Cum să ții o fată interesată

A lua o întâlnire cu o fată este doar jumătate din bătălie. Cel mai dificil lucru este să vă mențineți interesul. Creați o legătură puternică prin menținerea contactului fizic, vorbind despre relație și rezervând timpul numai pentru cele două. Străduiți-vă să aveți grijă de relația și să vă asigurați că satisfaceți nevoile partenerului dvs. Păstrați entuziasmul încercând noi activități cu fata, confruntându-vă cu diferite provocări cu ea, și arătându-vă aventuros și spontan.

pași

Partea 1
Creați un link

Imagine cu titlul Păstrați o fată interesată Pasul 1
1
Mențineți contactul fizic. Luați-i mâna, jucați-vă cu părul și să o sărutăți spontan. Desțineți un contact fizic cu partenerul dvs. Este foarte ușor să subestimezi semnele de afecțiune ale partenerului, mai ales în cazul în care au fost împreună de foarte mult timp, dar menținerea contactului fizic este foarte important pentru a crea și a menține o legătură puternică.
 • Imagine cu titlul Păstrați o fată interesată Pasul 2
  2
  Vorbește despre relație. Poate fi inconfortabil, mai ales daca nu sunteti obisnuit cu ea, dar vorbind despre relatia este sanatoasa si importanta. În mod normal, a face planuri viitoare și a vorbi despre ceea ce apreciază unul despre celălalt sunt modalități excelente de a întări legătura dintre ele. Vorbind despre relație, partenerul dvs. va percepe un sentiment de stabilitate pe care probabil că nu l-ați întâlnit cu nici o altă persoană.
 • Creați un spațiu sigur fără prejudecăți, în care ambii știu că pot fi cinstiți unul cu celălalt, fără să se simtă ridicol și fără teama de a provoca o discuție violentă.
 • Discutați și remediați problemele relației înainte de a deveni prea complicate pentru a avea o soluție.
 • Puteți spune ceva de genul "Știi că mă faci să râd, chiar și când sunt într-o stare proastă. Îmi place calitatea ta, Paula".
 • Dacă aveți o problemă, puteți spune și ceva asemănător "Julia, mă deranjează că-mi ignori mesajele. Când o faci, mă întreb dacă am făcut ceva greșit. Am făcut-o?".
 • Imagine cu denumirea Keep a Girl Interested Step 3
  3
  Arătați-i cât de mult credeți în el. Ea va avea provocările proprii, cum ar fi discuțiile cu prietenii, problemele cu șeful ei la locul de muncă și stresul atunci când întâlnește prea multe probleme pentru rezolvare. Nu-i lăsa niciodată să se îndoiască că este capabilă să se ocupe de totul ca un campion. Știi că e puternic și suficient de inteligent pentru a-și rezolva toate problemele, deci spune-i.
 • Spune-i ceva de genul "Simt că trebuie să te descurci cu drama lui Rebecca. Fiind în locul tău chiar acum trebuie să fie complicat, dar acesta este unul dintre lucrurile pe care îmi place despre tine: ești un prieten atât de credincios că vei rămâne lângă ea, indiferent de ce se întâmplă".
 • Imagine cu denumirea Keep a Girl Interested Step 4
  4
  Puneți întrebările corecte. Când au o conversație, nu stați la suprafață, acoperind doar subiecte precum ceea ce au făcut pe parcursul zilei. Nu este suficient să știți ce culoare preferată și numele dvs. de mijloc sunt. Ei trebuie să vorbească despre lucruri care le permit să afle cine sunt cu adevărat oameni. În acest fel, vor crea o legătură profundă și durabilă. Puneți-i întrebări precum:
 • "Cum ți-ar plăcea viitorul tău?".
 • ""De ce eviți să vorbești cu sora ta când o sună?".
 • "Cum se simte că e căpitanul echipei de fotbal?".
 • Imagine cu denumirea Keep a Girl Interested Step 5
  5
  Asigurați-vă că aveți timp doar pentru voi doi. Permiterea timpului de a face un trai ca un cuplu este crucial pentru relația, indiferent de timpul petrecut împreună. Trebuie să aibă încredere că sunteți într-adevăr acolo pentru ceea ce are nevoie, și asta înseamnă a fi cât mai prezent posibil.
 • De exemplu, planificați o întâlnire doar pentru cei doi, în loc să ieșiți împreună cu grupul dvs. obișnuit de prieteni.
 • Dacă locuiesc împreună, pot merge în pat cu o jumătate de oră mai devreme decât de obicei pentru a petrece ceva timp vorbind și intim înainte de a merge la culcare.
 • Partea 2
  evidențiați

