Cum să te alături altora

Ești genul de persoană care se luptă să se alăture majorității? Vedeți că îi jigni pe alții sau că te lupți cu ei atunci când cumperi o ceașcă de cafea sau când îți saluți colegii? Sau vrei doar să te simți mai bine cu oamenii pentru a-ți ușura viața? Oricare ar fi motivul pentru care vrei să te alături altora, tot ce trebuie să faci este să-i faci pe oameni să simtă că le pasă sincer de ei și, în același timp, ești considerat de sentimentele lor.

pași

Partea 1
Ar trebui să faceți o impresie bună

Imagine intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 1
1
El zâmbește. Oamenii nu prețuiesc prea mult zâmbetul. Deși s-ar putea crede că zâmbetul nu va avea un impact asupra a ceea ce cred alții despre tine, ia timp să zâmbească le va arăta că ești bucuros prezența ta și că ești o persoană iubitoare și un fel în valoare de vorbit. Fie că vorbești cu cineva, fie că mergi pe cineva, fă efortul de a zâmbi data viitoare. În plus, studiile științifice au arătat că zâmbind te face mai fericit, astfel încât toată lumea câștigă!
 • Faceți un efort să zâmbiți cel puțin zece persoane astăzi. Odată ce ați făcut un obicei, se va simți foarte natural.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 2
  2
  Trebuie să fiți complet prezenți. Dacă lăsați-l clar că sunt complet implicați în conversație și nu a mai degrabă să fie în altă parte, atunci șansele sunt ei agrades alții. Nu a verifica telefonul la fiecare cinci minute, nu te uita în jurul camerei, nu se joacă cu unghiile, nu vorbesc despre întâlnirea pe care trebuie să mergi după sau oamenii vor fi nesemnificative, atunci când conversează cu ei. În schimb, luați-vă timpul pentru a vă contacta cu ochii, a le pune întrebări și a le face să se simtă că vă bucurați de momentul în care vorbiți cu ei.
 • Poate fi dificil să te deconectezi de aceste distragere și să înveți să trăiești acum. Uneori, primul pas este să vă deconectați. Dacă vorbești cu un coleg, îndepărtează-te de computer. Dacă aveți o cină cu un prieten apropiat, opriți telefonul mobil timp de câteva ore.
 • Când vorbești cu cineva, dă-i atenția pe care o merită. Luați timp pentru a vă citi limbajul corpului și expresiile faciale pentru a vedea cum vă simțiți, în loc să vedeți ce fac ceilalți oameni din cameră.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 3
  3
  Creșteți optimismul. O altă modalitate ușoară de a obține oameni plăcut este să aveți un comportament optimist. Dacă radia energie pozitiva in loc de plangandu, face haz de oameni sau să fie crud, atunci va atrage mai mulți oameni, pentru că ei se vor simți mai plini de energie, atunci când sunt prezente. Încearcă să te concentrezi pe bunătatea vieții și să înveți să râzi de rău. Dacă doriți să vă alăturați altora, atunci va fi mult mai ușor dacă vă apropiați de viață cu un zâmbet în loc să vă încruntați.
 • De fiecare dată când vă auziți un comentariu negativ, faceți două sau trei comentarii pozitive pentru a compensa acest lucru. Este OK pentru a fi negative din când în când, dar trebuie să se concentreze pe lucrurile bune care se află în fața ta, mai degrabă decât se concentreze pe ceea ce se scufundă.
 • O altă modalitate de a rămâne optimist este de a face un efort de a lăuda oamenii mai mult. Acest lucru stabilește un ton bun în conversație și poate duce la primirea de complimente în schimb.
 • O altă modalitate de a cultiva optimismul este să vă înconjurați cu oameni optimiști. Mentalitatea și comportamentul dvs. vor fi contagioase și vă vor ajuta să vă înțelegeți bine cu ceilalți. Aducerea unui prieten distractiv și optimist vă poate ajuta, de asemenea, să vă alăturați altora.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 4
  4
  Trebuie să-ți cunoști publicul. Dacă doriți să oferiți altora o impresie bună, atunci trebuie să învățați să le citiți repede pentru a înțelege ce fel de persoană aveți de gând să faceți. Dacă vedeți că veți fi în fața unei persoane conservatoare din sudul Statelor Unite, atunci este posibil ca subiectele despre care vorbiți să fie destul de diferite de ceea ce ar fi dacă ați vorbit cu un Berkeley hippie - asigurați-vă că luați în considerare persoana cu care vorbiți înainte de a vorbi despre ce ar putea fi o problemă controversată. Dacă doriți să vă înțelegeți cu ceilalți, atunci este important să știți ce ar dori sau să nu audă, astfel încât să puteți face o primă impresie bună.
