Cum să faci o fată interesată de tine

Unii tipi se pierd atunci când vine vorba de a afla cum să se îndrăgostească de acea fată specială. Dar, în cele din urmă, nu este prea greu să faci primul pas și să o captivezi în acea "transă romantică". Tot ce este nevoie este un pic de farmec, pregătirea potrivită și nivelul corect de încredere pentru a face o piesă bună. Odată ce ați descoperit povestea romantică, o puteți duce la nivelul următor.

pași

Metoda 1
Captivați-o

Imagine intitulată Romance a Girl Step 1
1
Află ce-i place și vorbește despre asta. Nici o fată nu vrea să audă numai despre tine și despre interesele tale. De fapt, este mult mai ușor să cucerești dacă petreceți cea mai mare parte a conversației vorbind despre ceea ce vă place. Nu este nevoie să discutați subiecte "feminine". Bariera dintre bărbați și femei a fost semnificativ redusă în ultimul deceniu. Este responsabilitatea dvs. să aflați ce vă place și să întrebați întotdeauna mai multe.
 • Dacă sunteți foarte blocat în subiectele de conversație, puteți întotdeauna să începeți cu puncte de discuție mai ample și să le reduceți. Ai putea să începi să-l întrebi despre hobby-urile și aspirațiile de serviciu. Odată ce ați salvat acea distanță inițială, se va deschide mai multe despre aceste subiecte, oferindu-vă spațiu pentru a investiga mai mult. Dacă spuneți că vă place să navigați, puteți continua cu un duș de alte întrebări despre acel interes deosebit. Află cine te-a învățat cum să navighezi sau unde îți place să faci asta. Acest lucru ar putea deschide conversații despre experiențele dvs. din copilărie, dragostea ta de natură și multe altele.
 • Romance-o-fata-Pas-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Romance a Girl Step 2
  2
  Faceți complimente oneste. Toată lumea iubește să primească un compliment, mai ales unul original și specific persoanei. Există cu siguranță un mod greșit de a flatra o femeie - tot ceea ce ați auzit în filme va părea corn sau superficial. Dar dacă învățați să-l lămuriți în mod corespunzător fără a fi excesiv, veți face clar că sunteți interesat. Amintiți-vă cele patru reguli generale atunci când faceți complimente:
 • Fii scurt. Dacă vorbești prea mult, te poți îmbolnăvi sau mai rău, fă-o jenă.
 • Nu exagereaza Nu este nevoie să o numiți cea mai incredibilă femeie de pe Pământ. Complimentele tale vor funcționa dacă vor părea reale și autentice, nu extreme.
 • Fiți cât mai concret posibil. Spunând unei fete că este "frumoasă" sau "minunată" nu te va face prea bine. Dacă ați observat comportamentul lor și ați ascultat conversațiile lor, atunci veți avea o bază bună pentru complimente reale.
 • Nu fi excesiv. Dacă eliberați câteva complimente în timpul unei întâlniri sau al unei interacțiuni, veți fi bine. Mai multe dintre ele pot părea un pic disperate și fiecare compliment va pierde impactul.
 • Imagine cu titlul Romance a Girl Step 3
  3
  Fă-o să râdă Râsul este un medicament bun și nu există nici o modalitate mai bună de a sparge orice tensiune decât de a împărți un moment de ușurință. Este, de asemenea, o modalitate bună de a dovedi că acordați atenție, deoarece cele mai multe momente de râs vin ca un răspuns direct la un punct de discuție. Umorul este, de asemenea, extrem de flirtant, astfel încât veți profita de flirturi dacă încercați să o faceți să râdă.
 • Chiar dacă nu credeți că sunteți o persoană deosebit de amuzantă, există încă modalități de al face să râdă. Încercați tehnica "remorcherului de război". Acest lucru necesită, în esență, să vă "îndepărtați", considerându-vă nevrednici. Dar dacă îl însoțiți cu un compliment plăcut, în același timp vă veți "trage" asupra dvs. atunci când vă exprimați interesul. Acest lucru ar putea face lucrurile să se simtă jucăuș. Un exemplu bun al tehnicii de "remorcher de război" ar putea fi: "Ești o fată foarte mișto, trebuie să te supui cu mine".
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 4
  4
  Dovedeste ca esti fericit sa fii cu ea. De fiecare dată când vă deconectați de la conversație, fie că nu știți cum să ascultați, fie că vă distrage atenția, pierdeți factorul de farmec. Fiind fermecătoare cu o femeie, adesea necesită o atenție adecvată, ceea ce nu este diferit de orice conversație pe care o aveți cu o altă persoană. Răspundeți direct reacțiilor lor. Scaune când o face, râde cu ea și reflectă comportamentul ei fără să o copieze complet. Acest lucru ar trebui să fie ceva destul de natural, dar dacă aveți probleme de a fi fermecător, fiți cât mai sensibili cu privire la gesturile voastre.
 • Metoda 2
  Pregătiți-vă pentru succes

