Cum să privim fără emoții

Uită-te fără emoții

Poate însemna un mare avantaj. A fi capabil să vă controlați emoțiile vă va ajuta să aveți control în negocieri, să evitați confruntările și chiar să vă simțiți liniștiți. În timp ce poate părea simplu, arătând emoții necesită multă practică. Trebuie să învățați să vă controlați expresiile, mișcările și cuvintele în același timp.

pași

Partea 1
Controlați expresiile non-verbale

Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 1
1
Relaxați-vă ochii și gura. Prin aceste părți ale corpului puteți exprima multe emoții, deci este important să păstrați întotdeauna controlul asupra lor. Cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este de a practica neexprimarea. Având un chip fără expresie este ceea ce oamenii se întorc pentru a ține pe alții departe. Puteți vedea asta în aproape fiecare ascensor plin de oameni. Este ca și cum ai avea un semnal care să nu-ți deranjeze fața.
 • Luați un moment pentru a vă relaxa, conștient, mușchii din fața dumneavoastră. Veți fi surprinși de cât de tensionați sunt, chiar și atunci când nu vă simțiți nimic.
 • Jucătorii de poker au transformat fața pokerului într-o formă de artă. Analizați modul în care acești jucători joacă fără a da vreo indicație de a fi excitați sau nervi.
 • Nu evitați contactul vizual. Aceasta este percepută ca o reacție emoțională. Uită-te la persoana în același mod în care vei vedea un scaun sau un zid.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 2
  2
  Fii atent cu mișcările tale. Unele gesturi subtile pot exprima mult, chiar dacă nu suntem conștienți de ele. De obicei, aceasta este cea mai grea parte, pentru că indiferent cât de greu încerci, va exista întotdeauna un mic gest care arată cum te simți.
 • Evitați orice mișcare, cum ar fi crăparea articulațiilor sau mușcarea unghiilor.
 • Nu dați niciun indiciu că sunteți obosiți. De exemplu, nu vă frecați ochii sau căscați.
 • Dacă atingi pământul cu solul, te poți face nervos.
 • Privind în jos pentru o lungă perioadă de timp vă poate face să arate timid sau trist.
 • În timp ce majoritatea oamenilor pot arăta o față de poker, chiar mâinile jucătorilor de poker le trădează. Numai acei ochi foarte observați pot înțelege acest lucru. Tremurând mâinile și mișcările brațelor pot arăta frică, nesiguranță, anxietate sau emoție. Faceți mișcări spontane și deliberate. Nu mișcați decât dacă este necesar. Dacă este necesar, continuați să vă deplasați decisiv și cu mare încredere.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 3
  3
  Păstrați o poziție serioasă. Nu vă manifestați nici o emoție în ședința sau în ședință.
 • Nu traversați brațele. Acest lucru poate fi interpretat ca și cum ați fi în defensivă. Țineți brațele relaxate și pe ambele părți ale corpului.
 • Stați pe scaun confortabil. O pozitie relaxata este cea mai buna modalitate de a arata fara griji. De asemenea, vă va ajuta să păstrați distanța dintre dvs. și persoana cu care vă aflați. Înclinarea înainte vă va face să arătați entuziasmați sau excitați.
 • Partea 2
  Au conversații fără implicații emoționale

  Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 4
  1
  Vorbiți logic Răsturnați-vă Spock-ul interior și nu manifestați emoții în conversațiile dvs. De exemplu, dacă vă luați masa și cineva vă întreabă cum este hamburgerul dvs., răspundeți că este gătit în medie și că este puțin gras. Evitați să spuneți că este delicios sau neplăcut, chiar dacă aceasta este ceea ce percepeți. Vorbește doar obiectiv.
  • Dacă vă întreabă cum vă simțiți sau despre ceva despre care nu puteți răspunde în mod obiectiv, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să evitați întrebarea și, în schimb, să adresați o întrebare în schimb. Puteți da și un răspuns vag sau ambiguu.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 5
  2
  Păstrați un ton uniform. Urmăriți viteza și tonul atunci când vorbiți. Creșterea tonului vocii poate indica emoție sau agitație. Aruncând-o, pe de altă parte, te va face să te uiți nesigur sau jignit. Încercați să vorbiți ca și cum citiți un manual de instrucțiuni. Vorbind într-un mod stabil, obiectiv și fără vreo variație, veți servi pentru a vă face discuțiile discrete.
 • Imaginea intitulată Uită-te în totalitate Emotionless Pasul 6
  3