 • Uitați-vă la modul în care cealaltă persoană răspunde celorlalți pentru a avea un sentiment mai bun cu privire la tipurile de lucruri pe care le place sau nu le place. Dacă persoana dă o înclinație de râs la ascultarea unei glume obscene de la o altă persoană, atunci veți ști că este bine să faceți o astfel de glumă.
 • De asemenea, trebuie să știți vârsta lui. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să nu aprecieze un comentariu despre cât de vechi sunteți când aveți zece ani mai în vârstă decât ea - este posibil ca cineva mai mic să nu înțeleagă una dintre referințele dvs. culturale.
 • Nivelul educațional poate lua parte, de asemenea, la acest lucru. Dacă vorbești cu cineva care are un doctorat în limba engleză, atunci s-ar putea fi ofensat dacă încercați să explice cine este Ernest Hemingway.
 • Imagine intitulată Obțineți alături de alții Pasul 5
  5
  Vorbește despre orice. O altă abilitate posedată de oameni care dau primele impresii bune este să știi cum să vorbim despre orice. Deși s-ar putea gândi este frivol, nu te duce să se angajeze în conversații mai profunde și într-adevăr conecta cu oameni, deci este important să știți cum să discute cu oameni noi, atunci când le cunosc mai întâi. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri lipsită de griji pentru a ajunge la o cunosc un pic, să învețe să vorbească și să se simtă confortabil să bâjbâie personalitatea unei noi persoane. Iată câteva sfaturi despre cum să vorbiți în mod eficient despre probleme incoerente:
 • Lăudați un obiect pe care persoana îl poartă sau poartă. Este posibil ca aceasta să conducă la o conversație bună.
 • Nu vă fie frică să vorbiți despre vreme. Ar putea duce la o conversație despre planurile de weekend sau chiar despre hobby-urile tale.
 • Puneți întrebări care necesită ca răspunsul să fie mai mult decât un "Da" sau un "Nu". Acest lucru poate ajuta fluxul de conversație.
 • Nu puneți prea multă presiune într-o liniște incomodă. În loc să comentați, întrebați o întrebare sau un comentariu simplu, astfel încât conversația să continue.
 • Imaginea intitulată Împreună cu alții Pasul 6
  6
  Aceasta arată un interes sincer față de oameni. Una dintre cele mai ușoare căi de a face o primă impresie bună este să arătați un interes sincer față de o persoană imediat ce vă scutura mâinile. Nu este necesar să întrebați milioane de întrebări, dar să manifestați interes pentru ideile, hobby-urile sau instruirea lor fără a fi foarte curioși. Adevărul este că oamenii iubesc când alții manifestă un interes pentru ei și se comportă ca și cum ați vrea să îi cunoașteți în loc să vorbiți despre voi poate fi de mare ajutor pentru a vă alăturați altora.
 • Cea mai bună modalitate de a arăta un interes sincer față de o persoană este de a le asculta cu adevărat, în loc să îndeplinească formalitățile până când este rândul tău să vorbești.
 • Atunci când cineva vă oferă o veste bună, asigurați-vă că vedeți că vă pasă cu adevărat, mai degrabă decât să subestimați problema.
 • Dacă cineva este un expert în ceva, întrebați-i despre asta pentru a arăta că sunteți interesat de ceea ce au de spus.
 • Partea 2
  Trebuie să fii un bun vorbitor

  Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 7
  1
  Lăsați-vă virtuțile să vorbească de la sine. Pentru a vă alătura altor persoane într-o conversație, ar trebui să evitați să vă lăudați de cât de excelent sunteți la locul de muncă, în tenis sau în scrierea de romane. Dacă sunteți cu adevărat buni la ceva, atunci oamenii vor putea să-l vadă pentru ele în timp sau o vor auzi de la altcineva. Dacă domină conversația vorbind despre cât de mare ești, atunci va fi dificil să luați împreună cu alții, pentru că s-ar putea crede că ești egocentric și, eventual, chiar simti plictisit sau deranjat.
  • Puteți vorbi despre interesele dvs. fără a vorbi despre cât de excelent sunteți în ele. Nu este necesar să menționați niciun premiu pe care l-ați câștigat, deoarece acest lucru va face pe oameni să se simtă puțin jenat.