  Image cu titlul Keep a Girl Interested Step 6
  1
  Fii misterios Nu-i spuneți povestea vieții tale la prima întâlnire. Este mai bine să dezvăluiți cu puțin câte puțin detaliile despre tine și experiențele tale. De exemplu, așteptați ca ea să vă întrebe despre trecutul dvs. academic, pentru a vă spune că ați absolvit colegiul cu onoruri. O vei lăsa impresionată atât de mult de realizarea ta, ca și de modestia ta.
  • Nu-i spuneți fetei că sunteți un bucătar uimitor. Este mai bine să o surprindeți cu un prânz de casă pentru ai arăta abilitățile culinare. Poți chiar să-ți iei pranzul dacă nu-ți poți avea casa.
 • Imagine cu titlul Keep a Girl Interested Step 7
  2
  Creșteți ca persoană Dacă vă cultivați personalitatea, va fi mai ușor pentru ea să păstreze interesul pentru voi. Lucrați pentru a obține maturitate și pentru a atinge obiective noi și lasați-vă interesele să se schimbe în mod natural.
 • De exemplu, încercați să efectuați în mod serios câteva dintre hobby-urile dvs. Dacă vă place foarte mult benzi desenate, încercați să creați-vă propriul.
 • Imagine cu denumirea Păstrează o fată interesată Pasul 8
  3
  Respectați-l Respectarea este esențială pentru menținerea interesului dumneavoastră. Arătați-le că le apreciați părerea și că vă ajută să vă ajute, atunci când trebuie să ia o decizie împreună. Lasă-i să vorbească fără să o întrerupă, să o asculte și să nu o insulte sau o disprețuiască. Practic, urmați această regulă de aur: tratați-o așa cum ați vrea să vă trateze.
 • Imagine cu denumirea Keep a Girl Interested Step 9


  4
  Fii drăguț cu toată lumea, nu doar cu ea. A fi frumos este subevaluat, iar fata ta va aprecia acea calitate in tine. Cu toate acestea, a fi frumos numai pentru ea nu va fi de ajuns, dar va trebui să-i arătați că sunteți o persoană cu o inimă bună a adevărului. Când ești crud față de ceilalți oameni, mai ales cei mai slabi decât tine, vei crede că într-o zi poți să te comporți la fel cu ea.
 • De exemplu, dacă vorbești în spatele celui mai bun prieten al tău, poate crede că vei face același lucru atunci când nu este cu tine.
 • Fi educat cu străini. De exemplu, țineți ușa pentru alți oameni să treacă în spatele tău.
 • Imagine cu titlul Mențineți o fată interesată 10
  5
  Satisfaceți nevoile dvs. Când mențineți o relație cu cineva, concentrați-vă pe satisfacerea nevoilor dvs. într-un mod echilibrat. Ea are nevoi fizice și emoționale, și plăcut doar unul dintre aceste două aspecte nu o va face să se simtă mulțumit. Dacă nu știți care sunt nevoile dvs., întrebați-l. Fata dvs. va aprecia că vă veți petrece timpul pentru a afla cum îi puteți face fericit.
 • Satisfaceți nevoile fizice manifestând afecțiune și asigurându-vă că le dați plăcere atunci când sunt intime.
 • Satisfaceți nevoile dvs. emoționale ascultând-o, oferindu-i sprijinul și vorbind cu ea despre subiecte interesante și stimulative.
 • Imagine cu denumirea Keep a Girl Interested Step 11
  6
  Încercați din greu. Este ușor să intrăm în eroarea de a înceta să ne străduim în relații durabile și stabile. Cu toate acestea, de îndată ce încetați să încercați, ea va începe să se simtă neapreciată, o situație pe care ar trebui să o evitați. Asigurați-vă că nu vă neglijați aspectul, căutați să o surprindeți și să o faceți să se îndrăgostească și să nu încetați niciodată să încercați să o impresionați.
 • De exemplu, puteți găsi o modalitate specială de ai cere să meargă la bal cu voi. Luați în considerare gusturile și interesele acestora la elaborarea planului. Dacă vă plac meduzele, scrieți "Vii la dans cu mine?" cu boabe de jeleu în camera ta (cu consimțământul părinților lor).
 • Imaginea intitulată Păstrați o fată interesată 12
  7
  Petreceți timpul separat. Deși timpul petrecut împreună este esențial, aceștia vor trebui să facă și activități separat. Atunci când doi oameni petrec prea mult timp împreună într-o relație, ei se pot plictisi de a fi întotdeauna unul cu celălalt. Este important ca fiecare să aibă propriile interese și prieteni. Puteți organiza jocuri de poker cu prietenii dvs. în fiecare joi seara sau vă puteți alătura unei echipe pentru a juca sport și a vă lăsa acasă singură dimineața.
 • Ei pot fi de acord să petreacă patru nopți pe săptămână împreună, iar ceilalți trei separați, fiecare cu prietenii sau familia lor.
 • Partea 3
  Faceți-vă viața să rămână interesantă

