Cum să vă întoarceți fostul partener

Poate fi dificil atunci când partenerul dvs. decide că este timpul să încheiați relația și nu sunteți dispus să lăsați-o să se termine. În schimb, vă puteți întreba cum vă puteți aduce înapoi pe fostul dvs. partener într-un mod durabil. Fiecare relație este unică și ar putea exista circumstanțe care să permită relației voastre să fie pentru totdeauna. Dacă considerați că ar putea să existe încă o șansă de a salva lucrurile cu fostul dvs. partener, mai întâi trebuie să vă concentrați asupra problemelor care ar fi putut conduce la despărțire, să rezolvați aceste probleme și să vă reconectați încet și cu atenție cu fostul partener.

pași

Partea 1
Recunoașteți problemele și îngrijiți-vă

Imagine cu titlul Câștigați-vă ex Back Pasul 1
1
Limitați contactul cu fostul dvs. partener. Odată ce partenerul dvs. vă spune că relația sa încheiat, evitați să cereți o altă ocazie sau să vă apelați din nou și din nou. Faceți un pas înapoi și respectați-vă dorința de spațiu și distanță. Utilizați acest timp pentru a vă concentra asupra problemelor dvs. și a ceea ce sa întâmplat în relație, în loc să încercați să discutați direct cu partenerul dvs.
 • Limitarea contactului ar putea însemna evitarea tuturor mesajelor prin intermediul telefonului sau al rețelelor sociale. Dacă într-adevăr simțiți că aveți nevoie de mai multă distanță și spațiu, poate ar trebui să vă luați în considerare eliminarea prietenului dvs. ca prieten pe Facebook și ștergerea numărului de telefon. În acest fel, veți evita tentația de a intra în viața partenerului dvs. în timp ce vă aflați departe și care vă poate ajuta să vă concentrați atenția asupra problemelor și nevoilor dvs. de la partenerul dvs.
 • Imagine cu titlul Câștigați-vă ex Back Pasul 2
  2
  Identificați problemele care ar fi putut conduce la pauză. Puteți face acest lucru activ ținând un jurnal și scriind gândurile și sentimentele tale despre despărțire. Gândiți-vă la factorii care ar fi putut conduce la descompunere, de exemplu, infidelitatea, lipsa de încredere sau lipsa de dorință sexuală. Faceți o listă a acestor factori și luați în considerare dacă sunteți responsabil pentru oricare dintre ele.
 • Acest lucru vă poate ajuta să vă asumați responsabilitatea pentru rolul pe care l-ați jucat în separare și să vă concentrați asupra problemelor pe care ar trebui să le rezolvați pe cont propriu. În cazul în care ex-partenerul dvs. vă oferă oa doua șansă, veți dori să fiți sigur că vă puteți îmbunătăți și să fiți un partener bun. O parte din aceasta este recunoașterea deficiențelor dvs. în relație și dorința de a avea grijă de ea.
 • Imagine cu titlul Câștigați-vă ex Back Pasul 3
  3
  Lean pe familie și prieteni. Rupturile pot fi foarte dificile din punct de vedere emoțional și mental, deci este important să abordați și să sprijiniți sistemele de sprijin. Luați legătura cu familia și prietenii apropiați și explicați situația. Încercați să găsiți pe cineva apropiat de dvs. cu care puteți vorbi și știți că sunteți un bun ascultător. Este adesea util să vă verbalizați sentimentele de furie, durere, suferință sau rușine pentru un ascultător plin de compasiune.
 • În funcție de cât de apropiați sunt familia sau prietenii dvs., este posibil să le fi văzut împreună cu fostul dvs. partener și să le cunoașteți pe amândoi bine când au fost împreună. Ar putea să vă ofere o idee și o perspectivă asupra unor probleme posibile din relația dvs. și a unor modalități prin care puteți rezolva aceste probleme. Fiți dispuși să le ascultați sfatul - totuși, amintiți-vă că, în cele din urmă, va trebui să determinați cum să vă rezolvați problemele.
 • Imagine intitulată Câștigați-vă ex-spate Pasul 4
  4
  Căutați asistență profesională. Dacă întâmpinați dificultăți în gestionarea pauzei cu fostul partener și nu sunteți sigur cum să vă rezolvați problemele, vă recomandăm să găsiți un terapeut sau un consilier cu care puteți vorbi. Un terapeut vă poate ghida prin furia, durerea sau vina pe care o vă confruntați ca urmare a defecțiunii și vă ajută să vă rezolvați problemele personale.
 • Îngrijindu-ți problemele cu un bun terapeut, îi vei arăta ex-partenerului că ești dispus să recunoști orice greșeli pe care le-ai făcut în relație și că te concentrezi pe curățarea acțiunilor tale. Acest lucru este deosebit de important dacă relația sa încheiat din cauza infidelității, plictiselii, problemelor sexuale, problemelor de sănătate mintală sau chiar a problemelor de comunicare.
 • Partea 2
  Reconectați-vă cu fostul partener

