Cum să o ducem în zona prietenilor

Ai întâlnit un băiat absolut fermecător. Este foarte cool, dar aveți un iubit sau pur și simplu nu sunteți interesați să aveți o relație romantică cu el. Problema este că vrea să fie mai mult decât un prieten. Acest ghid vă va ajuta să rămâneți prieteni fără să vă răniți sentimentele.

pași

Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-1-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată
1
Ține minte că e prietenul tău. El va fi doar prietenul tău: Cheia este să fii foarte distras. Când el începe să dea indicii despre cât de mare ar fi că ei erau împreună, ridică din umeri doar umerii și zâmbetele. Sau când ai spus că vă place unele „fată“, dar se pare că nu își dă seama, doar dă din cap înțelegător și spune „așa de rău“ sau „rele vibratii, ca meriti pe cineva mai bun.“ Apoi schimba subiectul rapid.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată
  2
  Faceți-l să vadă valoarea prieteniei lor. Vorbeste despre prietenul tău, și milă de el dramele vieții tale, lasa-l clar că ești foarte fericit cu ea, deoarece relația lor este asexuată. El va începe să realizeze că ceea ce valoare ca un confident și să fie mai greu să vrea să strice lucrurile mărturisind în mod inutil sentimentele ei.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-3-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată
  3
  Fă-l să vadă partea negativă a ta: Poate vrei să fii predispus la bârfă, urăsc copiii, să fie un dezastru sau blestem mult. Când copiii se încadrează în dragoste sau ca într-adevăr o fată, a pus pe un piedestal. Pentru el, totul despre tine este perfect. Trebuie să distrugi acest piedestal și să repede. Acest lucru poate fi lucruri foarte jenante, cum ar fi lăsându-l să te vadă fără machiaj (dacă utilizați întotdeauna) sau spune un adevăr incomod ca „nu se poate aștepta să se mute după școală / colegiu / termina acest lucru și de călătorie. N-aș vrea să rămână legat aici! „Practic, spun contrariul că vă spun un tip iti place.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-4-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4


  Respingeți invitațiile lor să ieșiți la cină sau ceva care pare a fi o dată între voi doi singuri. Doar spune-i că ești prea ocupat, că te simți foarte rău sau că ai deja planuri. Dacă sunteți cu adevărat perseverenți, ar putea fi necesar să fiți puțin mai cruzi. Spune-i că ai o întâlnire.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Văzându-l într-o cantină după școală sau muncă este bine, dar nu o faceți des. Călătoriile regulate de cumpărături sau evenimentele sportive sunt bine - acestea sunt tipurile de lucruri pe care le faceți cu prietenii.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-6-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  6
  Învățați prin exemplu: Fii bun prieten cu el, dar nu merge prea departe. Dacă sunteți trist, furios sau rănit, puteți merge să-l mângâieți. Dar evitați să-l îmbrățișați, sau ceva ce le poate conecta emoțional.
 • Get-L-Into-the-prieten-Zone-Pas-7-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  7
  Dacă creează un dezastru care îți declară sentimentele, fii bun, dar ferm. Spune-i clasice și temut „Îmi pare rău, dar doar vreau ca un prieten.“ Dacă încă persistă, atunci este timpul să se oprească să-l vadă pentru o vreme.
 • sfaturi

  • Nu este nevoie să fie o cățea. Motivul pentru care ați ajuns la această extremă este că el este un tip drăguț care nu merită să-i rănească mândria sau sentimentele.
  • Încercați googling „din zona de prieten“ și a vedea sute de articole care dau sfaturi copiilor pentru a contracara toată munca pe care o faci. Citiți câteva dintre aceste articole și învățați să le recunoașteți. De exemplu, în cazul în care începe brusc petrece mai puțin timp cu tine, începe să vedeți alte fete în fața ta, inventa scuze pentru a vă atinge, etc. ele sunt tactici pe care le folosește pentru a părăsi zona de prieteni. Zâmbiți și plecați. Cheia aici este repetarea elementele de bază pentru a obține -intentas rămâne prietenul tău și nu pot face să-l schimbe nimic. Va primi în cele din urmă mesajul și a continua cu viata ta, sperăm că veți găsi o fată frumoasă și chiar pot avea ghilimele duble.
  • Spune-o din nou: băieții sunt proști. Trebuie să li se amintească lucrurile. Din când în când, amintiți-i că el este doar prietenul tău. Spuneți lucruri simple precum "ești un prieten bun" sau "mă bucur să am un prieten ca tine"

  avertismente

  • Când îi spui lucruri, încercați să nu fiți foarte personali. În caz contrar, poate fi interpretat greșit.
  • Dacă aveți un prieten, evitați să spuneți lucruri negative despre el. Acest lucru vă poate oferi speranța că relația se termină și, probabil, vă veți dubla eforturile de a câștiga.
  • Trebuie să fiți extrem de atenți să nu apară să jucați "faceți dificil". Acest lucru ar crește doar interesul dvs. pentru dvs. Cheia este să fii mai accesibil decât ai avea un interes romantic. O modalitate bună de a face acest lucru este cu pasul 3. Nu ați lăsa niciodată un interes romantic să vă vadă partea negativă, nu? Păi, cel puțin până nu o vei prinde.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Minecraft pe UbuntuCum se joacă Minecraft pe Ubuntu
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)
  Cum sa te indragostesti de o fata care are un prietenCum sa te indragostesti de o fata care are un prieten
  Cum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tăuCum să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău
  Cum să eviți prieteniile toxiceCum să eviți prieteniile toxice
  Cum să eviți să fii acuzat de flirtCum să eviți să fii acuzat de flirt
  Cum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăiCum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăi
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum să-ți faci prietenul să devină iubitul tăuCum să-ți faci prietenul să devină iubitul tău
  » » Cum să o ducem în zona prietenilor

  © 2011—2020 ertare.com