  Imagine intitulată Romance a Girl Step 5
  1
  Rochie bine. Nu vă subestimați puterea îmbrăcăminții. Deși simțul modei nu este totul, purtarea de haine elegante va dovedi respectul față de fata ta și vă va lauda mobilitatea socială. Dacă purtați haine care vă arată stilul și personalitatea, veți obține, de asemenea, un bun stimulent mental pozitiv. Acest lucru vă va ajuta să vă comportați cu mai multă încredere. De când veți fi în stadiile inițiale ale relației, ambele vor încerca să impresioneze. Dacă te face elegantă, atunci cu siguranță trebuie să faci același lucru.
  • Pentru o întâlnire de cină, mai ales dacă locuiți într-un spațiu urban, probabil că va fi recomandabil să purtați un tip de jachetă. Aceasta ar putea fi o blazer sau o haină de sport - orice ai prefera. În anumite situații, chiar și un costum complet și cravată ar putea fi adecvate. Dacă ieșiți noaptea, este mai bine să rezolvați mult. Puteți să vă scoateți jacheta și să lăsați întâlnirea dvs. să o folosească dacă este prea rece.
  • Dacă vă faceți griji că sunteți prea bine fixați, este greu să mergeți în neregulă cu o cămașă cu guler, blugi sau persimmons și o pereche de pantofi. Este un stil dovedit și atinge un echilibru bun între confortul formal și confortabil. Asigurați-vă că tricoul nu este încrețit și că pantalonii sunt curați și fără lacrimi. Pentru încălțăminte, se recomandă ca acestea să fie printre papucii de week-end și pantofi de îmbrăcăminte.
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 6
  2


