Cum să se ocupe de o persoană care sărută prost

Ați început o nouă relație cu cineva și lucrurile merg foarte bine: chimia este excelentă, conversația curge în mod natural și totul iese la dispoziție. Atunci, ei primesc primul sarut si iti dai seama ca partenerul tau saruta teribil. Pentru mulți oameni, acest lucru poate fi un pic cam descurajator. La urma urmei, sărutările sunt, de obicei, primul pas spre intimitatea fizică, precum și un bun indicator al ceea ce vă puteți aștepta în viitor. Din fericire, în majoritatea cazurilor, acest fapt este mai mult un obstacol decât un gol. Pentru a trata o persoană care se sărute prost, va trebui să înțelegeți problema, să vă exprimați preferințele și să fiți proactivi.

pași

Metoda 1
Trateaza problema

Imagine cu titlul Deal cu un sarpe rău Pasul 1
1
Ea stabilește o atmosferă relaxată. Acest lucru este deosebit de important dacă tocmai v-ați sărutat. A fost ceva în legătură cu situația care a împiedicat pe amândouă să dea tot ce le stă în putință? Acest lucru s-ar fi putut întâmpla dacă ambii au fost beți, au avut puțin timp sau s-au aflat într-o situație deosebit de incomodă. Data viitoare când te săruți, pregătește-te în avans.
 • Asigurați-vă că ambii se simt confortabil, cum ar fi atunci când se află pe o canapea sau pat confortabil.
 • Dimiți luminile pentru a crea atmosfera indicată.
 • Lumânări luminoase și joacă muzică romantică.
 • Imagine cu titlul Deal cu un păpușar rău Pasul 2
  2
  Faceți primul pas Data viitoare când vă întâlniți cu partenerul dvs., adoptați o atitudine proactivă și dați-i semnale despre modul în care doriți să vă sărute. Acest lucru este foarte important în primele etape, deoarece poate preveni obiceiurile proaste. Lăsați prietenul tău să știe despre sărutări și, sperăm, partenerul tău îl va imita. Dacă nu aveți experiență la fel de mult ca tine, acest lucru vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitatea de a vă săruta.
 • Imaginea intitulată Deal cu un păpușar rău Pasul 3
  3
  Învățați-i o lecție distractivă. Puteți transforma o conversație potențial neplăcută într-o demonstrație jucăușă. Concentrați-vă pe stilurile specifice pe care le-ați dori ca partenerul dvs. să le imite. Descrieți-le verbal și apoi dovediți-le.
 • Începeți prin a spune "Acesta este un fel de sărut pe care-mi place" și apoi o dovedește.
 • Un exemplu de ceva specific pe care îl puteți face și corecta ar fi să spui "Iată cum îmi place să folosesc limba mea" și apoi să o demonstrez.
 • De exemplu, dacă preferați să fiți mângâiat într-un anumit fel în timpul unui sărut, dovediți-i partenerului.
 • Imaginea intitulată Deal cu un păpușar rău Pasul 4
  4
  Utilizați metoda celor trei oportunități. Dacă există ceva specific care vă deranjează partenerul dvs., utilizați această metodă pentru ao indica. Prima dată când îi spui că nu-ți place ceva, va fi prima ocazie. Dacă trebuie să treceți de două ori mai mult de acest proces, veți număra alte două oportunități. Când ajungeți la a treia oportunitate, este timpul să discutați cu partenerul dvs. despre ce se întâmplă. De exemplu, dacă folosiți foarte mult limba, eliberați-vă și spuneți "Așa prefer eu să fiu sărutată" după prima ocazie și apoi reluați sesiunea de sărutări.
 • Imagine cu titlul Deal cu un sarpe rău Pasul 5
  5
  Practicați frecvent. Cel mai bun mod de a vă asigura că profitați din plin de o sesiune de sărutări este să practici în mod activ. Rezervați un timp în timpul fiecărei întâlniri dedicate în special sărutării cu partenerul dvs. Acest lucru vă va oferi mult timp pentru a lăsa indicii, în timp ce practica ar putea ajuta partenerul dvs. să observe obiceiuri care nu sunt foarte plăcute.
 • Metoda 2
  Rezolva probleme specifice

