Cum să-ți ții prietena fericită

Este un lucru să ieși cu o fată pe termen lung, dar este altceva să o ții fericită. Uneori, este posibil să aveți dificultăți în a ști ce vreți sau lazând și uitați să vă arătați că o iubiți. În timp ce relațiile necesită muncă, veți găsi că recompensele merită. Urmați pașii din acest articol pentru a vă menține prietena fericită.

pași

Partea 1
Fă-o să se simtă specială

Imaginea intitulată Ține prietena ta fericită Pasul 1
1
Tratează-o ca o prințesă. Deschideți ușile, oferiți-vă sacou, scoateți scaunul să stea și să stea atunci când intri în cameră. Va iubi aceste gesturi mici. Când au întâlniri, nu o faceți niciodată să plătească sau să împartă contul. Fetele îi plac atunci când un tip are grijă să plătească factura ca și cum nu ar exista nici o problemă. Cu toate acestea, nu forțați-o să obțină ajutor dacă nu-i place.
 • Imagine cu titlul Păstrați prietena ta fericită Pasul 2
  2
  Halágala. Spune-i că e frumoasă, mai ales când ea o așteaptă cel puțin. Fetele pot încerca din greu să arate bine și vor fi fericite dacă o observați.
 • Faceți-vă laudele semnificative și autentice. În loc să spui "Părul tău este frumos", încercați "Îmi place foarte mult felul în care ați pieptănat aseară! Arată atât de moale și frumoasă. " Utilizați expresii diferite care arată că sunteți atenți.
 • Nu vă rușinați să o lăudați sau să îi arătați afecțiunea în fața altora. Oamenii adevărați nu se rușinează să arate lumii că au găsit o femeie bună, iar iubita ta te va iubi pentru asta. Oamenii vorbesc public despre lucrurile pe care le apreciază. Dacă aveți suficientă încredere pentru a arăta lumii ceea ce simțiți pentru ea, ea va simți imediat o prioritate. Țineți mâna atunci când sunteți în mall sau puneți-vă brațul în jurul valorii de ea în cinematograf, ori de câte ori vă simțiți confortabil cu ea. Dacă aveți întrebări, dați-le un indiciu sau întrebați-i.
 • Imagine cu numele
  3
  Fiți atenți. După ce ați părăsit pentru o vreme, puteți ușor să vă obișnuiți să uitați să o facă să se simtă specială. Unii băieți își ignoră în mod deliberat prietenele ca pe o cale de a se răzbuna sau le pedepsi.
 • Lăsați-l să știe ce credeți despre ea. De exemplu, trimiteți un mesaj text atunci când vă gândiți. Doar asigurați-vă că nu trimiteți ceva ce nu doriți să citiți prietenii sau familia voastră. Trimite-i un mesaj care spune "Bună dimineața" cu o scurtă încurajare cât de des poți. O fată iubește să știe care este primul lucru pe care prietenul ei îl gândește când își începe ziua.
 • Nu o ignorați niciodată ca pe o cale de a fi manipulatoare. Vei răni foarte mult și dacă o vei face destul de mult, te-aș putea abandona. Nu o lăsa să aștepte chemarea sau să vorbească cu ea. Dacă aveți o problemă, spuneți-le despre asta. După o discuție, așteptați câteva ore sau o zi, pentru a potoli setea emoțiile intense ca dorința unul pentru celălalt este mai puternic decât furie și există o bună șansă de a repara lucrurile. Fiți gata să vă cereți scuze chiar dacă credeți că ar trebui să o facă mai întâi, ci să vă păstrați integritatea proprie. În timpul unei discuții, ambele părți sunt rănite și fiecare are dreptul de a avea sentimente. Dacă așteptați multe zile, s-ar putea să vă simțiți abandonați și să vă scapați de emoții.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 4
  4
  Fii spontan. Surprinde-o cu flori sau note dacă îi place ceva de genul ăsta. Luați-o fără avertisment la o cină romantică neplanificată sau poate să vă petreceți împreună o zi sau un weekend.
 • Du-o într-un loc nou. Multe fete se vor plictisi dacă le iei întotdeauna în același loc (dacă nu este unul special pentru ambele), deci variază puțin. Trebuie să vă bucurați de varietatea de noi locuri cu ea și astfel ambele vor crea noi subiecte de conversație și amintiri împreună.