  • În schimb, laudă virtuțile altor oameni. Acest lucru este mult mai interesant pentru ei.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 8
  2
  Gândește-te înainte de a vorbi. O parte esențială a faptului de a fi un vorbitor bun îți acordă timp pentru a-ți lua în considerare cuvintele înainte de a-ți părăsi gura. Dacă sunteți tipul de persoană care se gândește înainte de a vorbi sau care chiar gândește în timp ce vorbește, atunci este timpul să vă încetiniți și să vă gândiți la felul în care cuvintele dvs. vor avea impact asupra oamenilor din jurul vostru, astfel încât să evitați să le jigniți. Este, de asemenea, un truc bun, pentru că vă puteți da seama că puteți spune ceva puțin incomod sau chiar plictisitor pentru oamenii din jurul vostru.
 • Petreceți câteva secunde pentru a pune o întrebare în cap dacă știți că va avea o natură delicată. Este mult mai bine decât să renunți la ceva pe care să-l regreți.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 9
  3
  Nu monopolizați conversațiile. Un bun conversant nu controlează niciodată o conversație - în schimb, știind cum să-i facă pe oameni să vorbească și cum să-i facă să se simtă confortabil. Dacă vrei să te alături altora, atunci nu poți vorbi mereu despre tine însuți - în schimb, ar trebui să vorbești suficient pentru a fi interesant și fermecător, dar asigurați-vă că nu faceți mai mult de jumătate din conversație când Tu faci doar o singură persoană, ca să nu te plictisești sau să te simți abandonat.
 • Dacă vă aflați într-o conversație de grup, atunci puteți spune una sau două anecdote amuzante, dar asigurați-vă că alții participă la conversație. Lăsați-i pe ceilalți să vorbească atunci când au ceva de zis și nu întrerupeți să le arătați că greșesc.
 • Chiar dacă cineva spune ceva care este puțin fals, ar trebui să eviți tentatia de a discuta cu el pentru fiecare lucru mic pe care-l spune. Asta nu te va face să câștigi niciun prieten și cu siguranță nu te va ajuta să te alături altora.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 10


  4
  Evitați subiectele care pot duce la o discrepanță. Un alt mod de a te înțelege mai ușor este să eviți subiecte care ar putea face pe oameni să se suporte cu ușurință. Aceste probleme sunt avortul, drepturile homosexuale, opiniile politice generale și opiniile controversate despre căsătorie sau creșterea copiilor. Odată ce ați ajuns să cunoașteți mai bine oamenii, puteți vorbi despre probleme mai grave cu ei, dar când încercați mai întâi să vă întâlniți cu alții într-o conversație, trebuie să rămâneți la cele mai plăcute subiecte, cum ar fi planurile de sfârșit a săptămânii, hobby-uri sau trupe preferate.
 • Dacă cineva menționează un subiect sensibil, atunci acest lucru vă poate ajuta să vă implicați împreună cu ceilalți, dacă puteți să discutați discret conversația într-un subiect mai ușor de abordat.
 • Imaginea intitulată Împreună cu alții Pasul 11
  5
  Trebuie să ai tact. Atingerea este cheia când vine vorba de a te alătura altora într-o conversație. Atingerea înseamnă să alegeți cu grijă cuvintele și timpul acordat. De exemplu, dacă doriți să oferiți sfaturi personale unei persoane, ar trebui să o faceți atunci când sunteți singuri, astfel încât să nu vă simțiți rușinați - același lucru se întâmplă când îi spui cuiva că au ceva în dinți. Ar trebui să evitați să faceți comentarii neplacute, cum ar fi să spuneți cuiva care tocmai a fost divorțat că "Căsătoria este cea mai importantă parte a vieții" și trebuie să fiți întotdeauna sensibil la sentimentele altora înainte de a vorbi.
 • O altă modalitate de a avea tact este să evitați să dezvăluiți prea multe informații personale unei persoane pe care nu o cunoașteți foarte bine. Deși ați putea simți că acest lucru vă va ajuta să vă alăturați altora, este posibil ca aceștia să vă îndepărteze de la dumneavoastră.
 • Oamenii care au contact, de asemenea, recunosc diferențele culturale atunci când vorbesc cu alții. Acest lucru vă poate ajuta să vedeți dacă comentariile dvs. vor fi bine primite sau nu.
