Cum să devii o persoană de încredere

Aveți probleme grave de încredere cu toată lumea din jurul vostru? Oamenii vă spun că vă place foarte mult bârfele și spuneți minciuni că nu vă mai pot avea încredere în voi? Ați ajuns la articolul potrivit și sperăm că oamenii vă vor cunoaște ca fiind de încredere într-un moment!

pași

Imagine intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 1
1
Acceptați că ceva care ți-a dat titlul de "nesiguranță" a fost greșit. Fiți conștienți de faptul că acest lucru v-a făcut să pierdeți încrederea celor cărora le pasă. Poate că te simți destul de rău și ai nevoie de ajutor. A face decizia conștiincios este primul pas.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 2
  2
  Pleacă de la bârfă. Oamenii care îi plac bârfele se asigură că se rotesc, spunând lucruri rele despre aceia care "nu" se află în acel grup de oameni. Odată ce este rândul tău, probabil vei răni sentimentele cuiva în timp ce le vei spune totul.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 3
  3
  Dacă prietenii dvs. cei mai buni sunt în acest grup și nu puteți spune nu, în timp ce vorbește, săriți sau dați o scuză pentru a scăpa de ele. Dacă toate celelalte nu reușesc, gândiți-vă doar la modul în care persoana care vorbiți va simți și pur și simplu spuneți prietenilor dvs. că nu aveți nimic de spus.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 4
  4
  Deveniți unul care nu știe nimic despre PORÓSITO în cazul bârfei. Continuă să spui lucruri stupide ca, Britney nu a avut copii încă? Prietenii tăi vor crede că nu ești o bună "sursă de bârfă" și te vor scoate ușor din grup. Acest lucru poate fi greu, dar veți face ceea ce trebuie și ar trebui să fiți mândri de acest lucru. La urma urmei, obiectivul dvs. nu este de a spune secretele altora. De asemenea, sunt incluse zvonuri false și pot provoca chiar și mai multe pagube.


 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 5
  5
  Faceți prieteni buni. Asigurați-vă că nu sunt "bârfe". Asigurați-vă că sunt un fel de prieteni pe care doriți să-l luați ca exemplu. Există lucruri mai bune de făcut și de a vorbi despre faptul că "nu" includeți acest tip de gunoi.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 6
  6
  Spuneți ce ați rănit simțiți. Spuneți-le motivul pentru care ați făcut-o și reconciliați-le cu ei. Spuneți-le că sunteți o persoană nouă și că nu veți continua să o faceți.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană de încredere Pasul 7
  7
  Dacă nu puteți să vă luați la revedere vechilor prieteni, încercați să schimbați subiectul sau să încercați ceva care vă distrage atenția de la bârfe. Este aproape imposibil să bârfezi dacă prietenii tăi urcă un munte. De asemenea, le puteți spune că este greșit să vorbiți despre oameni, dacă aveți curajul să faceți acest lucru.
 • sfaturi

  • Iesind cu prietenii care sunt modele bune va va inspira sa fiti o persoana mai buna.

  avertismente

  • Nu lăsați prietenii să vă spună cine vreți să fiți. Acești prieteni își vor întoarce spatele și vor începe imediat să vorbească despre tine. Fără a face o mulțime de agitație, spune-le că nu vrei să fii acolo și să mergi mai departe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să-i spuneți părinților că sunteți bisexualiCum să-i spuneți părinților că sunteți bisexuali
  Cum să nu mai vorbim în spatele prietenilor tăiCum să nu mai vorbim în spatele prietenilor tăi
  Cum să evitați bârfaCum să evitați bârfa
  Cum să câștigi încrederea prietenei taleCum să câștigi încrederea prietenei tale
  Cum să vorbim în mod confident cu oamenii intimidațiCum să vorbim în mod confident cu oamenii intimidați
  Cum sa vorbesti cu fata care iti placeCum sa vorbesti cu fata care iti place
  Cum să vorbim cu un prieten de bârfăCum să vorbim cu un prieten de bârfă
  Cum de a face oamenii să fie cei mai buni prieteni ai tăiCum de a face oamenii să fie cei mai buni prieteni ai tăi
  Cum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tăuCum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tău
  » » Cum să devii o persoană de încredere

  © 2011—2020 ertare.com