Cum să păstrați o relație de lungă distanță interesantă

Relațiile de lungă distanță pot fi extrem de complicate, deoarece conversațiile telefonice pot deveni plictisitoare și, după un timp, lucrurile despre care poți vorbi devin foarte limitate. Deci cum poți să scrii scânteia?

pași

Imaginea intitulată
1
Fii spontan. Nu există nimic de a pune ceva de dragoste și emoție într-o relație care este deja prinsă în rutină. Lucruri cum ar fi trimiterea unui buchet de trandafiri roșii în locul în care lucrați, trimiteți din când în când o cerere pentru mâncare preplătită sau chiar un mesaj text, puteți să vă surprindeți partenerul și să obțineți un zâmbet.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fii creativ Luați legătura cu partea dvs. artistică și aveți grijă să faceți ceva partenerului dvs. Creați un album unic cu imagini, bilete de avion și alte lucruri din locurile în care ați fost împreună. De asemenea, puteți coace și trimite un desert deoarece nu este nimic mai bun decât brioșele de ciocolată pentru a spune că mi-e dor de tine. De asemenea, puteți să-i trimiteți un pachet de dulciuri cu dulciurile preferate și câteva poze ale celor doi împreună. Faceți o listă a motivelor pentru care iubiți partenerul dvs. și adăugați ceva în listă în fiecare zi. Când lista este plină sau când o vedeți, puteți să o dați și, dacă sunteți suficient de creativă, să le dați o poezie. Dar dacă nu sunteți atât de bun la meserii, puteți face întotdeauna un colaj de fotografii online.
 • Imaginea intitulată


  3
  Faceți aceleași lucruri. Există multe lucruri pe care dvs. și partenerul dvs. le puteți face împreună fără a fi alături unul de celălalt. Vizionați o emisiune TV sau un film în același timp, în timp ce aceștia apelează și vorbesc despre el - pot merge chiar și la filme în același timp. Gatiti-va impreuna pe camera web sau pe telefon si stati jos pentru a manca impreuna. Obțineți ambele hobby-uri, care ar putea fi faptul că ambele se alăture unei liga locală a acelui sport sau pur și simplu citesc aceeași carte, care le va da multe lucruri despre care să vorbim. Investiți în console de jocuri video, deoarece ceva foarte sănătos este un pic de competiție cu partenerul dvs. în timp ce jucați jocul dvs. preferat online. Începeți un proiect împreună - puteți începe să scrieți o carte sau să desenați o benzi desenate. Oricare ar alege, le va da multe pentru a vorbi și pentru a râde de tine și de partenerul tău.
 • Imaginea intitulată
  4
  Play. Gândiți-vă la unele jocuri interesante pe care dvs. și partenerul dvs. le puteți juca pe webcam-ul, în stilul de 20 de întrebări, 2 minciuni, 1 adevăr și asociere de cuvinte care sunt exemple bune de jocuri pe care le puteți folosi. Le va păstra gândirea și le va oferi ceva despre care să vorbească și să-ți cunoașteți partenerul puțin mai bine.
 • Imaginea intitulată
  5
  Planificați-vă următoarea vizită cu partenerul dvs., fie un weekend de surpriză, fie ceva planificat. Asigurați-vă că amândoi au timp să vă planificați plecarea și că pot fi împreună împreună. Văzându-vă ocazional este importantă, deoarece va ajuta la ruperea rutinei de lungă distanță. Cheltuielile de petrecere a timpului cu partenerul dvs. pot face diferența. Chiar dacă nu se pot deplasa până la capăt, ei pot fi văzuți la mijloc. Planificarea următoarei vizite vă poate oferi ceva despre care să vorbiți și ceva ce puteți face împreună.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți cuiva că îl iubeștiCum să arăți cuiva că îl iubești
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum sa fii in contact cu fata care iti placeCum sa fii in contact cu fata care iti place
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  Cum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă specialCum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă special
  Cum să faci un pachet de provizii pentru un cuplu care trăiește departeCum să faci un pachet de provizii pentru un cuplu care trăiește departe
  Cum să includă dragostea într-o relațieCum să includă dragostea într-o relație
  Cum să tratăm relațiile pe distanțe lungiCum să tratăm relațiile pe distanțe lungi
  Cum să mențină dragostea în relația voastrăCum să mențină dragostea în relația voastră
  » » Cum să păstrați o relație de lungă distanță interesantă

  © 2011—2020 ertare.com