Cum să obții o fată

Există câteva lucruri mai deranjante decât încercarea de a afla dacă fetița care vă place se simte la fel pentru dvs. Puneți capăt îngrijorării dvs. și urmați acești pași pentru a vă atrage atenția.

pași

Metoda 1
Evaluați-vă imaginea

Imagine intitulată Obțineți o fată pe care vă place să vă placă Înapoi Pasul 1
1
Nu schimbi cine ești. Acesta este cel mai important pas, deoarece definește toate celelalte. Dacă nu îți place cine ești, nu vei fi niciodată în stare să fii tu însuți atunci când ești cu ea. Acest lucru nu le va face să aibă o relație bună.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată pe care doriți să o plăceți Înapoi Pasul 2
  2
  Aveți un aspect curat. Nu este necesar să vă îmbraciți elegant, dar asigurați-vă că aveți grijă de igienă. O curățare de bază va merge mult pentru a vă ajuta să vă atrageți atenția.
 • Lăsați-vă înainte de a merge la școală. Utilizați un gel de săpun sau de baie care are un miros proaspăt. Utilizați un deodorant care are o aromă ușoară. Parfumurile puternice pot fi prea copleșitoare și ar putea să vă îndepărteze.
  Imagine intitulată Obțineți o fată pe care doriți să o plăceți Înapoi Step 02Bullet01
 • Țineți dinții curăți. Purtați niște gume cu dumneavoastră, în cazul în care aveți o respirație urâtă în timpul zilei. Aveți o scurgere de gură mică în rucsac sau dulap pentru a vă împrospăta rapid respirația.
  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 02Bullet02
 • Taie-ti unghiile. Asigurați-vă că mâinile și unghiile sunt curate, deoarece ele sunt părți ale corpului care sunt destul de vizibile.
  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Step 02Bullet03
 • Asigurați-vă că hainele sunt curate. Articolele de îmbrăcăminte îmbrăcăminte tată și îmbrăcăminte sunt un punct împotriva, dacă nu încercați să aveți un anumit stil. Asigurați-vă că ceea ce utilizați este prezentabil și artizanal. Alegeți îmbrăcăminte care vă completează stilul - cămășile și pantalonii deschiși vă ascund silueta și vă fac să arătați mai puțin încrezători.
  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Step 02Bullet04
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 3
  3
  Fii sigur de tine. Fetele, și oamenii, în general, realizează siguranța. Nimănui nu îi place pe cineva care nu crede în el însuși. Veți realiza că acest lucru nu numai că vă va ajuta cu fetele, ci și în toate aspectele vieții voastre. Iată câteva modalități de a vă face să arătați în siguranță, chiar dacă nu sunteți.
 • Stați drept. Dacă te culci, vei arăta ca o persoană leneșă. Puneți umerii înapoi ușor, acest lucru vă va completa tenul.
  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Step 03Bullet01
 • Dacă nu sunteți în formă, contractați-vă stomacul. Începeți să faceți exerciții pentru a obține beneficii pe termen lung care vor contribui la încrederea dumneavoastră și la respectul de sine. Chiar și unele exerciții de bază pe zi, cum ar fi ședințele și squaturile, vor face o mare diferență.
  Imagine intitulată Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 03Bullet02
 • Contactați ochii. Privind în jos sau departe te face să te uiți pasiv, speriat și slab. Menținerea contactului vizual vă va arăta că sunteți interesat, angajat și că nu vă este frică.
  Imagine cu titlul Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 03Bullet03
 • Nu bâjbâi. Vorbiți clar și formulați ideile înainte de a le spune. Când vorbiți, faceți-o într-un ritm moderat. Vorbiți suficient de tare pentru a fi vocea de comandă în conversație, dar nu strigați sau o copleșiți.
  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 03Bullet04
 • Metoda 2
  Știți mai bine

