Cum să se ocupe de Ziua Îndrăgostiților într-o nouă relație

Pentru noile cupluri, Ziua Îndrăgostiților poate fi la fel de dificilă ca și cum o gorilă să facă balet, având în vedere că sentimentele lor sunt foarte recente și nu sunt siguri de unde se află relația lor. Indiferent dacă tocmai v-ați întâlnit la o întâlnire sau v-ați văzut pentru câteva săptămâni, sărbătoarea de iubire a fetei poate face chiar și cea mai sigură persoană despre întâlniri să se simtă nesigur cu privire la modul de abordare a acelei zile. Cu toate acestea, având o conversație simplă despre vacanță sau pregătirea unui cadou sau a unei activități simple vă poate elibera de stresul zilei și o puteți transforma în ceva ce vă place.

pași

Partea 1
Vorbiți despre asta și faceți un plan

Imaginea intitulată Găsiți-vă cariera visului Pasul 1
1
Ignorați-o dacă este prea devreme. Dacă ați avut doar una sau două întâlniri, probabil că este bine să ignorați complet Ziua Îndrăgostiților. Sărbătorirea unei zile romantice vă poate înlătura posibila dată, deci o idee bună este probabil să o ignorați pentru acel an.
 • Imagine cu titlul Handle Valentine`s Day in a New Relationship Step 2
  2
  Intreaba-te ce vrei cu adevarat. Gândiți-vă cât timp au fost în relație și cât de mult vă așteptați ca cealaltă persoană să aducă o contribuție rezonabilă. Dacă credeți că o cină și o carte sunt acceptabile, dați-i un card și o invităm la cină sau într-o altă zi din apropiere.
 • Imagine cu titlul Handle Valentine`s Day in a New Relationship Step 1
  3
  Vorbiți cu persoana pe care o doriți. O modalitate de a scuti de stres este pur și simplu să vorbim despre asta cu persoana respectivă. Puteți sugera păstrarea lucrurilor simple, deoarece este o relație recentă. Puteți face, de asemenea, un plan care implică o cină frumoasă sau o excursie, dacă doriți.
 • De exemplu, puteți spune: "Relația noastră este foarte recentă. De ce nu facem Ziua Îndrăgostiților simplu? Am putea spune că nu vor exista cadouri, dar că cărțile sunt bune. Vrei să ai o cină plăcută?
 • Întreabă-l ce crede despre Ziua Îndrăgostiților. Unii oameni disprețuiesc cu adevărat această sărbătoare, numindu-l în ziua de afaceri. Descoperirea felului în care se simte cealaltă persoană, înainte de a avea o întâlnire în acea zi, poate fi chiar o idee bună. De exemplu, puteți spune: "Știu că relația noastră este încă în stadiu incipient, așa că m-am gândit că putem vorbi despre ce vrem să facem în ziua de Valentine. Ești încântat de acea zi sau ai prefera să o ignori?
 • Vorbește despre faptul că te-ai întâlnit doar pentru o scurtă perioadă și că te vei confrunta foarte mult romantic. Fii sincer despre cât de ciudat este să începi o nouă relație, în timp ce celelalte cupluri își declară dragostea de pe acoperiș. Lăsați-l să știe că înțelegeți că amândoi nu s-ar putea încă pregăti pentru a dedica poezii și cântece de dragoste. Puteți spune următorul exemplu: "Ziua Îndrăgostiților este aproape. Nu știu cum să mă comport, deoarece nu am plecat de mult. Ce credeți că ar trebui să facem? Știu că probabil nu suntem gata să ne dea poezii sau să iubim cântece, haha, dar cred că pot face tot ce pot. "
 • O opțiune este de a accepta să ignori complet Ziua Îndrăgostiților dacă sunteți mulțumiți de asta.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată în școala medie Pasul 2
  4
  Faceți un angajament. Dacă ambele doriți lucruri diferite, încercați să vă angajați. De exemplu, dacă persoana care vă place preferă ceva sofisticat, dar preferați ceva simplu, sunteți de acord să aveți o cină elegantă făcută acasă. Dacă doriți să faceți ceva grozav, dar acea persoană pare incomodă cu ea, încercați să o moderați puțin. Dacă știi că înțelegi, ar trebui să poată găsi un compromis rezonabil.
 • Partea 2
  Dă-i un cadou sau o carte

  Imagine cu titlul Handle Valentine`s Day in a New Relationship Step 3
  1
  Faceți-o simplu. În acest moment al jocului, nu vrei să fii prea extravagant pentru că ai putea speri alta persoană. Un colier de diamant este exagerat și prea mult pentru relația dacă este recent. Cu toate acestea, unele flori sau o cutie de bomboane pot sta bine.
  • Păstrați cu siguranță costul cadoului sub 50 de dolari dacă ați plecat doar pentru o lună sau două luni.
  • De asemenea, o idee bună este să evitați să oferiți în curând relații sexuale sau sexuale (cum ar fi lenjeria de corp). Nu vrei să-l sperii pe acea persoană.
 • Imaginea intitulă Faceți un card de Halloween utilizând cartea de colorat Kea Pasul 10
  2
  Încercați-l cu un card adorabil. Poate că nu vrei să fii prea corn în acest moment, dar un pic de sentimentalitate, împreună cu un pic de umor va fi bine. De exemplu, probabil nu doriți să alegeți un card care să spună "Te iubesc pentru totdeauna!" Dar o carte fantastică care spune "cred că ești drăguț" sau "îmi faci bataia mai repede!" ar funcționa mai bine.
 • Imaginea intitulată Curățați cuptorul 20
  3
  Coaceți ceva O altă opțiune este să coaceți ceva dulce persoanei care vă place. Coaceți o porție de brânzeturi sau cookie-uri, deoarece este un gest considerat, dar nu cheltuiți o sumă imensă de bani pentru acea persoană.
 • Imagine cu numele Make Valentine`s Day Extra Special Step 14
  4


