Cum să te alături persoanei care îți place

Toată lumea, la un moment dat în viața noastră, ne-am îngrijorat despre cum sunăm când vorbim cu acea persoană pe care o dorim sau despre modul în care acționăm în fața ta. Este simplu - fie tu!

pași

Imagine intitulată Împreună cu pasiunea dvs. 1
1
Nu face dificil! Este una dintre cele mai grave greseli pe care le puteți face și nu există nimic care să se simtă mai rău decât să vadă o fată care încearcă să se facă dificilă și chiar fiind puțin cam nepoliticoasă atunci când sunt cu adevărat nebuni în privința băiatului. De asemenea, majoritatea nu înțeleg acest mod de a acționa și o interpretează greșit, pentru că dacă și el îi place și dacă acționați aspru cu el, s-ar putea să creadă că nu-i place.
 • Imagine intitulată Împreună cu zdrobirea dvs. Pasul 2
  2
  Dacă doriți să începeți o conversație cu acea persoană care vă place, dar vă temeți să vă apropiați de ea, nu trebuie să simțiți așa! Dacă vă place foarte mult, începeți o conversație cu un prieten despre un subiect despre care știți că sunteți interesat de acea persoană care vă place atât de mult și vorbind mai tare decât normal dacă este necesar (nu prea mult) să vă ascultăm. Poate că fetița sau băiatul care vă place să vă auziți vorbind despre acest subiect vă vor alătura, ar fi minunat! Ascultă ce are de spus și continuă să vorbească în mod normal. Dacă ea nu spune nimic, întoarce-te și cere-i, "Hei, nu-ți place (despre ce vorbești?"
 • Imagine intitulată Împreună cu zdrobirea dvs. Pasul 3
  3
  Fii drăguț cu băiatul ăla. Tratați-l ca pe o persoană, nu doar ca iubitul vostru. Tratați-l ca prieten. Dacă aveți nevoie de un stilou, oferiți-vă unul. Dacă se pare obosit sau bolnav, întrebați-l dacă este în regulă sau dacă se întâmplă ceva cu el. Sunt sigur că veți aprecia interesul dvs.
 • Imagine intitulată Împreună cu zdrobirea dvs. Pasul 4
  4
  Încercați să acționați ca o persoană matură. Râzi dacă auzi ceva amuzant, dar fă-o ca o persoană normală. Dacă auzi ceva stupid și, în același timp, un pic amuzant, zâmbet, dar făcând un gest cu ochii tăi cum zici "Cât de prost". Nu acționa ca un cap gol sau ca și cum nu ai putea face nimic. Fii puternic Fii inteligent și nu te comporți niciodată ca și cum ai fi prost.
 • Imagine intitulată Împreună cu pasiunea dvs. 5
  5
  Dacă nu aveți nimic în comun, căutați ceva! Există un grup muzical pe care vă place foarte mult (asigurați-vă că nu este o trupă de băieți doar frumosi!). Menționați numele grupului atunci când vă apropiați de persoana care vă place, vorbind despre un cântec bun sau despre un concert la care ați fost. Dacă credeți că este interesat, întrebați-l dacă vrea să părăsiți CD-ul ca să-l poată asculta. Lucruri de genul asta, asigurați-vă că aflați ce vă placeți - ar putea fi ceva despre care vă place să vorbiți amândoi.
 • Imaginea intitulată Împreună cu pasiunea dvs. Pasul 6


  6
  Păstrați o aparență bună. Nu este vorba despre faptul ca nu mai stati sa aratati sexy sau foarte frumos doar pentru el, dar purtati haine pe care le place si arata bine. Spălați-vă părul Aveți grijă de piele Antrenează-te. Spală dinții. Nu folosiți nimic prea provocator sau ar putea fi greșit înțelese de acest băiat sau de fată. Când vă tăiați părul, cereți coaforului să recomande un stil pe care credeți că îl va face bine. Ar putea fi faptul că acel băiat sau fată care te aduce în largul tău și te laudă!
 • Imagine intitulată Împreună cu pasiunea dvs. Pasul 7
  7
  Conversația este incredibil de importantă. Încearcă să fii singur cât poți. Nu fiți foarte rătăcitori, dar nu foarte vorbind. Nu vorbi prea mult - două propoziții la un moment dat, dacă nu spuneți o poveste sau ceva care pare foarte interesat să ascultați. Încercați să-l faceți să râdă, dar nu petreceți toată ziua glumele. Lasă-l să vorbească. Ascultați ce are de spus și întrebați-i despre ce ți-a spus într-un alt moment. Râziți la glumele lor, chiar dacă nu sunt amuzante, dacă vă prefaceți rău că râdeți, va fi suficient pentru tine să zâmbiți. Nu vorbiți cu gura plină.
 • Imagine intitulată Împreună cu pasiunea dvs. Pasul 8
  8
  Dacă sunteți în clasă cu el / ea, vorbiți despre lecție, de exemplu "Îți place (tema pe care ai văzut-o)?" Apoi, dacă acesta răspunde, puteți da o opinie și, astfel, puteți începe o conversație bună. Dacă vă este frică să discutați cu el, gândiți-vă că cel mai probabil vă va plăcea să vorbiți cu el, dacă el se află în mijlocul unei conversații pe care încearcă să vă alăture dacă nu este ceva personal.
 • Imagine intitulată Împreună cu pasiunea dvs. Pasul 9
  9
  Dacă el / ea este interesat de tine, s-ar putea să-l observați dacă îl prindeți să vă privească. Dacă faceți un pas care arată NICIODATEA, poate fi un semn că simțiți ceva pentru dvs.
 • Imagine intitulată Împreună cu pasiunea ta
  10
  Tratați-l ca și cum ați trata un prieten. Nu este un extraterestru cu care trebuie să vorbești. El este o persoană ca oricare alta. Dacă te vede ca pe un prieten, poate să petreacă mai mult timp cu tine și, treptat, începe să te mai iubească din ce în ce mai mult. (Dacă nu, deja moare pentru oasele tale!)
 • sfaturi

