Cum să păstrați oamenii interesați de tine

Păstrarea persoanelor interesate de tine și de conversațiile tale este necesară pentru a stabili relații bune. Cu toate acestea, pentru unii acest lucru poate fi prea dificil de realizat. Aici veți găsi un ghid care să îi permită oamenilor interesați de tine.

pași

Metoda 1
vorbi

Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 1
1
Nu mai puneți pe etichete stânjenit, timid, nervos, antisocial etc. Etichetele, ca și în obiecte și articole, te țin în locul tău până când pleci. Nu sunteți un obiect și, în timp ce sunteți convins că sunteți antisocial, numai puteți elimina aceste etichete negative.
 • Vorbeste mai mult Prezentați-vă oamenilor pe care îi vedeți în fiecare zi, dar nu le vorbiți frecvent și veți vedea cât de repede creșteți numărul de relații. De asemenea, puteți să vă prezentați mai mult - dacă răspundeți la o întrebare simplă sau citiți un discurs în fața unui public larg, oamenii vor dori să vă întâlnească și să vă vorbească dacă vă prezentați.
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 2
  2
  Nu fiți prea vorbesc! Gândește-te să vorbești cu o persoană, și nu cu ei. Dacă sunteți vorbăreți, evadarea din blestem poate părea aproape imposibilă, dar aceasta este doar o barieră mentală. Treceți-vă peste el cerând oamenilor mai multe despre ei înșiși, împingându-vă cât mai mult posibil. Nu fi o persoană complet rezervată, dar nu spuneți totul despre voi înșivă altora.
 • Auto-evaluați-vă și aflați de ce sunteți vorbăreți. Dacă ați umplut un gol sau dintr-o dată vă simțiți în capcană și singuri acasă, la școală sau la serviciu sau sunteți nerabdatori să atrageți atenția, consultați un terapeut profesionist pentru a vă ajuta să depășiți aceste probleme. Aceste probleme sunt adesea prea grave pentru a vă identifica.
 • Metoda 2
  conversație

  Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 3
  1
  Nu oferi prea multe informații despre tine. Dacă cineva vă pune întrebări, dați-le răspunsuri foarte simple imprecise. Acest lucru face ca oamenii să vrea să știe mai multe, poate să le dea mai mult decât un singur motiv pentru a vorbi cu dvs.
  • Dacă cineva vă cere ceva personal "Ce faci în ziua ta de naștere?", răspundeți la ceva asemănător "Sunt întotdeauna cu familia mea și avem o mică tradiție. Uneori prietenii mei apropiați sunt aici, dacă nu am o petrecere de aniversare. În fiecare an, facem ceva diferit". Acest lucru va lăsa pe alții să știe 1) care este tradiția, 2) de ce prietenii merg la sărbătoarea familiei și 3) ce se întâmplă la petrecerile de ziua de naștere - prin urmare, ei vor trebui să vorbească mai mult cu tine afla
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 4
  2
  Distribuiți momente interesante prin bârfe. Nu mirați despre ceilalți dacă nu v-ați dat o permisiune explicită în acest sens sau pur și simplu împărțiți-vă într-un grup de oameni apropiați de societate, unde și cealaltă persoană este înăuntru. Vorbește despre tine și despre experiențele tale, dar e încă inexactă.
 • De exemplu, ești o fată și la petrecerea unui prieten de pe un patinoar întâlnești un tip care îți spune să ieși. Ai putea spune "Am fost la o petrecere într-un singur loc și am întâlnit un băiat frumos. Mi-a sugerat să mergem undeva, dar nu știu dacă voi fi ocupat".
 • Aceasta va lăsa oamenii pe care i-ați numărat cu dorința de a ști 1) cine a fost partidul, 2) unde a fost, 3) cine a fost băiatul, 4) ce a spus el, 5) de ce veți fi ocupați. Faptul de a fi imprecis nu poate fi subliniat.
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 5
  3
  Nu spune "nu-i așa" sau "EHM" Prea mult, salvați-l pentru mesajele text! Spunând aceste cuvinte mici face diferența între a fi văzut ca cineva care este încrezător și casual, și cineva care este nervos și gândește prea mult. Limitați utilizarea cuvintelor care întrerup conversațiile, cu excepția cazului în care cineva vă pune o întrebare deosebit de dificilă. Trebuie să o faceți rapid și în același timp ușor de înțeles.
 • Metoda 3
  Socializează în afara școlii sau a muncii

  Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 6
  1


  Aveți o rețea socială. Cel puțin creați un Facebook și un Kik și un număr de telefon, Twitter, Snapchat sau Instagram, dacă credeți că este necesar. Cereți numerele de telefon ale persoanelor atunci când credeți că este potrivit. Este posibil să nu aveți multe dintre aceste aplicații (mai ales dacă sunteți în școală), prin urmare, cereți părți care combină mai multe rețele sociale.
  • Un exemplu de conversație multimedia pe jumătate de lungime ar putea fi "Trebuie să vorbim mai mult! Aveți un număr de telefon sau Kik?". Dacă răspunsul este negativ, continuați cu "Poate un Snapchat sau Facebook?" Acum, dacă nu au, ar trebui să vă spună că 1) nu au conturi în nicio rețea socială sau 2) au un cont într-o rețea socială diferită și vă vor da acest lucru.
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 7
  2
  Vizitați locuri Dacă vă aflați la școală, invitați-vă prietenii la domiciliu să faceți teme și să vă petreceți. În cele mai multe setări sociale, puteți invita oameni la cină, un parc, o cafenea, mall, parcul de skate, cinema etc. Conversațiile au o scânteie rară când apar într-un mediu neobișnuit. Dacă aveți ocazia, luați-o.
 • Metoda 4
  personalitate

  Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 8
  1
  Fii unic! Dacă vă place arta, faceți arta pentru alții și arătați-o. Dacă joci un instrument, te alături unei orchestre, unei trupe sau formezi propriul grup muzical. Luați talentele speciale și arătați lumii ce puteți face cu ei!
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 9
  2
  Fii distractiv Oamenii sunt în mod natural atrasi de cei care sunt distractivi și acesta este cel mai bun mod de a face "prieteni taci", în cazul în care, evident, toată lumea este prietenă, dar tocmai a petrecut o zi fără conversație reală necesară. Adăugați sau alăturați glumele, glumați când este cazul și râdeți la lucruri.
 • Asigurați-vă că știți cum să faceți lucrurile în serios. Fiind amuzant sau râs prea mult poate ruina relațiile și face ca statutul tău social să coboare o treaptă a scării. Dacă cineva trece printr-un timp dificil, ar fi frumos să-i spuneți o glumă să-l înveseliți, ci o glumă despre situație.
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 10
  3
  Aveți propriul stil. Ca artist alternativ, nu a auzit cineva? Dă-i drumul, ascultă-l cu niște prieteni și te distrezi. Îți place un sandwich sau o băutură? Obțineți alții să-l încercați! Aveți culori radiante, în timp ce restul mediului este puțin monoton? Dacă arată bine, de ce nu?
 • Nu arătați în mod constant aceste caracteristici originale. Există o mare diferență între împărtășirea intereselor dvs. și transformarea altora ca ceva prin forță. Îți place ceea ce-ți place, nu-l arăta ca și cum ar fi mai important decât mainstream-ul.
 • Imaginea intitulată Păstrați persoanele interesate de dvs. Pasul 11
  4
  Trimiteți povestiri Încă o dată, fiți vagi pe această temă, dar continuați și împărtășiți-i. Ceva amuzant la o petrecere de aniversare, o experiență neobișnuită de Anul Nou, care se ocupă de un ex de Ziua Îndrăgostiților, sau poate un cadou de sărbătoare ciudat, le puteți împărtăși pe toate.
 • sfaturi

  • Când oamenii vă întreabă ce faceți (prin poștă, mesaj text etc.), răspundeți la ceea ce faceți sau ce ați făcut.
  • Aceasta este: "Ce faci?" "Tocmai m-am întors de la supermarket" sau "Sunt pe cale să merg la o petrecere!" dacă ați făcut sau veți face ceva în acea zi. Dar nu uita ce faci de fapt (ești om!).
 • Fiți primul care a terminat conversațiile prin mesaj text și la punctul înalt al conversației, pentru a lăsa oamenii să aștepte mai mult.
 • Pentru a unsprezecea oară, fii imprecis!
 • Uneori trebuie să vă arătați ocupați, să nu lăsați pe alții să creadă că sunteți întotdeauna liberi pentru ei. Alegeți un eveniment care se va întâmpla în acea zi sau în apropierea acelei zile și apoi încărcați-l.
 • Aceasta este: "Îmi pare rău, sunt pe drum spre reprezentantul de mașini împreună cu tatăl meu. Crezi că există o altă ocazie să ne vezi?" sau "Oh, îmi pare rău, trebuie să mă duc la ziua de naștere a surorii mele. Putem lăsa o altă dată?".
 • avertismente

  • Nu minți niciodată pentru a atrage atenția! Totul se rotește.
  • Nu suna arogant sau egoist atunci când îi spui cuiva că ești ocupat sau că faci ceva. Nu ești mai important decât oricine altcineva!
  • Dacă ai spus că ești ocupat, nu te lăsa văzut neocupat. De exemplu, ați spus că nu puteți merge la o petrecere și cine v-a invitat să vă vedeți într-un magazin convenabil chiar înainte. Acest lucru ar putea fi dezvăluit la școală și îi va face pe alții să-și piardă încrederea în tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți obține o întâlnireCum puteți obține o întâlnire
  Cum să determinați dacă un băiat devine nervos când vă apropiați pentru că vă placeCum să determinați dacă un băiat devine nervos când vă apropiați pentru că vă place
  Cum să stabilești o relație cu oameniiCum să stabilești o relație cu oamenii
  Cum să eviți să fii foarte vorbărețCum să eviți să fii foarte vorbăreț
  Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)
  Cum sa vorbesti cu o fata la scoala (baieti)Cum sa vorbesti cu o fata la scoala (baieti)
  Cum să vorbești cu o fată dintr-un grupCum să vorbești cu o fată dintr-un grup
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să începi o conversație cu noii prieteniCum să începi o conversație cu noii prieteni
  Cum să se ocupe de femeile care se comportă ca și când le-ar fi frică de tineCum să se ocupe de femeile care se comportă ca și când le-ar fi frică de tine
  » » Cum să păstrați oamenii interesați de tine

  © 2011—2020 ertare.com