Cum să te ocupi de prietenie atunci când ești într-o relație

A avea o relație este o cale excelentă și benefică, dar în timp devine tot mai dificil să menținem un echilibru între relație și prietenie. Dacă pierzi contactul cu prietenii sau, dimpotrivă, ești mai concentrat pe ei decât pe partenerul tău, acest articol te va ajuta să găsești un echilibru sănătos între viața ta iubitoare și timpul cu prietenii tăi.

pași

Metoda 1
Idei de ținut minte

Imaginea intitulată Aplicați pentru un card de credit Ford Pasul 8
1
Înainte de a lua măsuri, faceți un pas înapoi și analizați relația cu partenerul și prietenii dvs. Uneori, dacă nu aveți o imagine completă a situației, vă puteți concentra doar asupra unei părți din grădina dvs. și nu observați toate buruienile care se dezvoltă în altă parte. Întrebați-vă următoarele:
 • Petrec suficient timp cu amândouă?
 • Cine sunt eu cel mai mult timp?
 • În relația cu partenerul meu și prietenii mei, există mai multe sentimente pozitive sau negative?
 • Mă simt nemulțumită de relația mea sau de prietenii mei?
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 2
  2
  Ține minte sentimentele. Te simti energia negativa venita de la partenerul sau prietenii tai? Dacă simțiți o tensiune în relația dvs., poate că va trebui să petreceți mai puțin timp petrecut împreună cu prietenii. Dacă este contrariul, este posibil să fiți prea mult timp în viața iubirii.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dacă este posibil, discutați cu partenerul și cu prietenii și întrebați cum se simt. Petreci mult timp ocupându-te în relația ta și abandonezi buruienile în prietenii tăi? Nu vă puteți concentra pe o singură parte a grădinii, dimpotrivă, ar trebui să observați întreaga grădină. Unde crește cel mai mult buruienile?
 • Metoda 2
  Luați măsuri

  Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 4
  1
  Luați în considerare prioritățile dvs. Viata ta, prietenii, cariera ta, etc.? Deși aveți o relație și prietenii pentru a participa, trebuie să vă concentrați asupra priorităților dvs., dar fără a vă neglija partenerul sau prietenii. Împărțiți-vă timpul astfel încât să puteți fi cu fiecare în mod personal. Amintiți-vă că nu puteți fi peste tot odată. Ești unic, de aceea timpul este important în acest pas.
  • Gestionarea timpului este importantă pentru a menține relația și prietenia. Este esențial să acordați timp partenerului dvs., prietenilor dvs. și, cel mai important, dumneavoastră!
  • Înțelegeți că partenerul dvs. este la fel de important ca și prietenii dvs. Nimeni nu merită mai multă atenție decât celălalt.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 5
  2
  Întotdeauna păstrați legătura Doar pentru că sunteți într-o relație nu înseamnă că nu puteți ieși împreună cu prietenii. Faceți cunoștință cu aceștia cel puțin o dată pe săptămână și, dacă nu puteți fi prezenți, trimiteți un card care să le permită să știe că doriți. Acest lucru este mai semnificativ decât un e-mail sau un mesaj text.
 • Du-te drumeții cu prietenii tăi. Fie că este vorba despre o plimbare în club, o alee de bowling, sau o masă într-un restaurant, fiecare contează. Nu lăsa niciodată pe prietenii tăi!
 • Aveți grijă să aflați ce se întâmplă în viața prietenilor dvs. Dacă nu faceți așa de des, ei vor crede că nu vă pasă și prietenia va slăbi.
 • Faceți parte din rețele sociale precum Facebook, Twitter, MySpace etc. Vă poate ajuta să păstrați legătura cu prietenii. În plus, puteți planifica evenimente sociale și excursii de grup.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 6


