Cum să lupți pentru o relație

Relațiile sunt dificile. Este o provocare să ne ocupăm de diferitele personalități, dorințe și nevoi ale celor două persoane și chiar și cei mai buni dintre noi întâmpină momente sau defecțiuni dificile. Cu toate acestea, aceste relații merită, de obicei, efortul și merită lupta. Va trebui să comunicați cu partenerul dvs. îndepărtat, să vă conformați trecutului și, în cele din urmă, să îl acceptați pentru cine este pentru a lupta pentru relație.

pași

Partea 1
Comunicarte

Imagine intitulată Tratează prietena ta Pasul 1
1
Scuzați-mă dacă este necesar. Relațiile devin tensionate atunci când unul sau ambii parteneri se simt răniți fie din cauza unei lupte, fie cu câteva cuvinte exprimate într-o manieră neglijentă sau resentimente pe termen lung. Toate relațiile o experimentează într-o anumită măsură. Cel mai important este să comunici și să-ți ceri scuze când ai făcut ceva greșit. Apologia demonstrează angajamentul față de partenerul dvs. și relația.
 • Trebuie să vă exprimați într-un mod sincer și specific și să recunoașteți durerea pe care ați cauzat-o să-mi cereți scuze. Acceptați rolul dvs. în distrugerea încrederii sau respectului în relație. Acest lucru nu înseamnă acceptarea întregii responsabilități, dar asumarea rolului dvs.
 • Exprima-te sincer și specifice. Doar îți cere scuze pentru a face unele corecții și pentru a vindeca daunele și nu pentru alt motiv ascuns. În același timp, specificați motivul scuzei dvs. și modul în care vă rănește partenerul. De exemplu, "îmi pare rău că am fost înălțat în timpul discuțiilor noastre. Văd că te-am rănit și te-am făcut să te simți umilit. Te rog să mă ierți.
 • Evitați scuzele cu termeni ambigui. Ei nu acceptă cu adevărat nici o responsabilitate și nu dau impresia că sunt nesimțitori, cum ar fi "Îmi pare rău dacă ceea ce te-am ofensat" sau "Îmi pare rău dacă ai făcut-o greșit".
 • Nu cereți scuze în schimb. Iertarea reciprocă este importantă, dar partenerul dvs. poate avea nevoie de timp pentru a-și procesa sentimentele. Solicitarea unei scuze va arata doar ca o cerere.
 • Imagine intitulată Tratează prietena ta Pasul 3
  2
  Ascultă partenerul tău. O scuză este doar prima parte a comunicării pe care o aveți cu ea. Acest lucru nu va rezolva lucrurile, dar poate sparge gheața și poate începe procesul de recuperare. Nu fi surprins dacă partenerul tău reacționează emoțional sau chiar te întrerupe. Rezistați dorinței de a vă întrerupe și de a vă apăra și, mai degrabă, să acționați cu răbdare și respect, asigurându-vă că o ascultați.
 • Evitați să reacționați defensiv sau să insistați să vă finalizați partea istorică. Prima dorință a dvs. ar putea fi corectarea sau respingerea partenerului dvs., dar lăsați-l să vorbească.
 • Când arătați răbdare, o lăsați să vorbească deschis fără teamă sau represalii și arătați că sunteți serios cu privire la vindecarea crack-ului.
 • Rețineți că intenția scuzei este de a vindeca relația. Nu este vorba despre verificarea cine are dreptate și cine nu a fost.
 • Imagine cu titlul Treat a Girl Step 5
  3
  Lăsați ușa deschisă, dar nu exagerați. Asigurați-vă clar partenerului dvs. că doriți să salvați relația. De asemenea, acceptați că aceste lucruri necesită timp. Rezistați nevoii de ao urma, mai ales dacă s-a distanțat. În caz contrar, ați putea termina mutarea mai departe. Să aveți timp și spațiu în timp ce lăsați ușa deschisă pentru reconciliere.
 • Fă-ți clar că ai pregătirea de a vorbi când este gata. Asigurați-vă că știți că aveți voința de a vorbi.
 • De asemenea, oamenii doresc adesea un spațiu fizic și emoțional după ce au avut o discuție sau au suferit o durere. Încercați să recunoașteți și să respectați nevoia partenerului dvs. de a păstra o distanță, să nu îl urmăriți.
 • Partea 2
  Confruntați cu trecutul

  Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 4
  1
  Căutați o terapie din partea dvs. sau partenerului dvs. Terapia nu este un aranjament infailibil, dar vă poate ajuta să vă ventilați și să vă rezolvați problemele, precum și să învățați cum să comunicați mai eficient cu partenerul. Luați în considerare terapia cuplurilor dacă relația dumneavoastră este în dificultate. Cu toate acestea, chiar și o terapie pe cont propriu poate fi de ajutor.
  • Rugați-vă partenerul să vă însoțească la terapie dacă au avut probleme de comunicare sau de încredere, dacă s-au distanțat și doar "ocupă același spațiu" sau dacă unul dintre voi acționează din cauza unor sentimente negative.
  • Găsiți un terapeut cu care ambii pot lucra, ceea ce poate necesita mai multe încercări. Întrebați-le despre acreditările lor, despre experiența lor, despre capacitatea lor de a oferi ajutor și despre rata de succes a acestora.
  • Luați în considerare un consilier ca un consultant, mai degrabă decât un solver. Un consilier vă va sfătui, dar cea mai importantă activitate va avea loc în afara sesiunilor.
  • Luați în considerare căutarea unui consilier sau a unui terapeut, chiar dacă partenerul dvs. refuză să participe.
 • Imagine cu titlul Treat a Girl Step 3
  2
  Pregătește-te să-ți explorezi trecutul. Va trebui să vă confruntați cu problemele din față și nu numai să le deghizați, ceea ce le permite să se înrăutățească. Fiți pregătit să vorbiți profund despre problemele din relația dvs., indiferent dacă aveți un consilier sau nu. Acest lucru nu este ușor, deoarece înseamnă a lua dureri vechi, a vorbi de resentimente și de a-și exprima dezamăgirile.
 • Pregătește-te să-ți asculți partenerul. Factorul cheie pentru avans este de a participa și de a înțelege durerea trecută cu empatie.
 • Fiți dispuși să vă exprimați frustrările. Cu toate acestea, întotdeauna faceți-o cu tact. Rezistați nevoii de a învinui sau justifica comportamentele din trecut și așteptați să înțelegeți motivele care stau la baza acestora. S-ar putea să vedeți că nu au fost așa de răi cum credeai.
 • Adu-ți aminte ce ți-a adus împreună cu partenerul tău. A existat un motiv pentru ei să se încheie împreună în primul rând. Încercați să reflectați cu ea asupra motivului pentru care s-au iubit unul pe celălalt și, dacă este posibil, să încerce să recupereze acea scânteie.
 • Imaginea intitulă Spune-i pe cineva la serviciu că miroase rău Pasul 5
  3
  Învățați să vă exprimați în mod constructiv sentimentele. Expunerea sentimentelor vă va ajuta să înțelegeți motivațiile și nevoile, învățând astfel să vorbiți și chiar dezacordați este de o importanță capitală. Ar putea să vă ajute pe dvs. și pe partenerul dvs. să reevalueze presupunerile reciproce, precum și să vă exprimați în mod clar și deschis nevoile.
 • Dacă mergeți la terapie, asigurați-vă că vorbiți cu consilierul dvs. despre o comunicare eficientă.
 • Urmați regulile comunicării eficiente și "lupta corectă". De exemplu, încercați să evitați limbajul acuzator, începeți propozițiile cu "Cred ..." sau "Mă simt ...", în loc să spună "Întotdeauna ..." sau "Niciodată ...". De asemenea, evitați generalizările.
 • Exprimați-vă într-un mod specific și respectați faptele și sentimentele. Vorbiți despre ce aveți nevoie de la partenerul dvs., nu ceea ce credeți că nu vă dă. De exemplu, "Am nevoie de sprijinul dvs. în profesia mea ca femeie de afaceri, dar nu-mi pare rău".
 • Poți să spui "Mă simt ignorat, pentru că vreau și am nevoie de mai multă afecțiune publică de la tine" în loc de "Tu mă ignori pentru că niciodată nu-mi arați afecțiunea în public".
 • Invitați partenerul dvs. să-și dea punctul de vedere. Nu întrerupeți, ci încercați asculta-o și apoi re-exprimă ceea ce ați auzit.


