Cum să te alături mamei prietenului tău

Șansele sunt că, dacă ați găsit calea spre acest articol, este pentru că aveți dificultăți în a vă întâlni cu mama noului dvs. prieten. Ceea ce urmează este o listă cu lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când încerci să îți construiești și să îți consolidezi relația cu ea.

pași

Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 1
1
Găsiți răspunsul evident. Au luptat? V-ați rupt accidental vaza preferată? Poate că există un motiv foarte simplu pentru care voi doi veți merge la cap și cu un simplu "Îmi pare rău" lucrurile ar putea fi rezolvate.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 2
  2
  În privința ei. Nu îl etichetați drept "insuportabil, iritant, parazitar" sau ceva similar. Ea poate fi o persoană care a fost rănită în trecut sau ar putea să o sufere chiar acum ... chiar și pentru ceva ce i-ai făcut-o.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 3
  3
  Vorbiți cu iubitul tău Întreabă (nu într-un mod teatral) dacă mama ta nu te place sau dacă e supărată de ceva. Dacă nu are nicio idee, va trebui să o faci singur în acest caz.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 4
  4
  Evitați o confruntare imediată. S-ar putea să încercați să rezolvați problemele înainte de a aduce problema direct mamei voastre. Nu faceți problema mai mare decât este cu adevărat.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 5
  5
  Cercetare! Adresați-vă prietenul tău, mama ta, prietenii tai, prietenii mame sugestii cu privire la modul în care să se conecteze cu mama omul tău. Ele vă pot oferi câteva perspective bune despre cum se simte și cum puteți ajunge să o placiți.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 6
  6


  Identificați-vă "limba iubirii"."" Cele cinci limbi ale iubirii ", de autorul Dr. Chapman, dau o idee bună despre modul în care unii oameni dau tot ce pot și primesc dragoste. Acestea sunt într-adevăr foarte eficiente și au ajutat mulți în aceeași situație. Căutați în secțiunea Sfaturi pentru a obține idei despre cum să vă mulțumiți fiecărei limbi de dragoste și vizitați fivelovelanguages.com pentru a obține o evaluare gratuită.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 7
  7
  Întreabă-l În cazul în care nimic nu pare să ajute (înseamnă că au mers la extrem și au făcut tot ce ar fi putut face) și relația ta cu mama prietenul tău se înrăutățește, poate fi timpul să se confrunte cu ea si intreab-o direct ce E greșit.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 8
  8
  Acceptați înfrângerea. Dacă mama refuză să vorbească despre asta și nu dorește să renunțe la o pradă veche sau are vreun motiv ilogic să nu-i placă, trebuie să o lași în urmă cu toată mizeria!
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 9
  9
  Legați capetele libere. În orice caz, spuneți-i (numai dacă este adevărat) că îi pasă de tine și că vrei doar cea mai bună pentru ea și familia ei. Amintiți-vă că acest lucru nu ar trebui să fie un război între voi și ea. Se presupune că este o relație. Ea va aprecia îngrijorarea dvs. și acest lucru îi poate schimba inima sau poate întări dorința de a vă cunoaște mai bine.
 • Imagine intitulată Împreună cu prietenul tău`s Mom Step 10
  10
  Observați personalitatea ei și, dacă acționează nedrept cu dvs., aveți grijă!
 • sfaturi

  • Pentru a acționa în funcție de "limba iubirii" a soacrei voastre, cereți-i prietenului să vă ajute să îl identificați
  • Cuvintele de afirmare: complimentează-i hrana, dă-i încurajarea, întărește o decizie pe care a făcut-o sau își recunoaște perspectiva specială asupra unei anumite teme.
  • Calitatea timpului: aveți o conversație bună cu ea, jucați un joc de bord în timp ce discutați și puneți-vă toată atenția asupra ei doar câteva minute.
  • Primiți cadouri: orice manifestare de afecțiune poate fi liberă, scumpă, frecventă sau rară. Oferiți-vă o băutură la Starbucks, cumpărați un album sau chiar dați gratuit mostre de produse cosmetice pe care nu doriți.
  • Faptele de serviciu: Oferta l scoate gunoiul pentru ea, ajuta-o să se pregătească cina, sau ma uit la câinii lor, atunci când ea are nevoie, care avea grijă de ei.
  • Contact fizic: încercați să o îmbrățișați de fiecare dată când o vedeți (chiar și atunci când lucrurile pot fi instabile la început). Dă-i un pat pe spate, o ciocnire a mâinilor într-o glumă bună.

  avertismente

  • Nu o dați vina ... cel puțin la început. S-ar putea să nu știi ce se întâmplă și problemele tale ar putea fi foarte profunde.
  • Ține-ți prietenul departe de asta. Da, cereți sfatul și parerea dvs. poate fi greșită. Dar nu-i dăruiți un ultimatum, nu-l dați vina pentru tensiunea dintre voi și ea și nu-l faceți amar. Nu e vina ta.
  • Fii atent cu sanatatea ta mintala. Nu vă faceți griji prea multe despre acest lucru pentru că vă va face doar rău. Acest lucru va înrăutăți relația dvs. cu bărbatul dvs. și vă va face mai greu să vă iubești mama.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Sprijin din partea familiei, prietenilor și prietenului tău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i spui mamei tale despre prietenul tăuCum să-i spui mamei tale despre prietenul tău
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  Cum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierteCum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierte
  Cum să începi o conversație cu un prieten plictisitCum să începi o conversație cu un prieten plictisit
  Cum să te descurci cu drama mamei copiilor partenerului tăuCum să te descurci cu drama mamei copiilor partenerului tău
  Cum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tăuCum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tău
  Cum să-ți ceri scuze prietenului tăuCum să-ți ceri scuze prietenului tău
  Cum să te căsătorești cu cineva care nu-i plac mama taCum să te căsătorești cu cineva care nu-i plac mama ta
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum să-i convingeți pe mama să vă spună daCum să-i convingeți pe mama să vă spună da
  » » Cum să te alături mamei prietenului tău

  © 2011—2020 ertare.com