Cum să se ocupe de o pauză fără explicații

O pauză de dragoste poate fi dificilă, dar una fără explicații este și mai complicată. Vă întrebați ce ați făcut, dacă a fost vina dvs. și dacă ați fi putut face ceva pentru a salva relația.

pași

Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 1
1
Examinați relația profundă pentru a ști ce s-ar fi putut întâmpla. Gândește-te la ceea ce nu te-ar putea face fericit și fostul tău partener. Amintiți-vă dacă a existat un eveniment important în relație pentru a determina dacă a fost ceea ce a făcut ca fostul dvs. partener să vrea să se încheie fără a încerca să repare lucrurile înainte. Poate fostul tău simte că a încercat, dar nu ai făcut-o.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 2
  2
  Luați în considerare faptul că partenerul dvs. poate fi fost necredincios. De multe ori, înșelăciunea cauzează vină, ceea ce duce, la rândul său, la acțiuni neașteptate, rapide și rapide. Sau chiar fără vină, înșelăciunea ar putea face ca cineva să părăsească relația pentru a începe o nouă cu o altă persoană.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 3
  3
  Cereți o explicație. Cel puțin meriți o explicație, deci încercați să întrebați ce sa întâmplat. Indicați-vă că ar trebui să știți ce ați făcut pentru a învăța din ea și pentru a o îmbunătăți în următoarea dvs. relație. Încercați să evitați limbajul acuzator și supărat și nu vă cereți fostului tău să se întoarcă.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 4
  4
  Luați în considerare dacă merită întrebat dacă lucrurile pot fi rezolvate. Uneori nu merită să te întorci la o relație și există posibilitatea ca dacă lucrurile să poată fi rezolvate.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 5
  5
  Învață din relația anterioară. Toate relațiile te pot învăța ceva. Ce funcționează sau nu funcționează pentru dvs. și cum vă aflați într-adevăr în anumite situații. Este bine să afli că poți îmbunătăți câteva lucruri.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 6


  6
  Uitați-vă dacă nu puteți rezolva lucrurile. Gândește-te destul de sub presiunea emoțiilor și confuziilor tale, dar nu te oblige. Găsiți sprijin în familia dvs. și încercați să vă concentrați din nou asupra muncii, hobby-urilor sau unui animal de companie pentru a vă ajuta să depășiți cele mai dificile.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 7
  7
  Adresați-vă prietenilor să vă sprijine. Depășirea unei pauze pentru dvs. este doar complicată, deci căutați prietenii dvs. pentru a vă sprijini. Întrebați cu certitudine-le pentru ajutor, astfel încât să puteți discuta problema și astfel să puteți închide subiectul. În acest fel, ei vor simți că te ajută și că vei fi gata să vorbești despre problemele și sentimentele tale și nu doar să fii un umăr să plângi.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 8
  8
  Luați ceva timp pentru a vă recupera înainte de a căuta o altă persoană. Senzația de depresie și tristă este normală și fină. Poate vă puteți simți singur, ceea ce este comun. Relațiile de lucru pentru ratat rareori funcționează, dar dacă ambii înțeleg că nu este un angajament, ci ceva obișnuit și pentru a reveni dintr-o pauză anterioară, vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători și mai stabili. Una dintre cele mai grave efecte secundare de a fi abandonată de partenerul dvs. este că te simți orbit, ceea ce te face să te simți prost. Sentimentul în acest fel te poate face să te îndoiești de tine, de abilitatea ta și de deciziile tale de a judeca pe alții. Cu siguranță vă face să vă simțiți slăbit și să pierdeți încrederea în ceilalți. Dacă decideți să urmați singur sau să începeți o relație casuală, trebuie să știți că aceste sentimente sunt inevitabile și că vor fi lăsate în urmă cu trecerea timpului.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 9
  9
  Nu-ți pare rău pentru tine. Este greu de evitat la început, este de înțeles, dar renunțarea nu te va ajuta să te întorci din picioare din nou. Muncește din nou să fii fericit. Începeți să faceți lucrurile care vă plac, să participați la concerte sau filme și să le împărtășiți prietenilor.
 • Imaginea intitulată Gestionați o rupere inexplicabilă Pasul 10
  10
  Trebuie să știți că veți iubi din nou Mulți nu cred, dar atunci găsesc o altă persoană și își dau seama altfel. Cei mai conștienți de faptul că încercările, luptele și suferințele relațiilor anterioare îi învață să fie un partener mai bun și, prin urmare, relația devine mai stabilă și mai fericită în viitor. Același lucru se poate întâmpla și dvs., vă puteți relaxa și lăsați totul la timp.
 • sfaturi

  • Nu vă învinuiți pentru ce sa întâmplat, decât dacă vă dați seama de lucrurile pentru care ați fost responsabili. Fostul dvs. partener a făcut în mod misterios decizia de a pune capăt relației. Sunteți responsabili numai pentru deciziile pe care le-ați luat, nu pentru cele ale altora.
  • Dacă ex-ul tău spune: "Nu ești tu, eu sunt," nu presupune că este o minciună. Există momente în care poate fi adevărat.
  • Dacă nu primiți un răspuns, încercați să o uitați. Nu este vina ta că nu-ți dau un răspuns, încearcă să-l lași în urmă și să mergi mai departe.

  avertismente

  • Va fi foarte dificil. Unul dintre cele mai grave lucruri care se întâmplă în acest tip de ruptură este că puteți avea impresia într-un moment în care totul este bine. Dar de cele mai multe ori, dacă vă gândiți cu adevărat, vă puteți aminti de mici probleme care s-au înrăutățit de-a lungul timpului. Luați-vă timpul și depășiți durerea, puteți lăsa mai puternică și mai bună din situație.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să confrunți un infidelCum să confrunți un infidel
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum să vorbim despre istoria relațiilor de dragosteCum să vorbim despre istoria relațiilor de dragoste
  Cum să vorbești cu exCum să vorbești cu ex
  Cum să vă invitați fostul partener să pleceCum să vă invitați fostul partener să plece
  » » Cum să se ocupe de o pauză fără explicații

  © 2011—2020 ertare.com