Cum să te descurci fiind îndrăgostit de doi oameni

Deși mulți oameni preferă ideea de a avea un partener sufletesc, este posibil să iubiți doi oameni dintr-o dată. Poate fi confuz, mai ales dacă aveți în prezent o relație romantică. Dacă vă aflați în dragoste cu doi oameni, evaluați sentimentele. Gândește-te la dragostea pe care o simți pentru fiecare persoană și la părerea ta despre monogamie. Dacă aveți o relație, aflați cum să vă ocupați de sentimentele care se încadrează în infidelitatea emoțională. După ce aflați ce aveți nevoie și doriți, aflați cum să mergeți înainte. Dacă sunteți în prezent într-o relație, veți dori să stabiliți limite ferme pentru viitor.

pași

Metoda 1
Evaluați-vă sentimentele

Imaginea intitulată
1
Uitați-vă la orice diferență în felul în care vă place fiecare persoană. Dacă vă aflați îndrăgostiți de doi oameni, ambii pot satisface nevoi emoționale diferite. Identificarea diferitelor motive pentru care iubiți fiecare persoană vă poate ajuta să vă dați seama cum să vă deplasați înainte.
 • Ce obții de la fiecare persoană? Poate că partenerul dvs. actual vă oferă stabilitate, dar poate vă simțiți dragostea față de ea ca iubirea pe care o simțiți pentru un prieten. Poate vă simțiți pasiune pentru o altă persoană, ceva ce nu vă simțiți în relația actuală.
 • Dacă aveți de gând să experiență două tipuri diferite de dragoste, există întotdeauna modalități de a face cu acest lucru. La începutul unei relații, poate veți simți mai multă pasiune pentru cineva. De exemplu, dacă simțiți pasiunea pentru cineva pe care tocmai l-ați întâlnit, puteți să vă limitați contactul cu persoana respectivă. Puteți învăța lucruri noi de la cineva și permiteți-vă să experimentați dorința emoțională a unei romance, rămânând în același timp partenerului dvs. actual.
 • Cu toate acestea, aveți grijă. Ar trebui să vă simțiți confortabil, permițându-i pe amândoi să știi ce se întâmplă. Dacă ascundeți ceva de la partenerul dvs., puteți avea o poveste emoțională.
 • Imaginea intitulată Boost Self Esteem After a Break Up Pasul 21
  2
  Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie și doriți. Cultura noastră tinde să valorizeze monogamia, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, poate doriți și aveți nevoie de ceva diferit de o relație. Numai tu poți defini ceea ce vrei și ai nevoie într-o relație. Trebuie să știți înainte să puteți continua.
 • Simți că ar trebui să fii implicat emoțional cu o singură persoană la un moment dat? Unii oameni doresc doar să se concentreze asupra unei singure persoane la un moment dat. Mulți oameni consideră că abilitatea lor de a iubi (fie că este vorba de o relație sau nu) nu este finită.
 • Gândiți-vă la modul în care vă simțiți despre iubirea a doi oameni. Te simți obosit sau revitalizat? Te simți vinovat de asta sau te simți confortabil cu iubirea a doi oameni diferite?
 • Identificați ce aveți nevoie Ai nevoie de o relație cu o singură persoană sau dai dovadă de deschidere față de iubirea a două persoane în același timp?
 • Imaginea intitulată Sfârșitul unei aventuri emoționale Pasul 13
  3
  Luați în considerare ceea ce vă gândiți la monogamia emoțională. Pentru unii oameni, dragostea trebuie să fie monogamă să lucreze. Este posibil să fiți credincioși unei persoane în domeniul emoțional și fizic. Pentru alte persoane, monogamia emoțională nu este necesară. Unul poate fi fizic credincios unei singure persoane, dar păstrează sentimente pentru o altă persoană în afara relației. Gândește-te la ce te simți și dacă te simți bine îndrăgostit de doi oameni.
 • Pentru unii oameni, abilitatea de a iubi o persoană la un moment dat este fundamentală pentru o relație bună. Unii oameni cred că nu vă puteți îndrăgosti cu adevărat de doi oameni, deoarece dragostea necesită menținerea unei conexiuni intime cu o singură persoană. Nu toți oamenii împărtășesc această idee. Dacă sunteți îndrăgostiți de două persoane, puteți păstra atât o legătură intimă atât de adâncă și de importantă.
 • Poate că nu crezi că dragostea are o valoare finită. Dacă acesta este cazul dvs., este posibil ca monogamia să nu vă intereseze cel mai mult. Luați în considerare menținerea unei relații cu ambii oameni în același timp, menținându-vă așteptările deschise. Dating cu cineva în mod casual vă va permite să explorați opțiunile. Este posibil ca în cele din urmă să rămâneți cu o singură persoană.
 • Metoda 2
  Aflați cum este relația dvs. curentă

  Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare de dragoste Pasul 4
  1
  Luați în considerare dacă aveți o dragoste emoțională. Dacă sunteți în prezent într-o relație romantică, iubirea a doi oameni poate fi o problemă. Dacă tu și partenerul tău nu ați fost de acord să mențineți o relație deschisă, iubirea cu o altă persoană poate reprezenta o poveste emoțională. Partenerul dvs. actual ar putea crede că vă rănești și trișezi. Căutați orice semn care vă spune că aveți o dragoste emoțională.
  • S-ar putea să simțiți că trebuie să vă justificați comportamentul prin vină latente. De exemplu, este posibil să vă asigurați în mod constant că tu și acea persoană sunteți doar prieteni sau că te gândești la justificări pentru petrecerea timpului cu persoana respectivă.
  • De asemenea, puteți simți nevoia de a vă acoperi dosarele. Dacă ascundeți ceva de la partenerul dvs., ați putea face ceva greșit. De exemplu, puteți șterge mesaje text sau mânca partenerul dvs. când petreceți timp cu o altă persoană.
  • Credeți că obsesiv sau fanteziți despre acea persoană? Ești entuziasmat când știi că o vei vedea? Dacă da, este cu siguranță un semn de infidelitate emoțională.
 • Imaginea intitulată Ajutați-vă pe soțul / soția să vă vindece din afacerea dvs. Pasul 2
  2
  Evaluați dacă sentimentele pentru partenerul dvs. s-au diminuat. Dacă sunteți îndrăgostiți de două persoane diferite, este posibil să existe un semn de avertizare în relația dvs. actuală. Dacă, de obicei, puteți iubi doar o persoană la un moment dat, este posibil ca dragostea față de partenerul dvs. actual să dispară.
 • Cât de fericit simți în relația actuală? Dacă ați avut probleme pentru un timp, atașamentul dvs. la o altă persoană poate fi un semn de avertizare. Te plângi de partenerul tău cu persoana respectivă? Îți împărtăși detaliile problemelor din relația pe care le-ai ascunde de ceilalți?
 • Comparați această persoană cu partenerul dvs.? Se pare că această persoană nouă are calități pe care partenerul dvs. le lipsește. Este această persoană foarte diferită de partenerul dvs. actual? Dacă da, probabil că vă veți agăța de cineva complet diferit deoarece relația dvs. actuală nu funcționează.
 • Imaginea intitulată Recunoaște Cineva să Rehab Step 3
  3
  Vorbește despre sentimentele tale cu un terapeut. Dacă aveți probleme cu ceea ce vă simțiți pentru o altă persoană, un terapeut vă poate ajuta. Dacă partenerul dvs. așteaptă fidelitate emoțională, iubirea unei alte persoane este o problemă. Un terapeut vă poate ajuta să vă dați seama cum să vă revedeți sentimentele și să vă continuați relația.
 • Dacă nu vedeți în prezent un terapeut, puteți cere unui medic o recomandare. De asemenea, puteți vedea care dintre terapeuți sunt acoperite de asigurarea dvs. de sănătate. Dacă sunteți student, ați putea avea dreptul la consiliere gratuită la școala dumneavoastră.