 • Imagine intitulată Obțineți alături de alții Pasul 12
  6
  Găsiți interese comune. O altă modalitate excelentă de a ajunge împreună cu ceilalți într-o conversație este să găsiți ceea ce au în comun, astfel încât să se apropie. Când discutați cu cineva, rămâneți atenți la indicii că ar putea avea interese similare - de exemplu, dacă se întâmplă să vină din același stat sau regiune, atunci ar putea fi un semn că aceștia sunt urmași ai acelorași echipe sportive. Deși nu este necesar să aveți totul în comun cu persoana cu care vorbiți, ar trebui să găsiți doar unul sau două lucruri în comun, fie că este vorba de dragostea ta pentru "The Bachelor" sau de obsesia ta de a pregăti deserturi.
 • Chiar daca tu si cineva nu esti de acord cu aproape totul, daca ambii sunt fani 49er, poti construi o relatie intreaga de la ea. Nu subestimați niciodată importanța de a avea ceva în comun cu cineva.
 • Partea 3
  Trebuie să fii luat în considerare

  Imaginea intitulată Împreună cu alții Pasul 13
  1
  Alege-ți bătăliile. Un alt mod de a te alătura altora este să fii meticulos când vrei cu adevărat să începi un argument sau o luptă. Puteți simți că fiecare conflict mic merită abordat, dar în realitate poate fi mai bine să vă țineți gura închisă de cele mai multe ori. Indiferent dacă vorbești cu un coleg de muncă sau cu o nouă cunoștință, de obicei, există puține motive să înceapă o luptă asupra politicii, sportului sau cum să împartă uniform cecul. Deși este important să vă apărați, este la fel de important să știți că este mai bine să vă păstrați gura închisă.
  • Înainte de a începe să discutați cu cineva, întrebați-vă dacă merită să faceți și ce veți câștiga, arătându-i că aveți dreptate. Uneori merită să vă apărați, dar uneori este mai ușor să vă întâlniți cu oamenii.
  • Există câteva argumente în care nu puteți câștiga și ar fi mai bine să acceptați diferențele în loc de a începe o controversă.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 14
  2
  Dați oamenilor beneficiul îndoielii. Oamenii care se simt greu să se înțeleagă cu ceilalți cred adesea că ceilalți nu-și dau seama dacă nu dovedește altceva. Cei care se întâlnesc cu majoritatea oamenilor văd de obicei cel mai bun lucru în ceilalți și chiar o presupun atunci când nu au suficiente informații. Trebuie să vă străduiți să vă presupuneți că fiecare persoană nouă pe care o întâlniți este bună și sensibilă dacă nu ați dat o impresie oribilă de adevăr - dați altora suficient timp pentru a vă arăta acest lucru și va părea mult mai ușor să vă înțelegeți.
 • Dă-i pe cineva cel puțin două sau trei ocazii să te convingă. Nu toată lumea este bună la primele impresii.
 • Dacă o altă persoană a spus ceva negativ despre cineva pe care tocmai l-ați întâlnit, ar trebui să îi oferiți ocazia înainte de ao elimina.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 15
  3
  Ne cerem scuze dacă ați făcut o greșeală. Pentru a fi cu adevărat grijuliu, trebuie să recunoașteți când ați înșelat ceva și trebuie să fiți gata să vă recunoașteți greșeala. Indiferent dacă ați făcut un comentariu ofensiv sau ați ajuns cu o jumătate de oră întârziere la o cină, dacă doriți să vă întâlniți cu oamenii, trebuie să depuneți eforturi pentru a vă cere scuze pentru greșelile dvs. și pentru a le face în serios. Asta arată că aveți compasiune și că nu doriți doar să vă ascundeți greșelile. Oamenii se pot înțelege cu mult mai ușor dacă știu că nu credeți că sunt perfecți.
 • Când îți cereți scuze, uitați-vă pe oameni în ochi pentru a le arăta că o spui. Nu arătați invers sau verificați telefonul mobil sau credeți că nu faceți niciun efort.
 • O cheie pentru a ajunge împreună cu alții este și aceea de a evita din nou aceste greșeli. Este un lucru de scuzat și altul este să termini ceea ce ai început.
 • Imagine intitulată Obțineți alături de alții Pasul 16
  4
  Puneți-vă pantofii. Una dintre principalele căi prin care puteți fi luată în considerare și vă puteți înțelege mai bine cu ceilalți este să vă puneți în pantofi înainte de a le vorbi. Gândiți-vă la modul în care ați putea gândi și simți și ajustați conversația cu persoana respectivă. Deși este imposibil să știți exact ce se întâmplă în mintea unei alte persoane, încercarea de a încerca poate ajuta să vă împărtășiți cu ceilalți, pentru că vă veți strădui să vă angajați într-o conversație care îi place.