  3
  Asigurați-vă că partenerul dvs. știe când veți ieși împreună cu prietenii sau doriți doar timp. În acest fel, programul dvs. și programul partenerului dvs. nu vor fi afectate. Dacă el sau ea nu știe că aveți planuri de a ieși într-un grup și de a vă pregăti o cină de surpriză specială pentru dvs. în acea zi, el sau ea se va simți cel mai probabil rănit. Faptul că partenerul tău știe programul tău va evita să sufere sentimente și confuzii în viitor.
 • Asigurați-vă că partenerul dvs. știe și cine sunt prietenii dvs. Cel mai bun lucru este să știți cine sunt, deci nu vă faceți griji cu cine vă întâlniți. De asemenea, acest lucru va elimina orice sentiment posesiv sau vă faceți griji în partenerul dvs.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 7
  4
  Ține minte că ești comise, nu este blocat într-o relație. Asigurați-vă că și prietenii dvs. știu acest lucru. Trebuie să știe că iubiți compania partenerului dvs., dar aveți nevoie și de compania lor. Încă mai puteți trăi viața așa cum doriți, partenerul dvs. nu are control în acest aspect. Luați deciziile.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 8
  5
  Lăsați partenerul să-și facă lucrurile așa cum dorește. Evitați să fiți partenerul posesiv doar pentru că el sau ea are mai mulți prieteni sau prieteni. Dacă partenerul tău are grijă de tine, nu te va înșela. Cu toate acestea, petrecerea timpului împreună va împiedica partenerul dvs. să aibă astfel de gânduri.
 • Dacă partenerul dvs. vă frământă, rețineți că nu este vina voastră. Este posibil ca el sau ea să se simtă lipsit de dragoste și să vadă altceva, că nu se vede în tine, într-o altă persoană.
 • Imaginea intitulată Susțineți o lesbiană care dorește să devină dreaptă Pasul 7
  6
  Asigurați-vă că sunteți acolo când cel mai bun prieten are nevoie de un umăr pentru a se sprijini sau a plânge. În acest fel, puteți fi siguri că va face același lucru și în viitor. Cu toate acestea, dacă nu puteți fi prezent, trimiteți un card de dragoste pentru a vă oferi sprijinul. Acest lucru poate fi la fel de plăcut ca și cu el în persoană.
 • niciodată întârzieri în asigurarea confortului și siguranței prietenilor. Cel mai probabil, ei își vor aminti vremurile rele și se întreabă dacă ați acționat cu adevărat ca cel mai bun prieten al lor sau nu.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 10
  7
  Nu vă fie frică să spuneți cum vă simțiți, dar țineți minte sentimentele altora și faceți-o ușor, dar ferm. Nu permiteți nimănui să vă controleze, aceasta este viața voastră și acestea sunt deciziile voastre!
 • Lăsați-i pe oameni să influențeze puțin deciziile, dar nu-i lăsați să-i ia pentru dvs., dacă sfatul nu este mai bun decât al tău.
 • Imaginea intitulată Gestionați prietenia când sunteți într-o relație Pasul 11
  8
  Bucurați-vă de grădina dvs. înfloritoare de relație și prietenie! Asigurați-vă că participați la ea în fiecare zi și nu neglijați nici o parte din ea. Priviți întotdeauna peisajul complet și faceți tot ce este necesar pentru a scoate buruienile și a păstra florile.
 • sfaturi

  • Nu pierdeți timpul cu prietenii care sunt acolo numai atunci când au nevoie de tine.
  • Recunoaște cine sunt prietenii tăi.
  • Prietenia și relația sunt două părți ale aceleiași căi. Trebuie să luați decizia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să susții o persoană prinsă într-o relație de controlCum să susții o persoană prinsă într-o relație de control
  Cum să păstrezi o prietenie după un sărutCum să păstrezi o prietenie după un sărut
  Cum să diferențiezi dragostea de prietenieCum să diferențiezi dragostea de prietenie
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să înțelegi o prietena înșelătoareCum să înțelegi o prietena înșelătoare
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum de a face ca relatia sa functioneze daca ambele lucreaza in schimburi diferiteCum de a face ca relatia sa functioneze daca ambele lucreaza in schimburi diferite
  Cum sa faci o relatie de munca indiferent de varstaCum sa faci o relatie de munca indiferent de varsta
  » » Cum să te ocupi de prietenie atunci când ești într-o relație

  © 2011—2020 ertare.com