  Imagine cu titlul Deal cu un sarpe rău Pasul 6
  1
  Determinați exact ce nu vă place. Dacă speră să rezolvi problema, este important să nu rămâi doar cu ideea că partenerul tău nu știe cum să se sărute bine. Gândiți-vă la lucrurile specifice ale partenerului dvs. care vă pot deranja, astfel încât să le puteți rezolva. Acestea sunt câteva lucruri care pot merge prost în timpul unui sărut.
  • Utilizarea excesivă a dinților Ciocnirea dinților poate fi cu siguranță descurajantă.
  • Prea multă salivare Ultimul lucru pe care doriți să-l spuneți despre asta este faptul că este subțire.
  • Respirație neplăcută
  • Utilizarea excesivă sau insuficientă a limbii.
 • Imagine cu titlul Deal cu un păpușar rău Pasul 7
  2
  Redirecționează locația mâinilor. Probabil că trebuie să o faceți pentru că încă nu doriți să aveți un astfel de contact sau pentru că mâinile partenerului dvs. nu sunt foarte moi. Luați pur și simplu mâinile și le redirecționați către un loc unde vă simțiți confortabil. De exemplu, puteți lua mâna partenerului la talie sau poate la fața dumneavoastră.
 • După ce vă redirecționați mâinile, puteți indica faptul că vă place să fiți mângâiați în acel loc.


 • Imaginea intitulată Deal cu un păpușar rău Pasul 8
  3
  Învățați-l să folosească mai puține dinți. De obicei, dinții se ciocnesc atunci când ambii devin prea excitați. Nu este nimic în neregulă cu asta! Cu toate acestea, cu excepția cazului în care acest fapt te excitează, poate vrei să faci lucruri mai lent. Dacă partenerul dvs. nu obține indiciu, puteți să-i țineți capul cu mâinile și spuneți-i cu atenție să facă lucrurile un pic mai calm.
 • Imagine cu titlul Deal cu un sarpe rău Pasul 9
  4
  Evitați partenerul dvs. să alunece. Utilizarea excesivă a limbii și lipsa mișcării buzelor pot duce la o cantitate mare de saliva. Încercați să vă concentrați asupra sărutării buzelor partenerului într-un mod delicat, scăzând puțin lucrurile. Dacă urmați pasul, nu veți avea multe probleme cu saliva.
 • Dacă, pe de altă parte, nu vă urmați mișcările, încercați să scăpați puțin. De obicei, semnalul este mai mult decât suficient pentru a încetini lucrurile.
 • Imagine cu titlul Deal cu un păpușar rău Pasul 10
  5
  Controlează utilizarea excesivă a limbii. Rețineți că cantitatea de limbă acceptată în timpul unui sărut este foarte subiectivă. Dacă partenerul dvs. nu o folosește prea mult, ar trebui să o călăuziți. Dacă vă asigurați că utilizați limba înaintea partenerului dvs., este mai probabil ca ea să vă urmeze.
 • Dacă problema este că partenerul dvs. utilizează prea multă limbă, aveți câteva opțiuni: primul este să scăpați într-un mod notoriu.
 • Vă va înțelege și va încetini mișcările, sau va continua să-și mențină intensitatea.
 • Dacă îl faci pe cel din urmă, poți să-l oprești și să-i spui politicos să-l încetinească.
 • Metoda 3
  Vorbește despre asta

  Imagine cu titlul Deal cu un păpușar rău Pasul 11
  1
  Adresați-vă partenerului ce-i place. Dacă nu ați reușit să schimbați atitudinea partenerului prin indicii, este posibil să aveți nevoie să discutați despre preferințele sale. În timpul sărutului, nu sunteți singura persoană implicată, deoarece partenerul dvs. poate dori lucruri puțin diferite de ceea ce vă obișnuiți. Acestea sunt câteva întrebări pe care le puteți întreba:
  • "Îți place cum îmi folosesc limba?" S-ar putea să descoperiți că așteptările dvs. nu se potrivesc perfect.
  • "Vrei să fac ceva?" În timp ce ați putea face totul bine, s-ar putea să existe altceva pe care partenerul dvs. ar dori să o facă.
  • "Există ceva ce nu-ți place sărutările mele?" Această întrebare este un pic mai deschisă, dar duce la onestitate.
 • Imaginea intitulă Deal cu un păpușar rău Pas 12
  2
  Analizați-vă gusturile. Partenerul dvs. nu poate ghici preferințele dvs. Indiciile sunt oarecum subtile și nu vor afecta sentimentele cuiva, dar uneori sunt prea subtile. Dacă nu ați reușit să schimbați comportamentul partenerului dvs., probabil că trebuie să vă exprimați dorințele mai clar.
 • Oferă informații specifice, de exemplu, menționând cât de pasionați vă așteptați sărutările. În caz contrar, s-ar putea să vă simțiți foarte forțați.
 • Este important să abordați acest tip de subiect sensibil cu multă tact. Evitați să aveți o atitudine prea critică și încercați să întăriți comportamentele pozitive ale partenerului dvs.
 • Imagine intitulată Deal cu un păpușar rău Pas 13
  3
  Luați în considerare ultimatumul. În cel mai rău caz, veți avea două opțiuni: reduceți standardele sau terminați relația cu partenerul tău Dacă sunteți cu o persoană minunată în toate celelalte aspecte, iar sărutările nu sunt atât de importante pentru dvs., trebuie să vă obișnuiți. Dimpotrivă, dacă într-adevăr trebuie să fii cu cineva care sărută bine, alege să încheie relația.
 • Dacă încercați să-și exprime nevoile în avans și persoana care încă se potrivește, probabil, nu receptivi la nevoile dumneavoastră în alte moduri sau este un partener pe termen lung.
 • Este dificil să se încheie relația cu cineva, dar nu uitați că va fi mai bine în acest fel și, sperăm, acea persoană trebuie să includă, de asemenea, piesele și va deveni un partener mai bun pentru altcineva în viitor.
 • sfaturi