 • De exemplu, dacă colegul tău tocmai a suferit pierderea unui membru al familiei, ar trebui să vezi că este mai bine să o tratezi cu sensibilitate și să eviți să vorbești despre ceva foarte profund.
 • Dacă prietenul tău se căsătorește în două săptămâni, atunci nu poate fi momentul potrivit să-i spui despre toate problemele tale emoționale, pentru că cel mai probabil se va simți copleșit.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de ceilalți Pasul 17
  5
  Ia timp să-i mulțumesc oamenilor. Afișarea recunoștinței este una dintre cele mai bune căi de luat în considerare. Acordați-vă timp să le spuneți oamenilor că apreciați ceea ce au făcut pentru dvs., fie că faceți acest lucru scriind un card de mulțumire șefului dvs., fie dând flori prietenului dvs. pentru a vă ajuta să vă curățați apartamentul, este important să fiți recunoscător dacă Vrei să te alături altora. Dacă nu le recunoașteți meritele în timp util, atunci oamenii vor avea dificultăți în a vă alătura, deoarece ei vor crede că credeți că sunteți prea buni pentru a le mulțumi altora.
 • Nu subestimați puterea unei scrisori sau a unei cărți de mulțumire. Deși poate părea de modă veche, ei pot arăta cu adevărat oamenilor cât de mult înseamnă pentru tine.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 18
  6
  Amintiți-vă detaliile importante. O modalitate de a arăta oamenilor că vă pasă cu adevărat este să vă amintiți detaliile importante pe care le-au spus. Dacă îți amintești numele unei persoane după ce ai știut doar câteva minute, probabil că-l vei dori. Dacă îți vei aminti numele fraților tăi, vei fi și mai impresionat și vei avea mult mai multe șanse de a-ți oferi avantajele îndoielii. Fiți atenți la ceea ce vă spun oamenii, astfel încât să le puteți arăta cât de mult vă pasă, spunându-le mai târziu.
 • Dacă sunteți tipul de persoană care uită repede ceea ce spun, atunci șansele sunt că oamenii vor fi frustrați sau supărați de tine.
 • Dacă vă pasă cu adevărat, puteți scrie chiar și câteva detalii importante pe care le-a spus o persoană pe care tocmai vi-ați cunoscut-o, astfel încât să vă puteți aminti data viitoare.
 • De asemenea, trebuie să vă amintiți zilele de naștere și aniversările. Cunoașterea acestor date vă poate ajuta pe alții să se întâlnească cu dvs., deoarece vor ști că vă pasă.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de alții Pasul 19
  7
  Faceți cealaltă persoană să se simtă bine despre ei înșiși. Un alt mod de a vă alătura altora este de a face un efort pentru a le face să se simtă bine cu privire la modul lor de a fi. Lăudați-i cu sinceritate pentru noua lor tăiere sau pentru simțul umorului, dacă vreți să o înțelegeți, în loc să-i linguțiți. Lăsați-vă fața să lumineze când cineva umblă lângă tine în loc să vă vadă puțin fericit să o vezi. Întrebați-i pentru sfaturi în zona pe care o conduc pentru a le arăta că le prețuiți cu adevărat opiniile lor.
 • Oamenii se întâlnesc cu cei care îi fac să se simtă bine și de multe ori nu se întâlnesc cu cei care îi disprețuiesc. Este atât de simplu.
 • La sfârșitul zilei, este mult mai important să fiți interesat de alții, în loc să fiți interesați. Nu vă faceți griji prea multe despre încercarea de a le impresiona și în loc să vă concentrați asupra îngrijorării lor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci pe cineva să zâmbeascăCum să faci pe cineva să zâmbească
  Cum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivăCum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivă
  Cum se obține ușurințaCum se obține ușurința
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să te prefac că ești fericitCum să te prefac că ești fericit
  Cum să obțineți bine instantaneuCum să obțineți bine instantaneu
  Cum să-i spui altora că ești bisexualCum să-i spui altora că ești bisexual
  Cum să-i spuneți părinților că sunteți bisexualiCum să-i spuneți părinților că sunteți bisexuali
  Cum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinosCum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinos
  Cum să eviți dramele cu prieteniiCum să eviți dramele cu prietenii
  » » Cum să te alături altora

  © 2011—2020 ertare.com