Cum să-i atragi pe tipul pe care ți-l place să-ți vorbești mai întâi

La un moment dat sau altul, toată lumea se îndrăgostește mereu de cineva, dar uneori este dificil să-i faci pe acea persoană cu care vrei să conversi cu tine înainte să o faci! Din fericire, acești pași simpli îți vor face dorința să devină realitate.

pași

Pentru fete

Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 1
1
Înainte de a face ceva, aflați mai multe despre tipul care vă place. Aveți două opțiuni: sunteți curajoși și vă întrebați sau primiți informațiile unei alte persoane.
 • Asigurați-vă că știți dacă aveți o prietena sau nu.
Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 1Bullet1
 • Vă recomandăm ca altcineva să vă ceară, altfel puteți întreba pe unul dintre prietenii dvs. în care aveți încredere și cu care vă simțiți confortabil. Asigurați-vă că nu este evident că vă place, altfel veți intra într-o mizerie!
 • Dacă afli că are deja o prietena, retrage imediat. Dacă prietena dvs. suspectează că încercați să-l cuceriți sau că o înșeală, pot apărea multe probleme în care nu ați vrea să vă implicați!
 • S-ar putea întâmpla, de asemenea, ca băiatul viselor tale să îți interpreteze greșit intențiile și ar putea avea un concept rău despre tine.
 • Observați unde și cu cine locuiți în mod normal.
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 1Bullet2
 • Familiarizați-vă cu lucrurile care vă plac și cu cele pe care nu le aveți.
  Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 1Bullet3
 • Cunoaste-ti gusturile si tipul de fete.
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 1Bullet4
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că tipul pe care-l plătiți știe că există. Când îl întâlnești pe hol, dă-i un zâmbet mic și-l salută cu un simplu "salut". Dacă te întoarce și te zâmbește, e un semn bun. Dacă vă ignoră, continuați să încercați pentru un timp, dar opriți-l dacă este evident că nu sunteți interesat.
 • Acest pas nu numai că va garanta că băiatul acesta știe despre existența ta, ci te va face să intri într-o relație cu el!
  Imagine intitulată Obțineți-vă entuziasmul pentru a fi începutul conversației Pasul 2Bullet1
 • Asigurați-vă că nu abuzați de acest pas, altfel veți fi văzuți ca o fată rară!
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 2Bullet2
 • Când zâmbiți, nu zâmbiți de la ureche la ureche, altfel veți arăta ca o persoană nebună. Un zâmbet subtil dar deliberat vă va face să arătați drăguț și el va crede că sunteți o persoană prietenoasă și accesibilă.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 2Bullet3
 • Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 3
  3
  Afișați-vă disponibil. În toate rețelele sociale și paginile dvs. web, puneți-vă ca "unic". Menționați ocazional în toate profilurile că nu aveți un prieten. Îndrăzniți și, dacă este posibil, puneți brățara pentru single!
 • Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 4
  4
  Adaptați stilul dvs. puțin pentru a atrage băiatul visat. Nu trebuie să schimbi întreg stilul tau pentru el, dar încearcă să schimbe coafuri și îmbrăcăminte până când veți găsi echilibrul perfect între haine pe care le găsiți haine confortabile, care îi place fetele să folosească.
 • De exemplu: dacă băiatul viselor tale îi place fetelor care joacă sport și / sau sport, pune pe o pălărie de fotbal sau o cămașă (dacă este posibil, de la echipa preferată).
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 4Bullet1
 • Încercați să conectați stilul la gusturile dvs., astfel încât să aibă ceva în comun!
 • Dacă el observă hainele tale, te face un compliment și / sau solicită acesteia (de ex:. „Ești din echipa?“), Arată-te natural și acționează ca dacă a fost o coincidență faptul că ați folosit ceva ce vă place. Cu toate acestea, încercați să nu mințiți și să-i faceți un obicei.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 4Bullet2
 • Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 5
  5
  Aveți grijă de igiena dumneavoastră. Nu trebuie să exagerezi și să cumperi toate parfumurile sau să faci duș în fiecare oră, dar fii curat și arată că ai grijă de corpul tău. Urmați pașii de mai jos pentru a fi întotdeauna curat:
 • Duș în fiecare zi cu apă fierbinte și un săpun bun mirositor. Nu petreceți mai mult de 6 minute în duș și asigurați-vă te freaca cu săpun, nu umeziți-l.
  Imaginea intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 5Bullet1
 • Pentru pielea sensibilă, hidrați întregul corp exact 15 minute după duș. Acest pas va îmbunătăți aspectul pielii dvs.!
 • Spălați-vă părul de cel mult trei ori pe săptămână cu un șampon și balsam de bună calitate, asigurați-vă că au ingredientele necesare și potrivite pentru tipul de păr. Spălarea părului prea adesea poate face uleios, mirositor și uscat. Nici un băiat nu-i place părul murdar! De asemenea, evitați spălarea părului de foarte multe ori.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pas 5Bullet2
 • Dacă credeți că șamponul și balsamul dvs. nu se descurcă bine la păr, încercați să treceți la alt brand sau alt tip potrivit pentru dvs.
 • Periați-vă dinții dimineața și noaptea cu o pastă de dinți bună. Spălați-vă cu apă de gură dimineața înainte de a merge la școală și asigurați-vă că ați atașat în fiecare noapte.

