Cum să arăți drăguț în fața iubitului tău ex-iubit sau a iubirii platonice

Vrei să te uiți drăguț la băiatul pe care-l iubești, ca să te poată cuceri? Vrei să-ți amintești prietenului tău de ce sa îndrăgostit de tine? Vrei să-i arăți exului că poți să-i faci pe altcineva mai bun decât el? Acesta este ghidul infailibil pentru a atrage tipul care vă place și dorește mai mult.

pași

Metoda 1
Privirea

Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Numai fete adolescente) Pasul 1
1
Rochie să-l impresioneze. Îmbrăcați-vă pentru a arăta feminin și vă arată bine. Barbatii tind sa fie atrasi de cifrele pentru clepsidra. Prin urmare, ar trebui să vă accentuați talia cu o centură sau o bluză ajustată astfel încât privirea dvs. să fie fixată în acea zonă. Pune pe materiale ondulate, cum ar fi dantelă transparentă și tăieturi feminine, cum ar fi gâtul inimii. Studiile au arătat că bărbații sunt atrași și de femeile care poartă roșu.
 • Imagine intitulata Uita-te drăguț în fața dvs. Ex, Crush, sau prieten (Teen Fete Doar) Pasul 2
  2
  Ar trebui să vă purtați parul liber sau colectat într-un mod simplu. Adică, fără răsuciri complicate sau trese, încercați mai degrabă o coafură casuală și murdară sau bucle lungi și ondulate.
 • Dacă vă călcați sau curățați părul destul de des, păstrați-l în stare bună, cu un balsam adânc și un produs de aerosol pentru a-l proteja de căldură.
 • Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Teen Fete Only) Pasul 3
  3
  Machiajul ar trebui să pară întotdeauna natural. Ar trebui acordată atenție anumitor caracteristici:
 • buze: buzele pline atrag oamenii. Deci, încercați să puneți pe un roz deschis sau mediu pentru a le picta cu atenție.
 • ochii: ochii mari, clare, atrag oameni. Obiectivul va fi acela de a le delimita fără a face machiajul să arate foarte izbitoare. Deci, în loc să apeleze numărul prea puțini ochi de fum încercați să utilizați o umbră albă în colțurile ochilor și chiar sub sprânceană, apoi se pune un strat subțire de lichid pe dermatograf linia genelor superioare și aplică un rimel voluminos.
 • Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Doar fete teen) Pasul 4
  4
  Aveți o aromă bună. O aromă bună va lăsa o impresie de durată. Puneți parfum suficient pentru a fi perceput când se îndreaptă spre dvs. Nu exagerați, dar dacă ați făcut-o deja, revărcați dezinfectantul de alcool pentru a elimina o parte din aroma excesivă.
 • Imagine intitulata Look Cute in fata dvs. Ex, Crush, sau Boyfriend (Teen Fete Doar) Pasul 5
  5
  Aveți grijă de "extras" de frumusețe. Adică, să depuneți eforturi pentru a vedea cele mai bune întotdeauna.
 • dinți: faceți-vă dinții sunt albi și strălucitori cu o pastă de dinți albă. La fiecare 5 luni, încercați să utilizați benzi de albire pentru a vă face zâmbetul un pic mai alb. Utilizați întotdeauna apă de gură după periaj pentru a evita respirația urât mirositoare.
 • Împrospătarea respirației cu guma de mestecat este un mit. În realitate, aceasta va face ca glandele salivare să reacționeze excesiv, ceea ce va face răsuflarea respirației dumneavoastră. Încercați mai bine lucrurile mici!
 • piele: deci ai un pielea strălucitoare, spală-ți fața în fiecare noapte și descuama o dată pe săptămână Această rutină vă va face pielea să arate proaspătă și reînnoită. Dacă doriți o culoare mai mică, aplicați un bronzer în loc de bronzare cu alte metode, deoarece acestea ar putea provoca daune.
 • corp: astfel încât să aveți picioare netede, în loc să se rade cu briciul pentru femei, folosiți-o pe bărbați. Folosiți un scrub pentru corp care împiedică granitul sau unul obișnuit.
 • Metoda 2
  atitudine

  Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Doar Teen Fete) Pasul 6


  1
  Fii flirt. Întotdeauna știu la prețuri accesibile, se pare că te distrezi și arătați-vă deschis pentru a vorbi. Dacă vrei a se vedea "drăguț"Nu încercați să vă faceți dificil sau ignorați-l. În timp ce ar trebui să lucreze, bărbații sunt mai atrași de femeile care par sa se distreze, ei par să fie frumos și nu iau lucrurile prea în serios. În loc să vă prefaceți că nu ați văzut, veniți și complimentați. Veți fi impresionați de sinceritatea voastră și veți fi atrasi să continuați să discutați cu dvs.
 • Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Doar Fete Teen) Pasul 7
  2
  Aveți încredere în voi înșivă. În timp ce doriți să apară la prețuri accesibile, nu vă disperați. Distrează-te și vei vedea că te va urmări. Băieții sunt atrași de femei care par să se distreze singure și care au propria lor viață. Arătându-l că sunteți fericit pe cont propriu, el va dori să vă alăture.
 • Imagine intitulata Look Cute in fata ex-ului, a lui Crush sau a iubitului (Teen Girls Only) Pasul 8
  3
  Zâmbiți cu sinceritate. Zâmbetul tău este cel mai bun atribut al tău. Mai ales dacă ați urmat sfatul nostru anterior, zâmbetul dvs. ar putea să-l încurajeze foarte mult. Deci, el chiar zâmbește. Barbatii sunt atrasi de femei care sunt distractive si fericite. Fii așa!
 • Imagine intitulata Look Cute in fata prietenei dvs. Ex, Crush sau Boyfriend (Doar Teen Fete) Pasul 9
  4
  Utilizați limba corectă a corpului. Uită-te direct la el când vorbești cu el și îl asculți, așa că el va crede că ești interesat de cuvintele lui. A atinge brațul cu mâna ta va fi un mod non-sexual de a-ți arăta interesul. Asigurați-vă că replicați și limbajul corpului, pentru că în acest fel ambele vor avea aceeași vibrație la nivelul subconștientului.
 • Imagine intitulată Cute în fața ex-ului tău, a lui Crush sau a prietenului tău (numai pentru fetele adolescente) Pasul 10
  5
  Limitați la discutarea problemelor pozitive. Unul dintre lucrurile pe care cei mai mulți îl descurajează este atunci când trebuie să asculte plângerile nesfârșite ale unei fete. Limitați să vorbiți despre istorii pozitive și despre subiecți lipsiți de griji, deoarece astfel vă va asocia cu marea conversație pe care au avut-o.
 • sfaturi

  • Dacă ați pus pe blugi, Asigurați-vă că fermoarul nu este deschis!
  • Nu fiți prea timizi cu el, deși puțin cam timidă ar putea părea că este puțină.
  • Încearcă să te uiți drăguț și să iesi în evidență, dar nu arăta prea mult, dar vei câștiga o reputație proastă.
  • Încearcă să vorbești cu el mai mult. Ați putea încerca să discutați cu prietenii, ceea ce vă va atrage atenția și veți ști că există.
  • Încercați să fiți drăguți și flirtați.
  • Dacă nu aveți hainele frumoase pe care le-am menționat mai sus și nu aveți prea mulți bani pe care să le cheltuiți, puteți merge la un centru comercial sau la magazine cu discount, dar pur și simplu puneți cele mai bune haine pe care le aveți. De asemenea, puteți găsi haine uimitoare în magazinele de economii și să plătiți foarte puțin sau deloc bani. Fii atent la propriul tău stil.
  • Încercați să utilizați un șampon special pentru tipul de păr și să vă actualizați coafura la cele mai recente stiluri.
  • Asigurați-vă că aplicați unghiile încet și cu atenție. Nu trebuie să vă mișcați foarte repede, dar veți fi murdari.
  • Dacă nu cunoașteți cele mai recente tendințe, citiți câteva reviste de modă.

  avertismente

  • Dacă ți-a plăcut înainte, a fost pentru că erai -te. Dacă erau doar prieteni, îi plăcea încă ceva de la tine Aveți grijă: dacă vă schimbați persoana pentru a încerca să o recuperați și apoi vă întoarceți la vechiul dvs. sine atunci când sunt împreună, veți observa.
  • Îmbrăcați-vă așa cum doriți. Copiați acțiunile sau rochia altora nu le plac băieții. Îi plac fetele unic.
  • Dacă încerci să-l înștiințezi pe băiatul care ți-a plăcut sau dacă a plecat la prima întâlnire, nu fii fata ușor. Nu este adorabil și, în cele din urmă, veți da o impresie proastă și veți ajunge rănit.
  • Când vrei să-l săruți, să ai gume de mestecat sau chestii mici pe mână, dar nu uitați să-i scoateți din gură înainte de sărut!
  • Nu încercați să vă forțați să vă remarcați. Dacă te place, te va observa. Pe de altă parte, alții vă vor vedea și vă pot critica.
  • Dacă încercați să recuperați un ex cu sfaturile noastre, încercați să nu fiți atât de evidente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum să faci un costum normal uimitorCum să faci un costum normal uimitor
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să arăți bine pentru o noapteCum să arăți bine pentru o noapte
  Cum se identifică olimpii de sex masculin și femininCum se identifică olimpii de sex masculin și feminin
  Cum de a atrage băiatul care vă placeCum de a atrage băiatul care vă place
  Cum să-i spui iubitului tău că ai nevoie de spațiuCum să-i spui iubitului tău că ai nevoie de spațiu
  Cum să-i spui iubitului tău că îl iubeștiCum să-i spui iubitului tău că îl iubești
  Cum de a stimula ego-ul unui om prin feminitateCum de a stimula ego-ul unui om prin feminitate
  Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)
  » » Cum să arăți drăguț în fața iubitului tău ex-iubit sau a iubirii platonice

  © 2011—2020 ertare.com