Cum să rezolvați problemele obișnuite atunci când sărutați

Deși este adevărat că nu toate sărutările sunt perfecte, nu înseamnă că nu trebuie să te simți perfect înainte și în timpul sărutului. Datorită unei mici pregătiri și observații, puteți rezolva unele dintre cele mai frecvente probleme când te sărut, cum ar fi senzația de încredere, făcându-ți buzele provocatoare și trăind cu un sărut rău.

pași

Metoda 1
Faceți-vă cu respirația urâtă

Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 1
1
Periați-vă dinții Una dintre cele mai bune și mai sănătoase modalități de a evita un dezastru atunci când sărutările îți perie dinții. Nimeni nu vrea să sărute pe cineva care încă mai are niște particule de alimente între dinți sau care are respirație urâtă.
 • De asemenea, nu uitați să vă periați limba. Bacteriile se pot acumula în acest lucru dacă nu vă periați în mod regulat, ceea ce cauzează respirația urâtă.
 • Adoptați obiceiul de a purta o periuță de dinți mică și o mică pastă de dinți. Le poți avea în mașină sau în portofel, dacă ești o fată. Având aceste elemente esențiale pe mâini vă va ajuta să fiți întotdeauna pregătiți.
 • De asemenea, există unele produse de unică folosință pe care le puteți cumpăra, pe care le puteți pune pe degetul dvs. și utilizați-le ca periuță de dinți. Acestea sunt mai discrete și nu necesită să aveți o pastă de dinți la îndemână. Puteți să le găsiți în magazine mari de vânzare cu amănuntul sau în anumite pagini web, cum ar fi Amazon.
 • Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 2
  2
  Utilizați o apă de gură. Când vă terminați să vă spălați dinții, nu uitați să utilizați o mică apă de gură. Nu numai că va ajuta la lupta împotriva bacteriilor, va reîmprospăta respirația și vă va provoca buzele provocatoare.
 • Gura de duș nu trebuie utilizată ca înlocuitor pentru perierea dinților. Cu toate acestea, puteți utiliza o apă de gură dacă ați curățat recent dinții și trebuie doar să vă împrospătați.
 • Treceți apa de gură în gură timp de 30 de secunde pentru ao utiliza în mod corespunzător. Dacă aceasta este o lungă perioadă de timp, încercați să lăsați apa de gură să rămână în gură atâta timp cât o puteți ține înainte de a începe să ardă.
 • O mică apă de gură este, de asemenea, un element pe care îl puteți avea la îndemână în caz de urgență. Acest lucru este foarte util dacă credeți că ați putea dormi în casa cuiva, dar nu fiți supărați.
 • Imaginea intitulată Deal cu problemele comune de sărutare Pasul 3
  3
  Au niște menta sau gumă de mestecat (guma de mestecat) pentru respirație. În cazul în care vă ocupați în multe locuri și nu ați avut timp să vă spălați dinții în mod corespunzător, monetăria și guma de mestecat sunt o modalitate ușoară de a vă masca respirația urâtă. De asemenea, ele se dovedesc a fi utile dacă partenerul dvs. are, de asemenea, respirație urât mirositoare!
 • De fapt, guma de mestecat poate fi benefică în multe feluri, deoarece încurajează producerea de saliva. Aceasta s-ar putea să nu pară ceva pozitiv, dar producția de salivă este de fapt o apărare împotriva respirației urât mirositoare.
 • Dacă vă întrebați ce aromă de guma de mestecat sau menta este cea mai bună, optați pentru scorțișoară, deoarece ajută la reducerea bacteriilor în gură.
 • Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 4
  4
  Utilizați un balsam de buze sau luciu de buze. Un alt mod de a vă face gura să arate provocatoare și proaspete este prin aplicarea unui balsam de buze sau luciu de buze. Încearcă să aplici una dintre acestea, astfel încât buzele să nu se usuce dacă ești nervos, în loc să le linge.
 • Dacă aplicați o luciu de buze, nu alegeți unul care este foarte lipicios. În schimb, vă recomandăm să cumpărați o aromă care nu este prea încărcată.
 • Balsamul pentru buze este un alt produs grozav, care vă va face buzele mai moi și mai fin și chiar mai provocatoare.
 • Metoda 2
  Știți când este timpul să vă sărutați

  Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 5
  1
  A se vedea dacă există mai mult contact vizual. Dacă observați o creștere a contactului vizual, acesta este, de obicei, un semn bun că cineva vă place sau dorește să te sărute. Acea persoană ar putea să te privească în ochi sau să te uite la tine și să privești nervos.
  • Contactul cu ochii mărește intimitatea, așa că nu fi surprins dacă simțiți că inima ta flutter sau mâinile transpira ca urmare a acestui tip de contact.
  • Acea persoană nu trebuie să privească adânc în ochii tăi că vrea să te sărute. Putea să se simtă la fel de nervoasă și să se uite la tine înainte de a privi repede. Încercați să faceți ochii încrucișați și să dați un zâmbet liniștitor dacă se întâmplă acest lucru. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai confortabil.
 • Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 6