 • Asigurați-vă că planificați ceva pentru o noapte, o zi sau un weekend când știți că nu aveți lucruri de făcut. Întreabă-l despre agenda sa într-un mod informal, așa că nu bănuiește că planificați ceva. De asemenea, aveți un plan B în cazul în care nu puteți participa la planul dvs. într-un mod care vă place. De exemplu, în cazul în care va lua o baie este inclusă în planul dvs., poate fi necesar să știți la ce moment al lunii este sau, în caz contrar, ar putea respinge ideea.
 • Dacă puteți, o surprinde cu un cântec de dragoste sau cu o scurtă poezie. Dacă găsiți unul care într-adevăr vorbește despre sentimentele voastre, trimiteți-l în scris sau trimiteți link-ul pentru al împărtăși.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 5
  5
  Returnează-ți apelurile și mesajele text Dacă nu specificați că nu trebuie să apelați înapoi, trebuie să fiți atenți atunci când prietena dvs. vă sună. Lasă-i să știe că este în mintea ta chiar și atunci când nu ești cu ea în persoană. Fetele devin nesigure atunci când le ignoră. O fată încrezătoare este o fată fericită și o fată fericită este bună cu prietenul ei.
 • Imagine intitulată Ține-ți prietena fericită Pasul 6
  6
  Surprinde-o cu daruri. Chiar și un mic cadou, ca și dulceața ta preferată, are rezultate foarte bune. Ascultați-o când vă spune lucrurile pe care le vrea și o surprinde din când în când, oferindu-i ceva special. Dar nu încercați să-l cumpărați cu obiecte de lux.
 • Nu-i cumpărați cadouri de ultim moment. Ia-ți timp și reflectă puțin asupra lor. Ce îți place? Iti place muzica?, Eșarfe?, Bratari delicate?, Un parfum special?,?, Are unele colecții au o listă de dorințe într-un magazin de unde poti cumpara?, Tu ai menționat că vrea ceva în ultima vreme? Poate l-ai putea întreba pe mama sau pe cel mai bun prieten al tău să-ți dea sfaturi. Amintirea a ceea ce îi place este mai importantă decât prețul.
 • Nu uitați date importante sau aniversări cu privire la voi doi. Ascultați indicii pe care ți-aș putea da despre ceea ce vrei. Cadouri bine gândite vă vor arăta că vă pasă. Duceți-l la mall și acordeți atenția la ceea ce spune.
 • Dați-i ceva pe care el îl poate folosi zilnic pentru a-i reaminti cât de mult îți pasă. Un medalion cu imaginea voastră în interior poate fi o idee incredibilă.
 • Dacă îți dă un cadou pentru o vacanță și nu-i dai nimic în schimb, probabil că e descurajat (chiar dacă nu o recunoaște). Dacă acest lucru sa întâmplat în trecut, asigurați-vă că nu se mai întâmplă și verificați-l făcând niște cadouri surpriză.
 • Un cadou poate reflecta interesul dvs. și cât de mult îl apreciați. Ea vă spune că sunteți gata să faceți sacrificii pentru ea. De asemenea, de multe ori un detaliu foarte personal este foarte apreciat, astfel încât să puteți face un element personalizat de proiectare în cazul în care poseda talentul.
 • Evitați repetarea cadourilor dacă nu au un înțeles special, cum ar fi o zi memorială. De asemenea, dacă descoperiți că ați dat același lucru unei alte prietene, darul vă poate dezamăgi.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 7
  7
  Fă-o să râdă Utilizează umorul în mod natural. Nu trebuie să spui glume în fiecare clipă dacă nu-ți plac lucrurile astea. Ține minte tipul de umor pe care-l preferă. Când sunteți supărat, încercați să o înveseliți cu un pic de umor. Dacă râzi de ceva, încercați să o înțelegeți și să râdeți cu ea. Arătați-i că vă place glumele lui și comentariile amuzante.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 8
  8
  Respectați-l Ține minte că prietena ta nu este "proprietatea" ta. Fiți conștienți de opiniile și dorințele dvs., chiar dacă acestea sunt diferite de ale voastre. Nu o face să se simtă prostă doar pentru că ea nu este de acord cu tine deloc. Fiind cu o copie a lui însuși este plictisitor și neînțelegerile mici oferă o perspectivă mai bună asupra lucrurilor din viață. Ai putea câștiga un argument, dar ți-ai pierdut afecțiunea.
 • Partea 2
  Fii cineva în care poți avea încredere