 • Dacă credeți că relația dvs. actuală are probleme serioase datorită sentimentelor externe, luați în considerare o întâlnire cu un partener de cuplu împreună cu partenerul dvs. pentru a discuta despre aceste probleme.
 • Imaginea intitulată Recunoaște Cineva să Rehab Step 2
  4
  Discutați cu partenerul dvs., dacă vă simțiți confortabil să o faceți. În unele cazuri, poate doriți să discutați cu partenerul dvs. despre cum vă simțiți. Dacă credeți că sentimentele dvs. reprezintă o amenințare la adresa relației dvs. actuale, trebuie să vă așezați și să discutați cu partenerul dvs. despre cum să procedați.
 • Alege timpul potrivit pentru a vorbi și a păstra distragerile departe când vorbește. Asigurați-vă că opriți telefonul mobil și computerul. De asemenea, trebuie să depuneți eforturi pentru a vorbi într-un moment în care nici unul dintre dvs. nu are niciun angajament.
 • Trebuie să simțiți empatie pentru partenerul dvs. Poate fi dureros să auzi că iubiți o altă persoană și nu doriți să minimalizați durerea. Lasă-l să simtă ce simte. De exemplu, nu-i spuneți "Mulți oameni au fost în locul tău și l-ai depășit". Acest lucru poate părea disprețuitor pentru tine.
 • Formați împreună un plan. Ei pot decide că este mai bine să încheie relația sau să mențină o relație deschisă. Este posibil ca partenerul dvs. să vă dorească să comunicați mai puțin cu acea persoană pentru a recupera lucrurile. Indiferent de ceea ce decideți, asigurați-vă că stabiliți limite clare care să accepte și să înțelegeți pe deplin.
 • Image cu titlul Fii puternic după o rupere Pasul 3
  5
  Să se ocupe de o poveste emoțională. Dacă ați avut o poveste emoțională, ar trebui să vă faceți timp pentru a vă vindeca. Poate fi dificil să accepți faptul că erați necredincios, chiar dacă nu a fost fizic. Veți dori să vă acordați timp pentru al lăsa să meargă și să se concentreze mai mult asupra partenerului dvs. actual.
 • Determinați momentele să vă gândiți la cealaltă persoană. Poate suna ciudat, dar în realitate poate fi util să fanteziți și să observați cu obiectul afecțiunii dvs. un moment fix al zilei. Încercarea de a nu se gândi niciodată la acea persoană poate merge prost. Dacă vă dați puțină libertate o dată pe zi, pe termen lung vă poate ajuta să uitați acea persoană.
 • Acordați-vă timp pentru a plânge pierderea relației. O relație non-fizică poate fi la fel de apropiată și intimă ca cea fizică. Va va lua timp sa va simtiti mai bine pentru ca ati terminat romantismul emotional. Este normal să ți-o ratezi ca o consecință. Păstrați ocupat și înconjurați-vă cu prietenii.
 • Investiți în relația dvs. actuală. Dacă ați luat decizia de a rămâne cu partenerul dvs. actual, va trebui să vă petreceți timp pentru a repara orice daună cauzată de dragostea emoțională. El petrece mult timp singur cu ea. Obțineți intimitate fizică făcând sex, îmbrățișând și atingând. Fă-ți aminte de ce te-ai îndrăgostit de acea persoană și de ce relația ta merită.
 • Metoda 3
  Alegeți o persoană

