Cum să te alături cu oricine

Un ghid pentru a cunoaște psihicul unei persoane, astfel încât să puteți să-l tolerați și să vă puteți înțelege. De la a lua împreună cu un colegiu enervant pentru a face noi prieteni.

pași

Imagine intitulată Împreună cu oricine Pasul 1
1
Evitați să discutați cu această persoană pentru o vreme. Observați cum interacționați cu alte persoane. Luați note mentale.
 • Imagine intitulată Împreună cu oricine Pasul 2
  2
  Discutați cu alte persoane, fără bârfe, pentru a vedea cum se simt despre acea persoană. De asemenea, puteți pur și simplu observa alții pentru a vedea cum reacționează la această persoană.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oricine Pasul 3
  3
  Apropie-te "mai mult" acelei persoane. Poate ai auzit o conversație despre un anumit interes. Poate puteți să întrebați o întrebare rapidă (dacă sunteți, de exemplu, la locul de muncă) și să vedeți cum reacționează. Sau, în cele din urmă, doar vă prezentați. "Bună, nu am mai apărut încă, numele meu este Danny" și urmăriți ce se întâmplă.
 • Imaginea intitulată Împreună cu cineva Pasul 4
  4
  Dacă această persoană este nepoliticoasă sau iritantă, puteți să-i zâmbiți când el încearcă să fie amuzant fără ca alții să vă vadă. Indiferent cât de iritant crezi că este, un zâmbet poate însemna multe lucruri. Dacă persoana este bună, faceți același lucru. Toată lumea îi place să-i placă străinii într-un anumit fel.
 • Imaginea intitulată Împreună cu cineva Pasul 5
  5
  Să vă supravegheze persoana. Când sunteți în jurul valorii de, fiți extroverțiți și arătați-i cum sunteți și ce vă place fără ca el să știe că îl arătați. Este similar cu ceea ce ai făcut recent, dar invers.
 • Imaginea intitulată Împreună cu cineva Pasul 6


  6
  Așteptat. Repetați toți pașii (în special observarea și învățarea) până când această persoană începe să vă abordeze. Va dura doar timp. Apoi începe să vorbească despre lucrurile pe care le știi acum că te interesează atât.
 • Imagine intitulată Împreună cu cineva Pasul 7
  7
  Dacă nu vă place această persoană, discutați cu el cât mai puțin posibil atunci când vă apropie. Acest lucru va evita conflictele.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oricine Pasul 8
  8
  Dacă această persoană vă place și doriți să creați o legătură, urmați fluxul de abordări. De obicei, se va întâmpla pe cont propriu, în mod natural și pentru o perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată Împreună cu oricine Pasul 9
  9
  În timp, veți fi confortabil în apropierea acestei persoane sau veți învăța să o evitați în funcție de dorințele dvs. Conversația va fi mai intensă de fiecare dată când vor comunica. Instinctul vostru vă va spune în ce direcție ar trebui să mergeți.
 • Imagine intitulată Împreună cu oricine Pasul 10
  10
  Dacă vă spun un secret, salvați-l. Nimănui nu îi place pe cineva care spune zvonuri și secrete.
 • sfaturi

  • Dacă aveți tendința să judecați greșit oamenii, luați-i în considerare. Poate că persoana a avut o zi proastă. Ține minte.
  • Întotdeauna zâmbiți și fiti drăguți cu toată lumea. Chiar dacă persoana cu care încerci să vorbești este nepoliticoasă, asta nu înseamnă că ar trebui să fii prea.
  • Majoritatea oamenilor sunt drăguți. Ei pot acționa deranjant din alte motive personale. Vizionarea lor vă va învăța de ce se comportă așa.
  • Dacă vrei o prietenie, odată ce se formează o bună legătură, mai întâi să-l rogi să facă ceva "face prieteni" cu tine din când în când A ieși cu niște prieteni sau a lucra împreună sunt câteva exemple. În general, lucrul cu altul creează o legătură între oameni.
  • Uneori poate fi un proces lent. Dacă aveți un sentiment entuziast al naturii umane, procesul va merge mult mai repede.

  avertismente

  • Dacă pur și simplu nu puteți crea o legătură cu cineva, lăsați-o. Uneori oamenii nu au chimie.
  • Dacă cineva abuzează sau se distrează de dvs., este de obicei cel mai bine să vă retrageți sau să contactați pe cineva care își poate opri comportamentul fără să provoace probleme între voi doi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintaleCum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintale
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă placeCum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă place
  Cum să fiți mai aproape de persoana care vă placeCum să fiți mai aproape de persoana care vă place
  Cum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanțiCum să eviți unul dintre prietenii tăi enervanți
  Cum să evitați bârfaCum să evitați bârfa
  Cum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timidCum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timid
  Cum să faci pe cineva care nu te iubeșteCum să faci pe cineva care nu te iubește
  Cum de a face pe oricine să se îndrăgostească de tineCum de a face pe oricine să se îndrăgostească de tine
  Cum să faci un prieten mai bunCum să faci un prieten mai bun
  » » Cum să te alături cu oricine

  © 2011—2020 ertare.com