  Imagine cu titlul Păstrați prietena ta fericită Pasul 9
  1
  Țineți-vă promisiunile și răspundeți.
  • Fii punctual, nu ajunge niciodată cu întârziere de peste 10 minute și fă prioritate păstrarea cuvântului tău cu ea și cu alții. O femeie care vede că bărbatul ei nu poate să-și țină o promisiune nu îl consideră drept o persoană destul de gravă pentru o relație. Dacă nu puteți să vă păstrați o promisiune, avertizați-i înainte de timp și să vă angajați să vedeți că sunteți un om de încredere. O promisiune ruptă este adesea văzută ca o minciună. Cererea de iertare este mai bună decât învinuirile înșelătoare. De-a lungul timpului, ea va ști care sunt prioritățile tale reale.
  • Demonstrați responsabilitatea cu studiile, cu munca și cu banii. Asta îți spune că și în viitor poți să-ți asumi responsabilitatea pentru o familie. Un om iresponsabil poate fi văzut foarte ușor ca ridicol și nu ca un partener stabil.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă prietena Happy Step 10
  2
  Arătați sensibilitatea atunci când vorbiți despre prieteni. Dacă aveți prieteni care vă place prietena ta știu sau dacă vrei ca ea să aibă încredere în tine și relațiile cu alte femei, nu flata atributele lor fizice.
 • Dacă aveți ceva pozitiv de spus despre un prieten, comentați despre personalitatea sa, cum ar fi căldura, prietenia sau creativitatea. Sau când este ceva evident: inteligent, faimos, sportiv etc. Indiferent ce faceți, nu începeți cu "Prietenul meu va ajunge în oraș și chiar vreau să o cunoașteți. Îți va place Este frumos! Toți prietenii mei nu pot să-și ia ochii de la ea când este aproape, conversația se oprește din cauză că toți băieții o urmăresc doar! "
 • Înțelegeți că prietena dvs. vă poate suspecta mai întâi prietenii. Întinde-ți mereu prietena, așa că știe că ea este singura din lume la care te uiți. Dacă urmați acest pas, veți accepta prietenii dvs. mult mai ușor. Evitați contactul frecvent cu prietenii care nu au relații stabile, dar indică faptul că ar putea să se potrivească cu altcineva. Când vorbești despre un prieten, ea menționează și prietenul sau soțul ei.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 11
  3
  Spuneți adevărul despre probleme importante, dar recunoașteți când este potrivit să spuneți o minciună albă. Minciunile mari dau naștere la suspiciune și neîncredere între tine și prietena ta, încât nu ai putea niciodată să rezolvi. Ați putea strica o întreagă relație doar cu un act de neîncredere.
 • Arată-i cu acțiunile tale că ești de încredere. Conversațiile pe care le aveți cu alte femei nu ar trebui să depășească linia de cochetărie sau intimitate. Ea trebuie să știe că poate avea încredere în tine atât în ​​modul în care vorbești, cât și în comportamentul ei în fața lucrurilor chiar mai mici. Dacă aveți dificultăți în acest lucru, este posibil să nu fiți pregătiți pentru o relație și ar trebui să vă întrebați de ce simțiți nevoia de a flirta cu alte femei în primul rând. Luați în considerare alte femei numai ca ființe umane, nu ca potențiali parteneri.
 • Când vă aflați într-o relație, nu-i spuneți niciodată că o altă femeie este mai frumoasă decât ea. Dacă vă întreabă dacă o altă fată este mai atractivă decât ea, răspunsul dvs. implicit ar trebui să fie întotdeauna un "NU!".
 • Nu vorbi niciodată despre cât de frumoasă arăți ca o celebritate. Făcând asta singură o va face să se simtă rău despre ea și va fi supărat cu tine pentru asta. Când simțiți nevoia de a comenta despre frumusețea unei persoane ca ea Angelina Jolie sau Scarlett Johansson, reamintiți mereu prietenei dvs. că este mai atractivă pentru tine.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă prietena Happy Step 12