  Imagine cu titlul Câștigați-vă ex Back Pasul 5
  1


  Luați legătura cu fostul dvs. partener după o perioadă de timp. În loc să sunați sau să trimiteți mesaje text agresive de mai multe ori partenerului dvs. la scurt timp după separare, faceți ceva timp să vă gândiți la relație și să vă recuperați din orice emoție pe care ați putea-o suferi. Când simțiți că sunteți gata să comunicați cu fostul dvs. partener, faceți acest lucru printr-un apel sau printr-un mesaj text. Explicați-vă că vă așteptați să fie în regulă și că ați luat timp să vă ocupați de problemele dvs. cu ajutorul unui terapeut.
  • Evitați să acționați vehement cu fostul dvs. partener dacă vă spune că vede o altă persoană și încearcă să răspundă generos. Nu veți dori să fiți o sursă de negativitate pentru fostul dvs. partener și nu veți dori să renunțați la încercările dvs. de reconectare.
 • Imagine intitulată Câștigați-vă ex Back Pasul 6
  2
  Dialogul începe încet și cu grijă. Odată ce ați stabilit primul contact cu fostul partener, nu încercați să grăbiți dialogul sau apăsați-l pentru a vorbi cu dvs. În schimb, păstrați lucrurile ocazionale, păstrând liniile de comunicare deschise și încercați să spațiați conversațiile prin mesaje text, e-mail sau telefon. Este posibil ca timpul ex-partener să vă fie suficient de confortabil pentru a vă petrece timpul în persoană cu dvs. sau pentru a avea conversații mai lungi. Fiți răbdători și nu vă intimideazăți și nu vă deranjați în timp ce încercați să stabiliți o conexiune.
 • Fiecare relație este unică, prin urmare, ar putea dura câteva săptămâni pentru partenerul dvs. și să vă reconectați sau ar putea dura câteva luni. Calculați nivelul de confort sugerând cu ușurință că se întâlnesc în persoană pentru o cafea sau o băutură după o perioadă de conversație prin mesaj text, e-mail sau telefon. Alegeți un loc despre care știți că va fi confortabil pentru fostul dvs. partener, de preferință un loc public și pentru a vă menține programul când alegeți ora întâlnirii. Este important ca fostul dvs. partener să simtă că sunteți dispus să vă întâlniți în conformitate cu termenii lor, deoarece în acest fel vă veți arăta respect și îngrijire pentru nevoile lor.
 • Imagine intitulată Câștigați-vă ex Back Pasul 7
  3
  Uitați-vă la limbajul corpului ex-partener și tonul vocii. Pe măsură ce comunicarea dintre dvs. și partenerul dvs. se redeschide, evitați să intrați direct într-o conversație despre dacă doriți să aveți o relație cu dvs. din nou. În schimb, acordați atenție limbajului corpului și tonului vocii. Dacă ea pare distrasă, plictisită sau dezinteresată, ar putea fi un semn că nu este timpul să o întrebi dacă ar dori să fie din nou cu tine. Dacă faceți o mulțime de contact vizual cu voi înșivă, păreați angajați și chiar flirtați, acestea vor fi semne bune că timpul poate fi corect pentru a aborda problema de a fi împreună din nou.
 • De asemenea, ar trebui să-l ascultați pe fostul dvs. partener în timp ce vorbește pentru a vedea dacă este interesată să fie din nou împreună. Dacă utilizați termeni precum "noi", s-ar putea să fiți dispuși să vă întoarceți la relație din nou. Fostul dvs. partener ar putea să vorbească și despre modul în care se simte, să folosească afirmațiile în prima persoană (cu "eu") și să fie dispus să vorbească despre problemele dvs. sincer și fără judecată.