  • primul sărut pot lăsa o impresie mare, iar unii oameni nu sunt dispuși să încerce chiar să începe o relație cu cineva care sărută prost Dacă sunteți unul dintre acești oameni, să păstreze în minte că sărutul rău nu ar trebui să fie un necaz permanentă, dacă aveți dorința de a ajuta partenerul tau. Dacă respingeți pe cineva doar pentru că nu-i plăcea un sarut, s-ar putea dor de o relație de mare. Cu toate acestea, uneori, un sarut rău ar putea indica faptul că o persoană care nu este receptiv și atent, și ar putea fi la fel de rău și în alte lucruri. Luați în considerare experiența sărutării altei persoane. Dacă se poate atribui sărutul rău pentru lipsa de experiență, există, probabil, speră, dar în cazul în care persoana a avut mai multe relatii de durata, esti, probabil, într-o fundătură.
  • O modalitate bună de a permite comunicare este să întrebați partenerul dvs. dacă există ceva ce puteți face sau ceva ce doriți să încercați. Poate veți afla ceva și partenerul dvs. ar putea să vă imite prin a pune aceeași întrebare. Chiar dacă nu, oamenii sunt, în general, puțin mai receptivi atunci când nu aveți un aer de superioritate. Spune-i "Îmi place când faci asta ... dar nu știu cum mă simt ... "
  • Dă partenerului o versiune exagerată a stilului său de a saruta ar putea ajuta să realizezi ceea ce este rău și să le dea atât un motiv să râdă. Acest lucru poate duce la un moment intim, un recuerdoagradable și un mijloc pentru a atenua stresul de a învăța preferințele sau displace.
  • Acționează sincer! Nu-ți tratezi partenerul ca și cum ar fi un proiect pe care ar trebui să-l dezvolți.
  • Au o atitudine proactivă. Nu așteptați luni sau ani pentru a aborda problema sărutării. Cu cat astepti mai mult, cu atat mai mult va fi pentru tine sa o aduci in sus si cu cat va costa mai mult partenerul tau sa-si schimbe stilul.

  avertismente

  • Când îi spui cuiva ce-ți place și ce nu faci cu privire la sărutările tale, fă-o întotdeauna cu tact și bunătate. Aceasta poate fi o problemă foarte sensibilă, iar partenerul dvs. se poate simți anxios, amenințat sau rănit, uneori până la punctul de a vrea să întrerupă relația cu dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să săruți un băiat pentru prima datăCum să săruți un băiat pentru prima dată
  Cum să te pup cu pasiune fără limbăCum să te pup cu pasiune fără limbă
  Cum sa te pup cu pasiuneCum sa te pup cu pasiune
  Cum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timidCum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timid
  Cum să te pupi într-o provocareCum să te pupi într-o provocare
  Cum să sărut cu breteleCum să sărut cu bretele
  Cum să sărutăm gâtul unei feteCum să sărutăm gâtul unei fete
  Cum să se sărute în publicCum să se sărute în public
  Cum să stăpânești arta sărutăriiCum să stăpânești arta sărutării
  » » Cum să se ocupe de o persoană care sărută prost

  © 2011—2020 ertare.com