  4
  Aveți încredere în ea. Deschide-te pentru ea într-un mod diferit de ceea ce faci cu majoritatea oamenilor. Când îi arăți că ai încredere în el, va avea probabil aceeași încredere. Păstrați-vă secretele atunci când face același lucru pentru dvs. Puteți să-i arătați prietenei dvs. o parte din dvs. pe care nu o împărțiți în mod normal cu prietenii. Nu spuneți altora despre lucruri private care ar putea să vă deranjeze dacă le descoperiți - să vă protejați demnitatea.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă prietena Happy Step 13
  5
  Aveți o etichetă bună pe Internet și pe telefon. Când vă aflați într-o relație, asigurați-vă că o indicați în contul dvs. Facebook. Simte-te mândru că am încredere în tine. Arătați-vă familiei și prietenilor buni că sunteți serios și că nu trebuie să vă fie frică să fiți văzuți cu alte fete.
 • Dacă cineva te flirtează pe Internet, spune imediat iubitei tale. Dacă păstrați un secret și dacă vă simțiți deja nesigur, ascunderea va face să vă simțiți și mai rău.
 • Evitați comunicarea cu alte fete prin e-mail, mesaje text sau rețele sociale fără a lăsa prietena dvs. să știe ce faceți. Dacă flirtezi cu altcineva prin mesaj text și prietena ta află, atunci va fi furioasă. Invitați-o să privească tava dvs. de mesaje în cazul în care aveți întrebări. Trebuie să vă convingeți că ați ales-o, lăsând deoparte toate celelalte fete sau probabil veți observa.
 • Imaginea intitulată Ține-ți prietena Happy Step 14
  6
  Apără-l în fața altor oameni. Dacă cineva te deranjează, pune-ți de partea lor. Fetele trebuie să știe că partenerii lor le suportă tot timpul, este o necesitate veche. Cum v-ați simți dacă se pune de partea prietenilor dvs. în loc să vă sprijine? Lasă-l să știe că poate să depindă de tine să o susții. Pe termen lung, probabil că aveți nevoie de mai mult sprijin din partea dvs. în viață, deci este înțelept să vă arătați voința de a sta pe partea voastră. O carieră strălucitoare a unui om poate fi ușor distrusă dacă soția lui nu-l susține.
 • Partea 3
  Păstrați-vă dorința de compromis