  Imaginea intitulată


  1
  Luați decizia Dacă în prezent nu sunteți implicat (ă) cu cineva într-un mod monogam, puteți întâlni doi oameni în același timp. S-ar putea să aveți sentimente de dragoste pentru ambele, dar doriți o relație monogamă. Află cine să aleagă. Există mai mulți factori pe care îi puteți folosi pentru a decide cine este cel mai bine pentru dvs.
  • Gândiți-vă la obiectivele dvs. Compatibilii parteneri sentimentali au obiective și valori similare. Alegeți persoana a cărei scopuri sunt mai asemănătoare cu ale dvs. Tu și acea persoană trebuie să aveți valori morale similare și doriți lucruri similare pentru viitor.
  • Gândiți-vă la cât de mult vă influențează fiecare persoană. Într-o relație, cineva este foarte influențat de o altă persoană. Veți vedea că vă adaptați gusturilor și intereselor. Dacă o persoană are mai multă influență asupra personalității dvs., acea persoană poate fi potrivită pentru dvs.
  • De asemenea, trebuie să țineți cont de ce vă simțiți pentru cineva. Oamenii tind să se simtă mai îndrăgostiți de cineva compatibil. Poate vă vedeți că puneți mai mult de o persoană pe un piedestal. Poate că evidențiați mai mult calitățile unei persoane.
 • Imaginea intitulată
  2
  În ceea ce privește persoana pe care nu ați ales-o, spuneți-i că doriți să discutați cu ea. Dacă ați decis ceva, trebuie să lăsați celălalt să știe. Este mai bine să vorbești față în față, dacă te simți confortabil să o faci, spune-i acelei persoane despre care vrei să vorbești despre ceva important cu ea.
 • De exemplu, puteți trimite un mesaj text care spune ceva de genul "Există ceva la care mă gândesc. Mi-ar plăcea să vorbesc cât mai curând posibil. Mâine aveți timp să ieșiți pentru o cafea?
 • Imaginea intitulată Break Up Step 13
  3
  Finalizați lucrurile în mod clar. Veți dori să terminați lucrurile în mod clar. Nu lăsa nici o ambiguitate în relație. Asigurați-vă că indicați clar că totul sa terminat. De exemplu, puteți spune "Am ajuns la concluzia că vreau să pun capăt părții sentimentale a acestei relații".
 • Evitați expresii precum "Cred că ar trebui ..." și "Mă simt ca ...". Aceste tipuri de fraze pot părea incerte.
 • Imagine intitulată Prindeți pe cineva care cheamă online Pasul 23
  4
  Dă-i un motiv specific, dacă te simți confortabil. Mulți oameni doresc o concluzie după o separare. Dacă vă simțiți confortabil dând un motiv, faceți-o. Cu toate acestea, poate deveni dificil dacă o veți lăsa pentru altcineva. Dacă credeți că este mai bine să le spuneți, dați-le și alte motive pentru care v-au făcut să alegeți o altă persoană fără a menționa în mod explicit că există o altă persoană în viața voastră.
 • Dacă vă simțiți confortabil să menționați că există altcineva, spuneți ceva de genul "După cum știți, am mai fost datând cu o altă persoană. Deși îți prețuiesc timpul și momentele pe care le-am petrecut împreună, cred că este mult mai compatibilă cu mine pentru o relație de durată. Aș vrea să încep să mă întâlnesc singură cu ea.
 • Din mai multe motive, puteți prefera să lăsați-o pur și simplu. În loc să menționați în mod explicit că ați ales altcineva, menționați factorii care au contribuit la decizia dvs. De exemplu, "simt că nu împărtășim aceleași scopuri și valori. Cred că ar trebui să ieșim împreună cu o altă persoană care se află pe aceeași cale.
 • Imagine cu denumirea Fii puternic după o rupere Pasul 18
  5
  Continuați să mergeți cu cealaltă persoană. După ce ați terminat cu cealaltă persoană, treceți mai departe. Încercați să stabiliți o nouă relație cu persoana pe care o iubiți. Poate încă mai simți ceva pentru cealaltă persoană, dar limitează-ți comunicarea cu ei în timp ce te concentrezi pe relația actuală. Cu timpul și distanța, aceste sentimente vor dispărea.
 • Metoda 4
  Stabiliți o relație poliamora

