Cum să mențină dragostea în relația voastră

Doriți să păstrați emoția și dragostea într-o relație lungă? Cheia este să o tratezi ca și cum ar fi o nouă poveste.

conținut

pași

Imagine intitulată
1
Profitați de noile tehnologii - trimiteți mesaje text și carduri electronice. Cu timpul apăsând pe noi, de ce nu folosiți tehnologia pentru a "păstra legătura" în timpul zilei? Un compliment, o afecțiune sau un simplu "Bună, m-am gândit la tine" prin mesaj text poate îmbunătăți ziua cuiva. Cardurile electronice sunt rapide și convenabile. Multe site-uri vă permit să le faceți și să le trimiteți gratuit. Puteți găsi una pentru orice tip de sentiment, de la ceva drăguț și amuzant, la ceva serios și romantic. În plus, puteți include un mesaj personal, dacă doriți.
 • Imaginea intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 2
  2
  Ia mâna, o îmbrățișează și o dăruieste des. Nimic nu este mai bun pentru sufletul și sănătatea emoțională a unei persoane decât pentru contactul uman. Ca adolescenți, ținem mâinile, oferim mici pupici de salut și de rămas bun și ne îmbrățișăm când ne apropiem. De ce să nu păstrăm acel sentiment de tinerețe, indiferent cât de mari suntem sau de cât timp am fost cu același cuplu? Ținerea mâinilor menține o conexiune și o apropiere, indiferent de ceea ce fac. O îmbrățișare entuziastă ne face fericiți - și un mic sărut spune "frumos să te văd".
 • Imagine intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 3
  3
  Au întâlniri frecvente. Programați întâlniri și așteptați-i cu entuziasm. Îmbrăcați-vă și fixați-vă cât puteți de bine. Descoperiți o nouă loțiune sau parfum. Setați scena ca și cum ați încerca să o "impresioneze" așa cum ați făcut la începutul relației. Dacă bugetul dvs. vă limitează să închiriați un film acasă, remediați lucrurile. Puneți brânză și cookie-uri în loc de popcorn. Opriți luminile și lăsați un șemineu să lumineze camera. Nu ai un șemineu? Lumânările funcționează foarte bine. Ideea este de a fixa atmosfera pentru întâlnire. Dorința de a vă vedea și de a vă simți bine și de a avea un timp excelent va întineri aceste sentimente de la prima întâlnire.
 • Imagine intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 4
  4
  Scrie litere la cea veche. Nimic nu se compară cu puterea cuvântului scris. Ideea ca acea persoană să simtă și să transmită sentimentele prin cuvinte nu este doar un gest reconfortant, ci va fi cu siguranță răsplătit atunci când citește scrisoarea din nou și din nou. Am păstrat toate notele, scrisoarea de dragoste sau gestul scris care mi-a ridicat spiritul de-a lungul anilor. Când am nevoie de o ridicare emoțională, am citit acele scrisori și mă simt instantaneu mai bine. Re-citirea scrisorilor de dragoste ale partenerului dvs. readuce instantaneu intensitatea pe care ați simțit-o când relația a fost tânără. Scrierea de scrisori într-o relație îi spune partenerului că aceste sentimente sunt încă în viață.
 • Imagine intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 5
  5
  Lăudați-vă și vă mulțumesc ... și mai multe complimente.
 • Imagine intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 6
  6