  Imaginea intitulată Ține-ți prietena Happy Step 15
  1
  Faceți un efort pentru a vă alăturați prietenilor și familiei. Dacă prietenii și familia nu vă plac, ei ar putea să te convingă de-a lungul timpului că nu ești bun pentru ei. Întotdeauna să te comporți ca un domn atunci când ești aproape de ei ca să fii încurajat să te urmezi. S-ar putea să nu-i placi la fel de mult ca prietena ta, dar ar trebui să faci un efort să fii plăcut pentru că ești interesat de ea. Amintiți-vă numele și unele detalii ale persoanelor importante pentru ea.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă prietena Happy Step 16
  2
  Echilibrează timpul pe care-l petreci cu prietenii și cu ea. Nu-i face niciodată să simtă că preferi să fii cu prietenii tăi decât cu ea. În același timp, trebuie să ai prietenie cu alte persoane în afară de prietena ta. Arătați că vă simțiți fericiți și că aveți și o viață socială fără a depinde în totalitate de ea și că sunteți suficient de puternică să o susțineți. Doar asigurați-vă că obțineți un echilibru.
 • Imagine intitulată Ține-ți prietena Happy Step 17
  3
  Nu o subestimați. Ține minte că te-ar putea părăsi, așa că e mai bine să încerci din greu să o ții fericită și să o ai întotdeauna ca prietena ta. Dacă te-am pierdut, asigurați-vă că simțiți că pierdeți ceva incredibil. Dacă doriți să continuați cu ea, este timpul să începeți tratarea ei ca pe un domn. Nu așteptați să găsiți o altă fată extraordinară ...
 • Nu puneți hobby-urile, jocurile video, YouTube, muzica sau alte lucruri care vă plac în fața ei. Nu ascultați niciodată muzică cu căștile dvs. când stați alături de dvs., chiar dacă aveți numai setul cu cască. Dacă aveți o sarcină sau o sarcină de făcut, explicați-le și spuneți cât timp va dura.
 • Când merg la o întâlnire, ea nu este acolo pentru a putea juca jocuri video de pe telefonul tău mobil și trimite mesaje text prietenilor tăi. Dacă faceți astfel de lucruri, veți crede că sunteți nepoliticos și că nu doriți să petreceți timp cu ea, așa cum ar putea crede orice altă persoană. La urma urmei, puteți face tot ce doriți, atunci când nu sunteți alături de dvs. Dacă credeți că petreceți prea mult timp concentrându-vă pe lucruri mai puțin grave, aș putea să presupun că nu veți încerca să aveți un venit monetar bun în viitor, ci că veți fi o povară financiară pentru ea.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă prietena Happy Step 18
  4
  Dă-ți spațiul. Nu-ți sufli prietena. Obiectivul dvs. este să vă bucurați de fiecare dată când vă vedeți sau auziți de la dvs. Dacă vă sufocați, vă puteți simți copleșiți, ceea ce ar putea ruina o relație bună. Există un timp pentru tot și dacă cineva crede că timpul pentru studii, muncă, hobby-uri sau somn este afectat de lucrurile mici, poate deveni o sursă de tensiune în loc de bucurie. Ajutați-vă reciproc să fie eficienți, să petreceți timp de calitate relaxat ca un cuplu ori de câte ori este posibil.
 • Imagine intitulată Ține-ți prietena Happy Step 19
  5
  Mențineți dorința de a vă schimba. Dacă menționați ceva ce faceți și care vă deranjează, schimbați comportamentul cu plăcere.
 • Fetele vor suporta doar o anumită cantitate de durere într-o relație. Dacă o rănești în mod constant, atunci o vei pierde. Unele fete pot și vor suferi niște lovituri mici de la prietenii lor, dar în timp, veți găsi că puteți găsi pe cineva care vă va trata așa cum doresc. De asemenea, dacă îi rănești prea mult, îi va spune prietenilor ei.
 • Nu trebuie sa schimbi cine esti, dar cand vine vorba de probleme minore, este necesar ca ambii sa se dedice relatiei. Trebuie să fie dispusă să facă același lucru și pentru tine. Ambii ar trebui să se simtă la fel de satisfăcuți la sfârșitul zilei, dar uneori este necesar să faceți primul pas. Dacă credeți că numai tu te străduiești și nu te simți fericit la sfârșit, atunci nu există nici o bază pentru o relație.
 • Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 20
  6
  Fii sensibil la prietena ta sau la fata cu care te intalnesti.
 • O femeie se poate simți subestimată dacă bărbatul acoperă prea mult și nu dă spațiu pentru a fi responsabil în anumite ocazii, cum ar fi plata unei mese sau ajutarea cu ceva. Unele femei se vor simți umilite dacă nu pot invita la fiecare două sau trei perioade, în special în culturi cu o egalitate de gen mai dezvoltată. Dacă fetița câștigă un salariu, poate dori să-și demonstreze capacitatea de a nu fi un oportunist sau de a avea nevoie de un bărbat pentru propria bunăstare. Echilibrează totul, cu o anumită reciprocitate și promovează o relație sănătoasă. Acordarea atenției emotiilor celorlalți este mai importantă decât stabilirea unor roluri stricte de gen.
 • Partea 4
  Înțelegeți nevoile dvs.

