Cum să te alături unui prieten cu avantaje

Acesta este un fel de "relație" care ar trebui să se bazeze pe o înțelegere reciprocă a vieții private, a termenelor nedefinite (continuitate și frecvență) ale întâlnirilor și a confortului cu cuplul. Aceasta este cea mai simplă formă de întâlnire sexuală și are o mai mare demnitate și un sens mai bun de formalitate decât o aventură de o noapte.

conținut

pași

Imagine intitulată
1
Pregătește-te să te eliberezi. Nu vă lovi prea mult - "relație" Poate fi anulată în orice moment și fără o notificare ulterioară. Indiferent de motivul care duce la aceasta, amintiți-vă să vă bucurați întotdeauna de ea în timp ce durează.
 • Imagine intitulată
  2
  Nu te referi la această situație ca la o relație sau vezi așa. Nu este altceva decât un acord între doi oameni de a face sex fără legături care le leagă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu planificați prea mult pe termen lung sau nu sunteți prea rigid. Asta poate "goni" cineva care se teme de compromis și va da impresia că "relație" este mai puțin pentru "dorință și congenială" și mai mult pentru a deveni parte și companie a vieții sale.
 • Imagine intitulată
  4
  Nu trimiteți semnale mixte. Clarificați dacă "relație" este prietenos, sexual sau romantic și cât de mult sunteți dispus să vă angajați. Dacă un bărbat invită o femeie la un loc public doar pentru companie, există o mare posibilitate că nu îi pasă cât de interesantă sau înțelegătoare este, dar va începe să primească semnale mixte care ar putea să o confunde cu privire la natura "relație". Comunicarea, mai presus de toate, este cea mai bună modalitate de a asigura ceea ce doresc și că așteptările pe care le au aceleași lucruri.
 • Imagine intitulată
  5
  Cu excepția cazului în care ambii sunt confortabil să o facă fără nici un sentiment între, încercați să petrece cât mai puțin timp posibil cu cealaltă persoană.
 • Imagine intitulată
  6


  Nu intrați în acest fel "relație" sperând că va deveni gravă. Aceasta este ceea ce este: sunteți partener sexual disponibil, fiabil, ușor de înțeles și ușor de înțeles. Cealaltă persoană a devenit același lucru pentru tine în mintea ta. Nimic mai mult și nimic mai puțin. Chiar dacă o poveste de dragoste poate apărea în acest tip "relații"Ar trebui să fie o surpriză mai degrabă decât un obiectiv. Așteptarea mai multor relații vă va expune la dezamăgire.
 • Imagine intitulată
  7
  Nu fi surprins să vezi sau să vezi în public cu o altă persoană. Amintiți-vă că trebuie să înțelegeți. De asemenea, sunteți liberi să ieșiți împreună cu alți oameni. Salută-l în mod ocazional și, dacă prietenia este aproape, dă-i un sărut pe obraz. Rezistati dorintei de a simti gelozia. Amintiți-vă că, dacă ați decis că este suficient pentru a vă satisface nevoile, aceasta nu înseamnă că cealaltă persoană crede la fel. Nu puneți prea multe întrebări în legătură cu aceasta decât dacă vă oferiți în mod voluntar mai multe informații. În cele din urmă, nu reflectă sentimentele negative față de cealaltă persoană.
 • Imagine intitulată
  8
  Nu lăsați lucrurile acasă. Lăsând periuța de dinți sau lenjeria de corp poate fi interpretată ca fiind invazivă sau teritorială. Acest lucru va depăși din nou limitele.
 • Imagine intitulată
  9
  Nu spune nimănui altcineva despre "relație". Au o anumită decență și respect față de cealaltă persoană. Acest lucru ar trebui să fie discutat între voi doi și este important să decideți dacă "relație" Este publică sau privată.
 • Imagine intitulată
  10
  Nu luptați, nu vă susțineți sau aveți prea multe sesiuni de terapie. acestea "relații" Acestea sunt menite să fie libere, distractive, relaxante și pervertite așa cum doriți să fie ele. Odată ce sensibilitățile, gelozia, problemele personale și alte lucruri încep să intre în relație, este timpul să-l oprim sau să începem o relație diferită. "relație".
 • Imaginea intitulată
  11
  Fiți pregătiți, în opinia dvs., pentru Ziua Îndrăgostiților sau pentru orice altă vacanță. Cum te simți într-un "relație" constantă, un dar poate fi ceva natural și luat în considerare. Lenjerie de corp, ulei de corp, foi noi? Orice ar reprezenta acordul tău. Nu este prea personal, cel puțin nu primul an, sau dacă Valentine se încadrează în primele patru luni de la întâlnirile lor.
 • sfaturi

  • Evitați să spuneți "Trebuie să vorbim". Partenerul dvs. probabil va trage concluzii: sarcină, boli cu transmitere sexuală, o discuție despre sentimente sau sfârșitul "relație". Implicarea acestor probleme serioase poate diminua atractivitatea "relație". Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să discutați despre oricare dintre aceste probleme, nu ezitați. Ascundeți problemele care trebuie păstrate "relație" vă va răni mai mult când consecințele vor fi dezvăluite în cele din urmă. Fii direct
  • Nu apelați sau trimiteți mesaje text în fiecare zi sau întâlniri de mai mult de trei ori pe săptămână. Acest comportament devine mai "grav": stați departe sau discutați evoluția "relație" la un angajament mai angajat.
  • Nu lăsați lucrurile în locul de reședință. Acesta poate fi considerat un act teritorial sau invaziv.
  • Pentru doamne, nu vă vedeți prietenul cu beneficii dacă sunteți cu ciclul menstrual.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să oprești gelozia într-o relațieCum să oprești gelozia într-o relație
  Cum să înțelegi oamenii asexuațiCum să înțelegi oamenii asexuați
  Cum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fiziculCum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fizicul
  Cum de a construi încrederea într-o relațieCum de a construi încrederea într-o relație
  Cum de a da sfaturi bune de relațiiCum de a da sfaturi bune de relații
  Cum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieșiCum să dai un răspuns unui băiat când te invită să ieși
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să înțelegem ce înseamnă o relațieCum să înțelegem ce înseamnă o relație
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să eviți violența sexuală în familieCum să eviți violența sexuală în familie
  » » Cum să te alături unui prieten cu avantaje

  © 2011—2020 ertare.com