Cum să rezolvați respingerea

Orice tip de respingere, indiferent dacă e în dragoste, în carieră, în prieteni sau în orice altceva, nu este ceva care ar trebui să vă afecteze starea de spirit. Respingerea nu se simte bine și, uneori, este insuportabilă, dar nu trebuie să-i permiteți să ia fericirea. Realitatea vieții este că respingerea este o parte din ea, vor exista momente când cererea pentru un loc de muncă, citatul pe care ați solicitat sau modificați ideile tale, sunt respinse de către oricine, oriunde. Este o atitudine sănătoasă să accepți că respingerea este o parte a vieții și să recunoască că ceea ce contează cu adevărat este găsirea unei modalități de a recupera și a încerca din nou.

pași

Partea 1
Faceți consecințele imediate

Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 1
1
Aveți o perioadă de doliu adecvată. Vei simți supărat pentru că au fost respinse, fie că au respins manuscrisul dvs. pentru a publica o carte, o idee la locul de muncă sau ați fost respins de cineva ți-a plăcut. Îți poți permite să fii deranjat de respingere și, de fapt, este un lucru sănătos să iei ceva timp pentru a procesa ceea ce sa întâmplat și pentru a-ți recupera.
 • Luați ceva timp pentru a procesa respingerea. De exemplu: dacă vă aflați la serviciu și vă puteți elibera restul zilei, faceți-o. Sau dacă ați plănuit să ieșiți noaptea, stați acasă și urmăriți un film. Du-te la o plimbare sau ai o ceașcă de ciocolată fierbinte.
 • Asigurați-vă că nu exagerați-l și petreceți câteva zile în casa dvs. văzând mizerabil. Acest lucru face ca lucrurile să se înrăutățească pe termen lung.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 2
  2
  Vorbește cu un prieten de încredere. Asta nu înseamnă că vei striga la cele patru vânturi cât de rău te simți în legătură cu respingerea. Acest lucru îi spune doar oamenilor (șeful tău, persoanei care îți place, proprietarului unui editor) că te plângi și dramatic și că nu-ți poți controla viața. Deci, căutați unul sau doi prieteni de încredere sau membri ai familiei și discutați cu ei.
 • Ai nevoie de un prieten care să-ți spună lucrurile în mod direct. Vă poate ajuta să înțelegeți ce sa întâmplat greșit (uneori există lucruri pe care nu le puteți schimba și le-ați lăsa să plece). De asemenea, vă poate ajuta printr-o atitudine pozitivă, astfel încât să nu rămâneți blocați în perioada de durere.
 • Evitați accesarea rețelelor sociale pentru a respinge respingerea. Internetul nu uită niciodată și dacă încercați să obțineți un nou loc de muncă, angajatorul dvs. ar putea să caute informații pe internet și să descopere că nu reușiți foarte bine să respingeți respingerea. Indiferent cât de enervant sau supărat simțiți, nu vă întoarceți la rețelele sociale.
 • Nu te plânge prea mult. Din nou, nu doriți să vă scufundați în respingere, pentru că singurul lucru pe care îl obțineți este să trăiți într-o stare de depresie prelungită. Nu vorbiți despre respingerea ta de fiecare dată când te vezi cu prietenii tăi. Dacă credeți că a fost prea mult, întrebați-i "Sufăr mult din cauza acestei respingeri?" Dacă spun da, faceți ajustările corespunzătoare.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 3
  3
  Acceptați imediat respingerea. Cu cât mai repede acceptați respingerea și încercați să o depășiți, lucrurile mai ușoare se vor dovedi a fi. De asemenea, înseamnă că nu veți lăsa respingerea să vă afecteze în viitor.
 • De exemplu: dacă nu ați obținut un loc de muncă pe care l-ați vrut cu adevărat, luați timpul potrivit pentru a vă simți supărat și apoi lăsați-l să plece. Este timpul să căutați altceva sau să examinați ce lucruri se pot schimba în viitor. Este bine să rețineți că atunci când ceva nu funcționează, în același timp se deschide o nouă oportunitate și viața ne conduce mereu pe căi neașteptate.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 4
  4
  Nu luați respingerea personal. Amintiți-vă că respingerea nu spune nimic despre tine ca persoană. Refuzul este parte a vieții și nu constituie un atac personal. Din orice motiv, editorul, persoana care ți-a plăcut sau șeful tău nu au fost interesați de propunerea ta.
 • Respingerea nu este vina ta. Cealaltă persoană (sau oameni) a respins ceva în special care se oprește Nu au funcționat. Refuzam propunerea, nu tu.
 • Țineți minte că nu vă pot respinge ca pe o persoană pentru că nu vă cunosc. Chiar dacă ai dat de câteva ori cu cineva, asta nu înseamnă că știi totul despre tine și, prin urmare, te respinge ca pe o persoană. Ei resping o situație care nu funcționează pentru ei. Respectați-vă opinia.
 • De exemplu: ați invitat o fată care ți-a plăcut să iasă, dar ea ți-a spus "nu". Asta inseamna ca nu meriti nimic? Asta înseamnă că nimeni nu va vrea vreodată să iasă cu tine? Bineînțeles că nu. Nu vă pasă de propunerea dvs. (puteți avea mai multe motive - ați putea fi într-o relație, s-ar putea să nu fiți concentrat pe găsirea unui prieten, etc.).
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 5
  5
  Faceți ceva pentru a vă distrage atenția. Trebuie să vă distrageți atenția de la respingere după ce ați avut timpul potrivit. Nu vă întoarceți la lucru imediat ce a fost respins, pentru că asta înseamnă că încă mai trăiești în legătură cu respingerea. Ai nevoie de puțin timp și spațiu.
 • De exemplu: să presupunem că ați trimis manuscrisul unui roman unui editor și a fost respins. După ce faceți duelul corespunzător, avansați la o poveste diferită sau faceți ceva timp pentru a încerca un stil diferit de scriere (puteți fi poezie sau povestiri scurte).
 • A face ceva distractiv este o modalitate foarte bună de a vă elibera mintea de respingere și de a lua o altă abordare. Du-te dansând, cumperi o carte nouă care îți place, ia week-end-ul și mergi la plajă cu un prieten etc.
 • Nu puteți lăsa respingerea să vă ia viața într-o oprire bruscă, deoarece veți suferi multe tipuri de respingere în viața voastră (ca și restul oamenilor). Continuând cu viața ta și făcând alte lucruri, împiedicăți respingerea de a vă domina viața.
 • Partea 2
  Manipulează respingerea pe termen lung

  Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 6
  1
  Oferiți o nouă abordare respingerii. Amintiți-vă că respingerea nu vă privește ca persoană și că vă oferă o nouă abordare care vă va ajuta în viața voastră. Oamenii care vorbesc "respins" Ei iau respingerea într-un mod mai rău decât cei care dau o nouă abordare a respingerii și se concentrează asupra situației.
  • De exemplu: dacă cereți pe cineva să iasă împreună cu dvs. și să spună nu, în loc să spună "el ma respins", spune "el a spus nu". În acest fel, nu încadrați respingerea ca fiind ceva rău pentru dvs. (după toate acestea nu vă resping, ci doar nu faceți o propunere pe care ați făcut-o).
  • Alte exemple de modalități de a oferi o nouă abordare a respingerii sunt "prietenia sa terminat" (în loc să spună că un prieten te-a respins), "N-am primit slujba" (în loc de "mi-au respins CV-ul") "Avem priorități diferite" (în loc de "m-au respins în grupul lor").
  • Una dintre cele mai bune este "lucrurile nu au funcționat" pentru că astfel nu dai vina pe tine sau pe alți oameni.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 7
  2
  Nu renunta Când ceva nu funcționează, asta nu înseamnă că trebuie să renunți, dar este important să recunoașteți momentul când este timpul să puneți lucrurile deoparte și să continuați cu viața voastră. Uneori, renunțarea, înseamnă cu adevărat, trecerea de la acel stat, încercând din nou într-un mod mai general.
 • De exemplu, dacă ați invitat pe cineva să iasă și a spus nu, renunțarea înseamnă să nu renunțați la ideea găsirii iubirii. Depășiți situația (nu hărțuiți persoana pentru a vă oferi o șansă), dar nu renunțați și invitați alți oameni afară.
 • Un alt exemplu: În cazul în care manuscrisul a fost respins de către un editor, este bine să se oprească și să reflecteze asupra a ceea ce nu-i place, dar trebuie să continue să încerce cu alți agenți și editori.
 • Întotdeauna adu-ți aminte, nimeni nu este obligat să vă dea "da" ca răspuns. Nu întoarceți la eșec sau dați vina pe ceilalți pentru respingere.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 8