  2
  Determinați dacă există o creștere a contactului fizic. În plus față de creșterea contactului vizual, este posibil să observați și o creștere a contactului fizic. Indiferent dacă vă țineți mâna sau vă frecați, acesta poate fi un bun indiciu al dorinței cuiva să te sărute.
 • Puteți fi discret cu intențiile voastre, cerându-vă să arătați ceva pe telefonul mobil sau solicitând o îmbrățișare. Cel mai probabil, încearcă doar să te apropii, așa că înțelegi indiciul și apropie acea persoană.
 • Imagine intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 7
  3
  Vezi dacă se îndreaptă spre tine. Una dintre cele mai bune indicii pe care cineva vrea să te sărute este dacă te apleci spre tine. Faceți același lucru din partea dvs. dacă împărțiți aceleași sentimente. Totuși, dacă tu ești cel care e înclinat să-l săruți, asigurați-vă că îl așteptați în mod corespunzător, astfel încât să nu-l luați pe gardă.
 • Înclinarea către o persoană în timpul unei mese poate să nu fie cel mai bun moment pentru a începe un sărut, mai ales dacă este prima dată.
 • Așteptați până când persoana acordă atenție să se aplece spre ea. Ar fi mai bine să așteptați până când observați o creștere a contactului vizual și fizic înainte de a se apropia să o sărutați.
 • Metoda 3
  Evitați momentele incomode

  Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 8
  1
  Evitați cotierele. Dacă sunteți tânăr, va trebui cel mai probabil să vă ocupați de ele. Nu evitați să sărutați pe cineva cu bretele - totuși, dacă le puneți pe acestea, este de preferat să rămâneți departe până când rănile s-au vindecat.
  • Când vă apropiați de a sărutați o persoană, faceți-o încet. Dacă amândouă folosiți bretele, ultimul lucru pe care îl doriți este să vă apropiați repede și să rămâneți blocați.
  • Evitați sărutările cu limba. În timp ce este adevărat că vă puteți bucura de plăcerea de a folosi limba în timpul sărutului, evitați frecarea dinților pe brațe. Acest lucru poate cauza un prejudiciu, ceea ce ar fi inconfortabil pentru ambele.
 • Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 9
  2
  Împiedicați-vă să vă loviți de gât. Sărutul poate fi dificil din punct de vedere fizic, indiferent de vârsta dvs. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă partenerul dvs. nu este la aceeași înălțime cu tine, ceea ce poate provoca vătămarea gâtului când încercați să atingeți înălțimea.
 • Încercați să purtați pantofi cu toc înalt sau stați pe un scaun de bar dacă sunteți mai scurt decât partenerul dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți mai înalt, încercați să vă sprijiniți pe un perete și partenerul dvs. să stea între picioare pentru a fi la același nivel.
 • Imaginea intitulată Deal cu probleme comune de sărutare Pasul 10
  3
  Faceți-vă cu un sărut rău. La un moment dat în viața ta, vei întâlni în mod inevitabil pe cineva care are mai puțină experiență să se sărute. Din fericire, cei mai răi kissers se pot îmbunătăți cu puțină răbdare și încurajare.
 • Învățați-vă partenerului ceea ce considerați a fi un bun kisser. Răspundeți pozitiv și evident pentru a ști că vă place sărutările dvs. atunci când începeți să urmați ghidul.
 • Nu critica niciodată stilul sărutării cuiva. În schimb, cereți-i să încerce ceva diferit cu tine și să-i arăți cum îi place să-l săruți.
 • Imaginea intitulată Deal cu problemele comune de sărutare Pasul 11
  4
  Încredere în tine Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este faptul că încrederea contribuie foarte mult atunci când vine vorba de sărutări. Ai putea acționa anormal dacă te simți conștient de sine, ceea ce îi poate face să se sărute incomod sau chiar sărut.
 • Gândește-te pozitiv la tine și la abilitățile tale. Vizualizați-vă ca un sărut excelent, chiar dacă este prima dată când vă sărutați pe cineva.
 • Înlocuiți gândurile negative cu cele pozitive. Cu cât mai multă încredere simți în tine, cu atât mai multă încredere vei reflecta în fața oamenilor.
 • Respirați profund și zâmbiți dacă vă simțiți în continuare nervos. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați și veți emite o impresie de securitate.
 • Nu există nici o problemă cu tine să râzi. Dacă se întâmplă ceva inconfortabil, încercați să râdeți. Acest lucru vă va ajuta și pe partenerul dvs. să vă relaxați. Cel mai probabil, ambele pot râde înainte de a încerca să se sărute din nou.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să albiți dinții într-o orăCum să albiți dinții într-o oră
  Cum să vă spălați dințiiCum să vă spălați dinții
  Cum să vă periați dinții cu o perforare a limbiiCum să vă periați dinții cu o perforare a limbii
  Cum să vă spălați dinții fără perieCum să vă spălați dinții fără perie
  Cum să controlați respirația urâtăCum să controlați respirația urâtă
  Cum sa-i spui cuiva care are respiratie urat mirositoareCum sa-i spui cuiva care are respiratie urat mirositoare
  Cum să eliminați respirația urâtă provocată de ceapă și usturoiCum să eliminați respirația urâtă provocată de ceapă și usturoi
  Cum să eliminați respirația urât mirositoareCum să eliminați respirația urât mirositoare
  Cum să eliminați respirația urâtă dimineațaCum să eliminați respirația urâtă dimineața
  Cum să eliminați floricelele din dințiCum să eliminați floricelele din dinți
  » » Cum să rezolvați problemele obișnuite atunci când sărutați

  © 2011—2020 ertare.com