sale, Berbecul are nevoie de soi. Dacă vrea să încerce ceva nou în cameră, lăsați-l să o facă. Dacă nu obțineți nimic mai mult decât de obicei, s-ar putea să vă plictisiți repede.
 • Dacă nu te simți confortabil cu ceva, trebuie să-i spui direct să o oprească. Odată ce ceva este propus în minte, va face acest lucru, chiar și fără permisiune. Numai o negare directă va fi de ajuns pentru ao opri.
 • Partea 4
  Fii majoreta ta

  Imaginea intitulată
  1
  Sprijiniți-l în marile sale aventuri. De vreme ce barbatii Berbecului doresc entuziasm si varietate, au tendinta de a se implica in mai multe lucruri noi decat altele. Te-ar putea invita să-l însoți sau nu, dar, oricum, ar trebui să-i spui că îl încurajezi tot timpul.
  • Aceasta înseamnă că te implici în alte aspecte ale vieții tale, fie că e vorba de o afacere nouă sau de un nou hobby.
  • Dacă te invită să fii parte din aventură, te alături cu încredere. În caz contrar, el arată foarte mult interesul față de ceea ce face, fără să-l facă să vă invite să îl însoțiți.
 • Imaginea intitulată Mențineți un barbat interesat de pasul 15
  2
  Participați la o dezbatere ocazională Chiar dacă un bărbat Berbec trebuie să aibă dreptate, el trebuie, de asemenea, să aibă posibilitatea de a dovedi cât de bine trebuie să fie pe deplin mulțumit. Puteți și ar trebui să o incitați din când în când, dar, de asemenea, rețineți că trebuie să lăsați să câștige mai multe ori.
 • Desigur, dacă sunteți sigur de ceva, atunci nu trebuie să lăsați-l să scape sau să vă ofenseze. Nu va face sa fiti timid sau sa lasati sa castige atunci cand este evident ca aveti dreptate.
 • Imaginea intitulată Păstrați un barbat interesat de pasul 16
  3
  Nu subestimați-o niciodată. Eul unui barbat mediu are nevoie de o dragoste delicata. Dacă aveți obiceiul de a vă stânjenit sau de a vă corecta în public, este posibil să dați un prejudiciu mare simțului de importanță de sine și că sentimentele sale pentru dvs. pot să scadă.
 • Cu siguranta nu trebuie sa te distrezi de fotografiile tale la scoala sau sa razi la o greseala pe care ai facut-o cu prietenii sau familia ta. Aceasta va începe aproape întotdeauna o luptă mare și va crea sentimente de resentimente. În ciuda asertitudinii pe care o are Berbecul, el este de fapt foarte sensibil și ușor de rănit.
 • Imagine cu titlul Mențineți un barbat interesat Pasul 17
  4
  Convinge-l cu cuvinte și gesturi iubitoare. Este adevărat că majoritatea bărbaților Berbecului sunt nerăbdători și independenți, dar pentru a face ca relația să dureze mai mult, trebuie să îi încurajați să crească emoțional. Pentru aceasta, cel mai bun mod de a realiza acest lucru este cu ajutorul unor gesturi tangibile de afecțiune. Adânc în jos, el se teme de respingere și confirmarea constantă a acceptării va dura.
 • Nu vă fie teamă de a fi direct. Este acceptabil să-i spui frecvent "Te iubesc" sau că îi trimiți un mesaj text care îi spune "Nu pot să aștept să te văd". Atâta timp cât nu ți-a spus să nu faci asta sau să nu mai faci asta. De asemenea, lăsându-i să știe că te-ai gândit la el toată ziua va fi un mare compliment și, în general, el o va primi bine.
 • Imagine intitulată Mențineți un barbat interesat de pasul 18
  5
  Fii deschis. Dacă vreți cu adevărat să vă păstrați atenția, va trebui să fii cinstit cu omul tău Berbec. Este important să oferiți o provocare din când în când, dar nu vă veți bucura de jocurile trucate. Prin urmare, trebuie să fiți hotărâți și siguri când este necesar și cinstit cu privire la ceea ce doriți atunci când întrebați.
 • Nu discutați și așteptați să știu de ce sunteți supărat. În mod similar, ar trebui să evitați să întrebați întrebări dificile, ca și cum hainele pe care le purtați vă fac să arătați grase. Nu-i place să fie înconjurat în căutarea unui răspuns, chiar dacă știe să scape de această întrebare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapteCum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapte
  Cum de a construi o rutină solidă de exercițiiCum de a construi o rutină solidă de exerciții
  Cum să scurtezi rutina de dimineațăCum să scurtezi rutina de dimineață
  Cum să rămâi organizat cu o rutinăCum să rămâi organizat cu o rutină
  Cum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapulCum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapul
  Cum să afli dacă se joacă cu tineCum să afli dacă se joacă cu tine
  Cum de a cuceri un taurCum de a cuceri un taur
  Cum să obțineți un om de fecioarăCum să obțineți un om de fecioară
  Cum de a trezi interesul unei feteCum de a trezi interesul unei fete
  Cum sa faci prieteni cu un BerbecCum sa faci prieteni cu un Berbec
  » » Cum să păstrezi un bărbat interesat de Berbec

  © 2011—2020 ertare.com