  Fii igienic. Deși este întotdeauna important să fii curat, cu siguranță nu este recomandabil să ignori pașii în timpul curățării înainte de o întâlnire importantă. Cu siguranță nu este suficient pentru a vă acoperi duhoarea cu deodorant de corp și colonie. Deoarece veți petrece o noapte întreagă cu ea, este recomandabil să vă acoperiți toate bazele în ceea ce privește igiena. Câțiva pași pe care ați putea fi uitați includ:
 • Flossing în fiecare zi Medicul dentist vă va mulțumi cu siguranță. Acest pas suplimentar nu numai că ajută la prevenirea gingivitei, dar va îmbunătăți și dramatic mirosul respirației. Obținerea unei periuțe de dinți electrice nu este o idee proastă.
 • Spală-ți picioarele. Făcând-o în fiecare zi, veți elimina necesitatea unor măsuri mai dramatice, cum ar fi odorizarea piciorului. Cu toate acestea, acest lucru va necesita mai mult decât să lăsați picioarele să se înmoaie în apă. Luați o ștergere, frecați între degete și pe tălpile picioarelor.
 • Schimbați foile și perna săptămânală sau mai frecvent. Acesta este un lucru pe care mulți copii uită să o facă. Este important chiar dacă ea nu merge mai târziu la tine acasă. Ceara curata va va ajuta sa eliminati acneea sau, mai rau, acneea pe spate.
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 7
  3
  Alege un loc bun pentru a începe. Este important să aveți un plan clar pentru prima dvs. întâlnire, mai ales dacă planul implică mai multe locuri. O sa o impresionezi cu siguranta daca ai tras cateva idei pentru intreaga noapte si te vei simti mai mult ca o aventura. Asigurați-vă că alegeți un loc cu o atmosferă bună. Acestea ar putea include selectarea muzicii, decorarea și nivelul de zgomot - asigurați-vă că nu vă duceți la un loc în care nu veți putea să-l auziți vorbind.
 • Locurile sunt importante pentru prima dată. Cea mai bună opțiune este să găsiți un loc cu scaune, chiar dacă veți avea o cină completă. Veți fi mai aproape de ea și ambii vor putea fi mai animați fizic. Scaunele servesc, de asemenea, și o masă poate fi bine. Încercați să evitați mesele închise dacă puteți. Veți cădea în ele și este ușor să rămâneți blocați.
 • Deși o cină și băuturi sunt destul de comune pentru o primă întâlnire, nu este nevoie să te limitezi la asta. Nopțile de întrebări din baruri au un mare potențial, deoarece ambele pot să-și dezvăluie cunoștințele despre o gamă largă de subiecte. De asemenea, vor lucra împreună ca o echipă, care le va uni de la început. Bowling este atât competitivă, cât și extrem de liniștitoare și se poate confrunta într-o competiție prietenoasă. Pentru cursurile mai aventuroase, de gătit și de salsa ar putea fi un prim pas interesant.
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 8
  4
  Eliminați orice stres suplimentar. Data dumneavoastră nu va merge bine dacă veniți cu un exces de anxietate. Nu este recomandabil să vă luați problemele personale la o întâlnire. Va va face dificil să vă întrebați interesele sau să păstrați o atitudine pozitivă. Încercați să reduceți acest stres prin meditație sau exercițiu, dacă aveți timp.
 • Dacă sunteți stresat de numirea în sine, există mai multe modalități suficiente pentru a reduce aceste sentimente negative. Nu este recomandabil să se saboteze experiența de la început. Faceți o listă de promotori și detractori. Este util să aveți o listă mentală a ceea ce doriți de la această programare specială. Discutați cu un prieten, în special cu cineva care are experiență de întâlniri. Și mai presus de toate, asigurați-vă că repetați pentru sine că numirea va merge bine. Nu veți avea niciodată experiența dacă nu credeți că va funcționa.
 • Metoda 3
  Duceți-l la nivelul următor

