Cum să te alături oamenilor

A lua împreună cu oamenii poate fi dificil. Unii oameni nu pot avea prieteni, alții sunt deranjați de tot, iar alții au mulți prieteni care nu vor. Indiferent de obstacolele dvs., veți găsi în acest articol câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă alături oamenilor.

pași

Metoda 1
Înțelegerea oamenilor

Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 01
1
Acceptați natura umană. Oamenii fac greșeli. Oamenii nu sunt întotdeauna drăguți - spun lucruri greșite, se distrag, distrează, uită. Totuși, trebuie să vă amintiți că, toate problemele pe care le aveți în viața voastră și toată durerea pe care o simțiți în acest moment, oamenii au și o simt. Toți oamenii se ocupă de propriile lor probleme. Este important să vă amintiți acest fapt atunci când încercați să vă întâlniți cu persoane care sunt greu de tratat sau care par să vă ignore. Toți oamenii se luptă să facă față problemelor lor.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii Pasul 02
  2
  Încercați să aveți simpatie sau empatie pentru oameni. Pe de o parte, simpatia este atunci când înțelegi sau încerci să înțelegi de ce o persoană simte felul în care simt. Pe de altă parte, empatia este atunci când ați experimentat același lucru ca oamenii și știți cum se simt. Este bine să ai aceste sentimente despre oameni. Prin urmare, încercați să înțelegeți sentimentele oamenilor atunci când se comportă într-un mod dificil sau când vă ignoră. Înțelegeți că, pentru că nu împărțiți ce li se întâmplă, sentimentele și experiențele lor sunt valide. Amintiți-vă că oamenii se luptă să facă față tuturor acestor lucruri și că se confruntă cu propriile lor probleme. Gândește-te cum problemele tale uneori te fac să te comporți cu cruzime sau te fac să faci lucruri pe care le regreți. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine și să faceți mai bine interacțiunile cu oamenii.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 03
  3
  Puneți-vă în locul oamenilor. Gândiți-vă la ce fac oamenii și la ce ar face dacă ați fi în situația lor. Îndepărtați părtinirea, pe cât posibil, din această presupunere și amintiți-vă că este posibil ca oamenii să nu aibă dezvoltarea emoțională sau sensibilitatea pe care o aveți. Ați lua aceleași decizii ca acei oameni? Fii sincer cu tine însuți. Răspunsul ar putea fi da, așa că încercați să înțelegeți oamenii.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 04
  4
  Respectați faptul că există multe opțiuni valide. Oamenii sunt foarte diferiți, ceea ce face viața interesantă. De asemenea, deoarece oamenii sunt diferiți și nu doar personajele alb-negru care sunt drăguți, lumea este foarte complexă. Fiecare situație este întotdeauna diferită. Oamenii nu greșesc doar pentru că nu iau o decizie pe care o veți lua sau doar pentru că ei iau o modalitate mai puțin eficientă sau inteligentă de a ajunge acolo unde doresc să meargă. Viața nu este un test cu o foaie pentru răspunsuri. Dimpotrivă, este ceea ce construim pentru noi înșine - nu putem face ca oamenii să fie în limitele standardelor noastre.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 05
  5
  Gândiți-vă la felul în care acționează și gândesc copiii. Gândiți-vă la copii când aceștia au într-adevăr un timp dificil cu oamenii. Copiii spun adesea și fac lucrurile greșite, deoarece încă învață. Partea dificilă a vieții este că este foarte complexă. Sunt multe de învățat. Este posibil ca mulți oameni să nu-și fi învățat lecțiile încă. Încercați să tratați oamenii cu aceeași răbdare cu care ați trata un copil fără a lua o atitudine condescendentă față de ei. Cu toții trecem printr-un proces de creștere pe parcursul vieții noastre.
 • Metoda 2
  Trateaza-ti frustrarile

