Cum să-i faci pe copii să se iubească mai mult la o întâlnire

Dacă doriți să vă propuneți să mergeți din nou împreună, trebuie să învățați cum să vă întâlniți bine. Asigurați-vă că plecați prin ușa sigură a dvs., minunată și gata să ieșiți și să vă distrați!

pași

Imagine intitulată Obțineți băieți pentru a vă place mai mult când mergeți la o dată Pasul 1
1
Aflați cum să vă pregătiți pentru o întâlnire. Îmbrăcați-vă într-un mod în care vă simțiți confortabil. Dacă purtați în mod normal, haine conservatoare și o cămașă decoltata te crezi că te place va face mai mult (și vice-versa), probabil, face numai lucruri mai ciudate, pentru ca te vei simti inconfortabil și că va face să fii diferit.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 2
  2
  Fiți conștienți de faptul că toți copiii sunt diferiți! S-ar putea să vă placă mult machiaj, în timp ce altul ar prefera să arătați mai natural. S-ar putea crede că "partea superioară" este drăguță, în timp ce alta ar putea crede că pare exagerată. Mulți oameni nu merg la date orb, așa că ar trebui să încercați să obțineți o idee despre ceea ce le place. Este bine să purtați o cămașă V-cut dacă credeți că vă poate plăcea, dar aveți grijă când urmați pasul anterior.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți pentru a vă place mai mult când mergeți la o dată Pasul 3
  3
  Fii conversant Faceți un efort să discutați cu el sau veți simți că este responsabilitatea dvs. Nu forțați conversația, dar nu lăsați-l să fie singurul care se ocupă de menținerea acesteia. Este bine să ascultați cu atenție fiecare dintre cuvintele dvs., dar să nu fiți așa de prost ca să nu puteți alege subiectul conversației și să-l dezvoltați.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 4
  4
  Contactați ochii. Evitarea aspectului dvs. ar putea părea drăguță sau flirtată, dar el putea să-l vadă ca pe un disconfort din partea dumneavoastră. Staring este un pic înfricoșător, dar privirea în ochii tăi este adesea un lucru bun.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 5
  5
  Aflați mai multe despre interesele lor și folosiți-le ca subiect de conversație. Copiii iubesc când le acordați atenție. Discutați despre clasele dvs., despre orice sport în care sunteți implicat, despre prietenii dvs. și despre orice altceva despre care vă puteți gândi.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți pentru a vă place mai mult când mergeți la o dată Pasul 6
  6


  Aflați să flirtați corect. Acest lucru nu este foarte dificil. Dacă vă place foarte mult acest tip, lucruri mici cum ar fi zâmbete, priviri și atingeri se vor naște în mod firesc dacă vă depășiți timiditatea.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 7
  7
  Băieți ca fete cu încredere în sine, din mai multe motive. Unul este pentru că o fată care nu este întotdeauna în siguranță sau pur și simplu acționează în acest fel, dă multe semnale confuze. O fată încrezătoare, care vorbește cu forța, le dă băieților o idee bună despre ceea ce vrea. Nu amestecați încrederea în tine cu o mulțime de independență. Chiar dacă ar trebui să spuneți ceea ce doriți, aveți grijă să nu păreați prea independenți. Un băiat ar putea să nu vă placă că vreți mereu lucrurile dvs. sau credeți că nu veți avea nevoie de el.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 8
  8
  Imită fetele cu întreținere redusă. Nu fiți prea pretențioși în ceea ce privește alegerea alimentelor sau obiecte pe care băiatul le cumpără de la dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 9
  9
  Nu te insulta. Prima dată când te vezi în oglindă și spui "Părul meu este a dezastru!", el va vedea unul acei oameni. Tipul de persoana care administrează întotdeauna în oglindă, aveți nevoie întotdeauna de a pierde kilogram și jumătate, sau tu mereu de cumpărare „topuri“ noi. Te va face sa te uiti superficiala si nu meriti.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți să vă placă mai mult când mergeți la o dată Pasul 10
  10
  Nu vă faceți griji pentru sărutări de noapte sau rămas bun. Este rar că o întâlnire este perfect romantică. Dacă chiar vrei să ieși cu băiatul, sărutul va veni în curând.
 • sfaturi

  • Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l amintiti este ca le plac destul pentru a accepta sa iesiti cu voi, asa ca relaxati-va si fiti voi! Nu schimbați cine vreți să-l impresionați. Aceasta nu este persoana în care v-ați interesat.
  • Recunoscând că vă simțiți nervos ar putea ajuta chiar. Dacă simți că nu te comporți ca tine, spune-i că ești foarte nervos pentru că ești încântat. Te vei simți mai bine pentru că știi că ești foarte interesat de el si te vei simti mai bine, deoarece el va ști de ce te comporți diferit.
  • Dacă vă întreabă numărul de telefon, dați-i acestuia (dacă nu aveți un telefon mobil spuneți-i că îl veți suna).
  • Nu mă lăsa să te apuce să faci lucruri pe care nu vrei să le faci.

  avertismente

  • Așa cum se pare, este foarte important să fii tu însuți. Dacă tipul ați întrebat-o afară a văzut o fată frumoasă, naturală pistruiat, în „blugi“ și un tricou și ridică o fată elegant, bine-off apariția în dezvăluind haine și jumătate kilogram de machiaj, s-ar putea trage înapoi (și viceversa).
  • Contactul cu ochii poate fi uneori intimidant. Este mai bine să vorbești cu băiatul de lângă el! Dacă vă mâncați unul față de celălalt, sau contactul față-în-față este inevitabil, nu evitați ochii. Uită-te în ochi și fii politicos: nu te uita la el, nu-l privi afară sau râzi prea mult.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Monetări pentru respirație
  • Telefon mobil
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți atractiv la petrecereCum să arăți atractiv la petrecere
  Cum să-ți placă orice fatăCum să-ți placă orice fată
  Cum sa-ti placa o fata care ii place altcuivaCum sa-ti placa o fata care ii place altcuiva
  Cum să faci prima mișcare ca o fatăCum să faci prima mișcare ca o fată
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  Cum sa faci un baiat care te place sa te sarute mai intaiCum sa faci un baiat care te place sa te sarute mai intai
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să-ți impresionezi prieteniiCum să-ți impresionezi prietenii
  Cum să inviți un prieten să meargă la o întâlnireCum să inviți un prieten să meargă la o întâlnire
  Cum să arăți uimitor într-un dans școală (fete)Cum să arăți uimitor într-un dans școală (fete)
  » » Cum să-i faci pe copii să se iubească mai mult la o întâlnire

  © 2011—2020 ertare.com