  Nu utilizați cuvinte cu implicare emoțională. Multe cuvinte exprimă emoții. Unele sunt foarte evidente, în timp ce altele exprimă emoții mai subtile. Deși este cunoscută atunci când nu vrei să spui că ești trist sau fericit, ar trebui să eviți și să spui că ești calm, indezirabil sau hotărât. Aceste cuvinte exprimă modul în care vă simțiți.
 • Evitați folosirea adjectivelor care dezvăluie într-un fel modul în care vă simțiți. Nu spuneți că a fost un film pe care l-ați văzut incitant sau romantic. În schimb, descrieți-o ca fiind cu o mulțime de acțiune sau cu multă dramă.
 • Partea 3
  Controlează-ți emoțiile

  Imaginea intitulată Uită-te la Emotionless complet pasul 7
  1
  Nu ieșiți cu oameni emoționali. Aceste tipuri de oameni pot face afacerile lor să aibă o greutate pentru tine și asta va face dificil pentru tine să te uiți fără emoții. Nu trebuie să scoți pe nimeni din viața ta, dar ar fi bine să limitezi contactul cu prietenii tăi cei mai emoționali.
  • Dacă vă aflați pe stradă și vă întâlniți cu un prieten emoțional, aveți întotdeauna o scuză în minte pentru a putea pleca fără a vă cărați. Doar spune-i prietenei că trebuie să te duci și să întorci niște filme sau ceva similar.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 8
  2
  Învățați să acceptați lucrurile așa cum sunt. O mare parte a expunerii fără emoție nu permite ca ceva să vă copleșească. După ce vă dați seama că nu puteți schimba lucrurile în nici un fel, veți înceta să vă simțiți atât de copleșiți. Dacă nu puteți renunța și continuați să încercați să schimbați lucrurile, va fi mai greu pentru dvs. dacă acceptați lucrurile chiar dacă nu merg așa cum vă așteptați.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 9
  3
  Devine insensibil Vizionarea filmelor sau seriilor violente este modul în care majoritatea oamenilor devin insensibili. Deși este adevărat că această problemă este discutabilă deoarece este considerată dăunătoare, unele cercetări arată că vizionarea seriilor violente poate face spectatorii apatici în legătură cu durerea și suferința umană. Încercați să vizionați mai multe emisiuni violente de televiziune dacă nu doriți să fiți afectați de astfel de lucruri.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 10
  4
  Gândește-te mai mult la bani. Se va suna un pic prost, dar gândul la bani face ca oamenii să acționeze mai serios. Unii oameni de știință au găsit dovezi că gândirea despre bani reduce șansele de a arăta emoții sau de a folosi cuvinte emoționale în momentul în care ne exprimăm.
 • Imaginea intitulată Uită-te în întregime Emotionless Pasul 11
  5
  Găsiți o cale de a vă aerisi emoțiile. Indiferent cât de bine sunteți în ascunderea a ceea ce simțiți, uneori va trebui să eliberați aceste emoții. Pentru unii, scrierea sau redarea muzicii sunt modalități bune de a elibera presiuni interne - pentru alții, este mai bine să exersăm ca Kickboxing. Cel mai important lucru este că, odată cu activitatea pe care o alegeți să o faceți, eliberați anxietatea pe care o simțiți în loc să explodezi brusc în fața tuturor.
 • sfaturi

  • Nu te jigni dacă cineva spune că ești rece sau indiferent. Asta inseamna doar ca ti-ai atins scopul de a te uita fara emotie.
  • Nu modificați complet. Totuși, puteți avea aceleași interese ca, de exemplu, sport sau altceva care vă place. Se ascunde numai emoțiile generate de aceste interese.
  • Nu vă auto-rău pentru a elibera emoțiile. Acest lucru te-ar face și mai emoțional, deoarece oamenii vor putea să vadă consecințele acelei auto-vătămări.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să controlezi furiaCum să controlezi furia
  Cum să oprești plânsulCum să oprești plânsul
  Cum să nu mai fiți sensibiliCum să nu mai fiți sensibili
  Cum să demonstrați emoțiileCum să demonstrați emoțiile
  Cum să vă împiedicați emoțiile să vă facă să vă simțiți răuCum să vă împiedicați emoțiile să vă facă să vă simțiți rău
  Cum se face curățarea emoționalăCum se face curățarea emoțională
  Cum să faci o meditație conștientăCum să faci o meditație conștientă
  Cum să citești emoțiileCum să citești emoțiile
  Cum să citiți ușor fețele și expresiile fețeiCum să citiți ușor fețele și expresiile feței
  Cum să vă gestionați emoțiileCum să vă gestionați emoțiile
  » » Cum să privim fără emoții

  © 2011—2020 ertare.com