  Dă-i cartea sau filmul preferat. Acesta este un dar personal, deoarece este vorba de a da o parte din tine celeilalte persoane. Cu toate acestea, nu este ceva atât de personal încât să îi sperie pe acea persoană. Este ceva dulce și considerat, dar nu exagerat. Doar asigurați-vă că știți stilul, cărțile (digitale sau fizice) sau filmele preferate ale persoanei care vă place. Ca un bonus suplimentar, ei pot viziona filmul împreună în Ziua Îndrăgostiților.
 • Nu uitați să lăsați o notă pe coperta cărții, dacă ați ales să o dați, inclusiv de ce ți-a plăcut. Acest lucru poate acționa atât ca un card, cât și ca un cadou.
 • Imagine cu denumirea Give Flowers Step 3
  5
  Alege ceva clasic. Florile, dulciurile și vinurile sunt întotdeauna daruri bune, dar încercați să o faceți cu puțină răsucire. De exemplu, dacă v-ați hotărât cu privire la flori, vă recomandăm să dați o oală cu o plantă care poate continua să înflorească sau un vas mic cu suculente. Dacă știți dulceața preferată sau vinul, împachetați-o într-un pachet frumos.
 • Partea 3
  Alegeți o activitate

  Imagine cu titlul Fii o femeie bună Pasul 14
  1
  Luați în considerare să mergeți singur pentru câteva băuturi. O activitate drăguță, fără presiune pentru Ziua Îndrăgostiților, ar putea fi să luăm câteva băuturi. Dacă alcoolul nu este al tău, poți să-ți dai o cafea. În acest fel, ei nu vor avea presiunea de a face noaptea enorm de romantic.
 • Imagine cu numele Make a Feel Feel Loved Pasul 1
  2
  Încercați să preparați o masă delicioasă. Dacă sunteți suficient de departe în relația dvs. pentru a dori mai mult decât câteva băuturi, încercați să gătiți ceva pentru acea persoană. Nu este o investiție la fel de mare ca a merge la un restaurant elegant, dar va arăta că te gândești la acea persoană.
 • Imaginea intitulată Surpriza prietenului tău Pasul 25
  3
  Du-te în vacanță. Dacă relația este recentă, poate doriți să luați în considerare Ziua Îndrăgostiților într-un fel. Cu toate acestea, având în vedere că restaurantele devin prea pline în acea zi și că există o mare presiune în a fi îndrăgostiți, poate că este mai bine să nu ieșiți în ziua în cauză. În schimb, încercați să părăsiți o zi mai devreme sau mai târziu. În acest fel, vor avea un timp bun, dar fără prea multă presiune.
 • Dragostea-ta-Iubit-Pas-1-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu denumirea Love your friend Pasul 1
  4
  Faceți o plimbare în parc sau mergeți la un picnic. O altă activitate simplă este să ai un picnic în parc. În acest fel, ei nu vor avea presiunea de a merge la un restaurant elegant și se vor putea bucura reciproc de compania lor. De asemenea, dacă sunt de tip distractiv, vor avea leagănele ca ceva extra.
 • Imagine cu numele Make Valentine`s Day Extra Special Step 1
  5
  Amintiți-vă că este doar o zi. Ziua Îndrăgostiților este specială numai pentru că cultura o recunoaște ca atare, dar este într-adevăr doar o zi a anului. Nu vă faceți griji prea mult dacă relația dvs. este nouă. Dacă este destinată să reziste, vor avea multe zile de Valentine înainte să-și sărbătorească dragostea, deși pot să o facă și în fiecare zi petrecut împreună.
 • sfaturi

  • Nu întrebați mai multe despre darurile sau gesturile de pe Ziua Îndrăgostiților dacă sunt un cuplu nou. În loc de a elimina romantismul, concentrați-vă asupra formării unei legături de încredere și prietenie.

  avertismente

  • Dacă nu pot ajunge la un acord cu privire la ceea ce vor face în ziua de Valentine, părăsiți sau odihniți acea zi pentru a evita orice neînțelegere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci cărțile lui ValentineCum să faci cărțile lui Valentine
  Cum sa faci un album romanticCum sa faci un album romantic
  Cum să faci un avion dulceCum să faci un avion dulce
  Cum să faci fotografii jello festiveCum să faci fotografii jello festive
  Cum să întâlnești fiica prietenului tăuCum să întâlnești fiica prietenului tău
  Cum să cunoști mai bine o persoanăCum să cunoști mai bine o persoană
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum sa fii in contact cu fata care iti placeCum sa fii in contact cu fata care iti place
  Cum să invitați o persoană necunoscută să pleceCum să invitați o persoană necunoscută să plece
  Cum să te descurci cu sentimente romantice pentru colegul tău de camerăCum să te descurci cu sentimente romantice pentru colegul tău de cameră
  » » Cum să se ocupe de Ziua Îndrăgostiților într-o nouă relație

  © 2011—2020 ertare.com