 • Imagine cu titlul Câștigați-vă ex Back Step 8
  4
  Recunoașteți problemele dvs. Dacă fostul dvs. partener este de acord să vă întâlnească personal, ar trebui să începeți conversația prin recunoașterea problemelor dvs. Este important să vă concentrați asupra faptului că sunteți generos, deschis și cinstit cu fostul dvs. partener când vă reconectați. Puteți alege să păstrați o listă a problemelor și a detaliilor despre modul în care veți lucra pentru a le trata sau puteți explica cum ați lucrat la problemele dvs. în timp ce au fost separate.
 • În timpul acestei conversații, încercați să nu criticați fostul dvs. partener. Trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce puteți face pentru a vă schimba sau a schimba vechile obiceiuri, astfel încât să puteți lua în considerare să fiți cu voi din nou.
 • Imagine cu titlul Câștigați-vă înapoi înapoi Pasul 9
  5
  Ea abordează problema de a se reîntâlni când ambii se simt confortabil și deschis. După ce ați petrecut timpul împreună vorbind în persoană, puteți simți că este un moment potrivit să-i spuneți fostului dvs. partener că doriți să vă reînnoiți relația. Faceți-o într-un mod direct și clar și folosiți afirmații în prima persoană.
 • De exemplu, puteți spune: "Acum că vorbim și reconectăm, simt că ar trebui să fiu sincer cu tine și să vă spun că aș vrea să fiu împreună din nou". Este important să urmați această declarație printr-o conversație despre cum veți aborda această relație de data aceasta și cum sunteți dispuși să vă schimbați sau să vă modificați obiceiurile pentru a face relația mai solidă. "Știu că am făcut greșeli în trecut și am de-a face cu propriile mele probleme în afara relației noastre. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus, aș dori să încercăm să fim împreună din nou. "
 • Imaginea intitulată Câștigați-vă ex Back Pasul 10
  6
  Discutați despre cum vă puteți îmbunătăți relația a doua oară. Odată ce simțiți că tu și partenerul tău aveți un dialog bun despre construirea unui viitor nou împreună, ar trebui să întrebi cum crezi că poți să faci pentru a consolida relația a doua oară. Fiți dispuși să ascultați sugestiile lor și să discutați despre modalitățile posibile în care ambele pot face relația mai sustenabilă.
 • Fostul dvs. partener și ați putea alege să mergeți împreună la terapie pentru a vă rezolva problemele cu un profesionist. Adesea, terapia cuplurilor funcționează cel mai bine dacă ambele părți sunt implicate în viitorul relației și doresc să încerce să facă față împreună problemelor. Cu câteva conversații oneste, timpul petrecut împreună în terapie și angajamentul de a se schimba, este posibil să vă recuperați fostul partener.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accepți o pauzăCum să accepți o pauză
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lorCum să-i spui ex-ului că nu vrei prietenia lor
  Cum să lași pe cineva pentru totdeaunaCum să lași pe cineva pentru totdeauna
  Cum să nu mai gândiți la exCum să nu mai gândiți la ex
  Cum să renunțați la o relație de lungă distanțăCum să renunțați la o relație de lungă distanță
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum să vorbim despre istoria relațiilor de dragosteCum să vorbim despre istoria relațiilor de dragoste
  Cum să vorbești cu exCum să vorbești cu ex
  » » Cum să vă întoarceți fostul partener

  © 2011—2020 ertare.com