  Imagine intitulată Obțineți o fată pe care vă place să vă placă Înapoi Pasul 4


  1
  Începe să vorbești cu ea. Nu poți întâlni pe cineva până nu vorbești cu persoana aia. Conversațiile nu vor cădea din cer - trebuie să le facă să se întâmple. Încercați să stați lângă ea în timpul orelor. Faceți un comentariu despre ceva pe care o poartă în timp ce treceți de ea pe hol. Nu trebuie să fie un comentariu profund, ci trebuie să fie natural. Fă-o interesată să vorbească cu tine. Iată câteva fraze pentru a începe o conversație
  • - Această clasă este atât de plictisitoare!
  • "Ce intenționați să scrieți despre munca de săptămâna viitoare?"
  • "Vrei să faci ceva interesant în weekend?"
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 5
  2
  Aflați ce vă plac lucrurile și ce nu vă supără lucrurile. Vedeți ce culori îi place să folosească. Dacă vă place să citiți, întrebați despre cartea pe care o citiți. Întreabă-l ce spectacole de televiziune îi place. Adresați-vă prietenilor, dacă par a fi dispuși să vă ajute. Găsirea unui interes comun va crește atractivitatea.
 • "Văd că citești (o carte), îți place?"
 • "Ai fost recent la un concert bun?"
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care vă place să vă placă Înapoi Pasul 6
  3
  Pe măsură ce vorbesc mai mult, întrebați despre planurile lor viitoare. În ce universitate vrei să studiezi? Ce vrei să studiezi? Care sunt motivațiile dvs.? Afișarea interesului pentru dezvoltarea personală vă va arăta că vă interesează.
 • Aveți grijă să nu întrebați astfel de întrebări personale. La început trebuie să vă mențineți
 • Metoda 3
  Citiți semnalele

  Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 7
  1
  Dacă te roșii când ești lângă ea, e un semn bun. Nu ești singura care e nervoasă. Dacă te place, e probabil îngrijorată de aceleași lucruri pe care le faci.
  • Nu începe să vorbești cu efuzivitate despre cât de mult îți place. Cel mai probabil, asta o va speria. În loc să faci asta, lasă-i să-ți descopere atracția față de ea prin interacțiunile tale.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 8
  2
  Fiți atenți la modul în care vă răspunde. Când vorbiți cu ea, observați cât de atentă este ea. Dacă participați activ la conversație, sunteți interesat de ceea ce spuneți.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată pe care doriți să vă placă Înapoi Pasul 9
  3
  Profitați de calitățile sale unice. Personalitatea lui este strâns legată de modul în care ambii vor interacționa. Dacă sunteți o persoană de ieșire, va trebui să fiți mai departe pentru a vă atrage atenția. Dacă este liniștită și rezervată, o personalitate ciudată o va alunga. Nu trebuie să schimbi cine ești, dar poți schimba modul în care te prezinți.
 • sfaturi

  • Trebuie să vă asumați riscuri și să fiți dispuși să vă ridicați, dacă nu reușiți.
  • Evitați să vorbiți despre voi înșivă. Vorbește despre ea, așa că se simte importantă. Așteptați până când pune întrebări despre dvs. și chiar și atunci, nu vă mișcați.
  • Fii persistent, dar nu controlează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum să arăți curatCum să arăți curat
  Cum să păstrați aspectul curat toată ziuaCum să păstrați aspectul curat toată ziua
  Cum să mirosi bine fără a lua o baie sau un dușCum să mirosi bine fără a lua o baie sau un duș
  Cum să mirosi bine tot timpulCum să mirosi bine tot timpul
  Cum să mirosi cel mai bun mod posibilCum să mirosi cel mai bun mod posibil
  Cum să atragi feteCum să atragi fete
  Cum să obții un tip să vorbească cu tineCum să obții un tip să vorbească cu tine
  Cum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă placeCum să nu mai fiți timizi în fața tipului care vă place
  Cum să câștigi inimaCum să câștigi inima
  » » Cum să obții o fată

  © 2011—2020 ertare.com