Cum să faci o fată acasă la prima întâlnire

Prima întâlnire cu o fată care are interes poate fi dificilă pentru acei bărbați care nu au multă experiență în întâlnirile cu fetele. Poate ești îngrijorată de felul în care te vede. De asemenea, vă puteți îngrijora cum să aveți mai multă intimitate cu ea pentru a intensifica interacțiunea în direcția dorită sau cel puțin pentru a o cunoaște mult mai mult.

Mulți bărbați sunt prea precauți și nu-și asumă șanse. Îi îngrijorează faptul că, invitând o fată acasă, va respinge propunerea și se va simți stânjenită și va pierde ocazia de a încheia o relație cu interes romantic. Cu toate acestea, prin asumarea unor riscuri ca acestea și direcționarea interacțiunii, arătați că sunteți un om încrezător și asertiv, care știe să ia inițiativa. Acesta este modul în care însoțitorul dvs. vă va arăta atractiv și va merge în mod voluntar oriunde cu dvs.

pași

Imagine intitulată Faceți o primă fată pe prima dată Pasul 1
1
Nu vă faceți griji cu privire la respingere. Trebuie să ai o mentalitate pozitivă și să presupui că, desigur, însoțitorul tău este interesat de tine și ar vrea să meargă acasă cu tine. Dacă vă presupuneți că nu va fi așa, atunci respingerea este mult mai probabilă. Este o profeție de auto-împlinire.
 • Imagine cu denumirea Faceți o fată acasă la prima dată Pasul 2
  2
  Nu-ți fă griji să o jignesti. Care credeți că este mai atrăgător, un om politicos, care ascunde toate părerile sale reale despre tot ceea ce se îngrijește de faptul că nu o face supărată și cine proiectează fiecare acțiune pe care o spune și fiecare propoziție pe care o spune să o facă să aibă o imagine pozitiv despre el sau un om care își exprimă cu încredere opinia și spune ce vrea să spună pentru că dorește? Evident, cel mai sigur este cel care își exprimă cu sinceritate opinia. De exemplu, dacă spune că studiază japonez, omul neatractiv și timid ar spune: "Oh minunat!" Dar nu crede că e grozav! Vrea doar să vă facă plăcere și este evident pentru ea! Este respingător Cu toate acestea, este probabil ca omul încrezător să o conteste sau să facă o glumă despre asta. "De ce studiezi asta? Vrei să-i faci pe tipi japonezi?" Ideea este că omul sigur spune orice glumă sau opinie pentru că dorește să se exprime și nu-i pasă ce gândește și asta este atractiv. Cu toate acestea, omul timid este foarte preocupat de ce gândește despre el și această preocupare îi împiedică să se exprime și să o atragă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Alegeți un loc în apropierea casei dvs. pentru întâlnire. Acum, că aveți o perspectivă excelentă de a vă exprima sincer și cu încredere, trebuie să programați o întâlnire. În mod ideal, ei ar trebui să se adune în apropierea casei dvs., astfel încât să fie o distanță scurtă de unde doriți să ieșiți împreună cu ea.
 • Imaginea intitulată
  4


  Programați întâlnirea. Cea mai ușoară întâlnire este să mergi la un loc cafenea și să te întâlnești acolo, înainte de ao lua acasă după câteva ore de conversație fascinantă. Puteti, de asemenea, sa o luati pentru a juca piscina, patinajul pe gheata sau o alta activitate care este, de asemenea, convenabil aproape de casa ta. A doua locație este opțională, dar va contribui la construirea încrederii.
 • Planificați o întâlnire culinară în care mergeți la supermarket împreună și pregătiți mâncarea acasă cu ea. Sună nevinovat și fascinant, astfel încât să puteți învăța să preparați câteva feluri de mâncare interesante pentru a vă pregăti pentru o întâlnire culinară. Dacă locuiți în apropierea plajei, puteți să o luați pentru a naviga și apoi să o duceți înapoi în casă pentru a face un duș.
 • Imagine cu denumirea Faceți o primă fată pe prima dată Pasul 5
  5
  În timpul întâlnirii, stați alături de ea în locul ei în fața ei. Așezați în fața ei este mai mult ca un interviu, dar alături este mai intim și se simte mai confortabil.
 • Imaginea intitulată
  6
  Evitați subiectele plictisitoare. Puteți începe o discuție scurtă și plictisitoare pentru a începe o conversație interesantă sau pentru a dezvolta o relație, dar dacă nu există nici o scânteie emoțională în conversație, nu aveți nicio șansă să vă construiți atracția pentru dvs. O conversație plictisitoare vine de la teama că va fi jignită când vorbești despre ce vrei. Întâlnește-te, întreabă-o cu privire la scopurile și copilăria ei, dar întreabă, de asemenea, întrebările ei distractive, cum ar fi ce super-putere ar dori să aibă și orice întrebări interesante care îți vin în minte.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu vă fie frică să vorbiți despre probleme sexuale. Acesta este probabil cel mai mare motiv pentru care o fată nu se va simți suficient de atrasă de tine să te duci la tine acasă sau chiar să ieși cu tine. Dacă vorbiți doar despre subiecte plictisitoare, veți continua în zona prietenilor sau chiar în zona cunoștințelor. Când vorbești despre câți oameni te-ai sărutat și despre alte subiecte sexuale, creierul te conectează cu sexualitatea și îți permite să te atragă. Dacă vorbiți doar despre subiecte plictisitoare, atunci vă veți referi doar la amintirile plictisitoare.
 • Imaginea intitulată
  8
  Evitați să cereți permisiunea. Solicitarea permisiunii presupune posibilitatea ca tu să crezi că ar putea să te respingă și îi dai șansa să o faci. Doar spune-i că vrei să mergi acasă și poate veni cu tine. Dacă aveți nevoie de un motiv, puteți inventa una, dar nu este necesar. Să presupunem că va urma și că va face.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapulCum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapul
  Cum să obțineți o prietena dacă sunteți timidCum să obțineți o prietena dacă sunteți timid
  Cum să obțineți un bărbat (pentru bărbați homosexuali)Cum să obțineți un bărbat (pentru bărbați homosexuali)
  Cum să flirtezi cu o fată drăguțăCum să flirtezi cu o fată drăguță
  Cum să găsiți tipul potrivitCum să găsiți tipul potrivit
  Cum să găsești cuplul lesbian perfectCum să găsești cuplul lesbian perfect
  Cum să distrați o fatăCum să distrați o fată
  Cum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă placeCum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă place
  Cum să-ți placă o fată care nu are interes să aibă o relațieCum să-ți placă o fată care nu are interes să aibă o relație
  Cum sa vorbesti cu fata care iti placeCum sa vorbesti cu fata care iti place
  » » Cum să faci o fată acasă la prima întâlnire

  © 2011—2020 ertare.com