  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 5Bullet3
 • Dacă purtați brațe, asigurați-vă că aveți grijă de dinții mult mai mult!
 • Utilizați o loțiune de corp și o mână fără substanțe chimice nocive. Acest lucru va ajuta pielea ta este mai moale la atingere, ceea ce va face tipul visurilor tale simt ca atinge netezimea (totul depinde de personalitatea ta și de încredere pentru a face acest lucru sau nu).
  Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 5Bullet4
 • Curățați-vă fața cu un detergent bun de două ori pe zi: dimineața și noaptea. Asigurați-vă că produsul nu este foarte abraziv, altfel veți avea mai multe cosuri neplăcute. Clătiți bine cu apă caldă. Aplicați apoi tonicul și hidratantul.
  Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 5Bullet5
 • Nu uitați să aplicați o cremă hidratantă granițelor, deoarece acestea trebuie să fie bine hidratate, astfel încât să se regenereze eficient și rapid. Totuși, aveți grijă să exagerezi cu hidratantul!
 • Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 6
  6
  Asigurați-vă că sunteți prezenți în diferite clase ale tipului care vă place. Puteți să-l întrebați în prealabil în prealabil ce clase intenționează să ia, să-i întrebați un prieten sau să vă întrebați pe unul dintre prietenii săi în care aveți încredere și cu care vă simțiți confortabil.
 • Din nou, subliniem, asigurați-vă că nu este evident că sunteți interesat de el, dacă nu puteți răspândi cuvântul și vă veți simți foarte jenat!
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 6Bullet1
 • Asigurați-vă că nu sunteți în fiecare dintre clasele dvs. Chiar dacă pare tentant, veți crede că sunteți nebuni și / sau veți începe să suspectați și probabil să vă evitați. Mergeți la cel puțin 3 dintre clasele dvs. pentru a vă vedea suficient.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 6Bullet2
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 7
  7
  Începeți să discutați cu el într-un mod prietenos și să-i întrebați lucruri interesante despre viața lui, care vă vor ajuta să aflați mai multe despre el. Dacă sunteți o persoană sigură, vă place să vorbiți despre voi înșivă. Asigurați-vă că vă amintiți și despre voi înșivă, dar nu prea mult pentru a avea un aer enigmatic și vrea să continue să vă cunoască.
 • Nu vorbiți despre totul despre voi, doar menționați ce este necesar pentru a avea o idee generală despre personalitatea și viața voastră.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 7Bullet1
 • Lasă-l să fie cel care vorbește cel mai mult, dacă nu se simte oarecum inconfortabil. Dacă băiatul care vă place este timid, va trebui să fiți cel care poartă firul conversației - nu încercați să-l intimidezi. Fiți amabili și vorbiți calm, pentru a vă simți confortabil cu tonul vocii voastre.
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 7Bullet2
 • Nu te aștepta să înceapă conversația. În acest moment, probabil că trebuie să vorbești mai întâi până devii parte din viața ta de zi cu zi și să începi să vorbești când îți dai seama.
  Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a fi începutul conversației Pasul 7Bullet3
 • Dacă stai liniștit și să aștepte ca el să facă primul pas și să vorbesc cu tine, sunt șanse foarte mici se întâmplă, dacă nu sunteți foarte interesat și au curiozitatea necesară pentru a încerca să afle despre tine.
 • Nu este rău să fii timid, dar există o limită. Ieșiți din coajă, altfel nu puteți avea niciodată o relație mai profundă cu tipul acela drăguț! Armați-vă cu încredere și convingeți-vă că sunteți capabili să-l atingeți. Dacă băiatul este unul pentru tine, îl vei cuceri - dacă nu este, nu-l lăsa să te afecteze și să-ți continue viața normală.
 • Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 8
  8
  Încet, începeți să stați la masa băiatului visei voastre. Aparete din când în când. Dacă băiatul sau prietenii lui vă întreabă de ce stați acolo, dați-le răspunsuri valide, cum ar fi: "Celelalte mese sunt pline" sau "Prietenul meu a fost aici, așa că am venit și eu". Pentru ca situația să nu devină un pic ciudat, adu-ți un prieten de încredere să stea cu tine.
 • Dar dacă băiatul tău se află la masă numai pentru bărbați, ar fi mai bine să stai la mese separate. Stai la fel de mult închideți astfel încât să puteți observa prezența dvs., dar dacă este cazul, nu stați la aceeași masă cu el.
  Imaginea intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 8Bullet1
