Cum să vă implicați împreună cu colegii de cameră

A trăi cu străinii sau chiar cu prietenii poate fi o provocare - mai ales dacă este prima dată când locuiești în casa părinților tăi. Deși este posibil să se introducă o "atmosferă de familie" unui departament plin de străini, este important să se înțeleagă că vor exista noi limite.

conținut

pași

Imagine cu numele Împreună cu colegii de cameră în apartamentul tău Pasul 1
1
Respectați proprietatea celorlalți. Acest lucru poate părea de bază, dar există anumite libertăți pe care oamenii le pot lua cu membrii propriei familii pe care nu le pot lua cu ceilalți. În timp ce mama dvs. poate avea cămară deschisă, iar frații dvs. nu au grijă să-și împărtășească hainele, este posibil să nu funcționeze bine într-un departament. Unii oameni se ocupă foarte mult de bunurile lor și pe bună dreptate. Setați limitele de îndată ce ajungeți - este acceptabil să împrumutați haine, să ascultați CD-uri de muzică sau să folosiți computerul altcuiva etc.
 • Imagine cu numele Împreună cu colegii de cameră în apartamentul dvs. Pasul 2
  2
  Decideți dacă vor împărți alimente sau vor găti separat. Grupuri de mese sau cină pentru unul? Există avantaje în ambele strategii.
 • Schimbul de alimente vă poate ajuta să economisiți bani deoarece prețul alimentelor de bază este împărțit. Cu toate acestea, dacă nu mâncați prea mult, puteți sfârși să cheltuiți mai mult. De asemenea, acordul cu alimentele cu oricine altcineva poate fi dificil.
 • Gătirea pentru tine poate fi mai convenabilă, pentru că trebuie să te simți bine. Dacă colegii de cameră au un prieten sau o prietena care petrec mult timp în apartament, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la consumul de alimente. În plus, puteți mânca la momentul dorit și puteți cumpăra ceea ce doriți, indiferent de bugetul altora. Deși acest lucru nu înseamnă că nu puteți să vă împărtășiți alimentele cu alții. Adesea, colegii de cameră împărtășesc câteva tipuri de alimente, cum ar fi laptele, zahărul și pâinea. Dacă se termină ceva, este bine să aveți un acord în care vă permit să luați o parte din alimentele dvs. și apoi să le înlocuiți. Dacă vor fi gătite separat și în momente diferite, ar fi bine să luați în considerare o cină împreună o dată pe zi. Dining together este una dintre cele mai simple și mai satisfăcătoare modalități de a aduce oamenii împreună.
 • Imagine cu numele Împreună cu colegii de cameră în apartamentul tău Pasul 3


  3
  Curățați-vă murdăria. Dacă ați lăsat o mizerie, nu lăsați-o în acest fel ca o altă persoană să o curățe.
 • Imaginea intitulată Împreună cu colegii de cameră în apartamentul tău Pasul 4
  4
  Faceți miscări, comandați și curățați zonele comune. Dacă împărtășesc o zonă a casei, toată lumea are aceeași responsabilitate să o păstreze curată.
 • 5
  Asigurați-vă că toată lumea își face partea în gospodărie, cum ar fi scoaterea gunoiului și reciclarea, spălarea băii și scoaterea a ceea ce nu serveste frigiderul.
 • sfaturi

  • Aveți grijă atunci când alegeți colegii de cameră. A trăi cu prietenii poate fi o experiență foarte plină de satisfacții sau foarte dificilă, în funcție de istoria relației tale. Unele dintre beneficiile vieții cu prietenii includ știind dacă sunt sau nu de încredere. Aveți o idee despre istoria dvs. financiară și dacă puteți avea încredere că vor plăti chiria la timp. Cu prietenii, este mult mai probabil că aveți interese comune, și chiar și prietenii în comun, ceea ce va face apartamentul dvs. mai plăcut pentru a vizita. Cu toate acestea, cunoașterea celeilalte persoane poate aduce așteptări mari, ceea ce poate duce la dezamăgire. Este adesea cel mai bine să partajați un apartament cu persoane pe care le cunoașteți - persoane pe care le cunoașteți și care au încredere - mai degrabă decât cu prietenii apropiați. Văzându-te în fiecare zi te pot irita și face o prietenie puternică să se estompeze repede. În plus, este probabil că prietenia lor suferă, deoarece ei vor înceta să-și petreacă timpul împreună în afara departamentului.
  • Aveți încredere în instinctul dvs. atunci când trebuie să trăiți cu străini. Pe de o parte, este o modalitate bună de a vă extinde rețeaua socială și, de asemenea, vă oferă mai multă independență de a face ceea ce doriți - străinii sunt mai puțin probabil să aibă grijă de ceea ce faceți. Dar dacă abilitățile dvs. sociale sau integritatea dvs. sunt discutabile, ar fi bine să căutați un alt departament sau alt coleg de cameră. Solicitați referințe personale înainte de a lua o decizie finală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de mamici și de dependențiCum să se ocupe de mamici și de dependenți
  Cum să faci față unei mame teribile când ești adultCum să faci față unei mame teribile când ești adult
  Cum să te alături noului tău copilCum să te alături noului tău copil
  Cum să setați limite la persoanele cu tulburare de personalitate limităCum să setați limite la persoanele cu tulburare de personalitate limită
  Cum să vă păstrați camera curatăCum să vă păstrați camera curată
  Cum să vă mutați în primul dvs. apartamentCum să vă mutați în primul dvs. apartament
  Cum să te comporți în fața părinților prietenului tăuCum să te comporți în fața părinților prietenului tău
  Cum să nu mai fii călcată de ceilalțiCum să nu mai fii călcată de ceilalți
  Cum să dezvolți o cultură a încrederiiCum să dezvolți o cultură a încrederii
  Cum să trimiteți un plic unei familiiCum să trimiteți un plic unei familii
  » » Cum să vă implicați împreună cu colegii de cameră

  © 2011—2020 ertare.com