Cum să te alături oamenilor și să fii bun

Fiind o persoană curată, grijuliu și prietenoasă vă va duce foarte mult în viață, precum și cu o bună reputație. Continuați să citiți pentru a vedea cum să faceți acest lucru.

pași

Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fii Nisa Pasul 1
1
Gândiți-vă la o persoană care pare amabilă și care este prietenoasă prin natura ei. Ce calități trebuie să fie astfel? Poate fi orice, de la politicos la cuprinzător. Puteți face chiar și o listă.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fiți frumos Pasul 2
  2
  Uite ce ai. Iată câteva exemple: acești oameni sunt politicoși, respectabili, prieteni buni, generoși, atenți și îngrijiți.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fiți frumos Pasul 3
  3
  Câte dintre aceste calități credeți că aveți? Aici veți vedea cum puteți și voi să schimbați modul în care vă referiți și să comunicați cu cei din jurul vostru pentru totdeauna.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fii Nisa Pasul 4
  4
  Fii politicos Aceasta include nu țipăt (cel puțin nu în fața altora, sau foarte ușor și nu arăta atât de gravă). Când vă deranjezi, numărați până la zece și respirați adânc. Gândește-te la ce s-ar putea întâmpla dacă ai spus ce ai în minte în acel moment. Cel mai probabil, nu este deloc bun. Dacă cineva este aspru cu tine, în loc să reacționeze prost, spuneți doar ceva obișnuit și delicat "Da, asta e părerea ta" și dacă vă sună printr-o porecla, "În orice caz, greșești pentru că nu sunt ceea ce spui că sunt. Dar nu o să mă deranjez să te lupți cu tine". Este mult mai matur decât țipa primul lucru care vine în minte! Dar dacă persoana te deranjează cu adevărat, spune-le. Păstrați calm Fiți amabili cu cei apropiați de voi și respectați-i pe ceilalți.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fiți frumos Pasul 5
  5
  Când ar trebui să fie luate în considerare, amintiți-vă de sentimentele oamenilor. Cum te-ai simți dacă cineva era pe punctul de a râde de tine, dacă aveai de gând să faci asta altcuiva? Gândiți-vă la alte persoane, ca și la voi, în situații de genul asta.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fii nisa Pasul 6
  6


  Fiind un bun prieten este vital când vrei să te vezi ca un personaj bun. Rămâi cu prietenii tăi adevărați, cei care nu te-ar intimida niciodată, nici să râdă și să nu te rănească. Sprijina-ti un prieten atunci cand are o problema si asculta-l, face un efort cu prietenii tai, vorbeste cu ei in mod regulat si doar stii ce te-ai astepta la un prieten. Amintiți-vă că, dacă sunteți un bun prieten, veți primi prieteni buni!
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fii frumos Pasul 7
  7
  Generozitatea este ceva ce ar trebui să avem între toate calitățile noastre. Faceți un card sau dați-i pe cineva un cadou când este ziua de naștere sau de Crăciun și învățați să îl împărțiți.
 • Imagine intitulată Împreună cu oamenii și fiți frumos Pasul 8
  8
  Fiți mereu atenți! De fapt, a fi prietenos, politicos și prietenos nu este dificil. Orice, de la deschiderea ușii la cineva sau zâmbind la cineva ar putea face ziua cuiva!
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii și fii Nisa Pasul 9
  9
  Atitudinea față de ceilalți arată cât de des ești într-adevăr. Oferiți-vă ajutorul și fiti deosebit de buni la bolnavii. Ce zici de a face o ceasca de ceai sau ciocolata fierbinte unui membru de familie atunci cand este gresit? Și, de asemenea, ați putea să vă adresați rapid unui prieten care nu a fost la școală, cum se simte. Chiar dacă este ceva foarte mic, aceasta face o diferență în modul în care o persoană se simte, ceea ce este grozav!
 • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii și fii frumoasă Pasul 10
  10
  Acum că ați arătat fericit lumii cât de amabiliți și de prietenii sunteți într-adevăr, veți începe să vă înțelegeți mai bine cu toată lumea.
 • sfaturi

  • Fii tu insuti
  • Răspundeți la școală. Nu faceți dezastre, faceți-vă temele de îndată ce veți ajunge acasă și le veți avea la timp și veți lucra din greu. La urma urmei, obținerea celor mai bune note, note bune și văzându-vă ca un student fericit, angajat, muncitor care primește recompense vă va face să strălucească ca o stea!
  • Organizați un somn sau ceva asemănător cu un prieten, deoarece acest lucru arată că îl apreciați cu adevărat și doriți să îl vedeți.
  • Oferta de a pune sau ridica masa. Părinții dvs. vor fi plăcut surprinși și cred că sunteți foarte folositori.
  • Fiți liniștitor când cineva este trist sau supărat.
  • Aveți niște prieteni care te tratează prost? Efectuarea de noi prieteni sau petrecerea mai multor timpuri cu alți parteneri poate ajuta foarte mult!
  • Dacă există o creștere a comportamentului menționat mai sus pentru a vă face să vă simțiți rău, o idee bună este să mergeți undeva ca în camera dvs. și să faceți ceva ce vă place să vă simțiți mai bine.
  • Dacă îi respectați pe ceilalți, veți primi și respect.
  • A face complimente oamenilor este o modalitate frumoasă de a fi atenți, fă-i complimente atunci când poți.
  • Fii pozitiv în loc să fii melancolic și trist, când e posibil.

  avertismente

  • Nu lăsa pe oameni să vadă pe tine. Fa-te pentru tine, dar nu agresiv.
  • Nu fiti prea prietenosi. S-ar putea să pari că cerșești pentru afecțiunea poporului și ai putea suspecta că ești un prieten fals.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O atitudine pozitivă față de viață.
  • Toate calitățile pe care le considerați ca fiind de natură să fie bune.
  • Orice altceva de care crezi că ai nevoie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați tăcereaCum să păstrați tăcerea
  Cum să vă apropiați de prietena sau prietenul tăuCum să vă apropiați de prietena sau prietenul tău
  Cum să se comporte într-un mod cuprinzătorCum să se comporte într-un mod cuprinzător
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să găsiți tipul potrivitCum să găsiți tipul potrivit
  Cum să înțelegi cum crede un omCum să înțelegi cum crede un om
  Cum să scriu 100 de motive pentru care vreți pe cinevaCum să scriu 100 de motive pentru care vreți pe cineva
  Cum să eviți atât de mult iritarea prietenilorCum să eviți atât de mult iritarea prietenilor
  Cum să se ocupe de oameni nepoliticoșiCum să se ocupe de oameni nepoliticoși
  Cum să ne ocupăm de oamenii proștiCum să ne ocupăm de oamenii proști
  » » Cum să te alături oamenilor și să fii bun

  © 2011—2020 ertare.com