 • Nu te simți singur, dar vei crede că ești singuratic și nu te interesează.
 • Ține minte că atunci când tu și el devii prieteni buni, prietenia dintre ei poate fi cheia pentru a sta la masă. Doar asigurați-vă că vă aduceți un prieten cu dvs., în cazul în care vă simțiți inconfortabil să stați jos doar cu băieți. În plus, alții ar putea începe să bănuiască dacă văd că sunteți singura fată de la masă a băiatului care vă place.
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 8Bullet2
 • Este posibil ca băiatul pe care îl iubești să te apropie brusc de tine și să te invite să stai la masa lui chiar dacă nu sunt încă prieteni foarte apropiați. Deși acest lucru este puțin probabil, s-ar putea întâmpla, dar nu-ți ridica speranțele! tu prelua devenind realitate.
  Imagine intitulată Obțineți distracția dvs. pentru a fi începutul conversației Pasul 8Bullet3
 • Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 9
  9
  În acest moment, dacă sunteți deja prieteni buni relativ, astfel încât să faceți parte din viața de zi cu zi și din atenția dumneavoastră, se presupune că băiatul tău dorit va începe să vorbească cu tine, în loc să fie mereu primul pas.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă pasiunea pentru a fi începutul conversației Pasul 10
  10
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Trebuie să te vezi curat și curat. Purtați haine simple, dar, în același timp, asigurați-vă că este atractiv.
  • Ține minte asta nimeni Este perfect. Două imperfecțiuni pot face ceva perfect.
  • Învață să te iubești și să ai mai multă încredere. Băieții sunt fascinați de fete cu încredere în sine și își vor da seama cine sunt!
  • Cel mai rău lucru pe care l-ați putea face este să fiți prea în siguranță și să nu îi tratați pe alții cu bunătate. Este pozitiv să fii sigur de tine, dar prea mult devine aroganță! Băieții nu-i plac fetele mândre, dacă nu sunt prea!
 • niciodată schimba complet doar pentru un tip. Asigurați-vă că merită acest lucru pe termen lung, înainte de a începe să-l urmăriți, pentru că nu doriți să înțelegeți în cele din urmă că într-adevăr nu era genul vostru.
 • Dacă băiatul care vă place este timid, va fi foarte greu să-l facă să vorbească cu tine. Va trebui sa va aratati mai deschis si sa-l lasati sa vada ca vreti sa vorbiti cu el inainte de a realiza ca este foarte usor si natural sa va vorbiti!
 • Nu fi foarte intimidant și nu Flirtezi cu băieți de genul ăsta, pentru că vor deveni nervoși și îi vei speri foarte repede.
 • Asigurați-vă că tipul pe care-l țineți vă tratează cu respect. Dacă nu o faceți sau dacă vă tratează deja rău, găsiți imediat un alt băiat care vă tratează așa cum meritați.
 • Dacă băiatul visei tale este rău și nepoliticos, nu este recomandabil să încerci să-l cucerești, fiind foarte probabil că va continua să te trateze prost.
 • Majoritatea copiilor nu vor să vorbească cu tine dacă nu te cunosc foarte bine.
 • Flirtați puțin atunci când ați cunoscut-o deja relativ bine și vă dau semne mici de a vă interesa. Cu toate acestea, dacă în acest moment par să vrea să fie doar prietenul tău sau să nu te intereseze să fii prietenul tău, nu fii flirt, altfel vei distruge tot ce ai atins!
 • Dificil de cucerit, ușor de pierdut. Uneori băieții pot fi așa, deci fii atent dacă flirtezi cu ei.
 • Când vorbești cu tipul ăsta special, nu-i spune cine ai luptat sau cine îți place. Bărbații urasc fetele luptă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți faci prietenul să-și lase prietenaCum să-ți faci prietenul să-și lase prietena
  Cum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de eaCum să răspundeți când vă cere un prieten (lesbiană) dacă vă simțiți atras de ea
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  Cum să aflăm dacă un băiat are deja o iubităCum să aflăm dacă un băiat are deja o iubită
  Cum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexualCum sa gasesti o prietena daca esti un adolescent bisexual
  Cum de a alege mireasa potrivitaCum de a alege mireasa potrivita
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum să-ți placă un tocilarCum să-ți placă un tocilar
  Cum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tineCum de a face prietena ta vrea să petreacă timp singur cu tine
  Cum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tineCum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tine
  » » Cum să-i atragi pe tipul pe care ți-l place să-ți vorbești mai întâi

  © 2011—2020 ertare.com