 • Partea 3
  Consultați partenerul dvs. ca fiind persoana în care se află

  Imagine cu titlul Treat your Girl Step 13
  1
  Aflați cum să acceptați partenerul dvs. Trebuie să fiți dispuși să acceptați partenerul dvs. ca persoană întreagă pentru a lupta pentru relația pe care o au, inclusiv obiceiuri și comportamente care ar putea să vă fie nemulțumite sau să vă răsplătiți. Aceasta nu este o mică provocare, dar este necesară dacă doriți să vă recâștiga conexiunea.
  • Încercați să vedeți lucrurile din altă perspectivă. De exemplu, dacă ați urât mereu mizeria partenerului dvs., încercați să inversați situația și să vedeți punctul de vedere al acestuia. Este într-adevăr o persoană foarte dezordonată sau sunteți o persoană care are multe grijă de ordine?
  • Acceptați faptul că nu aveți control asupra partenerului dvs. sau asupra experienței sau instruirii. Văzând obiceiurile "greșite" ca o reflecție a antrenamentelor tale sau a valorilor și priorităților adânci poate ajuta la atenuarea tensiunii.
  • Cu toate acestea, păstrați anumite limite. Nu aveți nicio obligație de a accepta un comportament distructiv sau abuziv.
 • Imaginea intitulă A face pe cineva să se simtă mai bine Pasul 7
  2
  Scapa de sentimente de superioritate. Nu numai că va trebui să ajungeți la un acord cu privire la lucruri mici, cum ar fi obiceiurile și comportamentul, ci și despre un sentiment mai mare că sunteți "corect". Această atitudine nu este de obicei convenabilă, deoarece vă poate împiedica să schimbați modul în care vă vedeți pe dvs. și pe partenerul dumneavoastră.
 • Amintiți-vă că, dacă unul dintre voi are dreptate, celălalt nu este neapărat greșit. Opiniile contrastante ale partenerului dvs. nu invalidează ale dvs., dar sunt diferite.
 • De exemplu, noțiunile dvs. de etichetă, cum ar fi modul în care acționați, vorbiți și socializați politicos, ar putea fi foarte diferite de partenerul dvs. Cu toate acestea, una dintre aceste perspective nu este neapărat mai corectă decât cealaltă - ele sunt pur și simplu diferite.
 • Imagine cu titlul Fii o prietena mai bună Pasul 9
  3
  Onorați și sprijiniți nevoile partenerului dvs. Poate că cel mai important lucru în lupta pentru o relație este de a construi empatie. Consecința acceptării opiniilor și valorilor dvs. ar trebui să fie un efort din partea dvs. pentru a încerca să satisfaceți nevoile dvs. emoționale și fizice, cât mai bine puteți, fără a vă compromite atitudinea.
 • Mențineți dorința de a ajunge la un acord, astfel încât nevoile dvs. să nu vă deranjeze valorile. De exemplu, religia este foarte importantă pentru partenerul tău, dar nu pentru tine. Ești dispus să susții acea parte din viața ta?
 • Să spunem că ați argumentat pentru iubire și acum înțelegeți că ea o exprimă în moduri diferite, poate prin daruri sau gesturi. Aveți dispoziția de a învăța această "limbă"? Un efort din partea dvs. vă va face să vă simțiți mai valoroși.
 • Partea 4
  Reconectați-vă cu un fost partener