  3
  Nu lăsați controlul respingerii să vă controleze viitorul. Respingerea (așa cum sa spus deja) face parte din viață. Încercarea de a evita sau de a suferi mult pentru respingere va face doar nefericit. Trebuie să aveți capacitatea de a accepta că lucrurile nu funcționează întotdeauna așa cum doriți, este normal! Doar pentru că ceva nu merge bine, asta nu înseamnă că ești un eșec sau că nimic nu va funcționa în viitor.
 • Fiecare situație este unică. Chiar dacă fetița a spus nu, asta nu înseamnă că toate femeile care vă interesează, de asemenea, spun nu. Acum, dacă începeți să credeți că veți fi întotdeauna respinși, va fi așa! Vă predispuneți la eșec în orice situație.
 • Continuați să continuați Mângâierea respingerii de ieri vă împiedică în trecut și nu vă permite să vă bucurați de prezent. De exemplu: dacă vă gândiți mereu de numărul de ori în care ați fost respins să obțineți locuri de muncă, veți avea dificultăți în a trimite CV-uri și în căutarea unor oportunități diferite.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 9
  4
  Utilizați respingerea pentru a vă îmbunătăți. Uneori respingerea devine o chemare de a vă trezi și de a vă îmbunătăți viața. Editorul ar putea să vă respingă manuscrisul deoarece trebuie să vă îmbunătățiți stilul de scriere (poate că nu poate fi publicat astăzi, dar asta nu înseamnă că nu va fi publicat în viitor).
 • Dacă puteți, întrebați persoana care a refuzat să vă spună de ce nu v-ați interesat de propunerea dvs. De exemplu, poate CV-ul nu a fost foarte curat și în loc de a face un acces de furie și spune că nimeni vreodată să te angajezi, puteți cere angajatorului că lucrurile se pot imbunatati. Poate că nu vă răspunde, dar dacă o face, el vă poate oferi sfaturi valoroase pentru a vă putea îmbunătăți următoarea încercare.
 • Într-o relație puteți întreba persoana de ce nu este interesat să vă întâlnească, deși poate fi ceva la fel de simplu ca "dragostea nu este prioritatea mea". Nu există nici un fel puteți schimba opinia persoanei, astfel încât lecția în acest tip de situație este de a învăța să se ocupe de această lipsă în mod corespunzător și să rămână pozitive cu privire la șansele de a obține o relație de dragoste (deși nu este pentru acea persoană!).
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 10
  5
  Opriți respingerea dolului. E timpul să renunți la ea. Ați luat deja suficient timp pentru duel, ați vorbit deja cu un prieten de încredere, ați învățat deja tot ce ați putut despre respingere, acum este momentul să mergeți mai departe. Cu cât insistați mai mult la respingere, cu atât veți obține mai multă putere și veți simți ca și când nu veți avea șanse de succes.
 • Dacă într-adevăr nu aveți capacitatea de a depăși respingerea, ar trebui să căutați ajutor profesional. Câteodată modele de gândire ("Nu sunt destul de bun", etc.) se agață de psihicul tău și fiecare respingere promovează numai întărirea acestui tip de gânduri negative. Un profesionist bun vă poate ajuta să opriți respingerea în trecut.
 • Partea 3
  Respingeți propunerile care nu vă plac

  Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 11
  1
  Amintiți-vă că vi se permite să spuneți "nu". Poate fi dificil pentru mulți oameni, în special pentru femei, dar nu aveți nicio obligație de a spune acest lucru "da" la ceva ce nu vrei Desigur, există restricții - dacă sunteți în zbor și stewardesa spune "stai jos"face-o
  • Dacă cineva te invită să pleci, dar nu vrei, le poți spune direct că pur și simplu nu-ți pasă.
  • Dacă prietenul tău dorește într-adevăr să plece într-o călătorie, dar pentru tine nu este accesibil, lumea nu se sfârșește dacă spui nu!
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 12
  2
  Fii direct. Una dintre cele mai bune modalități de a respinge o propunere este aceea de a fi cât mai direct posibil. Nu fiți prudenți sau nu vă întoarceți la subiect. A fi direct nu înseamnă a fi nepoliticos, deși unii oameni o iau în felul acesta. Nu există nici o modalitate de a respinge propunerea cuiva (sau ceva: o întâlnire, un manuscris, un loc de muncă) fără ca persoana care suferă puțin.
 • De exemplu: cineva te invită să pleci, dar nu te interesează. di "Sunt flatat, dar acum sunt ocupat". Dacă nu înțelegeți piesa, relaxați-vă puțin și spuneți într-un mod corect "Nu mă interesează și faptul că nu mă lăsați în pace mă face să mă simt mult mai puțin interesat".
 • Din exemplul anterior, când prietenul tău te invită la o călătorie, poți, de asemenea, "Mulțumesc că te-ai gândit la mine! Dar acum nu îmi permit o vacanță, chiar dacă este doar pentru weekend. Va fi data viitoare". În acest fel, nu eliminați posibilitatea de a te distra în viitor, dar dacă îi explici prietenului tău că nu vrei să călătorești, fără a ezita cu lucruri ca "poate pot" și altele similare.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 13
  3
  Dați motive specifice. Deși nu îi datorați nimănui nicio explicație, puteți ajuta persoana a cărei propunere respingeți dacă sunteți specific de ce nu sunteți interesat. Dacă există domenii în care vă puteți îmbunătăți (mai ales în ceea ce privește lucrurile legate de muncă), puteți spune că persoana respectivă lucrează în aceste zone.
 • Într-o relație, spuneți pur și simplu celeilalte persoane că nu sunteți interesați și că nu vă simțiți în același fel. Dacă te afectează mai mult, spune-i că atracția și dragostea nu sunt lucruri pe care le poți controla și că ar trebui să accepte că nu ești interesat.
 • Dacă ai de gând să respingă poemul cuiva pentru revista (și au timp), el explică faptul că o parte din poemul nu a funcționat (structură, rima, etc). Nu trebuie să spui că totul e în neregulă, dar poți spune că ai nevoie de ceva de lucru înainte de a fi publicat.
 • Imaginea intitulă Respingerea mânerului Pasul 14
  4
  Fă repede. Făcând respingerea cât mai repede posibil, împiedicați acumularea și explodarea emoțiilor. Este ca și cum ai trage un band-aid (pentru a folosi un exemplu). In cel mai scurt timp posibil, el explică faptul că propoziția (o excursie cu un prieten, o dată cu cineva, manuscrisul unei persoane, etc.) nu au de lucru pentru tine.
 • Cu cât o faci mai repede, cu atât mai repede persoana poate să o depășească și să o folosească ca pe o experiență de îmbunătățire.
 • sfaturi

