Cum să păstrați o conversație care curge prin mesaje text

Prelungirea unei conversații prin mesaje text vă permite să vă îmbunătățiți relația cu o altă persoană, să învățați lucruri noi, să vă păstrați distracția și să vă expuneți la noi oportunități. Modul cel mai ideal pentru a păstra o conversație care curge prin mesaje text este de a exprima un interes real față de cealaltă persoană, astfel încât ambele părți să poată beneficia în aceeași măsură de conversație.

pași

Imaginea intitulată Păstrați o conversație de tip text care merge la pasul 1
1
Adresați întrebări deschise. Întrebările deschise care necesită răspunsuri care nu sunt "da" și "nu" permit celeilalte părți să furnizeze explicații detaliate care să creeze oportunități pentru mai multe subiecte de conversație. De exemplu, întrebați o persoană ce preferă cel mai bine munca lor, în loc să vă întreba dacă le place munca lor sau nu.
 • Imaginea intitulată
  2
  Discutați despre interesele comune. Vorbind despre interesele comune comune este o modalitate firească de a prelungi conversațiile, deoarece ambii vor cunoaște subiectul. De exemplu, dacă vă bucurați amândoi să vizionați baschetul, discutați despre jucătorii și echipele preferate și despre jocurile viitoare.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație de tip text care merge la Pasul 3
  3
  Evitați să vorbiți despre subiecte nesemnificative. Discuțiile cu privire la problemele care nu sunt importante, cum ar fi vremea sau traficul, pot părea forțate și neinteresante și pot duce conversația la stagnare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați discutarea problemelor controversate de la început. Dacă întâlniți pe cineva nou, evitați subiectele care sunt în mod normal văzute ca fiind controversate, cum ar fi religia, politica și îngrijirea sănătății. Conversațiile asupra acestor probleme pot deveni negative dacă ambele au puncte de vedere opuse, ceea ce va duce la dezacorduri, frustrare și încheierea conversației.
 • Imaginea intitulată
  5
  Distribuiți ceea ce credeți. Indiferent dacă vă simțiți emoționat, frustrat sau stresat, uneori împărtășind ceea ce credeți că duce în mod natural la conversații mai lungi. De exemplu, dacă vă aflați în mijlocul unei situații pe care nu o știți să o rezolvați, împărtășiți-vă dilema cu o altă persoană pentru a obține opiniile și comentariile.
 • Imaginea intitulată
  6
  Practicați o tehnică cunoscută sub numele de conversație cu fir. Conversația prin discuții este atunci când împărțiți o propoziție în mai multe părți și urmați fiecare din aceste părți pentru a menține conversația curgătoare. De exemplu, în cazul în care cealaltă parte vă trimite un mesaj text care vă spune că vacanța dvs. în Mexic a fost distractivă pentru că ați făcut parapanta și ați mâncat tacos, începe o nouă conversație despre Mexic, parallax sau tacos și mai presus de toate.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație în format text care merge la pasul 7
  7


  Răspundeți la mesajele text exact așa cum ați face cu comentariile în timpul unei conversații față în față. Acest lucru servește pentru a menține o conversație autentică, semnificativă și ușor de înțeles pentru ambele părți. De exemplu, răspundeți la comentarii utilizând întrebări și angajați într-o conversație semnificativă, în loc să folosiți acronime și text de slang, cum ar fi "YLS". De asemenea, veți evita aspectul respingător și dezinteresat de ceea ce vă spune cealaltă persoană.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație de tip text care merge la pasul 8
  8
  Citiți cu voce tare mesajele text înainte de a apăsa butonul de expediere. Acest lucru vă va permite să vă corectați textele și să verificați dacă au sens, astfel încât cealaltă parte să nu fie confuză și să nu mai răspundă la mesajele dvs.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație de tip text care merge la Pasul 9
  9
  Întoarceți conversația la cealaltă persoană. Aceasta este una dintre modalitățile cele mai naturale de a menține o conversație care curge prin mesaje text, deoarece majoritatea oamenilor se bucură de vorbe despre ei înșiși și interesele lor. De exemplu, întrebați cealaltă persoană despre filmul preferat sau ce le place să facă cel mai mult în timpul liber.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație de tip text care merge la pasul 10
  10
  Concentrați-vă pe discuții despre subiecte pozitive, distractive și fericite în natură. Cei mai mulți oameni preferă să-și petreacă timpul vorbind despre subiecte plăcute și distractive în loc să vorbească despre probleme negative și deprimante.
 • Imaginea intitulată
  11
  Urmăriți subiectele anterioare pe care le-ați discutat cu cealaltă persoană. Acest lucru va arăta că sunteți un ascultător activ și sunteți interesat de viața și bunăstarea celeilalte persoane. De exemplu, dacă ultima dată când ai vorbit cealaltă parte ți-a spus cum să cumperi bilete pentru un concert, întreabă despre experiența lor la concert.
 • Imaginea intitulată
  12
  Începeți să generați o listă de subiecte posibile pentru conversație. Acest lucru va prelungi conversația, permițându-vă să schimbați rapid subiectele odată ce conversația se termină. Data viitoare când o conversație se oprește, examinați lista subiectelor care o pot reînvia.
 • Imaginea intitulată
  13
  Practicați-vă conversațiile lungi cu oamenii față în față. Acest exercițiu vă va ajuta să învățați și să deveniți mai confortabil cu posibilitatea de a prelungi o conversație în general, astfel încât să aveți mai puține probleme atunci când trimiteți mesaje text.
 • avertismente

  • Rețineți că pauzele dintre răspunsuri nu înseamnă neapărat că conversația sa încheiat complet. Fiți răbdători când așteptați răspunsurile și încercați să nu trimiteți mai multe mesaje text într-un rând, deoarece acest lucru poate deranja și încheia definitiv conversația.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezarhivați mesajele pe Facebook MessengerCum să dezarhivați mesajele pe Facebook Messenger
  Cum să ștergeți mesaje vechi din WhatsAppCum să ștergeți mesaje vechi din WhatsApp
  Cum să ștergeți mesaje text de pe un iPhoneCum să ștergeți mesaje text de pe un iPhone
  Cum se citesc conversațiile vechi pe FacebookCum se citesc conversațiile vechi pe Facebook
  Modificarea unui subiect de conversațieModificarea unui subiect de conversație
  Cum să discuți cu o fată pe FacebookCum să discuți cu o fată pe Facebook
  Cum să comunici cu o fată când ea nu este prezentăCum să comunici cu o fată când ea nu este prezentă
  Cum să flirtezi prin mesaje textCum să flirtezi prin mesaje text
  Cum să începi o conversație cu prietena taCum să începi o conversație cu prietena ta
  Cum să începeți o conversație prin mesaj cu persoana dorităCum să începeți o conversație prin mesaj cu persoana dorită
  » » Cum să păstrați o conversație care curge prin mesaje text

  © 2011—2020 ertare.com