  • Dacă vă ascundeți pasiunea față de alte persoane, încercați să nu fiți prea evidente. Nu petreceți tot timpul cu acest băiat / fată, și ceilalți prieteni sunt importanți.
  • Nu menționați alți tipi când vorbiți cu el, dacă nu sunteți fratele dvs. sau ceva de genul ăsta. Ideea este că îi spui că ești "disponibil" fără a trebui să-i spună direct.
  • Fii drăguț cu prietenii și cu colegii de clasă, dar nu fă-o așa cum faci cu el / ea. El ar dori ca tu să fiți oameni buni cu toții, dar el va dori, de asemenea, să știe că el este special.
  • Amintiți-vă ziua de naștere Când îți dau ziua de naștere, nu uita să-l felicit, dacă te simți afectuos, dă-i un dar, nimic scump, suficient cu un detaliu prezent. Dacă nu vedeți ziua de naștere, de îndată ce îl vedeți să-l felicite, lăsându-l să știe că l-ați amintit de ziua lui și că ai un dar pentru el.
  • Pentru a evita să deveniți nervoși, amintiți-vă mereu: este pur și simplu o cădere în dragoste. Chiar daca esti nebun in privinta lui / ei, este doar o indragostire, nu pierde din vedere faptul ca daca nu stie ca esti indragostit, se vor astepta ca tu sa vorbesti cu el ca si cum ar fi fost unul din prietenii tai.
  • Asigurați-vă că vă acordă atenție înainte de a încerca să-l impresioneze.
  • Află dacă e interesat de tine, înainte să-l întrebi pe el.
  • Dacă sunteți într-adevăr disperați, când vorbiți cu el, încercați să nu credeți că este vorba de băiatul în care sunteți îndrăgostiți. Dacă faceți acest lucru, veți vedea cum veți fi mai relaxați și veți avea un timp mai bun.
  • Spune-i un secret / promisiune că nu i-ai spus nimănui altcuiva. Cu asta vei spune că ai încredere în el și băieții de genul ăsta.
  • Nu vă petreceți toată ziua să vă gândiți la el, dacă soarta este că sunt împreună, mai devreme sau mai târziu vor fi.
  • Este posibil să vă încurajați să vă percepeți mirosul sau să știți cum se simte când vă atinge, dar nu fi prea evident atunci când încercați să-l mirosi sau atingeți-l de fiecare dată când trece de partea voastră. Dacă o faci, ar putea să fie speriat și să plece, gândindu-te gresit la tine. În loc să faci asta, vorbește cu el despre colonia pe care o folosește, oferindu-ți o șansă să-l mirosi.
  • Nu încercați prea mult să-l impresionați sau faceți prea nervos atunci când sunteți aproape de el. Acest lucru va face ca situația să nu fie confortabilă pentru amândoi.
  • Fii tu insuti Acest lucru este cu adevărat important.
  • Dacă vă dă semne că vă place, arătați-i că vă place acest lucru și că vă place și el.

  avertismente

  • Asigurați-vă că sunteți clar că nu are încă un angajament. Nu vrei să fii cunoscut ca a "hoțul hoțului"Și nici nu este "deranja" la prietena lui
  • Dacă el este nepoliticos față de prietenii tăi, lucrurile ar putea deveni dificile pentru tine. Va fi dificil să vă ocupați de loialități și vă veți afla în situația de a face decizii complicate.
  • Este important să nu flirtezi cu prietenii, ceea ce ar putea să te facă să crezi că nu-i plac și că nu ai sentimente pentru el.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să-i arăți fetei pe care o iubește, de asemeneaCum să-i arăți fetei pe care o iubește, de asemenea
  Cum să fiți mai aproape de persoana care vă placeCum să fiți mai aproape de persoana care vă place
  Cum să-ți placă persoana care îți placeCum să-ți placă persoana care îți place
  Cum să vorbim ocazional cu persoana care vă placeCum să vorbim ocazional cu persoana care vă place
  Cum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timidCum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timid
  Cum de a face pe cineva să se simtă atras de tineCum de a face pe cineva să se simtă atras de tine
  Cum să-i faci pe oameni să se simtă bineCum să-i faci pe oameni să se simtă bine
  Cum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tăuCum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tău
  Cum să începi o conversație bunăCum să începi o conversație bună
  » » Cum să te alături persoanei care îți place

  © 2011—2020 ertare.com