  Imagine intitulată Romance a Girl Step 9
  1
  Fii public cu ea. Dacă proiectați relația voastră cu lumea, atunci ați depășit cu certitudine pragul de seriozitate. Aceasta nu este doar saruta in public. Afișarea relației dvs. ținând mâinile sau îmbrățișând în timp ce sunteți cu prietenii va dovedi că sunteți gata să fiți intimă cu ea. De asemenea, este clar pentru oricine din jurul vostru că sunt împreună. Nimeni nu va încerca nimic cu tine sau cu ea, ceea ce înseamnă că sunt împreună în asta.
  • Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, să fii "publică" cu relația pe care o utilizezi pe internet. Publicarea fotografiilor împreună este cu siguranță un pas în relația voastră. Pentru că acum o mare parte din socializare apare pe Facebook și pe Instagram, este important ca dacă sunteți serios în ceea ce privește relația dvs., nu vă fie frică să împărtășiți fotografiile cu fata pe care o întâlniți.
 • Imagine cu titlul Romance a Girl Step 10
  2
  Impresionați-vă prietenii. După câteva date, ea va menționa cu siguranță prietenii ei, mai ales dacă lucrurile merg bine. Este doar o chestiune de timp înainte de a le întâlni și trebuie să fiți pregătiți să vă impresionați. Nu trebuie să te simți foarte diferit de întâlnirea inițială cu ea. Îmbrăcați-vă bine, puneți întrebări despre interesele prietenilor și fiți carismatici, fără să vă faceți griji.
 • Este foarte important să nu fiți prea sobon cu ea în jurul prietenilor ei. S-ar putea să nu fiți confortabil să le vedeți unul peste celălalt. Trebuie să te simți diferit pentru a socializa cu prietenii tăi și trebuie să fii sensibil la ei, ca și la fata ta. Dacă le tratezi ca și cum ar fi prieteni, atunci vor deveni încet prietenii tăi.
 • Chiar dacă prietenii ei au probabil temperamente care sunt de acord cu ea, cu siguranță nu este recomandabil să le ofenseze. Evitați temele provocatoare precum politica în prima întâlnire. Nici nu trebuie să fii prea grafic sau ofensator. Poate are un simt inadecvat de umor, dar nu stii daca prietenii ei o vor avea. Este mai bine să jucați în siguranță și să lăsați lucruri obscene la ușă.
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 11
  3
  Fă-o să se simtă confortabil. Odată ce ați trecut etapele inițiale ale programărilor, ea va fi clarificat faptul că este interesată de tine. În acest moment, vă puteți îngrijora mai puțin despre faptul că o impresionați și mai mult despre a vă face încredere în tine. Foarte curând, ea te va căuta să o protejezi de daunele emoționale. Dacă nu aveți capacitatea de a avea grijă de ea, atunci relația dvs. nu va progresa în nimic mai mult decât o aventură ocazională.
 • Va putea avea încredere dacă știe că ai ascultat-o. Aceasta înseamnă că veți putea să vă amintiți o mare varietate de detalii despre trecutul dvs. și despre problemele curente. Dacă nu simți că îți împrumuți cu adevărat intenția, atunci vei fi repede respinsă. Amintiți-vă că, dacă o ascultați, va dori să vă asculte.
 • Imagine intitulată Romance a Girl Step 12
  4
  Definiți relația Dacă aveți de gând să luați cu adevărat lucrurile la nivelul următor, ar trebui să discutați despre viitorul dvs. ca un cuplu. Deși conversația pentru a defini relația poate fi copleșitoare, nu există nici o modalitate de a trece de la ocazional la o relație mai durabilă fără a avea. Iată câteva sfaturi pentru a înțelege "discuția". Amintiți-vă că nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a avea această conversație.
 • Evaluați cât timp a trecut, precum și cât de des îi vedeți. Deci, puteți găsi o mică claritate. Dacă vă vedeți numai o dată sau de două ori pe săptămână, atunci este posibil să nu vă simțiți grăbit să vorbiți. Cu toate acestea, dacă vorbesc sau se văd reciproc la fiecare două zile, poate doriți să vorbiți despre definirea relației mai devreme.
 • Dacă ambii se află pe aceeași pagină în ceea ce privește sexul, atunci vor fi capabili să prelungească discuția mai mult timp. Cu toate acestea, atunci când unul dintre voi dorește să aștepte, acest lucru ar putea face discuția mai imediată. Amintiți-vă că, dacă nu au decis că sunt exclusivi, atunci nu sunt.
 • Când vorbesc, asigurați-vă că sunteți direct cu termenii. "Serios" și "casual" au definiții diferite pentru toată lumea. Asigurați-vă că nu vă întrebați doar ceea ce doriți - este, de asemenea, important să explicați ceea ce doriți. Este recomandabil să vă apărați fără a fi insensibil.
 • Amintiți-vă că discuția pentru a defini relația este o conversație în dezvoltare. Chiar dacă ați ajuns la un acord cu privire la starea relației dvs., lucrurile se vor schimba în timp. Atâta timp cât sunteți cinstiți unul cu celălalt în legătură cu schimbările din relația voastră, nimeni nu se va simți înșelat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci părinții prietenului tău să te iubeascăCum să faci părinții prietenului tău să te iubească
  Cum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnireCum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnire
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să distrați o fatăCum să distrați o fată
  Cum să-ți placă o fată (LGBT)Cum să-ți placă o fată (LGBT)
  Cum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timidCum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timid
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe FacebookCum să vorbești cu un tip pe care-l placi pe Facebook
  Cum să vorbești cu o fată dintr-un grupCum să vorbești cu o fată dintr-un grup
  Cum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timidCum sa vorbesti cu un baiat daca esti foarte timid
  » » Cum să faci o fată interesată de tine

  © 2011—2020 ertare.com