  Imagine cu denumirea Keep Your Girl Happy Step 21
  1
  Nu fi predictibilă și nu o tratezi ca și cum ar fi fost. Interpretați-vă emoțiile și faceți surprize plăcute.
  • Toți oamenii au un set unic de moduri de a-și exprima dragostea, de lucruri care îi pot mișca, făcându-i să creadă că se simt iubiți și apreciați, în timp ce alte expresii nu le pot face deloc excite. Cele mai frecvente sunt probabil: fel de cuvinte de sprijin (nu doar flattering), prioritate de timp, acțiuni de serviciu, cadouri, contact fizic, înțelegere adevărată, amintirea detaliilor spuse odată și nu luând în considerare prea multe. defecte evidente. De exemplu, o floare poate însemna pentru o fată ce înseamnă o masă gătită la domiciliu pentru un om obișnuit și invers. Explicați-vă în propria voastră limbă de dragoste că ea nu ar trebui să se simtă rău dacă face lucruri cu intenții bune, dar nu te excită.
  • În timp ce un masaj frumos poate fi un atu, unii nu-i plac. Dacă situația este corectă, probabil pornind de la un masaj al picioarelor, este mai puțin intimidantă, pe lângă faptul că este un gest de delicatețe pură fără nici o conotație erotică.
  • Fetele știu că băieții pot "arăta dragostea" să facă sex și, dacă vin să perceapă acest lucru, se vor simți folosiți și subapreciate. Dacă te simți disresată o dată, poți să ai teamă în inima ta gândind că se va întâmpla din nou. Nu credeți niciodată că "sexul" este exact același lucru cu "a face dragoste" cu o femeie - asigurați-vă mai întâi că este pentru HER. Arata-i ca o iubesti ca sa se simta multumita si mai devreme sau mai tarziu ea nu va fi capabila sa reziste si ca va vrea sa isi arate dragostea in stilul ei, ce intelege cu adevarat un baiat ...

  sfaturi

  • Fetele preferă băieții care încearcă din greu să-și câștige afecțiunea. Nu te simți prea confortabil cu relația. Continuați să faceți aceleași lucruri pe care le-ați făcut pentru a face să se îndrăgostească și veți fi surprins de ceea ce vă va oferi în schimb.
  • Amintiți-vă că fetele iubesc dragostea. Nu vă opriți să faceți gesturi romantice, cum ar fi pregătirea cina la lumina lumânărilor sau cumpărarea de flori.
  • Rețineți că fetele au, de obicei, standarde mai înalte de igienă decât bărbații și se simt repede dezgustați de niște mirosuri, murdărie și alte lucruri legate de curățarea necorespunzătoare. Un miros rău sau o îmbrăcăminte prost spălată o pot face să dispară. Ea relatează, de asemenea, că trebuie să facem toate curățenia într-o casă viitoare ...

  avertismente

  • Fiecare fată este unică, astfel încât să nu puteți trata neapărat prietena dvs. actuală în același mod ca și cu cel din urmă și așteptați ca ea să fie în mod automat fericită. Ținerea prietenei tale fericite nu este ceva de genul "tăiat și lipiți", așa că asigurați-vă că o tratezi într-un mod care recunoaște nevoile și dorințele ei unice.


  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa obtii o prietenaCum sa obtii o prietena
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să înțelegi feteleCum să înțelegi fetele
  Cum de a alege mireasa potrivitaCum de a alege mireasa potrivita
  Cum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă placeCum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă place
  Cum să eviți să-ți pierzi prietenaCum să eviți să-ți pierzi prietena
  Cum să-ți placi mai mult prietena taCum să-ți placi mai mult prietena ta
  Cum să faci prietena ta fericităCum să faci prietena ta fericită
  Cum să faci o fată fericităCum să faci o fată fericită
  Cum să o facă să vrea să te săruteCum să o facă să vrea să te sărute
  » » Cum să-ți ții prietena fericită

  © 2011—2020 ertare.com