  În loc să vă concentrați asupra a ceea ce nu mai faceți, gândiți-vă la ceea ce faceți. Poate că nu ia flori cu tine, așa cum a făcut la începutul relației, dar considerația lui în ambalajul prânzului sau dându-ți timp să iesi cu prietenii tăi este un alt fel de "floare". Dacă ea nu mai pare la fel de afectivă ca prima dată, apreciază că vizionează un joc cu tine, mai ales dacă nu-i place sportul. Expresia "sticla este pe jumătate plină sau jumătate goală" este valabilă. Dacă suntem recunoscători pentru tot ceea ce face, în loc să ne plângem de ceea ce nu face, am fi surprins cât de sensibilă este cealaltă persoană. Fiind apreciat cu un "mulțumesc", oamenii sunt încântați de ceea ce fac și mai mult. Felicitați partenerul pentru calitățile sale de răbdare sau creativitate și vă veți bucura toată ziua. Niciodată nu știți, cu mulțumiri și complimente suficiente, acel buchet ar putea urma.
 • Imagine intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 7
  7
  Aflați ceva "nou" împreună. Luați cursuri de dans, o clasă de artă sau să învățați să faceți skate împreună. Faceți o excursie într-un loc nou pe care nu l-ați vizitat niciodată înainte. Dacă te uiți înapoi la viața ta, probabil că te vei conecta cu oameni cu care ai împărtășit noi evenimente și experiențe, ceva pe care l-ai experimentat împreună pentru prima dată. Aceste experiențe creează o apropiere. Găsiți ceva care poate fi "primul" timp pentru ambele. " Poate că aceștia dezvoltă un nou interes pe care și-l pot bucura amândoi.
 • Imagine cu titlul Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 8
  8
  Faceți dragoste frecvent și cu pasiune. Frumusețea unei relații sexuale lungi este intimitatea care este construită de-a lungul anilor. Această intimitate face ca sexul să fie mult mai autentic, mai plin de satisfacții și să se împlinească. Este, de asemenea, o zonă care nu are adesea importanță. Munca, cariera, școala, copiii ajung adesea cu energiile noastre, așa că este dificil să "fii în stare". Faceți intimitatea relației o prioritate. Găsiți timp pentru "sesiuni de dragoste". Ia-ți timp să "faci dragoste" în loc să faci doar sex. Utilizați lumânări, parfumuri sau orice doriți. Ca orice in viata, intimitatea moare daca nu este hranita. Hrănirea cu afecțiune, complimente și timp va face să pară o obligație la sfârșitul zilei și mai mult ca ceva ce vă așteptați.
 • Imaginea intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 9
  9
  Consolidarea artei conversației. Dacă descoperiți că "nu aveți nimic de discutat", căutați ceva pentru a începe conversația. Spune-i despre ceva distractiv care sa întâmplat la locul de muncă, o bârfă, ceva banal și interesant. Amintiți-vă, toți trebuie să folosim partenerii noștri ca o "placă de sunet", dar dacă aceasta este singura conversație pe care o avem cu partenerul nostru, chiar și cel mai înțelept ascultător poate ajunge la punctul de rupere. Asigurați-un moment de "împărtășire a zilei" un eveniment de plăcere, nu un rău temut.
 • Imaginea intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 10
  10
  Ascultați bine. Va fi un moment în care partenerul dvs. va avea nevoie să fiți acolo, doar pentru a asculta. Ați auzit probabil acea glumă de o mie de ori și ați auzit de o problemă de familie prea des, așa că ascultarea partenerului dvs. nu va fi întotdeauna ușoară. Încercați un pic mai greu, și veți vedea că este de neprețuit. Amintiți-vă, de multe ori oamenii nu doresc ca problemele lor să fie rezolvate, ci doar ca un umăr să se sprijine. Scoateți sarcina de a "încerca să remediați" pentru a face lucrurile mai ușoare.
 • Imaginea intitulată Păstrați romantismul în relația dvs. Pasul 11
  11
  Aveți grijă de voi - corp, minte și spirit. Fii pasionat de viata ta. Este reală convingerea că dacă vom hrăni copilul care este în spiritul nostru, acesta va rămâne tânăr, chiar și atunci când corpul nostru nu mai este. Rămâneți tineri în minte și spirit. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră fizică și emoțională. Este mult mai ușor să menții o relație tânără atunci când distilezi acea aură. Începeți să fiți "tineri la inimă". Menținerea unei relații vibrante de-a lungul anilor poate părea o provocare, dar nu trebuie să fie ceva negativ. La fel ca provocările, odată ce o veți realiza, succesul va fi mai dulce și realizarea mai stimulatoare. Acest tip de energie este esențial pentru a începe o relație.
 • sfaturi

  • Fiți deschisi, încercați ceva nou și, mai presus de toate, rămâneți tineri la inimă cu "cealaltă jumătate".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC SuiteCum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC Suite
  Cum să trimiteți mesaje text cu Google VoiceCum să trimiteți mesaje text cu Google Voice
  Cum să trimiteți mesaje text la școalăCum să trimiteți mesaje text la școală
  Cum să trimiteți mesaje video pe KikCum să trimiteți mesaje video pe Kik
  Cum să trimiteți mesaje pe un iPadCum să trimiteți mesaje pe un iPad
  Cum se trimite un mesaj difuzat pe WhatsAppCum se trimite un mesaj difuzat pe WhatsApp
  Cum să trimiteți un mesaj text prin e-mailCum să trimiteți un mesaj text prin e-mail
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  Cum să faci pe cineva să se simtă mai bine prin mesajele textCum să faci pe cineva să se simtă mai bine prin mesajele text
  Cum se introduce o inimă folosind simboluriCum se introduce o inimă folosind simboluri
  » » Cum să mențină dragostea în relația voastră

  © 2011—2020 ertare.com