  Imagine intitulată Împreună cu oamenii Pasul 06
  1
  Remediați problemele care pot fi rezolvate și care trebuie rezolvate. Trebuie să începeți să identificați ce fel de probleme aveți atunci când vă ocupați de oameni. Trebuie să identificați aceste probleme și să le rezolvați dacă acestea se confruntă cu probleme grave care trebuie abordate, cum ar fi atunci când cineva se comportă cu o atitudine iritantă sau face ceva periculos. Nu trebuie să acceptați sau să ignorați comportamentele rele. Cu toate acestea, este recomandabil să vă continuați viața dacă cineva este enervant sau diferit și acesta este motivul pentru care vă simțiți incomod.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 07
  2
  Amintiți-vă că acest lucru este temporar. Răspundeți-vă pentru a vă ajuta să vă ocupați de oamenii care vă deranjează. Un bun punct de plecare este amintirea a ceea ce spunea marele scriitor Joseph Campbell: "Acest lucru se va întâmpla, de asemenea". Totul în această lume este temporar, inclusiv acea persoană enervantă în biroul tău. Trebuie să înveți să nu vă prindeți în sentimentele negative pe care le aveți, lăsându-le la o parte, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea sentimentelor pozitive.
 • Încercați să vă distrați atenția cu munca dacă aveți probleme cu acest pas.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 08
  3
  Cântați un cântec în mintea voastră. Încercați să cântați un cântec în mintea voastră pentru a vă menține calmul și a avea un comportament adecvat dacă cineva vă deranjează. Poți să cânți orice melodie doriți! Poți să cânți cântecul "Lasati-l sa plece" din filmul Disney`s Frozen, presupunând că nu te-a condus încă nebun.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 09
  4
  Imaginați-vă că sunteți în altă situație sau într-un alt loc. O altă tactică este să te prefaci că te afli într-o altă situație sau alt loc în timp ce te confrunți cu oameni care te provoacă frustrare. Pretindeți că oamenii care vă înnebunește sunt o pisică care doar cânte în mod constant. Uneori pisicile sunt enervante, dar tind să fie drăguțe după aceea, nu? De asemenea, vă puteți imagina că sunteți în altă parte, imaginați-vă plutiți pe un râu în timpul verii. Imaginați-vă doar sunetul cicadelor, barbotarea apei și lăsați-vă să mergeți ...
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 10
  5
  Dă-ți un premiu mai târziu. O modalitate bună de a păstra calmul în situațiile dificile pe care trebuie să vă concentrați este să promiteți că veți primi un premiu mai târziu, astfel încât să nu vă distrageți. De exemplu, spuneți că veți obține o înghețată dacă sunteți încă politicos. Puteți obține chiar și o rație dublă dacă îi ajutați pe oameni, chiar dacă vă înnebunește.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 11
  6
  Practica dă iertare. Iartă-i pe oameni atunci când fac greșeli. Uneori trebuie să oferi oamenilor beneficiul îndoielii. Ei se pot simți în dificultate sau pot să nu știe că ceea ce au făcut a fost greșit. Trebuie să le ierți pentru a putea continua viața și a avea sentimente mai fericite. Nimeni nu vrea să se gândească la cât de enervant sunt cu cineva.
 • Metoda 3
  Comunicați bine

  Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 12


  1
  Au o atitudine imparțială. Uneori trebuie să oferi oamenilor beneficiul îndoielii. S-ar putea să crezi că te urăsc, dar poate că încearcă sincer să fii drăguț cu tine. De exemplu, atunci când oamenii vă invită la petreceri, luați în considerare cu adevărat aceste lucruri, în loc să vă anulați invitația deoarece credeți că nu o vor însemna.
 • Imagine intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 13
  2
  Mulțumesc oamenilor, chiar și atunci când te înnebunește. Chiar și atunci când se întâmplă acest lucru, le mulțumim pentru eforturile lor de a ajuta sau pentru sugestiile lor. În mod normal, oamenii au o bună intenție, iar o persoană iritantă sau nerecunoscătoare nu te va face să te simți mai bine. Fii drăguț și așteaptă să plece. Uneori, multumirea oamenilor este cel mai rapid mod de a le face linistiti.
 • Imagine intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 14
  3
  Spune ce vrei să spui. Începeți să fii sincer când încerci să te referi la oameni. Spuneți ce înțelegeți cu adevărat, în loc să încercați să evitați subiectul sau să aveți o atitudine pasivă agresivă.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 15
  4
  Setați limitele Setați limitele interacțiunilor dvs. pentru a vă proteja dacă vă simțiți incomod cu oamenii. De exemplu, spuneți oamenilor că sunteți disponibil numai la anumite momente și în anumite zile (fără excepții) dacă acești oameni doresc să facă multe lucruri, dar nu sunteți atât de sociabili. Spuneți oamenilor că nu doriți să vorbiți despre un subiect dacă petreceți timp cu ei și doriți să discutați o problemă care vă deranjează.
 • Începeți o propoziție cu "Simt asta" când încerci să te scuzi de la un subiect. Oamenii vor fi mai respectuitori atunci când îi spui direct modul în care un subiect te face să te simți prost.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 16
  5
  Percep oamenii Oamenii uneori au nevoie doar de atenție și simt că sunt într-adevăr înțeleși. Lăsați-i să spună ce înseamnă cu adevărat dacă vă deranjează constant. Lăsați-i să vorbească despre ce îi deranjează. Acest lucru le-ar oferi eliberarea de care au nevoie pentru a reveni la locul de muncă ca de obicei.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 17
  6
  Gândește-te la ceea ce spun cuvintele tale. Uneori oamenii spun comentariile fără să se gândească cu adevărat la ceea ce spun cuvintele noastre sau fără să se gândească la modul în care ar face oamenii să se simtă. Ți-a spus cineva vreodată ceva care te-a făcut să te simți foarte tulburat? Asta ar putea fi foarte rău și ar putea rămâne în mintea ta pentru o lungă perioadă de timp. Este chiar mai rău atunci când acea persoană nu se simte rău despre asta! Gândiți-vă la cuvintele pe care le spuneți înainte de a le spune și a încerca să vă gândiți la modul în care acestea afectează oamenii.
 • De exemplu, o glumă ar putea fi amuzantă doar pentru dvs., dar ar putea fi foarte rău pentru alți oameni pentru un motiv bun. Spunând astfel de glume ar putea fi motivul pentru care aveți probleme cu mulți oameni, pentru că, din întâmplare, îi faceți să se simtă răniți și inconfortabili.
 • Metoda 4
  Relaționați cu oamenii

  Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 18
  1
  Fii o forță de pozitivism. Oamenii nu le place să fie înconjurați de oameni care sunt foarte negativi, nemulțumiți sau vorbesc despre evenimente violente. Acest tip de atitudine îi face pe oameni să se îngrijoreze și să se gândească dacă ai dreptate în cap! În loc de a fi ca Igor, caracterul Winnie the Pooh, fi o persoană care vede binele în lume. Vedeți partea bună a situațiilor negative. Fii persoana care vede lecția care poate fi învățată și este persoana care are speranță, indiferent de circumstanțe. Oamenii vă vor fi atrasi atunci când aveți un spirit foarte pozitiv, deoarece îi veți inspira să aplice această atitudine în viața lor atunci când aceștia trec printr-o dificultate. În special, dacă acționați în acest fel când treceți prin circumstanțe teribile.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 19
  2
  Contribuiți în toate relațiile. Amintiți-vă că nu aveți dreptul să aveți prietenia sau dragostea unei persoane. Toți oamenii trebuie să construiască aceste relații și să contribuie la ele în mod egal. Ambele prietenii și romance sunt relații de cooperare. Gândiți-vă dacă într-adevăr vă faceți parte dacă cineva despre care vă interesează pare să se îndepărteze de dvs. sau de relația pe care au început să o compliceze. Faci ceea ce te aștepți ca acea persoană să facă? Îi dai câte avantaje pe care ți le oferă? În caz contrar, este timpul să vă îmbunătățiți aspectul.
 • Asigurați-vă că apreciați oamenii și faceți lucruri frumoase pentru ei din când în când.
 • Nu vedeți acest lucru ca o tranzacție directă. De exemplu, doar pentru că îi oferiți prietenei dvs. un cadou nu înseamnă că ea este forțată să facă sex cu tine. În schimb, faceți lucruri pentru că într-adevăr credeți că oamenii le merită, nu pentru că doriți ceva în schimb.
 • Fii un ascultător activ. Uneori, ceea ce oamenii au nevoie într-adevăr în viața lor este cineva care le ascultă cu adevărat. Cel puțin să fii un bun ascultător și un umăr în care oamenii pot plânge când au dificultăți dacă simți că nu poți oferi mult.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 20
  3
  Ajutați-i pe oameni Ajutarea oamenilor este o modalitate excelentă de a le relaționa și de a avea prieteni. Puteți ajuta oamenii din jurul vostru cu câteva lucruri de bază în viața lor, cum ar fi în predare sau la locul de muncă, sau puteți ajuta pe cei care au nevoie într-adevăr și vă dau un sentiment mai mare de satisfacție și scop.
 • Luați în considerare să faceți o muncă serioasă de voluntariat. De exemplu, puteți să vă ajutați la Habitat for Humanity (Habitat for Humanity), care construiește case pentru persoanele în nevoie. În același mod, puteți să vă ajutați Big Big Brothers, care ghidează tinerii la risc. Pune-ți înțelepciunea și dragostea să folosească bine!
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 21
  4
  Faceți ceva împreună A face lucrurile împreună cu oamenii este o modalitate excelentă de a le relaționa și de a avea prieteni. Ei pot lucra împreună la un proiect de școală sau de muncă (sau chiar să lucreze la ceva frumos pentru cartier). De asemenea, pot realiza împreună o nouă activitate. În același mod, aderarea la cluburi este o modalitate excelentă de a întâlni oameni și de a avea prieteni care împărtășesc interesele dvs. Aceste activități vă vor oferi mai multe subiecte de discuție și mai multe oportunități de a interacționa și de a cunoaște oamenii.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de persoane Pasul 22
  5
  Plângeți împreună! Nu este cea mai pozitivă activitate sau cea mai bună opțiune, dar plângerea cu cineva poate fi o modalitate rapidă de a relaționa cu oamenii. Dar nu începe să se plângă de cei buni! Urmăriți și ascultați oamenii și acordați atenție reacțiilor lor la situații. Acest lucru vă va ajuta să aflați ceva ce nu vă place. Apoi, puteți să comentați ce nu vă place acești oameni și să vă plângeți de ceea ce vă deranjează, în loc să riscați să fiți ofensați. Cu toate acestea, nu exagerați reclamația dvs. În schimb, utilizați-l pentru a începe o conversație și continuați să vorbiți despre alte subiecte!
 • sfaturi

  • Dă-i timp. E greu să-ți schimbi comportamentul!

  avertismente

  • Uneori, problemele legate de întâlnirea cu oamenii ar putea fi pentru că aveți probleme cu modul în care funcționează creierul dumneavoastră. Încercați să vedeți un medic dacă simțiți că aveți mai multe probleme decât alte persoane. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți un ajutor specific pentru nevoile dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți faci personalitatea să iasă în evidențăCum să-ți faci personalitatea să iasă în evidență
  Cum să nu ai un ego mareCum să nu ai un ego mare
  Cum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bunăCum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bună
  Cum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivăCum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivă
  Cum să rezolvați diferite probleme în viațăCum să rezolvați diferite probleme în viață
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)
  Cum să stabilești o relație cu oameniiCum să stabilești o relație cu oamenii
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum de a face pe toată lumea să se simtă specialăCum de a face pe toată lumea să se simtă specială
  » » Cum să te alături oamenilor

  © 2011—2020 ertare.com