Cum să păstrați o relație iubitoare proaspătă

Indiferent cât de bună o relație aveți cu o altă persoană, la un moment dat lucrurile se vor simți puțin stagnante: aceleași rutine, aceleași obiceiuri iritante, aceleași experiențe previzibile. Acest lucru este natural atunci când două persoane sunt împreună pentru orice perioadă, dar asta nu înseamnă că nu există modalități de a reîmprospăta lucrurile. Prin identificarea domeniilor problematice și concentrarea pe ambele experiențe noi și pe cele vechi, vă puteți ajuta să păstrați o relație bună proaspătă.

pași

Metoda 1
Revin flăcări vechi

Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 1
1
Apreciați-vă trecutul, dar nu-l idealizați prea mult. Studiile indică faptul că cuplurile aflate în relații stagnante tind să aibă împreună amintiri mai puțin corecte despre istoria lor. Adesea, ei pun prea mult accent pe vremurile bune sau îi exagerează pentru a evita dificultățile și dezamăgirile care au existat întotdeauna și sunt acum mai grave.
 • De exemplu, replica cina model și începe vizionarea filmului relației tale și se așteaptă să se îndrăgostească nebunește de spate este nerealistă și ignoră suișuri și coborâșuri însoțite cu siguranță, perioada în care a devenit cunoscut. Cu toate acestea, utilizarea acestor amintiri să se gândească la calitățile pe care au venit prima dată împreună este o bună utilizare a experiențelor anterioare.
 • Relațiile intră întotdeauna pline de energie și emoție și lucrează pentru a recupera un pic de magie inițială este o modalitate bună de a reîmprospăta lucrurile mai târziu. Cu toate acestea, încercarea de a recupera o idealizare nerealistă a trecutului dvs. va cauza doar mai mult dezamăgire.
 • Scopul ar trebui să fie acela de a recrea împreună unele dintre primele tale amintiri fericite, concomitent cu conștientizarea faptului că fiecare dintre dvs. și relația dvs. este foarte diferită acum. Trecutul trebuie să fie o scânteie pentru a progresa.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 2
  2
  Retrăiți începutul relației voastre așa cum sunteți acum. Poate fi o atingere plăcută pentru a vă replica prima dată, de la flori la cina obișnuită în cel mai bun restaurant pe care ați putea să-l plătiți până la sărutul incomod de noapte bună. Folosește-l ca motiv pentru a-ți vedea partenerul așa cum este acum cu ochii noi.
 • Planificarea unor întâlniri de seară regulate și păstrarea tuturor punctelor în vedere atunci când se face acest lucru poate fi o modalitate amuzantă de a petrece mai mult timp singuri reconectând singuri. Acest lucru ar putea fi util în special dacă au copii.
 • Luați în schimb planificarea programărilor, astfel încât toată lumea să se poată bucura să încerce să depășească cealaltă prin planificarea unei nopți ideale.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 3
  3
  Flirt, sărut și să fie un pic cam ciudat. Nu toate rutinele trebuie să fie plictisitoare. Încercați să vă sărutați partenerul în fiecare zi - nu un sărut, ci un sărut pasional cât mai devreme în relația lor.
 • Încercați tehnica de flirte, care probabil a fost întreruptă pentru o vreme. Chiar dacă rezultatul se termină cu cei doi râzând împreună, în loc să meargă în cameră, este o modalitate amuzantă și ușoară de a mări ziua pentru o vreme.
 • Dragostea poate fi considerată de-a lungul timpului. Asigurați-vă că nu numai să-l spuneți, ci să-l arătați, chiar prin simpla ținută a mâinilor sau cu contactul vizual profund. De asemenea, încearcă să spună și să vă arate dragostea dvs. în timpul întâlnirilor sexuale, fie că este vorba de îmbrățișare, de a vorbi murdar sau de ce lucrează pentru ambele.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 4
  4
  Afișați recunoștința pentru prezența exclusivă a partenerului dvs. La începutul relației, aveți tendința de a aprecia fiecare moment împreună. Cu toate acestea, odată ce ați blocat într-o rutină mai târziu, poate fi ușor să pierdeți din vedere toate motivele pentru a fi recunoscător unul pentru celălalt.
 • Acordați mulțumiri semnificative chiar și pentru sarcinile mici pe care le apreciați, cum ar fi scoaterea gunoiului sau echilibrarea facturilor. De asemenea, puteți lăsa o notă frumoasă pe frigider sau în sacul de lucru al partenerului dvs.
 • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă încuraja recunoștința, încercați să vă gândiți la viața voastră dacă partenerul dvs. nu ar fi intrat sau nu a dispărut din ea. Dacă simțiți că lucrurile ar fi mai bine în acest fel, aveți mai mari probleme în relația dvs. decât o stagnare.
 • Metoda 2
  Răspândiți focul

  Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 5
  1
  Încearcă lucruri noi împreună. Este puțin probabil ca reluarea amintirilor vechi să fie suficientă pentru a reîmprospăta relația. Ei trebuie să creeze împreună amintiri pentru a dezvolta un sentiment de entuziasm și imprevizibilitate.
  • Faceți ceva nou ca o echipă, fie că este vorba de skydiving, de cursuri de gătit sau de o ligă de bowling. Dacă faceți lucrurile mai ușoare, alegeți cu ușurință următorul lucru nou pe care îl veți încerca împreună. Cu toate acestea, încercați să rămâneți la lucrurile pe care le puteți bucura atât.
  • "Încercați lucruri noi" poate fi, de asemenea, extins la culcare. Uleiurile de testare, lumânările, pozițiile noi, jocurile de rol sau orice altceva pot adăuga un pic de aromă pentru rutina ta sexuală.
 • Imagine cu titlul Păstrați o relație proaspătă Pasul 6
  2


  Sărbătoriți realizările fiecăruia. Utilizați o veste bună pentru fie (o promovare, un premiu pentru folosul comunității, chiar și a economisi bani pe asigurare masina ta) ca un motiv pentru a arăta aprecierea pentru ele și doar să se distreze.
 • Nu presupuneți niciodată că partenerul dvs. știe cât de mândru sau fericit sunteți pentru ea. Spune-i și arată-i. Dar rețineți că o realizare pentru unul dintre voi este o victorie pentru echipă.
 • De asemenea, celebrează mari eforturi, chiar dacă ele nu se materializează așa cum sa planificat. Aproape finalizarea unui maraton sau sosirea la interviurile finale pentru o slujbă de vis poate merita o noapte în oraș.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 7
  3
  Surprindeți-vă unii pe alții. O notă încurajatoare inserată în laptopul partenerului dvs. sau un mesaj senzual în mesageria vocală poate servi ca mici reamintiri ale afecțiunii și aprecierii dumneavoastră permanente. Orice schimbare mică în afara rutinei obișnuite poate ajuta la păstrarea lucrurilor proaspete și interesante.
 • În timp ce mesajele sunt trimise despre planurile de cină sau despre problemele la locul de muncă, o expresie surprinzătoare a iubirii sau a aprecierii poate contribui enorm.
 • Desigur, pot funcționa și mișcările cele mai vechi, cum ar fi trimiterea de flori, obținerea unor bilete pentru un eveniment epuizat, organizarea unei întâlniri surpriză sau pur și simplu curățarea casei în timp ce partenerul dvs. este departe.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 8
  4
  Găsiți timp în jurul copiilor. Dacă ai copii schimbă fundamental relația ta cu partenerul tău. Chiar dacă prețuiești fiecare moment cu ei (sau cel puțin de cele mai multe ori), schimbările pe care le provoacă și timpul pe care îl consumă adesea fac probleme mai grave în relație.
 • Ceva atât de simplu ca somnul mai mult poate face diferența. Acest lucru poate părea un vis imposibil dacă aveți copii mici, dar fiind mai odihnit și mai curățat îmbunătățește dispoziția fiecăruia, de asemenea, face mai ușor să vedeți lucrurile pozitive care există și să faceți schimbări pozitive.
 • Ia puțin timp să-ți milă stresul pentru a-ți transporta copiii dintr-un loc în altul sau să se ocupe de luptele lor asupra jucăriilor, a televiziunii etc. Desigur, împărtășiți și experiențele voastre bune. Aratati reciproc ca sunteti in aceasta impreuna.
 • Faceți timp pentru distracție și romantism. Asigurați-vă că legile dvs. stau în casă pentru o perioadă sau plătiți babysitter-ul pentru a rămâne mai mult timp. Profitați de timpul liber atunci când îl puteți programa în avans (anticiparea poate servi ca un joc pre-joc pentru părinții copleșiți!).
 • Nu vă simțiți vinovați pentru că ați petrecut puțin timp doar pentru voi doi, deoarece o relație puternică, sănătoasă și proaspătă între voi va aduce beneficii și copiilor voștri.
 • Metoda 3
  Identificați zonele problematice

  Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 9
  1
  Luați în considerare angajamentul dumneavoastră. Oamenii de obicei indică cauze precum stresul sau dezacordurile legate de bani, muncă, copii sau sex ca motive pentru o relație în necazuri. Cu toate acestea, în profunzime, problemele generale, cum ar fi un nivel de angajament dezechilibrat, sunt, de obicei, în joc.
  • În cazul în care o parte îi lipsește un nivel adecvat al angajamentului un aspect important al relației, cum ar fi de economisire pentru a plăti datoriile sau retrase din circuitul agricol timp pentru activitățile de familie, frecarea rezultată poate face în fiecare zi, se pare ca o luptă recurentă.
  • Vorbind unul cu celălalt și colaborând pentru a identifica legăturile slabe din fiecare, puteți începe procesul de rezolvare a acestor puncte de frecare. Deci da, ambii trebuie să se angajeze să lucreze la angajamentul lor.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 10
  2
  Examinați-vă "transparența emoțională". Desigur, relațiile sănătoase se bazează pe onestitate, însă felul în care se prezintă o astfel de onestitate este, de asemenea, important. O limitare în orice zonă poate distruge o relație proaspătă.
 • Întreabă-te dacă ascunzi lucrurile de la partenerul tău, fie prin egoism, fie prin teama de a-ți răni sau din orice alt motiv. Evitați și inventați scuze care provoacă constant tensiuni în relația voastră?
 • Dacă este sincer nu este problema dvs., atunci luați în considerare dacă modul dvs. de a spune adevărul este prea direct sau critic. Puteți spune adevărul curat cu mai multă bunătate?
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 11
  3
  Studiați modul în care împărtășesc responsabilitatea. Deși este important să păstrăm identitatea individuală și respectul de sine în cadrul unei relații, ambele părți trebuie să fie dispuse să împărtășească multe lucruri, inclusiv problemele cu care se confruntă. De cele mai multe ori, nu poate fi problema mea sau problema ta, ci problema noastră.
 • De exemplu, dacă partenerul dvs. este șomer, o problemă de bani poate părea mai mult ca problema dvs. decât a dvs., mai ales atunci când vă adresați obiceiurilor de cheltuieli. Cu toate acestea, învinuirea în mod regulat va strica aproape orice relație.
 • Ca într-un club de baseball, atunci când există o "eroare" într-o relație, întreaga echipă trebuie să se ocupe de ea și să lucreze pentru ao depăși.
 • Imaginea intitulată Păstrați o relație proaspătă Pasul 12
  4
  Analizați-vă expresiile de apreciere. Indiferent dacă aveți 6 luni, 6 ani sau 6 decenii de relație, este foarte probabil să nu vă uitați cu ochii la ochii partenerului și să spuneți "Te iubesc" sau "mulțumesc" ori de câte ori ați făcut-o la început. De-a lungul timpului, centrul de atenție în relații tinde să treacă de la afecțiunea și aprecierea la rezolvarea problemelor: transportul copiilor, plata ipotecii etc.
 • Rezolvarea problemelor împreună este cu siguranță esențială pentru ca o relație să continue să funcționeze, însă determină dacă această abordare vă împiedică să exprimați aprecierea reală pe care fiecare o simte pentru cealaltă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să începi o relație de prieteni cu drepturiCum să începi o relație de prieteni cu drepturi
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să-ți exprimi pasiunea într-o relațieCum să-ți exprimi pasiunea într-o relație
  Cum sa faci o relatie de munca indiferent de varstaCum sa faci o relatie de munca indiferent de varsta
  Cum de a face o relație ultimaCum de a face o relație ultima
  Cum de a face o relație de lucru dacă sunteți în facultateCum de a face o relație de lucru dacă sunteți în facultate
  Cum să mergi încet într-o relațieCum să mergi încet într-o relație
  Cum să facem față dorinței de a-ți înșela partenerulCum să facem față dorinței de a-ți înșela partenerul
  » » Cum să păstrați o relație iubitoare proaspătă

  © 2011—2020 ertare.com