Cum să conduci o viață fericită fără relații romantice

Pentru acest articol, a "cuplu" este definit ca cineva cu care vă aflați într-o relație romantică.

pași

Imagine intitulată Conduce o viață fericită fără relații romantice Pasul 01
1
Fii fericit cu tine. Acesta este cel mai important pas. Aveți grijă de tine într-un hobby, cum ar fi exercițiul, lectura sau meditația, care vă face să vă simțiți bine și care durează mult timp. Concentrați-vă pe îmbunătățirea și fericirea.
 • Imaginea intitulată Conduce o viață fericită fără relații romantice Pasul 02
  2
  Construiți un grup mare de prieteni. Nu trebuie să fie intim, dar trebuie să aveți mulți oameni cu care vă simțiți confortabil vorbind sau mergând în diferite locuri din când în când. Fii drăguț cu oamenii din locurile pe care le frecventezi, așa că vei avea mai multe locuri unde te poți simți ca acasă, dacă apartamentul sau casa goală începe să te deranjeze.
 • Dacă prietenii dvs. își exprimă îngrijorarea cu privire la statutul dvs. unic sau doresc să vă aranjeze o întâlnire, explicați cu calm și cu încredere că sunteți mai fericiți pentru dvs. Înțelegeți că în această aparțineți minorității și că nu toată lumea vă va înțelege.
 • Imagine intitulată Conduce o viață fericită fără relații romantice Pasul 03


  3
  Nu ignora nevoia de satisfacție fizică. Cele mai multe magazine pentru adulți au mai mulți înlocuitori în stoc pentru a atenua aceste nevoi. Veți descoperi că, cu puțină explorare și timp, vă puteți satisface mai repede și pe deplin fără un partener.
 • Imagine intitulată Conduce o viață fericită fără relații romantice Pasul 04
  4
  Găsiți un loc de muncă care vă place sau învățați să vă iubești munca. Concentrați-vă pe munca dvs. pentru a vă simți mulțumiți și pentru a crește grupul de prieteni ocazionali. Concentrați-vă pe a face o treabă bună în loc de a obține următoarea promoție, promoțiile sunt rare și puteți obține frustrarea rapidă dacă acesta este singurul dvs. obiectiv.
 • sfaturi

  • Încercați să faceți ceva nou în fiecare zi, astfel încât să adăugați experiențe noi care fac viața mai plăcută.
  • Aveți grijă înainte de a face orice altceva.
  • Dacă găsiți pe cineva care vă interesează, nu ezitați să-l invitați să meargă singur pentru că aveți de gând să trăiți fără un partener. Puteți face întotdeauna excepții.
  • Dacă simțiți nevoia de a vă bucura de plăcerea fizică cu un partener, alegeți pe cineva cu care vă simțiți confortabil, dar nu sunteți interesat. Asigurați-vă că știți că nu sunteți interesat de o relație și că persoana crede în același mod.

  avertismente

  • Evitați consumul de droguri sau consumul excesiv de alcool. Oricine ar putea trimite semnale greșite unei persoane care te interesează sau chiar te va conduce să faci ceva pe care îl vei regreta.
  • Nu fiți într-o relație pentru a nu fi singur. Nu stați singur din cauza experiențelor trecute. Fericirea începe din interior.
  • Examinează-te Nu vrei să fii într-o relație, pentru că ultima ți-a lăsat cicatricile? Ai nevoie de timp pentru a depăși altceva? Nu trăiți în trecut.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fii timid într-o relațieCum să nu mai fii timid într-o relație
  Cum să nu mai fie frică de relațiile romanticeCum să nu mai fie frică de relațiile romantice
  Cum se obține ușurințaCum se obține ușurința
  Cum să se ocupe de singurătateCum să se ocupe de singurătate
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să săruți pe cineva pe care-l iubeștiCum să săruți pe cineva pe care-l iubești
  Cum să înțelegi oamenii asexuațiCum să înțelegi oamenii asexuați
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să-i spui altora că ești bisexualCum să-i spui altora că ești bisexual
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  » » Cum să conduci o viață fericită fără relații romantice

  © 2011—2020 ertare.com