  Imagine cu denumirea Fii puternic după o rupere Pasul 19
  1
  Aflați mai multe despre polyamory. Oamenii polamoroși sunt deschiși să aibă multe relații romantice în același timp, atâta timp cât toate părțile acceptă acest tip de relație. Mulți oameni se consideră polamoroși și merg cu oameni care se simt bine în relații deschise sau ușor deschise.
  • Oamenii polamoroși nu consideră că monogamia este necesară pentru a menține o relație fericită și satisfăcătoare. Polyamory nu este o alegere. Multe depind de nivelul de confort emoțional și de ceea ce credeți despre dragoste și dragoste. Dacă puteți fi îndrăgostiți de două persoane simultan, puteți fi poliamorați.
  • Există mai multe modalități de a afla dacă sunteți polamoros. Uită-te la relațiile tale. Te poți simți mulțumit de o singură persoană sau de obicei vrei să iubești și să ai relații cu o persoană din afara relației tale? Dacă acesta este ultimul, poate că ești polamoros. Dacă simți că poți să te îndrăgostești și să te dedici la două persoane dintr-o dată, poți fi poliamora.
  • Există o stigmă împotriva poliamoriei, nu vă faceți griji. Amintiți-vă că, în ceea ce privește relațiile, nu există o mărime pentru toți. Dacă sunteți poliamorați, ar trebui să vă simțiți confortabil explorându-vă sentimentele în legătură cu această problemă fără să vă simțiți vinovați.
 • Imaginea intitulată Break Up Step 15
  2
  Aceasta stabilește limite clare. Limitele sunt întotdeauna importante într-o relație și mai ales dacă sunteți îndrăgostiți de două persoane. Asigurați-vă că toți cei implicați cunosc regulile unei anumite situații și că toată lumea se simte confortabilă cu strategia.
 • Dacă doriți o relație deschisă sau semi-deschisă, asigurați-vă că toată lumea știe ce este corect și ce nu este corect. Veți menține o intimitate fizică cu ambele? Pot întreține relații în afara relației pe care o au cu voi? Vrei să dai preferință uneia dintre ele față de alta? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să le răspundeți atunci când mențineți o relație deschisă.
 • Dacă partenerul dvs. actual nu dorește o relație complet deschisă, poate doriți să vă opriți comunicarea cu cealaltă persoană. În acest caz, asigurați-vă că știți dacă puteți comunica în orice fel cu ea și ce fel de comunicare trădează încrederea partenerului dvs.
 • Imaginea intitulată Evitați să fiți presați în pasul sexual 14
  3
  Introduceți lent orice regulă în relație. Dacă doriți să aveți o relație deschisă cu cineva, trebuie să introduceți noua rutină. Poate fi dificil să mergi de la monogamie la polyamory. Nu trebuie să te schimbi repede.
 • Dacă partenerul dvs. este confortabil cu a avea o relație în exterior, vă recomandăm să o faceți imediat. Nu trebuie să faceți asta repede. Poate doriți să vă acordați timp pentru a vă adapta la ideea unei relații deschise înainte de a vă descurca.
 • Așteaptă puțină tensiune. Poliamora sau relațiile deschise pot fi bune și iubitoare. Acest lucru nu înseamnă că, la început, situația este puțin confuză. Păstrați o comunicare deschisă. Trebuie să fii dispus să comiți și să rezolvi orice diferență.
 • Image title Captură pe cineva care cheats online Pasul 24
  4
  Păstrați o comunicare deschisă. Indiferent de modul în care decideți să continuați, dvs. și partenerul dvs. trebuie să mențineți comunicarea deschisă. Vorbiți frecvent despre sentimentele voastre. Dacă ieșiți cu două persoane simultan, lăsați-i pe amândoi să știe dacă sentimentele tale despre ei se schimbă la un moment dat în viitor.
 • Dacă sunteți îndrăgostiți de două persoane provoacă multă stres într-o relație, puteți vorbi cu un consilier de cupluri. Un consilier calificat vă poate ajuta să descoperiți modalități mai bune de a comunica.
 • sfaturi

  • Dacă credeți că sunteți poliamorați, verificați dacă există un grup de conversație despre poliamora care se întâlnește în orașul dvs. De asemenea, puteți căuta persoane de sex masculin pe site-uri web pentru cupluri pentru a găsi o relație mai târziu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înțelegi oamenii asexuațiCum să înțelegi oamenii asexuați
  Cum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânțiCum să-i spui unui om că-l iubești fără să-l înspăimânți
  Cum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tineCum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tine
  Cum să nu mai îndrăgostiți în mod repetatCum să nu mai îndrăgostiți în mod repetat
  Cum să nu mai fie frică de dragosteCum să nu mai fie frică de dragoste
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să diferențiezi dragostea de prietenieCum să diferențiezi dragostea de prietenie
  Cum să te îndrăgostești și să rămâi în dragosteCum să te îndrăgostești și să rămâi în dragoste
  Cum să te îndrăgostești din nouCum să te îndrăgostești din nou
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  » » Cum să te descurci fiind îndrăgostit de doi oameni

  © 2011—2020 ertare.com