  Imagine cu titlul Păstrați o fată interesată 13
  1
  Fii aventuros. Deși ea nu poate căuta în mod special un tip aventuros, probabil că nu va spune nimănui să nu încerce întotdeauna să încerce lucruri noi, făcând viața ei interesantă. Când stai pe canapea, poate fi dificil să ții o altă persoană interesată de tine. Evitați această problemă plecând să vă bucurați împreună de viață.
  • De exemplu, duceți-o într-un parc de distracții și duceți-vă pe roller coaster.
  • De exemplu, călătoriile și practicarea activităților în aer liber reprezintă întotdeauna modalități simple de a experimenta o viață mai aventuroasă. Încercați drumeția într-o altă locație. Călătorie cu mașina!
 • Imagine cu titlul Păstrați o fată interesată 14
  2
  Încercați să organizați activități pe care le place. Când îi vei arăta că îți pasă de lucrurile care sunt importante pentru ea și că ești dispus să încerci să o ajuți să-și atingă acele obiective ale vieții ei, va fi cu adevărat impresionată. Ea va dori să fie cu cineva care o înțelege așa și cu ajutorul căreia poate conta. Dacă căutați modalități de ao ajuta să obțină ceea ce dorește, va fi mult mai ușor să-i păstrați interesul pentru tine.
 • De exemplu, dacă vă place moda, ajutați-o să creeze un blog sau un blog vlog unde puteți încărca sfaturi pentru alte persoane. Poți să faci fotografii și să o ajuți să-și dea seama cum să creeze și să proiecteze pagina ei web.
 • Imagine cu denumirea Păstrați o fată interesată Pasul 15
  3
  Ele se confruntă cu provocări împreună. Confruntarea cu provocările împreună va face din viața lor o experiență mai interesantă, fără îndoială, dar le va ajuta, de asemenea, să se simtă mai aproape și să-și îmbunătățească încrederea reciprocă. Confruntarea cu provocările împreună este, de fapt, una dintre cele mai eficiente modalități de a genera o legătură puternică între două persoane. Puteți lua în considerare opțiuni precum:
 • Încadrați-vă sau încercați un sport nou-
 • Îmbunătățiți notele și creșteți media.
 • Imagine cu titlul Păstrați o fată interesată Pasul 16
  4
  Aflați împreună. Învățarea împreună poate fi o modalitate excelentă de a menține interesul în relație. Procesul de învățare nu va implica doar utilizarea minții lor (ca un cuplu), ci vă va oferi, de asemenea, mai multe subiecte de discutat și noi oportunități de a crea o legătură mai puternică. Ei pot învăța împreună în mii de moduri diferite, dintre care multe sunt libere. Alegerea unui subiect care vă interesează pe ambii vă va asigura că învățarea este distractivă.
 • Vizionați videoclipuri educaționale pe Internet, cum ar fi subtitrările TED.
 • Faceți cursuri gratuite pe Internet sau înscrieți-vă într-un centru de instruire mai mare pentru a lua cursuri.
 • Imagine cu denumirea Păstrează o fată interesată Pasul 17
  5
  Fii spontan. Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face pentru o relație este să lași totul să devină rutină. Mâncarea în același restaurant și plecarea în aceleași magazine din mall în fiecare weekend poate fi plictisitoare și ar putea ajunge să piardă interesul. Este mai bine să fii spontan să arăți că mereu proiectezi modalități de ao face fericită, în loc să urmezi același model de comportament.
 • Organizează întâlniri originale. Încercați să organizați ceva diferit din când în când, cum ar fi geocaching (căutare de comori cu ajutorul unui GPS) sau activități de voluntariat în comunitatea dvs.
 • Cumpără-i un cadou simplu (flori sau un ursuleț de pluș, de exemplu) și o surprinde prin luarea lui la muncă sau la școală.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mângâiCum să mângâi
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să păstrați o relație de iubițiCum să păstrați o relație de iubiți
  Cum să flirtezi fizicCum să flirtezi fizic
  Cum să-ți arăți dragostea partenerului tăuCum să-ți arăți dragostea partenerului tău
  Cum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceuCum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceu
  Cum să găsiți dragostea vieții voastreCum să găsiți dragostea vieții voastre
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  » » Cum să ții o fată interesată

  © 2011—2020 ertare.com