  • Găsiți o modalitate de a vă relaxa după respingere. Unii oameni se refugiază în credința lor, alții în meditație sau într-o baie fierbinte. Găsiți modalități de a vă limpezi mintea, de a depăși sentimentele negative și de a vă restabili echilibrul.
  • Dacă persoana pe care ți-a plăcut-o te-a respins, nu înseamnă că ar trebui să te simți prost sau mizerabil. Numai înseamnă că persoana nu a simțit atracția. Este ceva ce nu te poți schimba.
  • Doar pentru că cineva a spus nu la orice ai încercat să spui da, nu înseamnă că nu ești o persoană bună, așa că în loc de concentrându-se pe negative, se concentreze pe lucrurile pozitive pe care le au.
  • Cele mai multe realizări și succese pot fi obținute numai prin muncă grea. Uneori nu suntem dispuși să acceptăm că trebuie să lucrăm mai mult înainte de a obține ceea ce ne dorim cu adevărat. Fii pozitiv cu privire la posibilitățile tale, dar și fii realist și accepta că ai nevoie de experiență și de învățare. Utilizați respingerea pentru a învăța și pentru a obține ceea ce doriți, în loc să vă lăsa să vă dărâmă.
  • Adresați-vă ajutor profesional dacă vă simțiți deprimați mult timp după respingere. Nu vă întoarceți la alcool sau droguri, chiar dacă vă simțiți mai bine pe termen scurt. Pe termen lung, acestea sunt forțe extrem de distructive.

  avertismente

  • Dacă luați de respingere ca fiind ceva extrem de personal, ia în considerare vorbind cu un consilier sau terapeut, dacă suferiți de depresie, anxietate sau alte probleme de sănătate mintală, nu s-ar putea avea puterea necesară pentru a depăși presiunile problemelor și aveți nevoie ajutor suplimentar Nu este ceva de care ar trebui să vă fie rușine sau de teamă, fiecare are nevoie de un ghid cuprinzător în viață din când în când.
  • Oamenii nu vă vor răspunde ori de câte ori cereți sfatul după ce v-ați respins. Asta e viața, uneori, ele sunt foarte ocupat, uneori, nu găsesc cuvintele pentru a explica lucrurile într-un mod care nu sună foarte critic sau personale. Și uneori, chiar nu le pasă. Din nou, nu o lua personal, găsiți o persoană de încredere și care are timp pentru a revizui ceea ce sa întâmplat, pentru a vedea cum puteți îmbunătăți în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă opriți senzația de excludereCum să vă opriți senzația de excludere
  Cum să tratăți cu încredere scăzutăCum să tratăți cu încredere scăzută
  Cum să se ocupe de senzația de ieșireCum să se ocupe de senzația de ieșire
  Cum să accepți că nu vă place această persoanăCum să accepți că nu vă place această persoană
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum să spun nu dacă cineva te-a invitat să pleciCum să spun nu dacă cineva te-a invitat să pleci
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubeșteCum să nu mai iubiți pe cineva care nu te iubește
  Cum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti aveaCum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti avea
  Cum să rezolvați respingerea persoanei care vă placeCum să rezolvați respingerea persoanei care vă place
  » » Cum să rezolvați respingerea

  © 2011—2020 ertare.com