  Imagine cu denumirea Cope Without Friends Pasul 9
  1
  Aflați dacă fostul dvs. partener este în continuare interesat de dvs.. Uneori, vrem să luptăm pentru o relație care sa încheiat sau este în curs de finalizare, ceea ce nu este neobișnuit. De fapt, se spune că 50% dintre adulții mai tineri sunt împăcați cel puțin o dată după despărțire. Încercați să citiți semnele pentru a vedea dacă fostul dvs. partener este în continuare interesat de dvs.
  • Fii subtil. Poate să se simtă supărată dacă o depășiți, deci este preferabil să vă păstrați distanța, cel puțin la început. Nu forțați persoana de contact și evitați să-i investigați prietenii în numele dvs.
  • Încercați să colectați sugestii din anumite surse, cum ar fi rețelele sociale, prietenii în comun sau același ex-partener dacă aceștia încă mai au contact. Ține minte că șansele ar putea fi în favoarea ta.
 • Imaginea intitulă A face pe cineva să se simtă mai bine Pasul 3
  2
  Stabilirea unui contact. Dacă sunteți încă interesat de fostul dvs. partener și aveți un motiv să credeți că simte același lucru, va trebui să comunicați cu el. Încercați ceva discret și trimiteți un mesaj scurt pe Facebook sau pe un e-mail. Exprimați-vă scurt și nu arogant. Altfel, s-ar putea să te sperii.
 • Aveți un motiv să inițiați contactul. De exemplu, spuneți: "Mă îngrășea astăzi înghețată și ma făcut să mă gândesc cât de mult vă place să o mănânci. Ce faci? În același mod, puteți spune: "Am văzut numele dvs. pe Facebook și m-am gândit să vă salut. Sper că te descurci bine. "
 • Lăsați răspunsul dvs. să ghideze manevra următoare. Dacă este ascuțită și spune "Da, sper că și tu bine", este puțin probabil că va exista o reconciliere. Un răspuns mai efuziv poate indica faptul că are un interes în tine.
 • Încercați să organizați o întâlnire dacă răspunsul este pozitiv. De exemplu, cereți-i să vorbească cu o cafea sau o băutură. Fă-ți clar că vrei doar o întâlnire scurtă, fără compromisuri.
 • Imaginea intitulată Tratează oamenii cu respect Pasul 10
  3
  Clarify things. Determinați ceea ce doriți să spuneți în avans și modul în care doriți să-l spuneți. Alegeți-vă cu atenție cuvintele, deoarece fostul dvs. partener ar putea avea în continuare sentimente pentru dvs., atât bune, cât și rele. Spuneți ce aveți în minte, exprimați-vă regretul, scuzați-vă dacă trebuie, dar acționați cu prudență.
 • Spuneți că vă regretați că lucrurile nu au funcționat și că doriți să discutați pentru a pune relația în perspectivă, puteți spune "Vroiam doar să văd cum erați și să vorbim despre ce sa întâmplat între noi".
 • Să discutați ceea ce spuneți. Nu impuneți problema dacă este fericită și iese împreună cu alți oameni, dar ghidează treptat conversația spre reconciliere dacă pare să vă mențină sentimente puternice pentru voi.
 • Luați lucrurile încet dacă doriți să reluați relația. Poate că există motive bune pentru a se termina, probleme care trebuie discutate în serios, poate în terapie.
 • Pregătiți-vă să mergeți înainte dacă nu sunteți interesat să vă reconectați. Cel puțin, rețineți că puteți încheia problema.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să remediați o relație ruptăCum să remediați o relație ruptă
  Cum să-i faci partenerului să te trateze bineCum să-i faci partenerului să te trateze bine
  Cum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubeștiCum să-i arăți partenerului că într-adevăr o iubești
  Cum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de sufletCum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de suflet
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să evitați relațiile codificateCum să evitați relațiile codificate
  Cum să construiești o relație sănătoasăCum să construiești o relație sănătoasă
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  » » Cum să lupți pentru o relație

  © 2011—2020 ertare.com